Какво толкова ги отблъсква? - Втора част - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво толкова ги отблъсква? - Втора част
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1482 пъти
Първа част тук - http://spodeli.net/4/story-60079.html

Здравейте, искам да споделя с вас моя проблем. Момче съм, вече на 23 от София. Ако прочетете предишната ми история ще видите, че преди имах голям проблем с момичетата, въпреки че не знаех изобщо неговото естество - не съм грозен, в момента даже имам много хубаво тяло, спортно телосложение, постигнато с усилени тренировки. Имам много познати и шепа приятели, общителен съм. Познавам много момичета. Всички ми казват, че съм умно и добро момче. Не намирам причината, поради която не мога да си намеря приятелка.
След като споделих първата част на моята история, малко след това, срещнах едно момиче, което странно много напомняше и приличаше на мен. Писахме си много, видяхме се, всичко беше окей в началото. Аз бях безкрайно щастлив. Реших, че най-сетне съм намерил сродната си душа. Докато майка и не се намеси в отношенията ни. Беше една манипулативна, корумпирана и противна жена. Дъщеря и се поддаде на волята и. Започна да я слуша за всичко. Майка и ме караше да и давам пари и подаръци, а в същото време не даваше на дъщеря си да ми вдига и да общува с мен. Не успях да я освободя от хватката, силна като метал и прекъснах всякакви отношения с нея, виждайки лъжите и.
После реших, че проблемът ми с момичетата е от сексуално естество. Че нямам опит. Имах една регистрация в сайт за запознанство и реших да я използвам - качих снимка на фитнес резултатите ми и жените проявяваха интерес. Тогава стана и първият ми път. Без чувства. Просто правих секс с една жена малко по-голяма от мен. Видяхме се няколко пъти. След това имах и други партньорки. Увереността ми нарасна, вече се чувствах доста отпуснат с жените и си казах, че най-сетне съм преодолял нещата. Поканих едно момиче на среща, всичко мина добре, имахме си приказка, накрая я изпратих до тях и я целунах. На сутринта тя ми изпрати един гаден СМС - "Нещата няма да се получат, няма химия между нас, надявам се да намериш точния човек". Опитам ли нещо повече от секс не ми се получава.
Какъв може да проблемът ми?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2658682fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След вица, дано си разбрал какво имам предвид. Ако не си, ще те цитирам: "Познавам много момичета. Всички ми казват, че съм умно и добро момче. "

Та спри да бъдеш раболепен и сервилен с тях. Бъди мъж, бъди водач, бъди решителен и инициативен. Не е нужно да бъдеш свръхарогантен нерез или мачо за да си успешен с жените. Е, ако станеш такъв ще си успешен с доста жени, оито обаче ще имат мозък, колкото амеба. Това, че си добър не е лошо, но проблема е, че си слабохарактерен и позволяваш жените да те пързалят с евтини номерца. Пич, те постоянно те тестуват дали имаш собствено мнение или се съгласяваш с тях за всичко. Може да ти е странно, но именно твоето добрячество ги отблъсква. Разбери, че те искат мъжкар с мъжко поведение, защото това им дава чувство на закрила и опора. Иначе дори някоя да бъде във връзка с теб, рано или късно ще спре да те уважава, ще се покатери на главата ти и ще ти се изтакова отгоре. Просто са си такива. Разбира се, това не означава, че трябва да станеш просстак и циник за да си харесван и желан. Просто спри да търсиш одобрението им, харесвай се сам, не бъди тъп фукльо, но бъди самоуверен и се радвай на живота. Закачай ги навсякъде, където ги срещнеш, докато намериш някоя, с която ти да се чувстваш добре. Никога не се изгубвай в жена. Когато си във връзка, давай нужното внимание, грижи се за нея, прави и изненади, бъди мил и нежен, но не започвай никога с това. Аз например никога не подарявам нищо на жена на 1 среща (освен ако тя няма имен или рожден ден), дори цвете, шегувам се с тях, като със стар приятел и с поведението си по нищо не показвам, че се нуждая от вниманието им, защото просто не се нуждая. В крайна сметка на планетата има милиарди жени. Индикирай, че ти си готиния, който не е дошъл за да я впечатлява, а тя него и когато вече видиш пламъка в очите и поведение, което казва: "леле, колко ми е хубаво с теб", тогава просто и спри тока с целувка, възбуди я и т. н. Когато тези неща, за които ти пиша станат част от тебе и се чувстваш добре в кожата си, когато общуваш с жените, тогава сам ще видиш, как те сами ще ти се умилкват, ще се закачат, ще се стараят да ти се харесат. Жените се мислят за хитри лисици, но мъжете можем да бъдем още по-хитри ловци...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4897801d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен, проблемът ти е, че прекалено много наблягаш на фитнеса и най-вероятно няма за какво друго да се говори с теб. Имай и други интереси освен отражението ти в огледалото и може нещата да потръгнат.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: da6b873714
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът ти е, че прекалено много мислиш за секс, както всички мъже!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker