Тази какво иска от мене? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тази какво иска от мене?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2795 пъти
Всички сме чували за езика на тялото. Имам един много странен случай. Има едно много хубаво момиче, което постоянно като я видя и не сваля поглед в едни случаи, усмихнато ме гледа, в други уж гледа настрани леко, със лека усмивка и зачервени бузи, а приятелките й втренчени в мене и говорят нещо, споменавайки ми името.. Реших да се запозная с нея-писах й по фейса. Нищо. Писах още един-два пъти-само "видяно". На живо я видях и онази буквално вървеше след мене.. Махнах й, тъй като бяха доста хора, а и от това, че като й пиша нищо не казва и се поотказах, онази се усмихна продължително и сякаш щеше да каже нещо, но не каза нищо.. СЛед това ми беше писала ":)" във фейса и когато пак се опитах да я заговоря по нормален начин, без да търся сметка за несъответсвията, почна да пише нещо и спря.. СЛед това започна да ме избягва-смисъл като я погледна се усмихва, но тръгва все в друга посока.. Същото време споделя някакви статуси, че любовта била невъзможна и тем подобни с тъжни емотиконки.. Същото време разпитах и се оказа, че не е ходила с никой в близките няколко месеца, даже май и гадже не е имала, макар че е доста хубава.. Оказа се и че едно момче от класа й я харесва, но разбирате ли въпросната веднъж ми е отворила профила и като я питали "Кой е този човек" и тя нищо на казала, питали я пак и казала, че много ме харесвала.. Същият тип, дето я харесва, ми беше добър познат, и разбирате ли, точно след този случай, като ме види ме гледа накриво. Един път се опита да се заяде и като го питах какво има и какво иска, оня млъкна и оттогава не се познава с мене.. Накрая се отказах от тази и някакво момиче се запозна с мене. ЪТя ме харесааз нея също-тръгнахме. Веднъж видяхме тази първата и познайте-гледаше накриво приятелката ми, а мене с някакво странно изражение.. СЛед това като ме видеше имитираше стойката и физиономията ми от снимката, с приятелката ми на нея..
Искам да ви питам няколко въпроса:
1)Какво мислите за момичета като първата, която така и не се съгласи да излезем и да се изясним?
2)Дали аз самият съм допуснал грешка, че така да се получи, макар да не се считам за виновен?
3)АКо съм допуснал, какъв би бил начинът да "стане работата" с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 71f89ece2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хaх, по обяснениятa ти изглеждa кaто крaсивa и срaмежливa психопaткa :).

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7aa62e1247
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Добре, защо, когато я видиш, не я хванеш за ръката и не я заведеш някъде, където да си поговорите като на четири очи? Може да я е срам или да я е страх от обвързване има ги и такива хора. Ако и ти мислиш, че си заслужава- бори се! Опитай се да я накараш да говори. Но ако и този път не стане работата се откажи и не и обръщай внимание.
Успех :) :) :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3fdf8a32e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мисля че трябва да си пазиш нервите, в противен случай ще изперкаш. Тя какво искала, как те гледала, какъв и бил цветът на бузите, па била ти отворила фейса, па писала.... човече с това темпо до година ще си в усмирителна риза. Държиш се лабилно като жена, а мъжете не действат така. Изобщо не търси езика на тялото, нито чети дневника на една гейша, не ти каже в прав текст какво иска си я сложи на долоподписания и се занимавай с нещо градивно. Мани майтапа но съм притеснен за психиката ти след тия драми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ce5a4791f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   явно флиртува, ама е чакала сигурно ти да я поканиш да излезете, ама като си си фанал втора значи си изтървал коня в ряката. Сори

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f891d384d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо оправи себе си(много объркано мислиш) и тогава мисли за момичета. С подобни разсъждения, бързо ще им доскучаваш и ще те зарязват. Личи си, че си даваш висока оценка, но такава трябва да се дава от другите, а не да се самозалъгваш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f2796a4361
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1. Може би е много, много срамежлива. А може и да има друг фактор, който я подтиква да се държи така. Изглежда ми детска история, честно казано.
2. Не мисля, че си направил нещо, с което да предизвикаш поведението и. За мен си подтъпил правилно - нааправил си опит и тя като не е реагирала, си се отказал.
Нали сега си имаш приятелка, не се чуди за минали неща. Тя те е изпуснала с бездействието си. Нищо не и струвало да ти напише няколко реда във фейсбук...
Ж26

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 40aa455376
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много странно държание. И аз попринцип съм срамежлива и през първите пъти се държа съвсем леко недостъпно, но да не ти отговор и в чата, където нищо не и пречи.. не знам. Или има някакъв страь от обвързване или не е в час. И аз го имам още този страх, правя крачка напред и после две назад, защото дори не знам какво искам. Такива сме момичетата, Хаха. Можеш да пробваш пак, а ако не... по-добре се откажи.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6a41015a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хич да не ти пука, има хора, които не са за теб, колкото по-рано го научиш, по-добре за теб. Дори и да бяхте тръгнали по-късно щяха да се породят проблеми. Някои хора се пъчат, че могат да имат всеки/всяка, но това е абсолютна глупост.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5e5f53125f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер шести(6)-и какво ми е обърканото? Какво-че съм добър, че им помагам, изслушвам, не прибързвам, когато "се объркат" ли? Или че гледам да говоря цивилизовано, а не след поредното пиянство да им се правя на интересен като ги обиждам и викам? Това ли е сбърканото? Или че всичко, което се случва, го поставям под анализ, докато разбера кое как става? Явно да си добродушен в днешно време не е качество-трябва да си нагъл, подигравателен и имащ кеш. Тогава всичко се прощава. Ти така ли мислиш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 72e29cd048
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хем сърби, хем боли. Това е работата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker