За нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За нея
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 5091 пъти
Здравейте приятели! Пише ви момче на 19 години, студент. Просто трябва да разкажа на някого. По принцип не споделям на приятели и познати какво ми е, даже почти никога. Просто не искам да ги занимавам с моите проблеми. Да, вярно че споделям тук, но всеки си преценява дали ще иска да прочете историята ми или не.

Всичко тръгна от едно момиче. С нея се познаваме от година и с течение на времето осъзнах, че имам чувства към нея. До преди това бяхме много добри приятели. Толкова си съвпаднахме по характери, че се чувствах точно така, сякаш я познавам от години, а в същност от 1 месец... Пишехме си много, беше ни приятно като сме заедно, шегувахме се, лигавехме се, басове, дразнене... Но заради алкохола, не съм чувствал това, което всъщност е трябвало да чувствам. Дори помня един случай (и подобни такива), когато докато седяхме един до друг на столовете, сякаш нещо ме дърпаше към нея, погледнах - при нея беше същото, сякаш искахме физически контакт. Просто се бяхме наклонили силно един към друг. Много често обичаше да си полягва на мен, но не знаех какво да правя от страх да не я изгубя.

Само приятелство до една шибана целувка. Но по стечение на обстоятелствата си останахме само приятели, а впоследствие спряхме да комуникираме по мое желание, след като и признах как се чувствам. И преди около месец, аз реших, че трябва да я видя и да и кажа, че искам да си бъдем приятели - точно както преди. Може би най-добрият ми приятел, който съм познавал. Не се бяхме виждали около 5 месеца и като я видях - блокирах. Първо се притеснявах как ще реагира - когато видя мен и трима наши приятели се усмихна страшно много и застана на едно място с ръце през уста - според мен доста се зарадва. А аз, вместо да я прегърна силно (както исках), не направих нищо, просто не знаех какво. Да обаче през следващите три дни нещо ми стана. Както казах БЛОКИРАХ. Не можех нищо да И кажа в присъствие на други хора. Мълчах с часове, гледах в една точка и нищо. Не знаех какво се случва. Едвам се усмихвах.

Да, имал съм подобни чувства към момиче преди 4-5 години, но подобни. Тогава бях хлътнал най-вече по външния вид и просто знаех, че я харесвам много, но живота си беше нормален, не както сега. Но преди около месец, ми разясниха какво е да обичаш. Да обичаш е, когато не можеш да живееш без нейния характер. Това го разбирам все едно тя за мен е другата половина на пъзел, който трябва да наредя, за да съм щастлив.

Обаче съм много объркан. Все пак си поговорих с нея. От една страна много се притеснявах и преди да се срещнем и когато се видяхме - да не съм изгубил най-ценният си приятел. Точно за това отивах и да я видя, за да си бъдем отново приятели, и то страшно добри. От друга страна обаче, когато я видях отново се почувствах точно така, сякаш тя е всичко за мен. Рухнах психически, защото знаех какво ме чака ако наистина е така. Не знам как е при другите хора, но когато я виждам, усещам нещо като затопляне в гърдите ли не знам точно къде, някакво парене и силно напрежение, пулса ми на моменти избухва буквално, но не е притеснение.

Вижте тя е красива. Има и прекрасна усмивка и когато се усмихва, става още по-красива. Когато се смее, аз се усмихвам и ставам по-добър човек. Характера и е точно такъв, че допълва перфектността в нея. Много се страхувах от това да не изпитвам точно такива чувства. А сега дори не знам, кое точно изпитвам към нея. Знам какво изпитвах към нея преди няколко месеца и защо я сънувах 90% от нощите в продължение на 2 месеца. Поне според мен и така знам, че за една наистина добра връзка, трябва да има приятелство и разбиране между двамата. Няма и да обяснявам, че усмивката и наистина е по-ценна от голотата. Колкото и да са банални всичките неща, които написах ги чувствам точно така.

И тук трябва да добавя. Тя си има приятел. Има си приятел още откакто се познаваме. Сега не знам в какви отношения са, но все пак мисля, че са още заедно. И въпреки чувствата, които имах преди и странните чувства сега, аз имам уважение към момчето и винаги съм го имал (не го познавам лично). Но искам да се боря за нея, колкото и той да я е спечелил по някакъв начин и в момента да е негова.

И все пак тя е показвала, че има чувства към мен. Дали с действия, дали с целувки, дали със записи на песни и клипчета, видял съм го. Според мен е така, надявам се и да е така, но не знам колко силни са били тези чувства и дали ги има и сега. И според мен няма как, когато една връзка между момче и момиче е наистина силна, те да са се "разбрали" поради разстоянията помежду им, които ги разделят да опитват с други момчета/момичета... Това поне ми предложи като вариант друго момиче. А това за мен не е така и е изневяра. Според мен тя или е била объркана или е имала чувства към мен за да ме целува и буквално да иска да прави секс (вероятно). Може и да е била само физически привлечена от мен. Доста често се и карахме, сякаш наистина сме гаджета. И дори и след като разбрах, че имам чувства към нея и и обясних по най-мекия възможен начин как се чувствам, тя ми каза, че не иска да ме губи като приятел, и че много ме обича и харесва, но само като такъв, ние продължихме да си пишем всеки ден, но сякаш продължаваше да иска да ми каже нещо, но не директно. Просто сякаш и тя изпитваше страх от това да ме изгуби... не знам. И с действията си и с думите си. Когато и признах, че не спирам да мисля за нея (цялата истина) тя пак отрече ("не знаеше какво да ми каже") и аз прецених, че това е достатъчно за да не си говорим повече. Общо взето тя никога не е отричала за чувства към мен, но това хем може да е от някакъв страх за признание, хем защото не иска да ме нарани.

Надявам се да има чувства към мен и да имам своя шанс. А има ли някои, който да се е чувствал по подобен начин. Не знам дали аз съм единствения с подобни чувства, но съм страшно объркан какво точно искам, но по-скоро нещата клонят повече към любов. Със сигурност обаче мога да кажа, че искам да сме си отново приятели както преди, добри приятели, може би най-истинският и добър приятел, който съм имал някога. И през това време ще се надявам, ще чакам, дано имам късмета да бъда с нея, да сме заедно.

От няколко дни вече си говорим, но какво бихте препоръчали да правя. Да и пиша ли от време на време, да и звъня ли? Страх ме е от това да не и досаждам, но пък когато я чуя се чувствам по-добре, особено, когато знам, че и тя е добре. Мисля си, че и тя иска да си пишем и да си говорим, но винаги този страх - да не досаждам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 58f78b15aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Здравей, първо искам да ти кажа, че ти си едно страхотно момче, като чета как пишеш за нея, за усмивката и... Ти си един прекрасен човек който има душа и сърце а това е рядкост, това момиче е късметлийка. А за съвет ще ти кажа, според мен се опитай да я накраш да ревнува, показвай на друго момиче колко си мил, подарявай цветя пред нея на друго момиче, и ше раьбере рано или късно че ти си правилния избор. Но показвай симпатии и към нея разбира се но в никакъв случей не прекалявай за да не се възгордее, а пък ако не се получи с нея, има още много красиви момичета с хубави усмивки.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2e4149d109
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не си хаби времето, намери си друга, която ще откликне на чувствата ти.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6ecea35466
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох слънце, влюбен си до мозъкa нa костите си. Някой е кaзaл "в любовтa и нa войнa нямa прaвилa". По принцип съм стрaшно против човек дa се нaтискa зa обвързaн. Но твоето е друго, твоето е любов нaистинa. Нямa кaк дa бъдете "нaй- добри приятели" и дa не те боли от присъствието и и от невъзможносттa дa я имaш... към моментa поне. Писaлa съм в други подобни теми винaги нещо от сортa "не нaхaлствaй, остaви ги нa мирa" и т. н. но... ти момче, aко можеш дa понесеш товa- БОРИ СЕ! Бъди нaоколо, до нея, с нея, влюби я. Нежно, внимaтелно и стъпкa по стъпкa, докaто сaмa признaе товa, което ти вече знaеш.
Не се откaзвaй! Знaй обaче, че ще те боли, ще ти е тежко и въпреки всичко имa вероятност и дa не се случи. Но трябвa дa опитaш, докaто и колкото можеш.
И не! Не и досaждaш, инaче щеше дa ти го покaже, мaкaр и тaктично. Пиши и, когaто смятaш, че е удобно, звъни и дa се видите зa рaзходкa/кaфе, кaзвaй и след товa дa се обaди следвaщият път кaто е свободнa, aнгaжирaй я тaктично тaкa, че и тя дa прояви инициaтивa дa те търси. Не я ухaжвaй открито, симулирaй, просто я влюби в себе си :).
Успех и прегръдкa от мен!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0fdc3aa24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей,
аз не знам как да те посъветвам, какво да ти кажа, но те разбирам защото и аз преминавам през подобно нещо. Аз съм момиче на 16 години и още от 5-6 клас имаше едно мо0мче бяхме най-добри приятели, разбирахме за всичко винаги се подкрепяхме, всичко околонас винаги са казвалиу че си подхождаме като двойка и т. н. причтелството ни продължи мн дълго време в началото дори не оъзнавах че имам чувства към него... един ден вече бяхме за 7 клас аз му казах, че имам чувства към него и той мн се зарадва станахме си гаджета ( до колкото 13 годишните могат да са гаджеата разбира се ), но щом почнахме училище се одалечихме един от друг, бяхме в един клас и си личеше че той исак да общува с мен както и аз с него но... не знам, предполагам беше същото нещо като при теб СТРАХ. Не си говорихме почти и на последния учебен ден валеше мн силно, имаше голяма буря и в двора на училището нямаше никой аз бях застанала на входа и гледах дъжда, тогава той дойде до мен и хвана ръката ми седяхме така известно време без да кажем нищо и се страхувах да го пусна защото знаех че това е нашата раздяла, отивахме в различни училища и най-вероятно нямаше да се виждаме повече. Накрая се пуснахме и знам ли мислех че тъкмо щеше да ме целуне когато една моя приятелка ме извика да си вървим и така с тъжни усмивки се разделихме. След това сме се засичали по улиците и всеки път се хвърлям в прегръдките му мн се усмихваме направо е комично отстрани, всичките ни приятели които ни виждат как седим и амо се усмихваме без да можем да си кажем нещо освен "как си " се подхилват, защото химията м/у нас си личи отдалеч. Последно го видях преди няколко дни той ме извика аз се обърнах и едва ли не скочих в прегръдката му, сърцето ми биеше лудо и боже само как се гледахме, дори не помня какво си казахме, всичките ми приятели ми казват да му пиша и т. н. , но аз се притеснявам и страхувам защото той мн се е променил движи с лоша компания, а аз съм мн чувствителна и ме е страх че може да тръгнем и нещата да не потръгнат или да излезем и аз да видя колко се е променил и да видя че той не е момчето което помня и обичам. Така че нз какво да ти кажа освен че когато от най-добри приятели станете гаджета щом скъсате(а това най-вероятно ще се случи все някога) приятелството заминава на кино и в моя случай аз изгубих мн важен за мен човек най-близкия ми приятел.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a3c8dead62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Прочетох историята. Ти си чудесно момче. Но за да ти дам правилният съвет, ми изясни. Искаш да ти е гадже или най добрият ти приятел?

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e0ebaf6b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хей, здравей!
По принцип много рядко пиша коментар на история в този сайт, но твоята история наистина ме развълнува. :) Някак си откривам себе си в теб. Аз също не споделям особено много с приятели. Та моята история е доста по-различна, но това наистина няма значение. Моят съвет към теб е да се бориш за това момиче, защото ти я обичаш истински и би било наистина много гадно ако не изживееш тази любов. Трябва да опиташ да я спечелиш по всички начини, за да си сигурен, че си направил всичко възможно. Пиши й от време на време по отговорите ще разбираш дали й е приятно да си пишете, звъни й от време на време по разговорите отново ще усетиш дали й е приятно. :) Говорете си, когато се видите за най-разнообразни теми. Ако пък нищо не се получи между вас и тя не пожелае връзка с теб, приеми така нещата, че просто не ви е било писано. Знам, че не е толкова просто, но понякога трябва да се примирим с обстоятелствата. Аз ти желая много късмет и дано успееш да изживееш тази любов. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fadf34f7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си едно невероятно момче! Надявам се и аз да срещна такъв като теб!
По начина, по който говориш за нея личи, че си наистина много влюбен. Бори се за нея и ще я спечелиш! Успех!
Момиче на 19

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3a309577de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Автор: Здравейте приятели! Благодаря ви за коментарите, съветите, препоръките и всичко, с което се опитвате да ми помогнете. Нямах търпение да прочета и последните 3, за да мога да отговоря допълнително. Ако мога да помоля, след всеки коментар да бъде уточнено дали е написан от момче/момиче и възрастта. Надявам се да не зарежете историята ми толкова бързо, искрено се нуждая от съветите ви.

Искам само да отбележа, че все пак и на външен вид изглеждам добре, обличам се добре, мога да бъда както кротък и ученолюбив, така и щур, весел и търсещ купона. Дано не прозвуча "надуто" или самовлюбено - моето самочувствие е доста ограничено, просто внимавам, здраво стъпил съм на краката си. Просто отбелязвам това, защото едно такова момче, когато признае нещо подобно на момиче си мисля, че трябва по някакъв начин да бъде оценен и да му се даде някакъв шанс - искрено го искам. И въпреки това и аз имам отрицателни черти и съм правил грешки...

До коментар номер 2: Здравей. Благодаря ти за хубавите думи. Искам само да ти кажа, че няма начин да подаря на друго момиче цветя, поне за момента. Тя беше първата на която купих цвете (роза), както и някои шоколадчета - за осми март. Не си се представям да подарявам на друга, пък чак и пред нея... Искам да и покажа, че само за нея бих се грижил, не и за друга, а това е и цялата истина. И не - има само една такава усмивка, тя ми е любимата.

До коментар номер 4: Благодаря и на теб! Искам само да те помоля да ми предложиш как по-точно да я "влюбя". На 19 години съм и до скоро мислех, че съм доста млад за сериозни връзки, нещо, което до скоро бях твърдо против. Но ето как се променят нещата... Ти как би се впечатлила, как бих те спечелил? С думи? С действия? Просто искам да знам какво може да въздейства силно при теб. И не мисля, да се отказвам, поне не за момента. Дано и не се случи нещо лошо. :)

До коментар номер 6: Както казах съм много объркан. За пръв път се чувствам така. Може би, защото първоначално си бяхме само страхотни приятели, ДО целувката на третия месец от запознанството ни, няколко месеца по-късно пък престанахме да комуникираме заради моите чувства към нея. 5 месеца по-късно реших, че искам да се сдобрим, защото осъзнах, че това е може би най-истинският човек в моят живот. За това се бях настроил, но като я видях и старите чувства се появиха... Както не искам да я изгубя като приятел (най-добър повтарям за сетен път), така и я искам в моите прегръдки, да я целувам, да се грижа за нея, да се радваме заедно и т. н. За това казвам, че я искам за гадже, сериозна връзка, искам да опитам с нея.

До коментар номер 7: Както казах искам да се боря за нея, искрено се надявам да получа шанс, да не се изложа, да бъда оценен. Ще се постарая ако го получа, страшно много.

С това момиче въпреки малкото време в което се познаваме имаме доста весели моменти. Веднага се сещам как тя ме събуди една сутрин по телефона, за да ми каже първата ми оценка във висшето ми образование - Отличен 6. Още помня как я чувах усмихната, какъвто бях и аз.

Наскоро момиче, наш общ много добър приятел ми каза, че когато я е попитала защо не си говорим, тя е казала: "Ами незнам, питай него".

Тук се сещам за една голяма глупост, която направих. Целунах друго момиче, докато бях пиян, малко след тази наша прословута първа целувка - отново беше на купон. Беше грешка за точно 3 секунди. Тя ми се разсърди страшно много тогава, дърпаше се след това като ми казваше: "Ааа, не знам аз ти какво правеше там на леглото преди малко". Едвам не ревнах, в усилие да и покажа, че тази целувка е била уникална грешка, дори другото момиче потвърди това като поговори с нея... Тогава отново си продължихме с целувките. И да, това е ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ. Съжалявам за това. Може и да съжалявам за винаги за това. Дано с това не съм ви паднал в очите. Защото ако имах връзка с нея, въобще няма да ме интересуват други жени...

Извинявам се за дългия коментар. Надявам се да бъде одобрен, благодаря на всички в сайта и се надявам да стискате палци. Една такава връзка ще ми даде изключително голям стимул най-накрая да се почувствам истински щастлив, да уча, тренирам и живея със усмивка. :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: be02cf38cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Аз също съм на 19 години. Още като постъпих в гимназията в 8-ми клас, едно момиче ми направи впечатление, даже лошо впечатление. После доста време изобщо не се разбирахме. В края на 10-ти клас малко я поопознах и разбрах, че съм си изградил лошо мнение за нея. Започнах да опитвам да станем приятели. И вече в 11 клас, края на първия срок, тя ми се усмихна. Малко след това, разбрах, че съм много влюбен в нея. Но тя си имаше приятел. Продължавах да се сближавам с нея и в 12-ти клас станахме приятели, само толкова, но и това ми стигаше, бях много щастлив. Имах желание да ходя на училище, часовете бяха по-приятни. Е, в крайна сметка не ме обикна, така, както желаех. Уверих се, че тя обича приятеля си страшно много. Сега, пътищата ни се разделят, ще учим в съвсем различни и далечни градове. Но, не съжалявам, че опитах, а нищо не се получи. Струваше си! Така, че авторът да не се отказва да спечели момичето!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3a309577de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автор: Видях и нова снимка във Facebook преди малко. След това и видях профилната и тази на корицата. Ей хора, от този момент почнах да обикалям напред назад из стаята, не мога да си намеря място, пак вдигнах пулса, дишам тежко и отново това парене и напрежение, за което говорих в гръдния кош. Постоянно десния ми крак подскача нагоре надолу като съм седнал. Не знам това какво значи, обаче хем ме кара да се чувствам добре, хем и ме измаря и физически и особено психологически.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 51450fc61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човече, много се вживяваш в тази мацка. Остави я да се радва на любовта си, а дали това е любов тя си сама си знае. Не и се бъркай във връзката, ами започни да мислиш за себе си. Излизай повече, запознавай се с нови хора. Там навън може да има много по-стойностни самотни момичета от нея. Свястно момче си, не се съсипвай заради жена, която не вижда това в тебе, което би искал тя да види. Преживей я вече, стига си се тормозил излишно с глупости! :)

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b80ca81887
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Щастлива ли е с приятеля си? Доста я обичаш. Ще те съветвам да действаш. Недей да губиш време. Не се терзай за предишните грешки, които си направил. Ще ти кажа, че е почти невъзможно да бъдеш приятел с човек, който обичаш толкова много. действай и разкрий чувствата си. Не се страхувай от това, че може да бъдеш отхвърлен. По-добре опитай, отколкото да стоиш и постоянно да бъдеш в размисли. Нищо не губиш. Повярвай в себе си, заслужаваш го. Чакам с нетърпение как ще се развият нещата. Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f82d4683a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Жена съм, на 27г.
Ще ти кажа мнението си и ще ти дам нещо като съвет. Щом си толкова влюбен, а това се подразбира по всичко написано от теб, не се примирявай с това да сте само приятели! Търси контакт с нея, признай чувсвата си директно, кажи и че я искаш и виж тя как ще реагира, какво ще ти каже. Ако и тя има чувства да се раздели тогава с приятеля си и да не те разиграва, но ако ти каже, че те приема само като приятел, то тогава по-добре се откажи се от нея и даже прекрати всякакви контакти и отношения, защото в противен случай само ще страдаш. Всеки е имал несподелена любов и си е казвал:като не мога да съм с нея, нека поне сме си приятели, защото ще ми липсва общуването с нея. Но това е грешка, така много по-трудно ще я прежалиш. Обясни и се и ако и тя те харесва и избере да е с теб, ще се радвам за вас, ако пък ти каже, че си и само приятел-отдръпни се постепенно, намери си друга компания, рано или късно ще срещнеш любовта отново. Желая ти късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a3c8dead62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   от номер 6

Не спирай да се бориш за нея! А ако не се получи в никакъв случай не се натъжавай. Има много риби в морето! :D

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До коментар номер 12: Доста точен коментар. Знам го. Дори вече мога да кажа, че имам някакъв опит. Научил съм някои неща от живота, въпреки че съм само на 19. И въпреки това искам нея. Напълно е възможно да има и по-стойностни момичета, обаче какво да направя, че толкова много я харесвам. Защо поне не опитам. Може би ще последва разочарование, но искам да опитам.

До номер 13: Може би е щастлива с него, въпреки че си мисля, че ако беше така, нямаше да се държи с мен по този начин. И малко ми повлияват тези предишни грешки все пак. С времето се научих, че не трябва да се съжалява за нещо в миналото. То е станало, няма връщане назад, трябва да извлечеш максимума от тази грешка като поуки и уроци и дори да се гордееш, че си имал смелостта да я направиш, макар и по някакъв начин да е била глупава грешка, но в никакъв случай НЕ СЪЖАЛЯВАЙ. Хора сме, грешим. Но още този страх да не бъда отхвърлен и като цяло страхът от нейната реакция. Явно ще трябва да го преглътна някак си. Благодаря ти! :)

До номер 14: Споменах вече за този страх от нейната реакция, когато и призная "харесвам те страшно много, когато се усмихнеш ми оправяш деня, ти си една единствена" или каквато и простотия да кажа. Има обаче и вариант тя да е разделена с приятеля си. Някои неща не са като преди и ме карат да го мисля. Ако е така нещата се променят доста. Иначе ако поиска да си останем само приятели ще се опитам. С месеци не си говорихме по мое желание и знам, че направих правилния избор. Сега съм длъжен да опитам да останем приятели ако тя поиска, да проявя някакъв характер, което ще е доста трудно. Като не стане, здраве да е, има алкохол, има и други момичета, някак си ще се опитам да я забравя, а това ще е НАЙ-ТРУДНОТО.

Отново благодаря за коментарите. Надявам се за в бъдеще да нямам такива проблеми, както и вие да ги нямате. Надявам се и да има най-накрая едно такова щастие и за мен. Искам да и призная какво чувствам, ако поиска да си останем приятели ще се опитам, макар и че ще я чакам, поне докато имам чувства към нея. Всеки ден усещам нещо като празнота. Всяка нощ я сънувам. Прекосих цяла България само за да я видя и да се сдобрим. Надявам се да го оцени.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b80ca81887
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 13 съм. Само на 17 съм, но съм преживяла доста и съм научила. Виж да има много момичета, но не значи, че всички са добри. Обичаш това момиче много, но ако тя просто не отвърне не съжалявай. Продължи напред, няма нужда да се пропиваш. За приятели не съм напълно сигурна. Поне при мен не се е получавало. А ти щом каза, че си пропътувал откъдe си?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8d46222a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Автор: Плевен, моят любим град. Студент съм в София и от там пропътувах през "цяла България" до морето, за да я видя, само че не знам дали не беше грешка това мое решение, което чаках да се осъществи повече от месец. Защото преди да я видя, се чувствах добре, тренирах, хранех се здравословно, бях щастлив и вече забравях почти старите преживявания, чувства и т. н., но откакто я видях отново съм като размазан.

Точно за това не исках чувства. Или ще си играят с теб, или няма да получиш същото, което даваш, или няма да го оценят по никакъв начин. И накрая пак доброто момче, опитващ се да помогне на всеки, който му изсипе на главата неговият проблем бива оставен нещастен. Ама недей занимава другите с твоите проблеми, подарявай рози и подаръци, бъди мил с нея, пък нека някой да си я чука през това време... Тъп и наивен.

Нямам енергия вече. На 19 години съм, уж добре изглеждащ, умен, забавен, свястно момче... и пак същият нещастник. Изводът обаче не е да не търсиш любовта. Ще я чакам, това и искам да и кажа, все нещо трябва да стане и тя да разбере, че това което изпитвам към нея не е нещо случайно и е нещо много силно. Далеч от филмирането и преувеличението е горе написаното. Това което чувствам е написано тук! Дано с приятеля си са щастливи заедно, да бъдат обичани и здрави и той да се грижи за нея.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fe7ba54729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 17 съм. Страхотно момче си признавам ти, но знаеш, че в природата ни е заложено да не можем да контролираме чувствата си. Само продължи да си храниш здравословно, повярвай ми аз в момента съм в такова състояние, което получих преди 2 год заради любовта ми към едно момче. Сега заради проблеми във връзката ми, тей като съм 1. 80 висока бях 53 кг, но иведнъж не осъзнавах как съм започнала да изпадам пак в депресия, тей като съм много емоционално чувствителна, стана това и без да го осъзная паднах на 47 кг и щях да продължа ако не бяха започнали много хора да ми казват, че съм стигнала до тънката граница с анорексията. Дори баирите започнах трудно да ги изкачвам и получавам болки в сърцето, но сега постепенно се оправям защото нещата се укротиха и имам надежда. Това което искам да ти кажа е да не губиш надежда щом я обичаш, обичай я. Само гледай да не си съсипеш здравето момче. Не ние казваме, в кого да се влюбим за съжаление. Живей си, учи си, студент си, гледай положително на живота пък каквото ти е било писано. Само искам да попитам, ако не е лично, какво учиш в София? Искам само да ти кажа, че и аз бях така не исках чувства, но да.. Не е лошо да споделиш проблема си, вече зависи от човека, който го чете или е пред теб какво ще ти наговори, но в никакъв случай, не мисля че си тъп и наивен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3a309577de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Много бих искал да ти кажа какво уча, но ще стане прекалено много информация. Според мен можем да контролираме чувствата си поне малко, и това при мен става. Както казах вече имам някакъв опит и мисля че именно заради него, се чувствам по-добре от предния случай преди години. Ако и тогава изпитвах същите чувства и желание както сега, сигурно нямаше да съм жив вече. :D

С това може и да си противореча леко, но колкото и да я обичам, наистина не мисля, че е редно настроенията на един мъж да зависят толкова много от една жена... и обратното. И ако сега не се получат нещата, вероятно ще се откажа от каквито и да било връзки в следващите години, поне докато стана на 25-26 може би... Всяко зло за добро!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fe7ba54729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Н.19. :) Ами успех за напред. Здраве и късмет ти желая.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 092765055c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Здравей, аз съм момиче на 20 г. 90 % от историята ти, съвпада много с моята, но не мисля че това момче с което имаме почти същите моменти стой, зад тАЗИ иСТория.. Хей човече, не го мисли, а действай, защото един ден може да съжеляваш за това КОЕТО НЕ СИ УСПЯЛ ДА НАПРАВИШ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3a309577de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Автор: Номер 22, можеш ли да кажеш кое не съвпада с твоята история? Просто ми стана интересно.

Иначе трябва да намеря начин да и призная всичко, за да не се мъча за в бъдеще с въпроса "Ако?". Не знам откъде ще ги намеря тези сили, защото от такъв разговор ме е страх буквално, но ще трябва да се "престраша".

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 07fd7f4895
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 22 : Здравей не съвпада с моят случай тези неща:
До преди това бяхме много добри приятели.
най-добрият ми приятел, който съм познавал.
когато видя мен и трима наши приятели се усмихна страшно много и застана на едно място с ръце през уста - според мен доста се зарадва.
Това е
Силно се надявам да успееш

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 07fd7f4895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Номер 22:
Тя беше първата на която купих цвете (роза), както и някои шоколадчета - за осми март
за да ми каже първата ми оценка във висшето ми образование
Тя ми се разсърди страшно много тогава, дърпаше се след това като ми казваше: "Ааа, не знам аз ти какво правеше там на леглото преди малко".
пропътувах през "цяла България" до морето, за да я видя, само че не знам дали не беше грешка това мое решение, което чаках да се осъществи повече от месец.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 07fd7f4895
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Една много красива поговорка гласи- Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Автор: Номер 27, признавам си, че първоначално в мен се появи желанието. Забелязах това малко преди купонът на който се целунахме и специално тогава. Но това желание с времето просто прерасна в нещо повече. Впечатлявам се от интелигентността и, въпреки че на пръв поглед на някои може да изглежда като "кифла". Не е богата. И като цяло не знам защо точно нея.

Беше ми казано, че трябва да се науча да съм щастлив и без нея, ако тя е щастлива с някой друг. Към това се стремя и за това винаги казвам, че уважавам много момчето, с който е тя и като цяло съм чул доста хубави неща за него. И винаги си пожелавам и двамата да са весели, щастливи и обичани, но ако може да са обичани по отделно... но каквото е отредила съдбата... Явно пак ще съм на губещата страна. :D

Поздрави от мен! :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Автор: Към номер 22 ако все пак някога забележи коментара. Не е точно радост, но някакво странно чувство изпитах, когато осъзнах, че подобна история съществува и между други.

Какво би направила иначе ти в подобен случай, какво правиш в момента, напоследък и какви са ви отношенията сега. Просто ми става интересно дали е възможно ти да си имала някакви чувства към това момче или не? Да направя нещо като сравнение може би. Поздрави! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ca2b836ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ако е поредната чалгарка по-добре не се занимавай с нея, не си заслужава, чалгарките харесват да карат момчетата които ги харесват и обичат - да страдат.
Забрави я, ще намериш по-добра!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 07fd7f4895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   номер 22
Здравей отново нещата между нас с него тръгнаха но в неизвестна посока
В момента се чуваме по телефона през ден той или аз го търся опитвам се или може би и той да бъдем по близки приятели ако нещо ще се случи между нас е трябвало да се случи имам наблюдение за някой неща от негова страна времето ще покаже до къде ще стигнем :
Бих ти казала да слушаш сърцето си ако наистина мислиш да бъдеш с нея и си искрен със себе си какво точно искаш не си губи времето тук а го кажи на момичето знам трябва време за да осмислиш нещата но ако и тя има чувства към теб не се самозалъгвайте с други хора така мъчите не само себе си а и останалите около вас аз ако съм на твоето място ще погледна в очите и ще и кажа - мъжът трябва да има кураж той гледа право в очите...
Давай не се занимавай тук и не си губи времето отиди и го кажи а ако не можеш 1 чаша алкохол ще ти помогне ПОЗДРАВИ

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Автор: Здравей номер 22! Пожелавам ти да си оправите взаимоотношенията. Дано никой от вас не страда. Мисля, че времето най-добре ще покаже какво ще стане.

Благодаря ти за съвета. Истината е обаче, че онази вечер исках да и обясня всичко. Писах и, че се е отдръпнала от мен доста, а тя отговори, че е нормално, след като не сме си говорили почти 7 месеца. Първоначално ми съобщи, че вече няма такова значение за нея, каква е била причината да не искам да комуникираме, не държала на това да знае. Попитах я, дали според нея толкова лесно се затрива приятелство. На сила едва ли не я накарах да "поиска" да узнае истината (даже отговори с палец), но в разговор на живо, а не в чат - тя отказа. Написа, че не била сама.

След като няма желание да разбере, нямам намерение в скоро време нито да говоря с нея, нито да и пиша. Сякаш вече не и пука за мен. А преди, това никога не е било така. Примери - колкото щеш. Мисля че и в моят случай, времето ще покаже, дали ще останем поне приятели, което е почти невъзможно, или ще бъдем като непознати! Успех! :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0a96753709
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   22 - хората казват че времето лекува, обаче чесно казано при мен не ми се получи така, забравял за определено време и после пак си спомняш за всичко какво е било какво е трябвало да стане и така.. Благодаря ти стискам ти палци :) за твоето момиче и теб

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5c6f6fa161
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Бих ти казала просто не се занимавай струва ми се че нещо в нея не е както трябва дори и за приятел не си заслужава. Дори пирятелят и да си е усъмнил и да е разбрал за чувствата ти вие много бързо надушвате когато някой мъж проявява интерес и е поставил няккава забрана или нещо такова или пък тя нещо да е усетила и да е искала дистанция има други начин на държание а не да се дръжи толкова незряло. Аз бих приеа срещата и бих се изяснила с теб като големи хора и не бих демонстривала такова желание то навярно пак стяхте да ще така но някак по-зряло стяха да станат нещата не толкова грубо. Познавам човек който има невороятен лош късмет с жениете страхотен човек е но първо зибира неправилните жени второ сотавя да му се качват на главата и да го връткат и използват колкото стеш и да тези всички негови бивши пирятелки като се е мъчил да си сотант пирятели те са били фантом изчезват от картат но когато имат нужда от душевноковче когато са се раздели с гаджетат си той е първият човек когото търсят и пак като се появи някой го отсвирвят като приятел. Вие ще били пирятели с това момиче това и поведение спрямо теб говори още по-зле в случая не постъпваш така с някой когото ти е бил близък казвам мнението си че това девойче може да е като тези момичета които оя познат е срещал продължи напред и дои и да направи нещо според мен ще е голяма грешка д асе върнеш към нея заради тези и действия.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Автор: Помолих я веднъж за една услуга, да ме приюти за една нощ и тя веднага се съгласи. Може би е очаквала нещо от мен за през нощта, но тогава я чувствах като много близък приятел и ме беше страх от това да "действам".

На рождения ми ден страшно много се изнерви, когато ми направиха забележка от входа за музиката. Беше готова на бой с това момиче, която дойде недоволна.
На няколко пъти, и на живо, и в чат се е сърдила от това, че не и казвам нещо, което уж съм обещал да кажа. Дори един път страшно много се нацупи от това, че не и казвам защо и дали въобще съм и сърдит и защо не и вдигам телефона.
Веднъж имах период от няколко дни, в които не се чувствах никак добре, а тя единствена забеляза това и се притесняваше за мен, разпитваше ме какво става. Само тя.
Веднъж, когато се бяхме скарали за няколко дни, и беше изключително неприятно от това, че не си говорим. Личеше си, и другите го виждаха.

Не мога и не искам да си помислям, че вече не и пука, и че заради някакви чувства изгубих един от най-ценните си приятели, които съм имал.

Относно момчето - с нея сме студенти, а нейният приятел живее на повече от 300км от нас. Виждат се доста рядко и няма как да е забелязал нещо. Единият вариант за нея е, тя да е к*рва и просто да е била готова за изневяра, но аз изобщо не мисля така. Никой не се целува с приятелите си и никой не се целува или спи с някого, докато има 2-годишна връзка, освен ако няма нещо наистина сериозно... поне според мен.

Преди да се запознаем бях объркан, след като стана тази каша с нея, станах още по-объркан... а сега не знам вече какво да мисля, абсолютно не знам кое е правилно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 2c5dd2e729
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Научил съм се да гледам безпристрастно на нещата, колкото и да е трудно. Надали един такъв човек, пак да подчертая, ще целува, прегръща, спи и какво ли не (без секс) с някого, към когото няма поне някакви чувства, може да не са силни, но ги има. Връзка на 2 години не се рискува така. Разстоянията може да са я накарали да и липсват прегръдките, целувките от гаджето, но само около ден след като се видя с приятеля си, повторихме всичко. Наистина съм много объркан и не знам какво да мисля, но мисля, че при нея е същото.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: aec2391d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Здравей отново съм аз -22 реших да ти споделя моята история, на която аз сложих край.. Тук е мястото да кажа че с него се познаваме още от основното уч-ще тогава той беше малък но пък сладъчък... Излиза ли сме но когато сме имали време тогава той казваше че ме харесва, но аз страдах от комплекс че съм по висока от него а и не ми беше до гаджета бях се отдала на спорт, на победи.. За мен тогава най-важното беше да бъда най-добрата сред най-добрите... След годнина прекъснах, да спортувам, и кандидатствах в гимназия, ... С него не се бяхме виждали от години... сблъсквах се с какви ли не, , гъзарчета''.. Бях доста бурно и непокорно момиче, не обичах да бъда собственост на никой не търсех връзка... Поне за тоГава.. До като един ден не срещнах сегашният ми приятел - тогава бях на 16, всичко вървеше по мед и масло.. Всичко имах.. Всичко ми даваше.. след година се чухме с? Момче излязохме тогава той ме изпрати до нас и ме прегърна уж за чао.. Срещите започнаха да стават по-често, много пъти сме се целували.. до преди месец когато той беше вече бъдещ студент тогава дойде при мен 25км от градът в който живеем и каза че не идва защото има чувства към мен ами просто му се е возило.. след това той беше споделил в фб ако ти липсва някой бъди голям и отиди да го видиш, аз след като го харесах той си иЗтри фб.. След около седмица, аз имах здравословен проблем, и реших да му звънна в продължение на 1седмица не спираше да ме търси да ме подкрепия, .. Постоянно ме питаше как вървят нещата намерила ли съм си нова работа звънеше ми.. аз го питах липсвам ли ти поне малко той каза малко, след това ми каза че няма нищо към мен, но утре той ще се прибере в града.... , и искаше да се видим аз му казах да не ми звънни той каза ок нека така да бъде... Към автора как мисли как да постъпя бих си оставила данни ако искаш да се чуем и да говорим???

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Автор: Нямам нищо на против да се опитам да ти помогна с нещо, с каквото и да е. Обичам да го правя, но не знам как ще стане работата с размяна на данни.

От това, което аз прочетох иначе, мисля че ако никой или нещо не ви задължава да се виждате, ако например работите на едно работно място, учите в едно училище/университет или каквото и да е, мисля, че най-доброто решение е да прекратите всякакви контакти. В противен случай нещата няма да са приятни.

Ако пък е наложително да се виждате по някаква причина, то тогава просто времето ще покаже.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a7e5e29577
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Здравей отново е 22
видяхме се стана каквото стана чувахме се няколко дни след това и от 2 дни не сме се търси ли
Незнам какво да си мисля вече дали е искал само това или пък не
Не искам аз да го потърся първа защото може да му минат най-различни неща в главата какво да правя сега
Не искам да го губя като приятел а ако се получи и нищо друго няма лошо не търся вина в себе си обаче даста странно се получи

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9d74d7d7d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Днес дори му писах и го питах защо не пише той ми отг че е доста зает
ее неее това просто не е реално или наистина няма да стане нищо между нас като приятели или нещо повече незнам или това е целял преди последният път да излезем след този вечер той започна да си отдръпва от мен незнамм какво трябва да значи това но на мен не ми харесва ще изгуби приятел в очите ми чесно казано опитвам се по някакъв начин да го провокирам да ми каже нищо не не и не аа след товаа няма шанс просто май ще сме на повикване
нз човек дай твойта гледна точка все пак сте на еднакви години

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e6b69ca9f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Здравей! Бих искал просто да си попиша с теб, защото и аз съм подобен характер. Обичам едно момиче и ситуацията ми е подобна на твоята... няма да се обяснявам тук повече човече. Ако си съгласен просто напиши в долна тема някакъв контакт (например skype). :)

-Милев

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3a309577de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Автор: Здравей 22! Няколко пъти влизах в страницата с историята ми, но не знаех точно какво да напиша... Горе долу поизмислих какво ще е.

Първо, не очаквай от мен най-правилният съвет, защото сега съм възможно най-объркан, на макс... :D Трудно преценявам какво става с мен, но ще се опитам да ти помогна разбира се.

Не знам точно какво се случва между вас като се виждате - дали се целувате, прегръщате, дали има някакви погледи, някой дали намеква нещо, някакъв флирт и т. н. Първо това трябва да разбера.

Не знам и вие двамата от колко време се познавате, но ако е като моят случай, от скоро (около година), си мисля, че по-скоро трябва да има някакви взаимни чувства. Или ако ги няма сега, поне е имало такива - според мен 100% е така.

Това с отдръпването и при мен сякаш се е случвало. Може би съм го правил, когато съм бил объркан. И сега го правя - нормално. Отдръпваш се по някакъв начин от някого, който за теб е едва ли не всичко. Странни неща се случват между хората. Дай повече информация за вашата история, какво се случва сега, когато сте се виждали и може би ще успея да ти помогна.

Ще те помоля, въпреки че ти е напрегнато и бързаш като пишеш, да слагаш точки и запетайки, защото се обърквам при четенето. :D Очаквам коментар! :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e66b161da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   22- Здравей!!!
С него се познаваме от доста години!!
Но започнахме да излизаме и да си пишем точно преди 2 години, от тогава на сам всичко се промени!!!
Е до скоро всеки ден се чувахме дали по телефона или си пишехме..
Продължаваме да комуникираме, но не по този начин както преди по някога се държим доста детски и двамата, а по някога доста добре един с друг... Снощи дори от писане се превърна в телефонен разговор... как да му кажа, че искам да бъда с него, защото има нещо, което ми харесва като знам, че отговорът му е, че иска да сме приятели!!!!
Приятели са секс - Може ли????
Може ли ти да се интерсуваш, къде съм, какво ще правя и с кой съм???? Защо просто ако има чувства не го кажеш разбирам в нов град e нови хора но ЗАЩООООО???

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Автор: Просто му кажи какво искаш и не бъди толкова сигурна в това, дали той иска да си останете приятели или не.

Ако започнете отношения "приятели с привилегии", т. е. секс, това е начин според мен той да започне да изпитва чувства към теб, ако все още ги няма, а ако ги има, ще могат да станат по-силни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0d78d66136
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   22- здравей, незнам точно как да му го кажа..!? ! Той преди да отиде в... Ме покани при него, дори сме говорили на тази тема да живем заедно, но - приятели за секс... Нон-стоп заедно, без връзка?? Да готова съм до година да отида при него, но не съм сигурна, за много неща!!? Той учи, работи, едва ли ще можем и нормално да говорим...! само се караме, което ме кара да се замисля от една страна??? Странна работа човек!! ;)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7aef3ca6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Автор: Здравейте. Ако някой обърне внимание, моля да помогне. Откакто започна учебната година в университета се виждаме отново и си говорим. Виждам, че първоначално стоеше леко дръпната, отново, но впоследствие забелязах, че наистина иска да си говорим.

Когато попитам някого нещо, или кажа нещо, в повечето случаи когато е до мен, винаги се включва в разговора. Винаги по темата, която аз подхвана. Един ден ми писа, че е взела документи, които са за мен, но понеже не присъствах на тази лекция, тя пожела да ми обясни какво да правя по тях и как да ги попълня. На рожден ден скоро, на който присъствахме и двамата, се държахме точно както преди, когато бяхме само приятели. В един момент дори се скарахме леко... както винаги :D. Когато може би и леко подпийнал, но осъзнал че съм я издразнил с нещо, отидох и седнах до нея и я попитах какво съм направил, тя ми каза "Ако обичаш изчезни". На другият ден ми казаха, че "сме щяли да се изядем".

Но когато я попитах кога ще можем да поговорим само двамата, тя ми обясни, че ще може преди да замине за чужбина за малко. Добре, след няколко дни отново я попитах, този път в чата, а не по телефона, кога ще се видим? Тя каза, "че ТРЯБВА да се видим", но просто има много работа преди заминаването. Попитах я дали имам с какво да и помогна няколко пъти, тя каза, че всичко зависи от нея. Оставих я на мира, като вечерта преди заминаването просто я попитах дали се справя, тя каза Да.

На другият ден тя замина, без да ми каже нищо, сякаш отново избягва този разговор. По-късно през деня я попитах - Пристигна ли? Тя просто отговори с "Да" и до там... Нещо аз ли съм в грешка или тя? Искам да и обясня всичко и да се свършва... Не мисля, че заслужавам такова отношение. Ако се опитам да гледам безпристрастно на нещата, според мен тя може би има нещо към мен, въпреки огромното ми желание, това да е така, но поне искам да говоря с нея очи в очи. Искам държание от 20-годишна, не от 12-годишна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker