Банален въпрос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Банален въпрос
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1616 пъти
Добър вечер, от няколко дни ме мъчи вдин въпрос, при товадоста глупав, но нека караме подред.
Мъж на 33 съм, видял съм доста, но очевидно някои неща не се променят. Имах връзка 4 години, до края на връзката вярвах, че това е жената за мен и че някак се допълваме. Раздялата дойде бързо и болезнено, тъй като ме заряза без ясно обяснение, пък и съм сигурен че ме излъга. Както се казва пито платено, само че се оказа че съм дявола, тъй като баща и дойде при мен с желанието да ме линчува. Оказа се че е наговорила куп неверни неща, чрез които да се отърве от натякването на техните. Разбира се можех да му обясня много неща, както можех и без проблем да го набия, но това не е част от моя характер и просро му се извиних и го успокоих че никога повече няма да приближавам дъщеря му.
Истината е че я обичах и ми стана още по гадно след като е говорила такива неща, при положение че не съм и посягал, не съм я псувал, нито изневерявал. От раздялата до сега са минали малко под три години, а аз след нея не съм имал сексуален контакт. От началото ми беше прекалено кофти, после отказвах на няколко жени срещи, защото още се чувствах зле и не исках да ги подвеждам. Наблегнах предимно на работата и инерцията ме отнесе. Не искам на всяка цена да забременя някоя жена за да си играем на семейство, когато от години нямам емиция.
Моята бивша приятелка е на обратния полюс, никога не е оставала без мъж до себе си, преди мен е имало доста, след с мен са ми казвали за поне трима, а пък при случайна среща с една от добрите и приятелки се пищисах, когато ми каза че май още ме обича и защо не хвана да и звънна. Разбира се в мой тактичен стил само се усмихнах, макар че, след това фиаско с лъжите и, както и сцените с баща и е невъзможно. Бих лазил в кал, бих умрял, но не бих се обадил.
И тук идва последната част, в която се засякохме на много дашечно място, Гърция. Разбира се беше с мъж, а аз с приятели. Аз се направих че не я виждам и направихвсичко възможно да се ометем от там по най бързият начин.
Само чеи тя ме е видяла, чак ми писа със сладникави комплименти и покана за кафе, на която пак в моя мекушав стил отказах, без да кажа всичко което мисля и да излея цялата си почти забравена болка.
Така че въпросът ми е банален, глупав и не особенно зрял:
Мъж съм който се грижи за себе си, не тормози никой, нося целият товар и вина която са ми сложили в раницата, поел съм отговорност за всичко, а се чувствам като парцал, слаб и засрамен, все едно съм виновен за поне дузина убийства. Защо се случва този порочен кръг и защо след 3 години и нешепа среща се чувствам като уплашено дете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: cf8e30e190
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   защото всичко е приключило за теб неочаквано. сам го казваш в началото.
наистина не се връщай при тази жена, удръж на мисленето и принципите си. не я забравяш лесно, както и прекараните години, но не означава, че няма да се случи. на някои хора просто им трябва повече време.
грижи се за себе си. когато му дойде времето, ще срещнеш някоя жена и няма да помислиш да я отблъснеш. не се притеснявай.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d889d6f076
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tя на колко е била когато сте би;ли заедно, явно е имала някакъв проблем, или просто не може само с един мъж, може би е чакала да и предложиш нещо по-сериозно, а ти не си го направил. Незнам какво очакваш да ти кажем, но нали тя е в миалото, гледай напред...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 91f23e6d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Не знам. Иска ми се да попитам теб - защо се чувстваш слаб и засрамен? От какво си уплашен?
Изглеждаш като кротък и спокоен човек, а за да си такъв, значи си и много силен човек.
Обаче позволяваш на хората да ти се качват на главата, да те нагърбват с проблемите си, да те обвиняват за неща, за които не си виновен и да ти се бъркат в живота.
Това прави и бившата - опитва се да ти привлече вниманието, да те обърка, да събуди отново някакви емоции в теб. Правилно отказваш срещите с нея. Мястото й е в миналото. Било каквото било. Няма какво да те плаши и за какво да съжаляваш. Спокойно. Предстоят ти много хубави изживявания. Радвай се на малките моменти всеки ден и гледай напред, не назад.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 597a4b0548
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Време ти е за нова емоция. Просто си позволи да я изживееш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker