Да не знаеш какво изпитваш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да не знаеш какво изпитваш
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1702 пъти
Имам нужда да споделя нещо, което тая в себе си от доста време. Може би така ще успея и да събера ума си и да намеря отговори на някои въпроси, които ме мъчат близо 10 години.
Имах връзка, която някак беше спряла да се развива. Дълга връзка, не исках да я прекъсвам, давах каквото можех от себе си, но някак успяхме да се отдалечим доста един от друг. Тогава срещнах друг човек. В началото на познанството ни всичко беше просто шеги и закачки, понякога сериозни теми... нищо специално. Още тогава усещах привличане, от негова страна също, но не съм си позволявала нищо, той също, понеже знаеше, че съм сериозно обвързана, а и му казвах, че връзката ми е доста стабилна. Това обаче като че ли го амбицира. Минаха около 3-4 месеца, през които аз влагах доста да разпаля връзката си отново, особено виждайки и усещайки, че отношенията между двама биха могли да са доста различни, от това, в което се бяха превърнали в онзи момент. Някак неусетно започнах да сравнявам отношението на единия и на другия към мен. Започнах и да споделям повече за разни разочарования във връзката ми... Един ден правихме секс. Привързах се. Този човек някак ме допълваше. Не съм го притискала, не сме говорили за връзка, чувства и т. н. Всичко си беше по-скоро приятели с екстри. Последваха още няколко месеца, в които се виждахме всеки ден, но интимни сме били не повече от 3-4 пъти. Реших, че повече не мога да продължавам да лъжа приятеля си и му казах. Исках да съм далеч и от двамата, за да зная накъде да продължа. Минаха пак месеци, в които ту се събирахме, ту се разделяхме с приятеля ми. Номер 2 не го виждах и почти не го чувах. В редките случаи когато се случваше му казвах, че ми липсва доста, той на мен също. Казваше също, че ако обичаш някого трябва да му дадеш свобода, ако се върне, значи си значил нещо за него. На него му бях казала, че всичко е наред във връзката ми, не знаеше, че се разделяхме/събирахме няколко пъти. В един момент нещата се уталожиха, простихме си всички глупости, които сме правили, дори сменихме града, средата, работата и заживяхме наново заедно с приятеля ми. Така и не успях напълно да забравя обаче втория. В началото ми липсваше много. Обаждах му се понякога и той винаги беше насреща (просто за разговор). Не знам дали съм била влюбена, но имах чувството, че са откъснали една част от мен когато си тръгнах. Мога обаче да подчертая, че след тази моя авантюра, връзката ми се разви доста добре, някак живна и стана много по-силна отколкото беше дори в началото на познанството ни. Осъзнах, че много много обичам приятеля си. Оттогава минаха около 9-10 години.
Преди няколко месеца случайно ми попадна в соц. мрежа. Реших да му пиша, просто здрасти и да видя как се е развил живота му.
Последваха доста разговори. Припомних си какво е да го имам за приятел. Все още нямал сериозна връзка... Не търсел такава. Аз също не търся, имам си. Някак нещата тръгнаха в посока приятели с екстри отново... И изведнъж той изчезна, не съм му държала сметка, не съм му искала връзка, не съм го притискала по никакъв начин, дори не съм искала да го виждам... случвало се е да не ми отговаря на съобщения и да го питам дали да спра изобщо, казваше, че няма никакъв проблем да му пиша каквото и когато поискам. Не знам какво му стана, не знам и на мен какво ми става. Наранено его? Несподелена любов? Объркана съм. Не спирам да мисля за него, а трябва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0661832a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Супер баналнa и предвидимa история. Нищо интересно, просто за протоколa показваш че един човек, който не знае какво да прави със себе си, повличa всички други покрай нея надолу.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3897ef4cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И при мен така стана, само че аз бях "другия". Изключително гадно беше.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0a1ba8e427
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За теб всичко е ясно,избрала си сигурността пред несигурното,не ти пречи да ползваш всички екстри ,както самата се изразяваш,но искрено съжалявам приятеля ти,никой мъж с достойнство не би се събрал с жена като тебе ,особено ако знае че си била с друг през времето когато сте били заедно,не град ,а държава да смените ,той е загубил уважението и достойнството си,а от от теб получава само лъжа. Като толкова ти липсва другия иди живей с него ,да видим колко е специален и страхотен,но за съжаление вроденото ти чувство за сигурност те държи при сегашния.Нека всички мъже ,които четат твоята история и моя коментар да се замислят ,дали имаме нужда от жени като теб.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9644ee4d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато ти кажат "няма никакъв проблем дами пишеш каквото и когато поискаш", това не е същото като "обичам те, винаги ще те чакам, когато и да се обърнеш към мен". Прави си изводите от думите му.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4df5994ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нямам какво повече да добавя от заглавието на темата "Да не знаеш какво изпитваш" и н1 "показваш че един човек, който не знае какво да прави със себе си, повличa всички други покрай нея надолу. " Дано някои жени го проумеят - БЕЗ значение какво чустват или им се иска да си мислят, че чустват!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f3ff2e2584
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не знам за каква любов говориш във връзката си при положение че си изневерила, предала си доверието му и на всичко отгоре търсиш някакъв друг човек...това което правиш е просто да губиш времето на човека до теб и своето. Не мога да те съдя, но не толерирам такива постъпки. Вгледай се в себе си и виж какво наистина искаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9e8b6a5f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   авторката
2. Защо си започнал изобщо такава връзка, в която си другия? Какво си очаквал да се случи?
3. Не се развиха нещата точно така. Избрах старата си връзка, защото видях някои неща по нов, различен начин. С втория никога не е ставало въпрос за връзка, любов, чувства. Дори и да ги е имало (от моя страна имаше), останаха неизказани. Освен че му липсвам и че не желае да е отмъщение, друго не съм чувала от него. Не съм искала връзка с него, мислиш ли че той е искал?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 75d80a254b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, колкото и да ти казва "резервният" ти приятел, че няма сериозна връзка, не бъди убедена на сто процента. И той си има някоя явно, нали не мислиш, че седи и чака тебе с години. Още повече, когато вече знае, че ти си със сериозен мъж до себе си. А колкото до сериозната ти връзка, не се надявай, че нещата като сега ти изглеждат живнали ще са наред. След като си признала на мъжа си за забежката си, може и той да си е намерил извън дома нещо за развлечение и в най-скоро време да ти го сервира. Ако се окаже така, ще си развалите отношенията, ще се разделите сигурно, но номер 2 може да не те приеме вече.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9e8b6a5f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   авторката съм отново
9. Естествено, че си е имал и си е има, въпреки че твърди, че не е нищо сериозно, не е там въпроса. Не смятам, че ме е чакал някога, не съм го очаквала от него никога... Не съм му предлагала или очаквала каквото и да е различно от странична връзка. Въпросът беше по-скоро защо изведнъж изчезна. Чудя се той да не би да е очаквал друго...
По въпроса с мъжа ми - той си имаше неговите си забежки, преди моята. Не беше еднократно, колко точно - не желая да знам. В момента не мисля че има, но няма как да съм сигурна за вбъдеще. Никой не може да се сигурен. Нямаме драми в това отношение, стига да не са замесени чувства с трета страна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker