Май е любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Май е любов
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1264 пъти
Или поне така ми замириса.
Преди година-две започнах работа на ново място. Запознах се с мноооого нови хора, тъй като компанията хич не е мъничка. Преобладава женското присъствие, но имаме и мъжки индивиди тук-таме. С един от тях ми се налага да комуникирам ежедневно по стечение на обстоятелствата.
По едно време с него започнахме да ставаме гъстички, общувахме, смеехме се, опознавахме се. Започнах да го харесвам. Но съм имала връзки с колеги и все ми се е струвало за страшно неудачно! Няколко вечери друг мъж ме гонеше по автобусите да се запознаем, че да излезем, че това, че онова... и накрая започнах да излизам с него. Моят колега разбра. Не знам дали просто ми се стори така или наистина се случи, но няколко дни след това сякаш ме избягваше и всички казваха, че е буреносен облак.
След кратко време се разделих с въпросния момък, който ми грабна вниманието. Но не бързах да споделям в офиса, нито на колегата ми. Сметнах, че така е по-добре, защото ние с него сякаш имаме и доста несходства, които навярно ще пораждат спорове и е възможно да пренесем тези негативи на работното място.
Проблемът сега е, че колегата излиза с колежка. Адски симпатично момиче, много я харесвам и напълно разбирам защо я харесва. Пък и много си отиват като външен вид поне. Проблемът не е в това, че те двамата са заедно, а по-скоро в това, че мен ме боли от този факт. Колкото и да се правя, че нищо не се е случило; колкото и да се опитвам да се залъжа, обръщайки внимание на други хора - като ги гледам как си тръгват заедно, искам аз да съм до него. Като се случи да сме близо един до друг, искам да го докосна. Когато си говорим, не искам да спираме. Често мисля за него, твърде често.
Излязох в отпуск и се втурнах в летните преживявания с пълна скорост. То не бяха басейни, не бяха морета, не бяха палатки... какво ли не беше. Все с млади хора, големи компании, луди нощи... ама на, не можах да си го избия от главата. Да не говорим, че нещо съм се вторачила в него и хич не мога дори да харесам друг.
Какво трябва да сторя? Дали ако му кажа ще ми олекне и като заяви, че е с колежката, ще успея да премина през това препятствие? Какво пък ще стане, ако му кажа и той пък сподели същите чувства, ще се чувствам супер мизерно пред колежката? Като си мълча пък съвсем имам чувството, че изобщо не мога да преодолея това влюбване. Или да се насиля да бъда с някой симпатяга и след време то ще ми мине?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0fd891ef1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Aбе мaй не е любов дa ти кaжa, aми нaрaнено его. Я си трaй и не прaви бели, остaви хорaтa нa мирa. Нa бaс, че дaже и дa ти клекне сегa момчето, след нямa и месец ще си се "влюбилa" в друг, който дa ти почеше егото. Ето оня, тичкaл зaвaлийкaтa по aвтобусите дa те гони и ти му позволилa нaкрaя мaлко дa ти погaли перaтa. Не опрaвдaвaй егото с любов, със себе си поне не бъди лицемернa. Огледaй се по свободните колеги, все ще се нaмери някой дa те позaбaвлявa.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 67b20dcf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Защо трябва да правиш нещо? На мен ми се струва, че влизаш в някакви връзки ей-така, колкото да имаш какво да правиш, малко както казва 1 - да ти се погали Егото. Потърси други възможности да си прекарваш времето пълноценно.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2dd5c01857
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   По принцип съм момче и съм имал доста приятелки, но винаги краткотрайни случаи, не повече от месец заедно. Всичките бяха същите като тебе-тръгва с мене, същото време внушава нещо и на други, както ти казваш любовен намек, и после се изпокарах със сумати хора, спечелих си страшно много врагове само защото момичетата, които харесваме наведнъж, винаги избират мене и после ме оставят. Какъв ли е проблемът, че ме оставят? Че след това като "продължа напред" бившите ми приятелки почват да правят мръсотии на новите ми връзки, споделят опасенията си пред другите и така ме правят някакъв аутсайдер, без да усетят. СЛед като утихне всичко, като се държа добре с тях са някак заядливи-но не всмисъл, че съм им противен, а всмисъл от простотия, а като почна и аз да им викам глупости-печеля респект. ТОва е много нелепо отстрани погледнато, но фактически това е моята истина. Не казвам, че ти си трябвало да бъдеш гадна, но просто като прочетох историята се подсетих и реших да споделя как подобен случай може да стане пагубен за някое момченце като мене или колегата ти евентуално.
Може да е гадно, но трябва да продължиш напред. Другият вариант е да се заключите някъде насаме, да му споделиш, да се отдадете един на друг и да спрете, защото има приятелка. Гаден съвет е, но само това би успокоило чувствата ти, които сама казваш, че са "неправилни". Другото ако слушате моя наистина неправилен, но точен за тебе съвет, е в никакъв случай да не издавате, че сте правили каквото и да е. По-скоро поченте да се правите, че не се познавате или кажете че отначало сте имали симпатии, ама едва ли не другият човек нещо не е наред и затова нищо няма. Така няма да има пострадали.
Пожелавам да стане безопасно, защото в крайна сметка ще те изкарат носителка на думата, която се казва за обида на момиче

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5ec055429a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някак не е честно от твоя страна да държиш сметка за това, че той вече излиза с друга при положение, че ти първа си се поддала и си започнала да се виждаш с друг. Щом си усетила привличане към колегата, защо не действа, преди да започнеш връзка с другия. И накрая винаги така става- от два стола на земята. Обръщат ти внимание, имаш избор и като направиш грешния, всичко рухва. Остави момчето да си гледа живота и не им се меси в отношенията сега. Вече си го изпуснала. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker