Връзка с женен колега, накъде... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женен колега, накъде...
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 4738 пъти
Здравейте,
На 35 съм, омъжена от 8 години с две прекрасни деца и грижовен съпруг. От 6 години работя в една фирма, където работата ми е такава, че постоянно съм с един колега, който е на 31г. Той също е семеен, много мил и внимателен не само с мен, но и с целия екип на фирмата и има уважението на всеки без изключение. Никога досега не е правел намеци на колежки, че харесва някоя и т. н. С една дума страхотен мъж, в днешно време са голяма рядкост, такива. Интересното и за мен е че от известно време около 2год. започнах да го харесвам и исках да му разкрия чувствата си, но ме беше страх как ще реагира.
На поредния тимбилдинг, организиран от фирмата, реших да действам и директно му споделих чувствата си. За моя радост, той също ми сподели, че ме харесва, но не искал да ми каже, защото не знаел, какви ще са последствията, също като мен.
С течение на времето отношенията между нас станаха доста интимни. И двамата сме категорични, че не искаме да си разваляме семействата. Идеята и на двамата е да поддържаме просто една извънбрачна връзка. Само не знам как ще се отрази това на работата и какви ще са последствията.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: f57d4c340a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   100% ще паднете в пропастта. Абсурд е, да поддържате незабелязана връзка в рамките на един град, още по рисковано е, че сте в една фирма. Без да искате, подсъзнателно ще се издадете, първо на колегите си, след това и семействата ви ще научат и романтиката ви, ще се превърне в ад. Такива връзки се правят от семейни, на които семействата са вече прогнили и няма какво да губят. Но ти авторке, казваш, че имате перфектни семейства. Струва ли си риска? Наподобава ми на мишка, която рискува и влиза в капана, изкушена от сладкото сиренце вътре. Да, успява да вкуси от сиренцето, но заплаща това със живота си. Не бъди мишка, остани разумна жена и преодолей помислите си. В твоя полза ще е, а най вече, в полза на децата ви. Ако е еднократна забежката, също има рискове. А ако колегата ти, не е толкова перфектен в леглото, тогава какво става с това :-" С една дума страхотен мъж, в днешно време са голяма рядкост, такива. "? Ще има преоценка, разочарование и живот на тръни, ще бъдете като подплашени животни. Ако това искаш, действай.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fbc5f51acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Еми, последиците са, че рано или късно съпруга на някой от двама ви може да разбере и да се стигне до развод. Трябва да ти кажа, че никоя тайна не устоява вечно, колкото и внимателни да сте. С времето и вие самите ще се промените, ще приемете за даденост връзката ви и ще се издадете с нещо случайно.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 05efc69459
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интересното при хората е, чевсеки си мисли че е уникален, невероятен и на него всичко ще му се размине, но за съжаление животът не прави изключение за никой. Ще си получиш точно това, което си направиш. Аз лично не познавам подобна историия, която да е завършила добре, оатава само и ти да се убедиш в това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 56212694d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Щом така искате да бъде го направете. Според мен обаче нямате нужда просто от съвет, а от консултация с адвокат, защото той най-добре би ви казал какви може да са последствията, ако не се разберете с половинките си, че вече не искате да бъдете с тях. Всеки би се озлобил, като му разкрият подобна истина и е хубаво да вземеш мерки за имоти, вещи и най вече за децата, защото съм ставал свидетел как понякога ги взимат и бащите, и не ги дават на майката. Най-добре е да се разберете, ако не се разберете наистина отиди при адвокат. Ако си от Варна бих ти препоръчал един.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 37133fa402
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, ще ти разкажа моята история накратко, дано се поучиш от нея. И при мен нещата в началото потръгнаха по мед и масло. Всички във фирмата разбраха за нас, но това не ме тревожеше. Проблемът беше в това, че с течение на времето аз започнах да искам повече от него - да ревнувам от жена му, да ми тежи това двуличие (вкъщи да се държа все едно нищо не е станало). Накарах го да избира между мен и нея, той естествено избра семейството си (въпреки че през цялото време ми казваше, че ме обича, мисля си, че за него това беше само секс) и напусна фирмата, в която работехме. Мен и до ден днешен ме боли, не знам за него. Така че съветът ми към теб и към всички момичета, които мислят да се хванат с женени, е: бягайте от женен мъж, колкото може по-надалеч. Може да си мислите, че ще е хубаво, че няма да има последствия, но последствия винаги има - душевни, финансови и като цяло ще се чувствате излъгани и че напразно сте си изгубили времето.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c345e52493
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ами страхотно! И аз съм на това положение от 2 години, само че ние активно консумираме връзката си. Такъв режим сме си изработили, че никой не безпокои излишно другия, уговаряме се само чрез имейли (имаме си по един таен такъв) и никога по телефона. Изобщо абсолютно никой и по никакъв начин не е заподозрял, че има нещо между нас.
Сексът е невероятен, а тръпката, особено когато не сме се виждали дълго време, както сега - през лятото, умопомрачителна. Понякога имам чувството, че това е есенциата на живота. Миналото лято дори усояхме да мръднем заедно на почивка в чужбина за 3 дена. Нямам думи просто.. На всекиго пожелавам да изживее подобна връзка!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ddc3b4f98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз бих искал сколежката просто да си се чукаме, но знам ли че почнем, не се знае къде ще екрая иначе о при мен е същата ситуация, само кудето още билдинга не е дошъл да се разкрием

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 97ac28b236
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре, не мога да разбера какво очакваш да видиш като коментари и въобще търсиш ли някакви съвети?? Не знаела как щяло да се отрази.... А ти как мислиш? Всяка изневяра рано или късно излиза наяве. Щом според теб си заслужава да разбиваш своето и неговото семейство, дерзай, какво пишеш тук. Тръгнеш ли по този път, считай че вече си си развалила семейството.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fbb5289e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Прочетох потресена тази история. Учудвам се, не се ли срамуваш да признаеш, че сама си му се предложила. Той може да е мил, внимателен, но е на друга жена. Бъди уверена, че скоро истината ще излезе наяве. Но може преди това вече да те е зарязал-толкова млади жени има наоколо, сигурно и от жена му си по-стара. Като му мине първото опиянение бързо ще забележи коя е по-младата и по-атрактивната. Убедена съм, че няма да си ти.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 733f54e7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тези офис-романтики не ги разбирам???? Колко хора са безработни и на улицата умират от глад. А вие си имате работа и се чудите какви да ги вършите. Я мислете трезво и двамата!!! Ти си там, за да работиш. Създала си с мъжа си 2 деца и там ти е мястото. Ти и децата ти ли искаш след време да страдат???

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: cdd5c42138
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Последствията могат да са катастрофални, но това би трябвало да ти е пределно ясно. Можете да разрушите семействата си и да нараните най-близките си хора- съпрузите и децата. Не виждам как може да се поддържа такава тайна връзка, без никой да разбере, за продължителен период от време, при положение, че работите заедно и живеете в един град. Засега сте извадили късмет, но той няма да е вечен. Рано или късно някой някъде ще разбере за отношенията ви и тогава.. дръж се. Рискувате да се поставите в много грозна и болезнена ситуация, която със сигурност ще навреди най-вече на децата ви. Казваш, че били прекрасни, а как биха се почувствали те, ако разберат какви ги вършите? Едва ли ще го преживеят много леко. И то защо? Заради някакъв флирт, заради привличане, харесване? Мислиш ли, че си заслужава всичката тази болка, която може да им причините? Твърдиш, че не искаш да оставяш семейството си, тогава не разбирам защо искаш да му причиниш подобно нещо? Без да звуча прекалено грубо и осъдително, това не е отговорно поведение на една майка.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3ee30f24f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   #4, човек ако не си мисли, че е уникален и невероятен, а се стреми да прилича на останалите и да се слее с обществото, е загубен в тоя живот. Иначе, в конкретната ситуация съм съгласен. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 05e66d723c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Последствията... Последствията могат да бъдат много и най- разнообразни, като например това, че някой от вас може да се влюби много силно в другия и да поиска да легализира връзката, другия да не иска и това да доведе до драми и нещастия. Може някой от вашите законни половинки са разбере, което отново ще доведе до драми и нещастия. И още толкова много неща...
Ще ме извиняваш, но не го разбирам това нещо- ти щом изневеряваш на мъжа си, то той, колкото и да е мил и грижовен, и добър, значи не ти дава нещо от което ти имаш нужда. Щом не искаш да се развеждаш с него- седни и поговори с него, кажи му какво ти липсва, какво не ти дава, от какво имаш нужда... Дори и един ден да прекъснеш връзката с колегата, пак ще имаш афера с някой и това ще продължи. Защо трябва да стоиш в брак, в който очевидно нещо липсва, да нараняваш съзнателно и несъзнателно един мъж, който казваш, че е грижовен? Помисли си не само за последствията от вашата извънбрачна връзка, но и за живота и брака си от тук нататък, защото щом след 6 години се случват такива неща, то е ясно как ще продължи всичко.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 711e3eb5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Абе тея тиймбилдинги само семейства развалят май

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 81ec5ed7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Ако наистина обичаше много "грижовния съпруг", нямаше да имаш такива взаимоотношения с друг мъж! :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b1c0a3cb01
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Ей, аман от неначесани к*рви. Деца имаш бе жена, знай си малко мястото! И после мъжете не били в ред... (Жена съм)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6b837f0704
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Притеснявa те кaк ще се отрaзи нa рaботaтa, a не нa семейството, което имaш? ! Верно, че Бългaрия и остaнaлите бългaри ( повечето явно) в нея сте в пълнa рaзрухa. Сaмо товa ли ви остaнa бе хорa зa удоволствие, е*aн нaстрaни? Кaто себе си не хaресвaте и нaрaнявaте и мaлкото, които ви хaресвaт, приемaт, че дaже се и женят зa вaс...
Къде ще стигнеш ли aвторке, aми до под кривaтa крушa и дaно е по- скоро, че дa освободиш съпругa си дa си търси ИСТИНСКAТA, не си ти. Жaлко ми е от тaкивa, но всеки имa прaвото сaм дa си съсипвa животa кaкто нaмери зa добре.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 75d021aca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Значи започваш че имаш страхотно семейство и невероятен съпруг и завършваш с това че имаш извънбрачна връзка с семеен мъж? Леле... И после мъжете не ставали за нищо... Я кажи ако разбереш че съпругът ти ти изневерява как ще реагираш??!
(Момиче)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c345e52493
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   21, брей, брей! Много ги разбираш нещата! Ти си много над тях, над българите, над всичко!
Я се погледни в огледалото и се вземи малко в ръце!
И си търси "истинския". Ще го намериш... вдругиден.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b9c333a504
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Н 23, първо...:))), чaкaм го истинският дa се прибирa вече, че дa му мляснa еднa голямa целувкa. Тaкa сме нaд 15 год.
Преди него бях с подобен кaто aвторкaтa, до ден днешен обяснявa кaк съм билa пък aз истинскaтa...опрaвдaвa с товa, че си остaнa сaм в крaйнa сметкa. Смятaм дa рaзбирaм нещичко все пaк:).

Н21

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e75c53fdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторката - Познавам поне 5-6 семейства, от които и двамата съпрузи са имали такива връзки, като единия е знаел за другия и въпреки това не са си развалили семействата, някои от с 30год брак. В случая не знам какво да очаквам на работното място.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a17526c392
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ами лошо няма, обаче рано или късно ще има последствия. Общо взето за извънбрачна връзка се иска ум, широки възгледи, толерантност, дипломатичност, трябва да можеш много убедително да лъжеш, все качества, които повечето хора не притежават. И не трябва човек много, много да обича половинката си, защото ще го гризе съвестта.
Ако искате да продължавате така, ще трябва да сте изключително умни, предпазливи и да не правите никой от вас и най-малката издънка. Това е на практика невъзможно. Има много тръпка в цялата работа, но понеже все ще трябва да се криете, не можете да се насладите на спокойствие заедно. Накрая някой от вас ще се измори от цялата конспирация и ще се издъните. И тогава ще ви се срути небето на главите и всички наоколо ще пострадат. Затова решете крайния изход още отвреме и си поставете граници, дали ще преставате, дали да се развеждате, кой какво може да толерира и т.н. Трябва ви решителност сега, защото почти 100% ще се издъните, имайте го това предвид. Има и вариант, в който не ви пука, какво ще стане, може вие да сте от тези. Успех в решението!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4e9991ad47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   №17, "грижовен съпруг" означава-чичко ПАРИЧКО. Грижовен любовник означава Рачо-ковача-чукача. Единият храни, другият...!? Затова и двамата са мили и добри. Но ако има и някой трети, който е доктор и да поеме сервизното обслужване на жената- обек, комбинацията ще стане перфектна. Това е мечта на всяка жена, това е еталона им за успех в живота. А децата, кучета ги яли, нали на майките е кеф.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ede6624c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Кофти ситуация - ако се впуснеш във връзка, а жена му например се окаже истеричка, ще имаш сериозни проблеми - и в семейството, и в работата, като накрая току виж двамата загубите и двете неща!!! Ако пък все пак проявите "разум", и се откажете от евентуална връзка, за което тук толкова "моралисти" те призовават, има голяма вероятност да съжаляваш, докато си жива... Как да излезеш от ситуацията само ти можеш да решиш - слагаш на везните всички плюсове и всички минуси и за двата варианта, и накъдето наклонят везните...
Успех и не давай ухо за обидите - сърцето и душата са си само твои, това че толкова много хора се съгласяват да прекарат живота си примирени с някого от немай къде и за да не стават повод за приказки, е техен проблем, а не тяхно достойнство!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 468e7e033d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Тези неща по принцип не свършва добре. В началото щастие, тръпка, но после влюбване.. и страдание, много страдание. Зависи ти какъв характер си, разбира се. Някои мога да го направят това. Зависи от теб, но ако си като мен, със сигурност ще се появят чувства, ще започнеш по-малко да харесваш и да обръщаш внимание на съпруга си, и тези неща ще се отразят.. какво ти липсва, за да започнеш връзка с друг?

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4a7b761194
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Последствията... хм. Работата...? Опитах се да вникна в основния проблем на авторката, т. е. кое е най-притеснителното за нея в тая ситуация. Изобщо не претендирам да владея изкуството на психологията, но ми се налагат следните изводи в главата:
1. в момента тя вероятно е влюбена и единственото нещо, за което мисли и което я вълнува е колегата - любовник. Всички останали са някакво присъствие, което тя едва ли забелязва - семейство, колеги и т. н. И най-вероятно не си дава сметка, че тези, които тя не забелязва забелязват нея - промяната, поведението. Тя няма как да погледне в момента себе си от страни. Това е първия подводен камък.
2. В работата - сто процента всички колеги знаят вече. първото нещо с което се занимават хората в България като отидат на работа /за съжаление/ е да клюкарстват, второто да пият кафе и третото да работят :). Тук зависи кой до каква степен е лицемер. Едни ще си затварят очите, други ще злобеят /защото ще завиждат/, трети искрено ще се възмущават /по различни причини - дали защото са моралисти или пак... лицемери - няма значение/, четвърти ще правят на съпричастни, разбиращи, та дори поощряващи, но пък ще чакат ехидно момента на сгромолясването. Но като извод - дали директно или зад гърба - ще сте обект на клюки, подигравки, бъзици - като цяло една много приятна работна обстановка.
3. Това ще свърши, задължително. Рано или късно, по един или по друг начин. Първо авторката да помисли за лошия сценарий. Възможен е и добър, но практиката показва, че това става в минимален процент от случаите. Възможно е първо тя да се "излекува" и да приключи връзката, което е по-безболезнения вариант. Но по-често става обратното, особено при случаите с по-млад мъж. Пък и не само. Няма как женската същност да не се изяви. Вероятно ще се стигне до момента, в който тя ще започне да го иска само за себе си, да ревнува от жена му, да го притиска по различни поводи и тогава любовникът рязко ще се отдръпне. Може да му светне лампата и да се влюби отнова в жена си, вероятно доста по-млада от авторката. Може да си намери друга неангажираща връзка. Възможности много. Но! Тя ще бъде съсипана - по всички показатели. Ей това е трагедията. А хиляда процента нейният съпруг ще е напълно в час със цялата ситуация. Тогава... трайни последствия за цял живот. Дано не стане това.
4. Всички в четириъгълника са над нещата, свободомислещи и не се нараняват от такива прозаични неща като изневярата. Алелуя!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fbb5289e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   34, отдавна следя сайта, но по-точен, по смислен коментар от твоя не бях чела. Не че няма много интелигентни коментари-има, но по въпроса за изневяра с колега-или съответно колежка, си направо в десятката. Ами ти едно към едно разказа моята история-и още на кой знае колко други хора. Всичко е абсолютно точно... и за всичко знаещите колеги, ехидно очакващи развръзката, и за почти-или винаги лошия край на нещата, и за по-възрастната любовница, която се увлича и си позволява да ревнува. Че младият любовник рязко се отдръпва и.... при нас беше първия вариант, който предлагаш-влюби се отново в мен, жена си. Роден психолог си, моите поздравления

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker