Да го чакам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да го чакам ли?
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 1660 пъти
Здравейте! Преди 6 месеца се запознах с едно момче. Влюбихме се и решихме да сме заедно. Всичко беше прекрасно, но дойде моментът в който той трябва да замине за Чужбина. Всички ми казват да го изчакам, но не знам дали си струва една пропиляна година. Трябва да продължа живота си, но не искам този живот да е без него. Свикнахме много един с друг. Запознахме се с родителите си, ходихме на кино, спахме в домовете на другия и много други прекрасни неща. Виждам колко добро момче е и си личи, че ме обича. Никога не ми е казвал една лоша дума или да ми е предлагал секс ( девствена съм ), винаги се е застъпвал за мен, триел ми е сълзите и т. н. Но не знам дали ще издържа да го изчакам. Не знам дали когато той се върне двамата няма да сме много различни и нещата да не се получат. Обичам го! Но.. една година ;хх.. Та вие ми кажете да го чакам ли или да си продължа живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: ee3a38915a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Да ти имам и дилемата - ти и без това като не правиш секс, какво толкова чакаш или не чакаш. Дори според много хора вие изобщо нямате връзка... може би и според него - ако си мислиш, че той от месеци стои на сухо или в Чужбината ще е без секс се лъжеш жестоко.
Има мъже като него, които просто свалят звезди, за да чукнат. Не бил ти предлагал секс :), ами просто не е бил на зор - имал си е алтернатива. За съжаление има доста господа, които паралелно въртят наивни момиченца и не им дреме кога ще се разпишат, защото все се разписват при някоя... Малко може да е цинична моята гледна точка, но за съжаление има голяма вероятност да съм права, а ти наивно да чакаш Михаля.
Просто мъжът, който яко е лапнал по теб, занимава се само с теб и е луд по теб нито чака половин година за секс, нито заминава в началото на връзката ви някъде. Всички сме били девствени, споко, всички сме били глупави, наивни и може би просто трябва да минеш през това. Част от процеса на порастването е, а колкото повече обещава в началото един мъж, толкова по-несериозен е той... бил те водил у тях - е и? Да не мислиш, че си единствената? Това може би е част от играта.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8700f5d804
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Що си толковa циничнa и грубa н 1, aко ти попaдaш нa тaкивa, сaмо знaчи, че ти привличaш подобни... просто толковa си можеш.
Aвторке, a кaкви сa тия твои лиготии дa те питaм aз? ! Ние ли ще ти живеем животa, връзките и емоциите? ! Питaй сърцето, питaй и рaзумa. От кaквото си нaписaлa, изглеждa ок всичко, кaкъв ти е проблемът тогaвa? Щялa си дa зaгубиш еднa годинa... кaкво си плaнирaлa зa тaзи годинa, че ще я зaгубиш кaто зaмине? !

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9c038d9665
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом не ти е "предлагал" секс, значи му има нещо. :D Моята приятелка беше девствена, когато тръгнахме и на втората седмица ме награби и каза, че не издържала повече. Познавахме се месеци преди това, така че може би го е искала от преди. Само че ние наистина сме доста активни. Правим секс почти всеки ден. Може би пък сме извънреден случай, знам ли. За мен щом не сте правили секс, значи или липсва химията или нещо друго не е наред. Вярно е, че сексът не е всичко в една връзка, но е съществена част.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ff5efceb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не го чакай - чукай го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker