Тя ми каза, че съм едва ли не “грозен“ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя ми каза, че съм едва ли не “грозен“
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 3624 пъти
Здравейте читатели. Не съм писал тук отдавна, но се надявам историята ми да бъде публикувана, понеже имам нужда от съвети на по-опитни. На 22 съм момче. "Приятелката ми" е на 21. Слагам я в кавички, защото не се водим баш такива - още се сваляме, но сме на прага да тръгнем. По-скоро бяхме на прага, вече не знам и аз. Заговорихме се преди малко с нея и тя ми спомена, че чак се учудила, че тръгва с мен. Аз я питах как така, а тя каза, че не съм нейн тип. Не съм много висок и съм слабичък, но не ми личи смисъл поддържам форма. А тя ми каза, че като била до мен общо взето се чувствала сякаш тя е по-дебела и по-висока (което съвсем не е така, та тя е 10 кг и 10 см под мен. ) Дори и с токчета пак е по-ниска. Понеже започна да ме човърка малко това, я попитах как трябва да изглежда нейния тип мъж и тя ми прати снимка на някакъв си, с който се закачали преди време - личеше си висок и с мускули с 2 думи казано. И накрая това, което преля чашката беше като ми каза как би било идеално да бъде моя акъл в неговото тяло.
Обидих се жестоко и се скарахме. Излиза че нея я е срам да стой до мен навън. После почна да ми казва как нямало значение не знам си какво си... Не знам какво да мисля вече. 100 на 100 съм сигурен, че заради това, ще скъса с мен до максимум 2-3 месеца.
Вие какво мислите за цялото нещо? Редно ли е да се впускам към връзка с нея? Нали идеята е ако истински се харесваме, тогава да се взимаме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: ea103a0e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че и двамата сте неориентирани, но тя е в пъти по-зле. Ти поне знаеш какво искаш (НЕЯ) и не мисля, че и тя е перфектна, а тя много добре знае, че никога няма да я огрее въпросното, но пак въздиша по него, но и да я огрее - ще я мине за бройчица и толкоз. Такива момичета обикновено за това служат на подобни момчета, а ако тръгнат сериозно с някоя - то ще е някоя изпипана мацка, не като приятелката ти -
Иначе не смятам, че трябва да тръгваш изобщо с нея - само ще ти смачка самочувствието, от което не смятам, че имаш нужда. По-добре човек да е сам отколкото с човек, само от немай къде. Ще те използва, за да не е сама, но да - в момента, в който някой подобен ѝ свали звезди, тя ще отиде при него и като я мине и изплюе, пак ще дойде при теб да гризаш остатаците.
Не се занимавай. Заслужаваш повече.
ж31

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fed7342f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Тя не е момичето за теб,то си личи. Един човек като не те приема такъв ,какъвто си значи не е за тебе!
И междудругото аз мразя мъже с големи мускули преличат ми на мафиоти и ме отвращават!

Соня 27

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6281e99691
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ами щом не си сигурен, че ще излезе нещо от тази връзка, просто не тръгвайте. Защо говориш сякаш е задължително да сте заедно? Всичко е по желание. След като не си неин тип нека си намери някой, който е. Всичко зависи най-вече от това доколко са сериозни чувствата и намеренията ти към нея. Ако смяташ, че би могъл да я преодолееш и да оставиш този флирт зад гърба си - направи го, не се впускай в по-сериозни преживявания с нея. Ако пък смяташ, че е момиче, за което си заслужава и имаш чувства към нея - продължавай да опитваш да я спечелиш. Трябва да се опиташ да надникнеш в собствената си душа и да разбереш какво наистина искаш самият ти и как би се чувствал по-добре.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b0e735aa9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато жената тръгне да си търси ИСТИНСКИ партньор, а не просто да е с някого, външността минава не на второ, а на трето място даже. Пълно е с грозни мъже (ама наистина грозни, не комплексирани като теб), които ходят с много добре изглеждащи жени. И то не заради парите (макар че в много случаи е заради това). Основно е заради отношението и хъса. Най-важното на един мъж е да има хъс, самочувствие. Може даже да е дебел, може да е слаб, може да е нисък, висок, всякакъв...

Въпросът е, че в днешното общество мъжете все повече стават като жените - гледат прекалено много външния си вид и прекалено малко вътрешността си (умения, вътрешна сила). Реално, НЯМА абсолютно никакво значение как изглеждаш, въпросът е ТИ да се чувстваш добре от това. Ако обаче ти имаш вътрешно за себе си проблем с това как те възприемат другите (особено жените), то това автоматично ти намаля самочувствието и ставаш реактивен и зависим от другите, както са жените. Един мъж трябва да се ПРИЕМА такъв какъвто е, не да се влияе от мнението на външните хора. Разбира се не говорим за някои очевидни неща (примерно ако косата ти е супер рошава и с остатъци от шампоан и ти тръгнеш да се приемаш така - не е правилно, но ако примерно имаш някакъв "недостатък" по рождение - плешивост например, ами трябва да го приемеш и да имаш хъс въпреки това).

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 1f08f001d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Била е откровена, това е хубаво вместо цял живот да си останеш в неведение каква вънщност я привлича. Всеки си има идели, това обаче не е гаранция, че ще предпочете неин тип тяло пред твоя акъл. Сам прецени според цялостното и отношение към теб, а не само заради този единичен случай на откровено споделяне на личнен вкус.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 612084abf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Момичето не те харесва и иска да те разкара. Това е. Търси си извинения според умствения багаж.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5ea23ebd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В този случaй съм нaпълно съглaснa с н 1. Никогa не влизaй в отношение с комплексaри, които се опитвaт дa ти вменят чувство зa непълноценност. Aз пък съм имaлa обрaтния случaй. Много хaресвaнa женa съм и си имaм сaмочувствието. Но пък един подобен нa твоятa се хвaнa зa ръстa ми -160 см. A той е около 170 см. Изцепвa ми се нещо от сортa, че aко сaмо 5-6 см бях по- високa, съм щякa дa му бъдa по- удобнa. Оо, чaкaй, че не си познaл. Зaрaдинего ходех с рaвни обувки. Е, нa следвaщият ден кaто нaнизaх едни сaндaли с 12см. ток и нaрочно се приближaвaх дa го гледaм отблизо. Виждaх кaк се опитвa дa се поизпъне повечко, че дa изглеждa по- висок. В крaя нa вечертa му кaзaх, че му достигaт 10 см. височинa и зaтовa се рaзделяме. Зaтовa, чукни я и ти леко по носa, примерно "виж, и ти йе си мой тип изобщо, aмa си по- леснa" и обръщaй гордо гръб, зaрязвaй я и си търси нормaлни, некомплексирaни момичетa. Искaш връзкa, a не дa стaвaш нечие кошче зa душевни отпaдъци. Тaкa и тя ще си знaе зa друг път.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 204b1286ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бе, я я зарязвай тая дрисла. От написаното се вижда, мисля, че нямаш чувства към нея, така че за какво ти е? Да ти мачка самочувствието? Тя ако си има някакви комплекси за теглото или пък не знае какво иска, това не е твой проблем. Има си такива хора, гледат да те поставят в по-долна позиция, пък ако мине номера. Бахти кухата лейка, не знам как вие, мъжете ги търпите такива. То не че си нямат и мъжки еквивалент, де.
Ж31

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8342cf860e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Просто мисля, че не сте един за друг. Ти просто не си нейн тип, и тя тръгва с теб от скука или при липса на друга алтернатива за момента.
По добре откажи такава връзка, която би ви комплексирала.
Мисля че с тренировки във фитнеса и специална диета ще заякнеш

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 92c68856dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бе мани я тая тъпа комплексарка!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f673a4ed93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Пфф, това е последното нещо, което трябва да кажеш на мъж, с когото уж искаш да ходиш. Дори и да е вярно е адски обидно и човек с повече мозък би си мълчал или изобщо не би се занимавал с някой, който не е неговият тип.
Директно я режи или я мини един-два пъти. После ѝ кажи, че не става и довиждане. Да си ходи при батките.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d27e82b7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Няма какво да се засягаш. Радвай се, че е достатъчно нетактична и като цяло кофти човек, защото сама те е избавила от себе си. Бягай далече!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2334bc836b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Добре, аз не разбирам как се е стигнало до там да тръгвате, при положение, че няма как това да е първата простотия, която това момиче е изтърсило. В смисъл, ако е толкова повърхностна, че да ти говори как иска ти да си в тяло на нацепен батка, как и най-вече ЗАЩО, се занимаваш с нея? Нали се сещаш, че сега тялото ти не харесва, после колата ти няма да е достатъчно скъпа, после работата и т. н. Такива като тази са несериозни във връзките си и в огромната част от случаите свършват при някой много мускулест идиот, който ги бие. И си заслужават всеки шамар, ако питаш мене. Ти, в случай, че се имаш за свестен човек, който иска наистина да обича тази до себе си и да гради живота си с нея, трябва ама на секундата да зарежеш това същество. Дръж на себе си и самочувствието си и я разкарай, в противен случай тя съвсем ще те довърши, защото ти никога няма да си типа набозала се мутра, по който тя си пада. Ай със здраве.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 69264fa73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Пердето ми падна докато четох. Е*ахти смешната ку*ва... Даже няма да коментирам. Не се занимавай с тая измет, която се опитва да ти свали самочувствието, за да те направи нейна играчка, докато си намери някой безмозъчен батка. Просто съм потресен. Пак казвам - не се занимавай. Не си малък, не си тъп и вероятно имаш повече опит от мен, но в тоя случая ме послушай.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7ce2a0d704
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Тази жена нито те оценява, нито те уважава. Нямаш работа с такъв човек според мен.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0ecdac0f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ще ти кажа само, че не те заслужава! Външния вид наистина е важен, но за първото впечатление. После, както се казва, трябва и да говориш. Нямаш място при човек, който не може да те оцени. Наскоро се запознах с едно много готино на външен вид момче, но като си отвори устата така съжалих.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b565188d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   автор: аз писах за да ми дадете мнение, а вие просто започнахте да ме псувате, че съм бил комплексар и не знам си какво. Аз повече в този сайт няма да поствам щом каквото и да напиша винаги ме нападат. Моля модераторите да изтрият темата.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 91e9643ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ти сериозно ли? Такава по-скоро бих я отстрелял, ти за тръгване с нея мислиш. Направо говориш за война!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9affb2c03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Разкарай я тази надута и лигава кифла... да ходи да си се сваля с разни мускулестинтам, каквито са й идеалите

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a51188a258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ми да си намери някой с мускули и татуировки, дето не може името да си напише. Но след време да не вземе, да и дойде акълът и да реве, че нямало мъже. Че аз познавам една такава стара мома.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9a913b4f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Н 17, ( aвторе )не видях някой дa те е нaрекъл комплексaр, нaпротив, тя е комплексaркaтa. Всички смятaме, че ще ти е по- добре без тaкaвa, която ще ти мaчкa сaмочувствието. Не рaзбрaх кaкво те обиди.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f7e0257aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   До автора: Кой те е нарекъл комплекарс бре, прочетох всичките мнения и нямя нищо такова... май наистина си заслужаваш тая до теб да те обижда... щом не можеш да прецениш кой ти дава акъл и кой обижда....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker