Объркана съм и тъжна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм и тъжна
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1949 пъти
Здравейте
Аз съм на 15, момиче. Наскоро се запознах с едно момче, което много ми допадна. Една вечер, когато излязох с моята компания той отново беше с нас. Бяхме се събрали вкъщи и по едно време аз и той се отделихме от другите. Легнахме на моето легло и започнахме да си говорим. Прегръщаше ме и ме докосваше много нежно. Каза ми, че му харесвам, че съм му направила добро впечатление но го притеснява разликата в годините ни. Той е шест години по- голям и каза че никога не е излизал с момиче толкова по-малко от него. След като говорихме пак се целунахме няколко пъти.. и беше много мил и нежен в думите си и целувките. На сутринта преди да си тръгнат той ме хвана за ръката.. после разбрах че е говорил с негов приятел за мен. Разказал му е какво е станало и е казал, че съм много хубава, но съм била малка за него- същото което каза и на мен. Беше ми казал също че не иска да го мисля за някакъв насилник или нещо подобно.. чувствам се тъжна, защото искам да сме заедно... той по принцип по-рядко идва при нас и не знам кога пак ще го видя, а не искам да му пиша, искам да говорим лично но ме е страх и не знам ако го видя скоро какво да му кажа.. Искам да знам дали проблема е само в годините и защо му пречат не съм кой знае колко по-малка има толкова двойки които имат дори 10-15 години разлика... да го питам защо ме целуна ли или какво за да разбера защо му пречат годините...

Моля публикувайте историята ми чувствам се страшно тъжна и самотна... моля за съвет
... благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8086dabfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да, права си, че разликата от 6 г. не е много голяма, когато става дума за възрастни хора - например 20 и 26 години или 30 и 26 г., но при вас тази разлика е голяма, защото ти си още момиченце, детенце под 18 годинки, а той се води зрял мъж - той има нужда от секс, но и от стабилна жена до себе си, каквато ти просто няма как да си и това е добре така. Да, физически може би си жена, но психически не си и това той го е разбрал. Съветвам те да си гледаш младостта, детството каквото е останало от него, а батковците няма да ти избягат. След 2 годинки някъде вече ще е съвсем друго, но сега просто за теб би следвало да има по-важни неща в живота, защото времето няма да се върне - ти цял живот ще имаш време да си жена, споко, но сега си момиче.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ec5cec72aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Aвторката:
Да, но примерно ако както казва, че му харесвам защо да не опитаме и как да поговоря а него... просто много ми харесва и на мен и се чувствам ужасно при мисълта че годините са му пречка.
Той беше казал "сега да заспиваме а другия път ще си довършим разговора" така и не сме се видяли още но като се видим аз ли да го дръпна или не и ако останем сами какво да му кажа за да намекна че искам да сме заедно....

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 67302550f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям номер 1 :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2a1add00d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Този батко нищо чудно и да е обвързан и те съветвам не му пиши, да не ти отговори някоя кака.Горкото дете, много се филмирате вие пуберите. А ти си още такъв.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ec5cec72aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката:

Вижте, благодаря номер 5 за съвета, макар че не съм филмирана. Просто му вярвам някак си, не го познавам отдавна, но за времето, в което е бил около мен виждам, че е откровен, забавен и въобще всичко, не мисля, че е обвързан въобще.. Той си призна, че му харесвам, че не искаше да остане да спи заедно с останалите в нас, заради това, заради мен.. но в крайна сметка нямаше как да се прибере, защото има проблеми с колата му и дойде с братовчедка му,която също остана в нас, а тя не искаше да го закара, защото беше пила малко бира. Но това няма значение..
Каза, че му харесвам, че има привличане между нас...моля зарежете годините, за мен те не са най-важното... просто мисля, че имам нещо към този човек, а той не спомена друга причина, поради която не можем да сме заедно, освен годините.. значи има нещо все пак?

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b141556c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си дете, а той е мъж - това е проблема. И не вярвам да се получи нещо между вас, тъй като мисленето ви вероятно е прекалено различно. Огледай се за някое сладко момче и забрави за този мъж. Това е моето мнение. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: df71596772
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нему става патката за това гое страх много си тясна от долу не може дате отвори той търси отворена и разработена затова не те изка... Криси испаниа.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: be2ff39455
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж, за теб може и да не е проблем разликата в годините, но за него реално е. Спомням си преди време когато аз бях на 16, голямата ми любов беше момче на 22г., което до последно не направи нищо, макар че аз бях влюбена в него поне три години. Скоро се видяхме и го питах защо нищо не е станало. Знаеш ли какъв беше отговорът? - "Ами беше много малка. Мисленето ти беше детско - ти искаш да се разхождаме хванати за ръчички, аз искам да живея с теб. Ти се вълнуваш от училище, аз се вълнувам от работата си. Ти искаш цялото внимание на света, защото не си завършена личност, аз искам да си хвана живота в ръце и да бъда самостоятелен. Просто не бяхме в един етап от развитието на живота си. "

Смятам, че това ще ти помогне да се замислиш и да разбереш защо този мъж не ти обръща внимание. Погледни го така - той е в един етап от живота си, в който той поема отговорност за всичко, което му се случва, а ти си още дете, което чака на мама и тате. Твоето мислене е още на тая равнина. И ако е мъж на място, няма да направи нищо спрямо теб, защото на него не му е нужно дете, което да дондурка и да му пили нервите, а жена, която да застане наравно с него.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ec5cec72aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   С него се видяхме отново и бяхме само двамата и той ми каза че мр харесва... но просто не може да си представи да е с момиче толкова по-малко ии.. не знам.. кажете как да го убедя че не е проблем... та той дори в акъла си е все още тийнейджър...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c6314f09f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Добре де - както винаги ще пусна два коментара. Единият към авторката другият за коментиращите.

Към авторката.
Наскоро се запознах с едно момче, и то каза че му харесвам, после преспахме.
Макар, че обикновено защитавам мъжът/момчето този път ще кажа, че той по - скоро се е възползвал от теб. Казал ти е каквото искаш да чуеш, а вие на 15г. много лесно се връзвате.
Възможно е да го притеснява възрастта - но едно от най - притеснителните неща е крайният момент да приспиш с момичето. И да знам го от опит. После се е похвалил на своят приятел, че е забил поредната бройка. Защото за него ти си точно това, макар да не искаш да е така, няма как на човека на който си се отдала, да е такъв, затова търсиш причини да го оправдаеш. Но скоро след вашето познанство той иска да спи с теб, и после изчезва, че възрастта му била проблем, а докато спа с теб, не му ли беше проблем.
Зарежи го и следващият път внимавай, бъди по - дълго с човека преди да легнеш с него. Повечето сериозни хора не биха искали да знаят, че са с някоя, която всеки би могъл да има.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c6314f09f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към коментиращите.
Номер 1 - разликата в годините не зависи толкова от разликата в числото, а от начина на мислене. И си мислиш, че един работещ човек, няма теми за разговор с една гимназистка. Да но забравяш, че този работещ човек, някога също е бил гимназист и вероятно си спомня, какво е било мисленето му тогава.
Авторката била само дете - това съм го чувал и когато става въпрос само за две години разлика. Трябва повече да приемате по - малките като равни. Аз определено го правя, затова се разбирам и повече с тях.
Бързо определи от какво е имал нужда нейният познат - и как го направи? Ти лично познаваш ли го? Дори да го познаваш няма как да знаеш това. Може би пък няма нужда от зряла жена. И тук пак се улавя дискриминация относно възрастта.
Като казваш, че след две години ще е съвсем друго - ме навежда на мисълта, че ти си някъде там. И не нещата няма да се променят много. Вероятно ще останат същите. Относно развитието на мисленето, няма гаранция че на 17г. разсъждаваш по друг начин, различен от 15г.
Номер 7 - Разликата не е най - големият проблем, защото това са преодолими проблеми. Най - големият проблем е, че той е бройкаджия. А тя го е обикнала.
И в двата случая е по - добре да скъса с него.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8086dabfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   oт 1 до 12, ами прав си, но и сам знаеш, че на 16 г. имаш съвсем друг начин на живот от един мъж на 20 - първо си непълнолетен и без позволение на родителите формално и хляб няма как да купиш - номер9 го е описала.
Всички сме били на 16 и всички сме имали забивки с батковци, но е ясно защо просто не може да се получи и истинските мъже прекратяват такава връзка преди да е започнала. Не осъждам такива връзки, но трябва да са доброволни и от двете страни, трябва да има желание и компромис, което явно не е било тук случая - човекът не му се е занимавало с хлапачки
И аз съм била на 16 г. и знам какво е... много е тъпо - хем си физически зряла, хем се мислиш поне за зряла и психически, харесваш си батковци, но после като пораснеш се смееш сам на себе си. Жал ми е само за момичетата, които забременяват и раждат на тази възраст, защото ние можем да се смеем на себе си, а те си съсипват живота.
Не е страшно да ти откаже някой батко - за добро е в крайна сметка и си спестявате големи проблеми.

Моето лично мнение е, че най-рано на 18 г. човек може да води пълноценна връзка с мъж над 18 г. - можеш тогава дори да се изнесеш от вкъщи, можеш сама да си изкарваш прехраната и така нататък - друго е просто, но на 16 г. нищо не можеш и буквално и преносно, и по закон

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker