Нагла сервитьорка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нагла сервитьорка
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 2769 пъти
Аз съм момиче на 26 години. Напоследък изпадам в ситуации, които ме объркват и не знам на какво се дължи поведението на една жена към моя приятел. С него съм от година вече, познаваме се отдавна. Всичко започна от една сватба. Ходехме дълго време преди официално да излезем някъде пред други хора. В компанията на неговите или моите приятели. На една голяма сватба, за първи път бяхме като двойка пред толкова много хора. Там имаше една сервитьорка, която познава от много години моя приятел. Жената има мъж, женена е и е сигурно с 20 години по голяма от приятеля ми. Първоначално, като го видя го целуна по бузата и още едно момче което беше с нас. Аз бях по далече. Не обърнах внимание.. После както си сервира дойде при него и седна до него. Масата беше дълга и трябваше да премине през няколко човека за да се намърда до него. Взе да му говори нещо на ухото и по едно време го прегърна и започна да ме гледа нагло. Чух я, че го пита, кога ще иде в тях, че отдавна не е идвал. Той беше като препариран. Каза и че е зает. Нито ме запозна с нея нито нищо. Аз обичам това момче много и той ми е доказвал много пъти чувствата си, но това не го разбрах... Бях леко пияна и реакциите ми бяха със закъснение. Вечерта като се прибрахме го питах за нея. А той каза че не било нищо. Преди да се събере с мен, той е бил в нейната компания, знам че са се имали преди, но и през ум не ми е минавало, че на нейните години би тръгнала да прави нещо...
Забравих ситуацията. Но след няколко месеца, един "доброжелател" написа във фесбук под тяхна снимка, че имали голяма любов и такива глупости. Този доброжелател е общ познат и на двамата. Моя се направи, че не е видял коментара под снимката. Това ме вбеси. Помолих го да изтрие всички снимки с нея. Защото имаше и други стари снимки с нея от преди. Той го направи. И ми обясни, че преди време тази жена му е помагала много, черпела го е, хранела го е и такива неща. Правила му много услуги и затова и се чувства длъжен, едва ли не. Забравих и за тази история, защото му вярвам и го обичам. Обаче най-изненадващото е, че той не иска да ходим в това заведение и бяга като дявол от тамян, като му кажа да идем там. Веднъж се наложи да идем, просто нямаше къде другаде да идем, всичко беше пълно и тя само като ни видя от вратата се провикна по най-селския начин и му каза името на галено... А това заведение е що годе изискано и подобни изцепки аз не съм чувала преди, някой от персонала така да се държи. И там не седнахме защото беше пълно... Тази последната случка ме извади от контрол. Много се ядосах. Казах му да я сложи на мястото й, ако иска да е с мен. Но той взе да ми се оправдава, че не може да я види. Тръгнах си. Той си помисли че късам с него и се напи много. Звъни ми после и ми казва че щял да се намушка и такива неща... Отидох при него а той се разплака. Стана ми много мъчно, защото го обичам. Той ми каза че не е виновен за нищо... И му вярвам, че не е виновен.. Но се чудя, тази кучка какво иска от момчето ми? Вече не смея да ходя в това кафе с него, защото не знам какво може да я прихване. И не искам да ме излага... Защо тя се държи така според вас? А защо той е толкова възпитан и мек с нея и й позволява това? Само да отбележа, че той като цяло се държи със всички хора доста добре и трудно може да реже някой и да се репчи, не е толкова директен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3c10efeaad
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Има много такива жени. Просто, когато видят техен приятел с друго момиче, почват да му се умилкват нарочно, за да те дразнят и да се (само)доказват. Целта им е да те провокират, да покажат, че едва ли не могат да ти вземат мъжлето без проблеми. Не е приятно, но не показвай пред нея, че ти пука, защото точно това е целта й. Тези неща трябва да ги оправи приятелят ти. Говори с него нормално по темата, спокойно. Помоли го твърдо, но любезно, да й обясни, че й е благодарен за това, което е направила за него, но подобно ку*венско поведение няма да търпи. Трябва да прояви характер, защото подобни жени се чувстват най-зле, когато ги отхвърлиш мило, но непоклатимо. Най-малкото, ако на него не му е приятно поведението на въпросната, трябва сам да се сети да го направи. Друг е въпросът, че доста мъже не се осъзнават и го мислят за чисто приятелско отношение.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 14ddb41b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Мисля, че си прекалено ревнива и осъдителна, спрямо него. Той наистина нищо не е направил, според описанието ти. Не го тормози. Според мен се е получило така, че не са могли да бъдат заедно, заради някого или заради самите обстоятелства и е останало някакво уважение от негова страна. От нейна мисля, че има ревност (от теб) и са останали някакви чувства, но това не би трябвало да е проблем за теб, щом си има мъж и дете. Нейните чувства не са твоя работа, важно е момчето да те обича. Това са бели кахъри един вид. Ако пък толкова те дразни, другия път като видиш да демонстрира нещо повече от приятелство, от нейна страна, просто я попитай, пред него, какво желае и защо се държи така натрапчиво и със всички клиенти ли го прави? И може да добавиш нещо от рода на (саркастично) "Ако ви преча, да се преместя на другата маса, да си поговорите на спокойствие? Или направо да си тръгна, че да не ви притеснявам? "
В никакъв случай обаче не те съветвам да ходиш сама да се разправяш с нея. Първо, че е изключително жалко да падне толкова ниско една себеуважаваща се жена и второ, че ще и доставиш страхотно удоволствие, един вид да ходиш да се защитаваш без причина, понеже ще си помисли, че я приемаш за заплаха, а това си е чист комплимент на нейната възраст ( 20).

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 881a481555
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Как така са се ИМАЛИ преди? !? !?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8ffd56e316
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Иска от младото ти момче, каквото искат и старите мъже от младите момичета.

Най-вероятно, преди известно време, твоя млад и неопитен парньор е решил да експериментира. Срещнал е жена на средна възраст, която е била уморена от стария си партньор и са имали кратка афера. Сега го е срам да ти каже, защото не иска да го помислиш за извратеняк, но всеки от нас е имал поне една кратка връзка с нечия майка, леля и голяма сестра...
Тази просто го е захапала здраво, в момент на слабост (хранела помагала и минала... Варианта с дърт перверзник и младо момиче се е обърнал на "стара кранта и младо яре", както казваше баба) и вероятно, защото не е имала син, е изживяла подобна емоция. Сега го смята за собствената си сексуална играчка, с която си играеш ти.
На жената и оставят още няколко овлажнявания и гледа да ги запълни пълноценно, преди да ѝ изсъхне онази работа за постоянно.

Просот си поговори добре с приятеля си. Ако е мъж на място, би трябвало да отиде и да ѝ каже, че миналото си е минало и сега той гледа към бъдещето, в което тя не присъства. Не прави публични свади, не говори с нея.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a6d2e6f1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами за него са приключили нещата - за нея явно - не. Възрастта няма никакво значение - ако жената беше на вашите години и се държеше по този начин - по приемливо ли щеше да е? Друго не разбирам - той не иска да я вижда повече - а ти зорлем го натискаш да ходите в това заведение??? Какво целиш? Да я отреже пред теб - какво ще докаже това? Та той го е направил - казал й е, че е обвързан. Искаш тя да спре да флиртува - явно няма да го направи. Всъщност искаш той да се държи лошо с нея и да я унижи, за да я накаже за поведението й. Той не иска да го направи, защото му е помогнала в лош за него момент - предпочита просто да я избягва и да няма контакт с нея. На теб това следва да ти е дстатъчно доказателство за любовта му. Спри да ровиш и да вадиш от гроба, неща които той е приключил по най-добрия според него начин.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7f91019c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, трябва да разбереш, че много жени са така. Като змии дебнещи плячката си. Такива като тази въпросната, целят да те провокират, да те дразнят точно както каза номер 1. Винаги се натискат на обвързаните мъже, защото са нагли и нахални и искат да покажат едва ли не, че са способни да ти го отмъкнат. Ти реално не може да направиш нищо по въпроса - всичко зависи от приятеля ти. Той ако иска ще я разкара, още по-малко като вижда, че се дразниш от нея. Не мисля, че си прекалено ревнива, реагираш си съвсем нормално. Едно е една приятелска прегръдка, съвсем друго са целувки, прекалената близост и шепненето. Всяка една жена, която обича и уважава половинката си би се издразнила от такова нагло поведение. Както казах по-горе, всичко зависи от ВАС мъже.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: abe28d8b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Приятелят ти е имал ''връзка'' с тази госпожа, поне за мен е очевидно, не можах само да разбера дали той ти го е признал... Та затова тя се държи така фамилиарно с него, а той пък от своя страна се срамува, заради нейната възраст и семейно положение... едва ли не ще излезе като някакъв извратен в твоите очи :) Нека той твърдо и категорично приключи с тази леля и да не й позволява такова държание. Иначе какъв мъж е той....? !

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c8593f5a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "Но се чудя, тази кучка какво иска от момчето ми? " - дай заедно да се почудим.. да помислим варианти - какво ли може да иска старата чантичка..? Ммм - да й смени бушона? да й разходи кученцето? Иска да демонстрира и за това фамилиарничи с него и иска ЧЕП за живата си рана....!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker