Трябва ли да чувтвам използвана? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да чувтвам използвана?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2240 пъти
Момиче съм на 19 години живея в Швеция, прибрах се лятото в Бг и беше супер, даже се запознах чрез прятели с един мъж на 28 много мил тих добричък. Много го харесах направо хлътнах, но ме беше срам да направя каквато и да е стъпка. Мойте прятелки ми казват, че съм откачила защото по цели нощи седя и си мисля, че не съм достатъчно добра за него и др. Когато го видя стомаха ми се свива. Реших да му пратя покана в Фб за да поддържаме контакт. Мислех, че няма да я приеме, но уви прие я. Аз се разплаках и заскачах от радост ( такова съм дете )
И на няколко пъти си писахме, уж всичко ок... преди 2 седмици се принрах в Ваксхолм (Швеция) и качих снимки на природата, той веднага ги хареса, и аз реших да му пиша. Той отговори.. писахме си уж за природата и изведнъж започна да разпитва как е с работата там и тн. Не, че Швеция е толкова прекрасна спямо работа и средства последните 3 год. но аз бих му помогнала въпросът е, че имам едно странно чувство сякаш го итересува повече дали ще може да изкарва пари тук, а не го итересувам аз дори и прятелски... Може да съм в грешка, но много хора са го правили това с мен, да се възползват.. Не знам моля ви за съвет какво да правя с него.. Благодаря предварително за отделеното време и ви моля само без обиди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8019ce3904
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не те е харесал като жена иначе ТОЙ щеше да те намери във фейсбук и да поеме някаква инициатива, но да - определено иска информация за гастарбайтърстване, което не е чудно - все пак сте почти непознати, ТИ си го потърсила - иска да се осведоми. Не е използване, а просто инфо и общи теми.
Не се занимавай обаче с българи. Ти си в Швеция, интегрирай се - запиши да учиш, ходи с швед. Това е положението. Българските мъже са много предирчиви на тема външност например, харесват много слаби и нежни жени,, не е прието при нас жената да поема инициативата и така нататък - има куп правила, ограничаващи инициативата на жената във флирта поне в началото. Мисля, че правиш грешка да се занимаваш с българи. Не, че искат да те използват, защото не е използване да питаш за работа и така нататък, но просто не те харесва(т) и въртиш празни обороти, докато може би в Швеция си търсена и харесвана жена.
И друг път да знаеш - можеш да дадеш телефон, фейсбук на мъж, който харесваш, но винаги чакай ТОЙ да те потърси. Така просто даваш изход на мъжете, които не те харесват и си сигурна, че тези, които се обадят те харесват

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3843674592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, дa! Знaеш ли колко съм се нaгледaлa и нaслушaлa нa тaкивa. Aко мaлко сaмо подaдеш, ще се хвaне зa теб кaто удaвник зa слaмкa, изведнъж ще се е влюбил до ушите, всичко, зa дa го вземеш тaм. Естествено, ще рaзчитa нa теб зa място зa живеене и издръжкa, поне докaто си постъпи нa крaкaтa. Aз съм омъженa женa, никогa не дaвaм поводи нa нимого дa си мисли, че може дa имa някaкви шaнсове с мен, но сaмо кaто рaзберaт къде живея ( в крaтките ми престои в Бългaрия) и се зaпочвa циркa. Често сa ми издирвaли фейсa, прaщaт ми нa лични съобщения и някaкви обяснения кaто че излезли от фaнтaзиите нa психопaти. Кaто видят, че нямa нaчин някои изкaзвaт нещо от родa нa "сaмо рaботa и квaртирa ми помогни дa си нaмеря и ще се опрaвям сaм" :))))), имaше и тaкъв, който до дупкa твърдеше, че съм женaтa нa животa му- виждaл ме е сaмо веднъж покрaй общa познaтa и то сaмо зa около 5 мин. Много сa дето търсят всякaкви нaчини зa измъквaне от тaм. Внимaвaй, aко поддaдеш, ще ти се обеси нa врaтa и ползвa докaто си му нужнa. Не бъди нaивнa. Преди достa години бях помогнaлa нa едно семейство дa дойдaт и рaботят тук. Доскоро продължaвaхa дa ме търсят дa им попълвaм документи, дa тичaм по институции с тях, не учaт език, чaкaт всичко нaготово. Aми aз си имaм личен живот и ми писнa, когaто нaкрaя ги отрязaх, излезе, че съм се нaдулa нещо. Прaвилно ти е чувството, не се хвaщaй нa тaкивa въдици. Той aко е имaл дaнните, нa тaзи възрaст вече дa се е уредил някъде. Не се зaнимaвaй.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 158f4e29ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Използвана? Че защо? Пичът просто се интересува дали може да изкарва пари там и какви са условията. Дали има разминаване в намеренията? Да, определено - ти го искаш за едно, той - за друго. Ама това не е използване :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 71724bc861
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   N1, страшно тъпи правила си написал. Когато възраста ти на общуване с хора се вдигне на 30 ще видиш, че това което обясняваш е изкличително глупаво и неправилно.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0780a253d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мило момиче, как очакваш да имате пълноценна връзка, след като ти живееш в Швеция, а той в България? Намери си някой швед и си живей живота. С този нищо сериозно няма да произлезе. Може би ще ти стане мъчно от коментара ми, но ще видиш, че съм прав. Успех!

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dfad23d34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Малко серт се е изказала но. 2, но аз съм съгласна с нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 593b751906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   е чак пък използвана! доста силно казано! в крайна сметка ти си го потърсила във фейсбук и си му писала, да те пита за условията не е използване. може просто да пита за собствена информация човекът, не е дошъл да се нанесе при теб и да чака да го устройваш.
виж дали има чувства към теб - най-вероятно не, щом не е направил никаква крачка.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8c2190083e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката до N5 благодаря за искренноста :) оценявам го.
До N4 благодаря, че казахте на N1, че това са глупости :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a9bc503f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Един невинен и наивен летен флирт:)
Не мисля, че си използвана,
но май наистина има леко разминаване.
Ти си мислиш за чувства,
а той... за по-практични, материални неща.
Нищо лошо да му разкажеш за Швеция, една чудесна страна.
Но не и да поемаш някакви ангажименти спрямо него.
А може пък още утре да се влюбиш отново, истински. :)
Поздрави на Пипи и Кралсон от покрива:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker