Моля ви, помогнете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля ви, помогнете ми
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2188 пъти
Сигурно е поредната банална история. Преместих се да живея и уча в Пловдив скоро. Избрах Пловдив, заради приятелят ми, с който живея. Тук нямам приятели. Той работи по цял ден, а като се прибере се залепва на лаптопа си. Почти не ме забелязва. Дразни ми се от най-малкото, държи се сякаш съм пречка в живота му. Опитах да поговорим, естествено отрече, започна да обяснява колко знача за него, но сега положението е същото. Уморих се да говоря, опитах всичко - с добро, с лошо... Нямам възможност в момента да се местя и т. н. Не ме издържа финансово, делим си разходите. Може би трябва да намеря нещо, което да ме разсейва и просто да си създам собствен живот. Моля ви, дайте ми съвет.... Непоносимо е да си сам, далеч от семейството и приятелите. Самотата в присъствието на човека, който обичаш е непоносима.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: a6a70407eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си хоби и си уплътнявай времето. Ако продължи да не ти обръща внимание...запитай се - това ли е любовта която искаш?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 993a261b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   A може би е по- добре дa си потърсиш другa квaртирa с друго момиче дa си делите рaзходите. И тaкa дa зaживееш СВОЙ живот. Тaкa и нa него ще му се изясни, че не си му дaденост и връзкa се рaзвивa от двaмa. Ще ви дойде добре половин- еднa годинa поне тaкa и дa се виждaте, когaто можете, вечер обaче всеки у домa си. A и нa квaртирa с друго момиче ще се зaпознaеш покрaй нея и с още хорa. Нямa нуждa дa му кaзвaш, щом сте говори много и не е имaло промянa. Потърси си, след кaто нaмериш квaртирa и вече си готовa зa местене, чaк тогaвa му кaжи и не се връзвaй нa редовният мъжки номер "честно, вече ще се променя". Товa се докaзвa нa делa, прaзните думи нямaт стойност. Некa ти го докaже от мaлко дистaнция... дa се посбори, дa знaе, че може и ще те зaгуби, aко други нещa сa му по- вaжни. Дa си ревизирa приоритетите.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7e60517307
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами като зарежеш всичко заради едната любов така става. Намери си съквартирантка - пълно е с групи във фейсбук за квартиранти, изнеси се сама, ако имаш време започни и работа. Зарежи го - явно те е взел с него на квартира, за да има кой да му чисти и готви.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 56ded9c82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да се преместя, защото заради нас двамата наехме тази квартира, иначе преди това той живееше в апартамента на баба си. Ще го поставя в много неудобно положение. Съответно когато ми е минавало през главата това и съм споделяла, той каза че това ще означава да сложим край на отношенията си и че не искал да е с някой, който не знае какво иска.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d43f0bc9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей,
прочети си темата 1-2пъти и си мисля, че сама можеш да си отговориш... пича просто те е приел за даденост. Случвало ми се е и на мен, когато половинката ти много ти угажда, а ти по една или друга причина не го оценяваш просто си мислиш, че не трябва да полагаш усилия за тази връзка и естествения край идва много скоро! Не си губи времето с него...
Момче на 26.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: dfc3d6d873
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаеш ли, преди почти година бях в същата ситуация като твоята и в моментите, когато исках да говоря с него, той ми казваше че нямаме проблеми, че ми се струва и т. н., но всъщност аз виждах, че вече ме привма за даденост. И така без да знае, аз потърсих квартира, уредих си преместването и издебнах подходящ момент, а той дори не подозираше за това ми намерение. Буквално избягах. Той така или иначе не беше крайно настоятелен след това, така че се уверих, че това е правилното решение. Сега съм сама и въпреки това щастлива и далеч по- спокойна. Моят съвет е да потърсиш като за начало квартира, която да делиш с друго момиче, както и по- горе те посъветваха. По- нататък, когато намериш подходяща работа и се установиш, може да живееш и сама. Но няма смисъл да губиш време с човек, за който си част от интериора и нищо повече.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f299c0bc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 интересно ми е,когато си започнал да си мислиш че не трябва да полагаш усилия за връзката,ти какво направи?Сложи ли край за да не нараняваш човека до себе си или..защото на мен това с този естествен край ми звучи като изчакване.Спрете да давате напразни надежди на хората който не обичате!Когато си забелязал че момичето полага усилия за да ти угоди,това може би е подхранило самочувствието ти..дано поне си и благодарен.Аз мисля така когато някой направи нещо за мен получава моето уважение..респект,а от теб тя какво получи?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 90f95ede50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   аз мисля, че и сама знаеш отговора, но в момента не искаш да го приемеш или очакваш някой да ти даде чудотворна рецепта. човекът явно не те обича, не те уважава, между вас няма комуникация, какво повече очакваш? ако искаш да си прекараш най-хубавите години като вещ вкъщи, продължавай.
но в крайна сметка ще ти писне все някога и ще се изнесеш. колкото по-дълго продължава агонията, толкова по-зле. щом си разбрала, че това не е твоят човек, просто бъде честна с него и се изнеси, поне няма да губиш своето и неговото време.
Ж43

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker