Защо, Защо, къде съм виновен и винаги оставам наранен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо, Защо, къде съм виновен и винаги оставам наранен?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4747 пъти
Каде съм виновен,къде сгреших,защо всички жени които срещам ми казват ти си страхотен,улегнал мъж, джентълмен,изглеждаш добре,никога мъж не се е държал така с мен както ти,но заминават при мъжете с напомпани мускули,без грам сиво вещество в главата,това мода ли е в БГ,да бадеш с мутра до себе си се питам.Какво ви липсва жени,даваме ви уважение,нежност,материалност,сигурност,на последната си приятелка съм наемал лимузини,яхти,почивки,подаръци,да се чувства единствена на този свят,не съм поглеждал друга жена освен нея,не пия не пуша,работех по 20 часа на ден в странство за да подреждам живота и да има дом,семейство,всичко и накрая толкова много болка.Изповедта на един 33 годишен свестен мъж.Къде сгреших се питам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9709541323
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дали си свестен не знам, ама е добре да оставиш това на преценката на околните.

Автор: заминават при мъжете с напомпани мускули,без грам сиво вещество в главата

ДТ: Няма нищо лошо, в това физически да изглеждаш добре. И ти не тръгваш да сваляш някоя повлекана, а предпочиташ готино маце, нали?

Автор: даваме ви уважение,нежност,материалност,сигурност

ДТ: Добави малко страст, огън, накарай сърцето и да бие, сякаш ще се пръсне, не бъди скучен.

Автор: не пия не пуша,работех по 20 часа на ден в странство за да подреждам живота

ДТ: Мхмм, ама тебе като те няма (поне по 20 часа на ден) на момата и става скучно и... си намира забавления.

В заключение - спри да такъв нарцис, дръж се естествено, влагай повече чувства.

Дядо Торбалана

П.П.: А да, запиши се и на фитнес.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 782847e410
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би на жените, които са били с теб им е липсвало внимание. Не мисля,че една стойностна жена би се впечатлявала дълго от яхти и подаръци. Явно работиш много, което е напълно нормално за стандарта на живот, който водиш, но аз лично не бих се навила на вариант приятелят ми да няма никакво време за мен и да замества присъствието си с разни материални неща.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6cbd9387e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Преди да срещнеш пеперуда, трябва да изтърпиш 2, 3 гъсеници... Не си готов, нищо че си на 33 г. Трябва да минеш през страданието, за да срещнеш истинската любов... И ако наистина си достатъчно осъзнат, колкото се иззтъкваш в поста би трябвало да знаеш, че е по-добре да си сам, отколокто зле придружен.
Александра

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b8a7733287
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си сгрешил.Според мен жените не те заслужават !
Днешното поколение не заслужава такова внимание,яхти,коли,подаръци РОСИРОС 49 .
Не случайно съм женомразка.
Малоумно поколение,с ниско ниво,без морал,без приоритети !
Добре,че не съм мъж !!!
Нямаше да бъда тъй добра с тях ! Не заслужават !
Към автора ,разбирам те напълно,дано си намериш свестна жена, рядко срещано явление !!! УСПЕХ !!!
П.П. Рядко са жените,които ще оценят всичко което им даваш
и правиш за тях !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 75a07b4d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Еми явно проблема е че си работил по 20 часа на ден и на мацката и е писнало да те няма, все пак колите и яхтите не могат да те заменят

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b380db95b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нещо не ти вярвам.... Никак.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 898c835405
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Заживей нормално и се дръж нормално, от много напъване можеш да свършиш само една работа.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: fccd481b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не си срещнал истинската любов все още. Имай търпение и това ще стане. Бъди естествен и не бързай при следващата връзка да се изхвърляш от самото начало с яхти, подаръци, пари... Нека първо момичето те хареса заради това което си ти и само това момиче ще заслужава всичко което ще можеш да й предложиш в последствие. Останалите, които не могат да бъдат с тебе заради самия тебе - не се хаби и не се раздавай. Ще намериш твоето момиче един ден и веднага ще я познаеш

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 55560f2f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Поредната обява "трся си лесно чу***е" и ако някоя девойка се хване - добре дошло, ако ли не .. здраве да е.
Дори да приема, че написаното е вярно - такъв нарцис мога да търпя не повече от 30 мин. и това ще са тези 30 мин., в които ще го поставя на мястото му и той засрамен ще си тръгне..
20 часа на ден в чужбина, с надеждата да се върнеш в България, да приютиш някое добро девойче и да си заживеете щастливо? класически сценарий, съвсем постижимо. не си обиколил всички села, там е проблемът :)
Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: aaa4d10cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ОТ Автора мнението на номер 4 най-ми допадна.Доколкото мнението на другите прочетете по внимателно това което съм написал.Тук не става въпрос да се изхвърлям пред жените и да ги впечатлявам с материалното,тук става въпрос за 2 годишна връзка пълна с искри и пламъци и от едната и от другата страна. Става вапрос за това да си предаден.Виновен ли съм аз че искам да и усигуря всичко което една жена иска от един мъж и затова се налага да работя в чужбина за да изкарвам повече пари и накрая ми се сервира аз карала ли сам те да правиш всички тези неща за мен.А там аз градих бъдеще за нея за мен.Питам е какво ти даде той че ме замени,няма отговор.Сега попаднах на поредната красива материалистка която ми се калне в обич,но си имам обичка на ухото.Иска ли пари до мен там да види как се изкарват всички тези пари

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5fffcd57fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Росирос, казваш, че си женомразка?! Май не мразиш само жените,има ли въобще човешко същество, за което да кажеш хубава дума?! Не ?биждай жените, ?биждаш и себе си.
А по темата: Според мен нуждата от красив и "напомпан" мъж е чисто и просто избиване на компекси. Когато си до някой, който изглежда така, вдига се и твоето самочувствие. Друг е въпроса, че повечето такива мъже пък изобщо не осъзнават какво става в живота и са кухи отвътре. Всеки си има идеали и предпочитания. А това, което казаха останалите за малкото свободно време и развлеченията си е така.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e7c2358b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахах номер 9 го раздав много отворена .я да те видя, ако един чичко паричко се завърти около тебе дали така ще говорш и толкова ли ще си оторена. сто на сто и ти си като другите материалистки само по-надута

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e43ab6b6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Коментарът под №4 по-скоро ти е най-удобен като отговор на въпроса ти ( заглавието на историята ти). Изобщо не е от значение полът. Аз хрантутих 11 месеца мъж, който си търсеше усилено работа лежейки по цял ден и плюскайки! Иначе, човекът ми се кълнеше ежедневно ( да не кажа на всеки кръгъл час) във вечна любов!
Е, нека не си кривя душата - сексът беше повече от съвършен, но това не ме утешава, защото означава, че съм си ...плащала за определен вид услуга. ( което никак не ме ласкае, но така се оказва).
Ок, влюбена бях, но по някое време ми писна да бачкам като идиот - в чужбина и аз, -да пътувам всеки уиикенд по 1600км, за да:
1. Правим див секс.
2. Ходим по скъпи ресторанти - все той ги избираше, защото, господинът може да нямаше пари за цигари в джоба си, но имаше изтънчен вкус!
3. Да се вричаме в любов.
4. Пак да правим секс.
5. Може би и да поспим, след поредната доставка на "джънк фууд" - но пак от отбрани заведения.
6. Да му купя цигари, някое и друго подаръче.
7. Да му оставя пари и да се уговорим кога ще му изпратя още пари по Уестърн Юниън - излишно е да казвам, че там и кътните ми зъби знаеха вече.
И така...всяка седмица. Иначе, искри и пламъци - колкото щеш!
Разликата в моя случай беше, че не ме е заменял - поне не и до момента, в който му дадох последните 500лв, вместо исканите от него 2000..Вярвай ми, тогава и сексът се скапа. Мда, последният ми секс с този , наистина...майстор на спорта, беше най-лошият.
Унизителна историйка, нали? Още повече, че не съм някоя фадрома, неспособна да има поне всеки трети мъж, от тези, които ми харесват - ха!, и то ..без да им плащам. :)

По твоята ( на автора ) логика, аз сега ( или по-скоро тогава) трябва да почна да се тръшкам и да се питам: "Защо, защо, къде сгреших...?". Да, ама не. Не мога да търся вина в някой друг, за собствените си постъпки. Зряла жена съм - не върви някак си. Мда, уважаеми, имаш глава на раменете си, мислил си, решавал си и няма как да виниш друг за решенията си. Та, вината - както и при мен, си е изцяло твоя. Нали знаеш?- "Не е луд този, дето яде баницата, а този, дето му я дава"! Така стоят нещата. Няма шест-пет. Отнасят се с нас така, както НИЕ позволяваме. Ти си сметнал, че искайки да ? осигуриш всичко, което една жена иска от един мъж, "покриваш" нуждите ?. Ама явно, че тя не е мислила като теб. На бас се хващам, че ако си отделял за нея по 2 часа само от ...20часовия си работен ден, нямаше да си публикувал подобна история.

И последно, за "обичката" на ухото - хайде сега, след като сме имали неблагоразумието да си купуваме..искри и пламъци за две години, да приемем, че всички имат такива за продан..... Не се излагай, дай си шанс, ако наистина искаш да си с тази красавица. При все, че щом си решил, че е материалистка, на свой ред се чудя какво правиш с нея? А уж духаш кашата в качеството си на опарен! (обичката;) )

При мен стана красиво. Почти веднага след раздялата ми с моя биг ловър, се запознах с друг мъж, с който съм и до днес. Никога не съм го сравнявала с предишния - нелепо и нечестно е.
Та, помисли малко и върху себе си, върху способите си да си с една жена и да я задържиш до себе си. Най-лесно е да търсиш вината само в другия!

Бон шанс, авторе!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b8a7733287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До № 10 Автора,благодаря за подкрепата, № 4 съм Росирос,
ВНИМАВАЙ МНОГО КЪМ СЛЕДВАЩИТЕ ....материалистки,спри да
се унижаваш,спестявай си парите, казвам ти го като Майка !!!
Ако искаш да си пишем и поговорим на тази дълга тема...........
АЗ СЪМ НАЛИЦЕ ! Много демократична и съвременна ЖЕНА съм
№13 Защо да съм му удобна ??? Много правилно си разсъждава
Автора ?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b8a7733287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ОТ Росирос към № 11 МЕГ
Честно казано съм разочарована от теб. Преди време в една друга тема,ти ме защити,беше на моя страна.Не слагам ВСИЧКИ
Жени под общ знаменател,затова не се засягай. не обиждам
жените, нито себе си !!! Обиждам тези за които споделя Автора
и съм напълно съгласна с НЕГО !!! Всеки има право на мнение,
нали искате Демокрация /КРИВОРАЗБРАНА/ обаче. Всеки има
право на глас и на мнение !!! Явно още си много млада и не раз-
бираш или се правиш,че не разбираш за какво става на реч !!!
А към № 13......Нямам думи ...Простотия,селяния отвсякъде !!! Към № 8 Много трудно ще срещне ЛЮБОВТА в днешно
време. Човека се е усетил доста навреме .......Вие жените
май не знаете какво искате. Аз ако имам такъв мъж до себе си...щях да го нося на РЪЦЕ...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: aa05051e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Росирос,
Постоянно повтаряш, че си женомразка, а после не била поставяла жените под общ знаменател. Не усещаш ли как си противоречиш? Че то има и мъже, които заслужават презрението ти (демонстрирала си и това тук нееднократно), но не се наричаш мъжемразка.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5fffcd57fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Росирос, може да съм те защитила в някоя друга тема, но тук това, което каза не ми хареса и си го казвам. Щом обиждаш тези, за които пише автора, може би не си се изразила добре или аз не съм те разбрала. Почувствах се длъжна да защитя женското поколение :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bf25e3e711
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   "Защо?", "Къде?", "Наранен!"...
Твърде много драма, събрана само в заглавието на изповедта. По-надолу става още по-драматично. Ако и в реалния живот си такъв /най-вероятно/- ами това ти е проблемът, пич. Жените не харесват този начин на мислене у един мъж. Чувставата и дилемите са за тях, от нас се искат и други неща. Или действаш с размах, или вървиш по дяволите. Няма как да накараш една жена да се влюби в теб, ако не умееш и да удряш с юмрук по масата, когато се налага. Ако не умееш да я погледнеш с онзи поглед, от който колената й ще омекнат. Ако не умееш да я целунеш така, че звездите да слязат направо при нея. Ако не умееш да я изненадваш. Ако не умееш да провокираш и да спекулираш.
Не са се свършили свестните жени, и за теб има. Обаче ти трябва да се промениш. Пак си бъди мил и внимателен, пак си бъди джентълмен, пак им давай отношение. Точно така трябва да се прави и така се мъча да правя и аз. Но... тези неща могат да се правят и без да се губи от мъжествеността. Умните жени много рядко ще потърсят връзка с "рицаря на печалния образ". Не пиеш, не пушиш, работяга, заможен и на 33. Че то излиза, че си много добра партия. И аз работя много, печеля добре и съм твоята възрастова група. Приликите дотук. Аз пия доста и пуша още повече. Когато се налага, ставам и гадняр. Обаче ако двамата с теб в реалния живот се състезаваме за една и съща мадама, тя ще ме предпочете пред теб. При всичките ми други кусури, бъди сигурен. Сега разбираш ли защо отиват при онези с напомпаните мускули? Явно им дават нещо друго, което ти не можеш да им дадеш.
Не искам да те обидя, искам да те накарам да се замислиш. Харесваният мъж се отличава и по това, че може да мисли. Така че мисли и се променяй. Това поне го можеш и без да ти се налага да ходиш на фитнес. Аз не ходя и никога не съм ходил, не блестя с физика и бицепси, но женско внимание никога не ми е липсвало и никога съм си задавал фундаменталните въпроси "защо", "къде", "виновен ли съм".
Стани мъж. Време ти е. Засега си само хленчещо момче на 33.
Успех! Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 09f9cbf154
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Росирос бих желал да се запозная с вас бихте ли ми оставили някаква форма на контакт с вас / skype-evolve-15 / email-evocation@abv.bg

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b8a7733287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Росирос до Мег
Благодаря за добрия тон.Предполагам,че не си ме раз-
брала,както се случва и на други в този сайт.
Истината е,че не обичам да се изразявам писменно,
а,по-добре мога да се изказвам устно. Сигурно ще разсмея
мнозина,с това УСТНО. Не обичам да пиша дълго, изобщо не обичам да пиша с една дума,/извинявам се за повторенията/.
Затова понякога не ме разбирате. Благодаря за мниманието.
П.П.Искам да уточня защо съм женомразка:По-голяма част от
момичетата и женитеса:БЕЗПАРДОННИ,НАХАЛНИ,НЕВЪЗПИТАНИ
загледайте се в тях и ще се убедите в правотата ми.
Вижте и чуйте младежите в транспорта,заведенията,ходя на
екскурзия на ВИТОША.....ЕЕЕ ТАМ ЩЕ ВИДИШ ИНТЕЛИГЕНТНИ
РАЗУМНИ ХОРА,а,не по заведенията.Поздрави

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b8a7733287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Росирос : / skype-rosiivalio /
/ email-valros@mail.bg /

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: fccd481b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До автора: Аз съм номер 8. Използвала съм неподходяща дума "изхвърлям", затова не си ме разбрал правилно. Както и да е. Опитвам се да ти кажа, че между нас жените рядко има такива, които оценяват това което се прави за тях. По често свикваме с хубавото отношение /имам впредвид не само материално, а изобщо/ и спираме да го ценим, започваме да мислим че ни се полага и постепенно се качваме на главата на рядко срещания свестен мъж. Не мога да ти обясня защо става така. А когато мъжа е стиснат, изневерява или се държи като прасе, даваме най доброто от себе си за да го приобщим, простим, отнемем от любовницата, въртим манджи и сексуални техники за да докажем на всички че този мъж все пак е наш и мисълта ни изцяло е погълната как да го задържим, искаме съвети по форуми и изобщо нямаме време да помислим какво всъщност ни липсва на самите нас. А въпросния мъж-кретен получава най доброто. И затова исках да те посъветвам да не се раздаваш, защото рядко ще бъдеш оценен. Това е като с подрастващите - на колкото повече екстри ги свикнеш, толкова по разглезени стават и все има какво още да искат. Затова отпускаш по малко и като дадеш нещо в повече в даден момент, скача на врата ти от радост и разбира колко си ценен. Има много истини в коментара на номер 4.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 966b2ee2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До нм 13.Много интересно :).Аз съм мъж,също работя в чужбина.Имах в БГ приятелка,обаче само 1 месец.Щото искаше да е като твоя приятел :).Искаше всичко найскъпо,найхубаво,а нямаше жълта стотинка в джоба :).Даже като я чаках бред блока,трябваше климатика на колата да е включен.А последната кола на баща и беше москвич от '71 :).Ама поне си искарах почивката хубаво.Не са проблем няколко х.е.за хубава почивка.Просто момичето загуби.А тъкмо си мислех че намерих сериозно момиче.Май згреших!Колко само има мизерни хора. :).

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2778f28d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 9. - Ти наистина ли си давала по 2000 лв на тоя супер любовник ресторанти цигари и други екстри??? Вината си е твоя защото той е виждал в теб касичка с евро която трябва само да е.. и забавлява. По света и най-вече в България има много гладни хора които с готови на всичко за някой лев, а да не говорим за 2000лв...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dd878f842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторе, успокой се и не се връзвай много на хапливите коментари по твой адрес. Просто си попаднал на поредната к*ва, каквито ги има в излишък. За в бъдеще запомни, че една жена трябва да има някакви цели в живота, различни от тези да се шляе по молове и кафета. Не е необходимо да е с висше образование или гений, нито да е първа красавица с мерки на модел и два тона грим, а да е самостоятелна и отговорна. С други думи трябва да е в състояние да се грижи сама за себе си, да има желание да се развива и т. н. Ако си вземеш жена, която по цял ден си чопли ноктите, работи колкото да се каже, че не мързелува и само за парфюми дава два пъти повече отколкото изкарва, какво очакваш? Търси си половинка, която да иска да направи нещо в живота си.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 15d351b67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   И при мен е така.. давам и правя всичко за приятелката си само и само тя да е щастлива и пак и пак продължава да се заглежда по други и т. н.. Разполагам с много пари, добре изглеждам (дори съм модел, работя за една модна агенция) няма мускули (не навсякъде де)!!

Жените са.. не знам какво да кажа просто!! Такива ГЛУПАВИ хора като нас който дават всичко за приятелката си, а те не го оценяват и не обръщат внимание на това какво правим ние за тях, от какво се отказваме заради тях. Само и само те да се доволни и щастливи..

И за много се чудя, защо? Аз съм ужасно мил с приятелката ми, заедно сме от почти 4 месеца и от много неща се отказах заради нея, много неща правя заради нея, но някак си ми се струва, че тя не го оценява и.. почвам да си мисля, че не ме заслужава!!

Не всичко е валута.. така е, но това е много важна част от всичко :)!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker