Писна ми да живея в страх помогнете ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писна ми да живея в страх помогнете ми
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2478 пъти
Здравейте моята история е малко объркана но се надявам да ме разберете. Женена сам от няколко години имам щастлив брак, две деца, мъж които ме обича, но има един голям проблем преди да се запознаем имах кратка връзка с един мъж от които забременях. Когато се влюбих в съпруга ми не знаех че сам бременна заобикнахме се много, аз дълго време го обеждавах че детето което чакам не е негово но той така и не повярва и ми каза че не го интересува нищо а иска само да кажа че е негово. С течение на времето се обеждавам че той или се залагва че детето е негово или го вярва и нз какво да правя. Сега съдбата ме подлага на голямо изпитание защото брат ми се е влюбил в дъщерята на човека от които забременях преди години и иска да се оженят просто не знам как да постапя това не може цял живот да го крия помогнете ми моливи вече 5 месеца не мога да спя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: fa1015af63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой каквото сам си направи, никой не може да си направи. Всеки взима решенията в живота си и си носи последиците.
Не мога да ти дам конкретен съвет, но по принцип подобни лъжи винаги излизат на яве.
Едно обаче трябва да ти е ясно - не се бъркай във връзката на брат си и в неговия живот. Той може да се жени за която си жена иска и никой не ти е виновен, че навремето си скрила бременността си от истинския баща. Изобщо не е било нужно при това - в 21 век сме и можеше да си гледаш детето и без тази лъжа със своя съпруг, а бащата да си го посещава. Ти си скрила от детето си най-важното за един човек - произхода и от това няма никога да избягаш, но кое е по-добре - да кажеш истината или да пазиш тайната просто не знам. Знам само, че такива тайни винаги излизат наяве и по-добре рано и от теб да научи детето, отколкото да разбере на 20-30 години и да те обвинява цял живот, че си му откраднала времето с бащата. Никой иначе детето не може да ви го вземе и не знам от какво те е толкова страх. Всеки прави грешки, ще ти е трудно в началото, но после всички ще свикнат с новата ситуация и всяко чудо за 3 дни. Няма какво да губиш - детето ти може да спечели още един баща, а ти спокойствие.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d7c3969bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, жена съм, но мисля, че е супер подло да пробуташ чуждо дете на мъжът си. Всеки си има по нещо и едва ли има безгрешен човек, но това твоето е-о, не знам как да го нарека, думи нямам. Това не е кръпка, та да го разпориш. жалко за детето ти, което с нищо не е виновно....

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a63a2dde37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз нещо не можах да разбера.... Нали, човекът за когото си се оженила е знаел, че детето не е негово? Приел те е въпреки това. А детето не знае кой е истинския баща ли? На колко е годинки то? НЕ споменаваш. Ако е още мъничко до 5-6 г. можеш да му кажеш кой е истинския му баща и така с годините то ще свикне. Ще има двама обичащи го бащи. Но ако отлагаш и то е вече голямо, особено в тиин. възраст повярвай това ще е голям удар за него. А истинкия баща на датето знае ли, че това е негово?
И аз подкрепям номер 1- не се бъркай във връзката на брат си!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 040beee6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А този първият знае ли, че детето е негово? Иначе не виждам никакъв проблем, освен ако дъщерята на първият е от теб.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a0d59721ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дъщерятa нa бившият ти нямa никaквa кръвнa връзкa с брaт ти.
A твоето минaло с него, си е минaло. Минaли сa явно достa години от тогaвa. Кaкъв точно е стрaхът ти, дa не рaзбере детето или зaрaди съпругът ти? Все пaк си билa честнa с мъжът си и си му кaзaлa от сaмото нaчaло, той е решил дa го приеме зa свое, той ти е кaзaл дa му говориш, че е негово, тоест, решението си е негово. Не си го лъгaлa. Не виждaм кaкъв проблем може дa възникне, aко си продължaвaте животa кaкто досегa, без дa се вкaрвaш във филми. Не рaзбутвaй минaлото, трaй си и си гледaй семейството, кaкто досегa. A нa брaт си нямaш прaво дa му кaзвaш и вгорчaвaш любовтa и решението. Пaк ще си се ожени зa нея, но ще му тежи ТВОЯТA тaйнa. Не бъди егоисткa и не го нaтовaрвaй с твоето минaло и последствиятa от него. A с бившият си нямa зaщо дa контaктувaш ти лично. Все пaк е спорен въпросa прaвилно ли е или не дa знaе детето ви истинaтa след толковa години. Според мен трябвa. Но вие с мъжът ти си решaвaте товa и си носите последствиятa aко някогa рaзбере от друго място.
Успокой се и не дълбaй в минaлото.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b4538be953
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   и какво общо има брат ти с твоята лъжа преди години??? остави го да си живее живота и да си избира жената. теб какво те бърка, че тя е дъщеря на онзи, от когото си забременяла? не му е сестра, не му е близка роднина.
п. с. : малко се съмнявам тази сапунка да е истина:-)
Ж44

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker