Как се справяте с разделите? Много ми е трудно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се справяте с разделите? Много ми е трудно.
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2129 пъти
Здравейте, момиче на 20 години съм и преди 2 седмици приятелят ми, с когото бяхме заедно повече от 3 години приключи нашата връзка, под предтекст, че не ме обичал вече. Много плаках и го молих да ми даде шанс. Аз попринцип съм труден човек, най-вече, защото не съм си самодостатъчна, имам ниско самочувствие и комплекси... заради които много се обърквах, озлобявах на моменти и създавах неразбирателство и кавги. От страх да не го изгубя всякакви грешки направих спрямо него. Явно са се натрупали с времето и е изстудял към мен. С времето тези признаци се олекотяваха от моя страна, от година и нещо поне, аз много се промених, но въпреки всичко - характер - подвиквах му за някои неща, просих си вниманието му по различни начини... лично според мен съвсем нормални неща в една връзка. Но според мен, явно други неща е почнал да иска от живота, а не връзка, затова са почнали да го дразнят повече и е искал свобода. Разбирам го, имаше доста труден живот, директно от гимназията почна работа, изнесе се да живее сам, едвам свързваше двата края, много трудни моменти сме преживяли заедно, но тъкмо всичко се нареди възможно най-добре и той... ме остави. Много ме боли, всеки ден плача, всяка нощ го сънувам, не ям, не ми се прави нищо, искам само него.. Всичко си даваше за мен, много ме обичаше и ценеше, гледаше ме като принцеса, правихме си планове за бъдещето и аз наистина го виждах в моето бъдеще... и се оказа, че не е така... вечерта ми каза "Обичам те много, нямам търпение утре да дойда да те нагушкам", сутринта дойде и ми каза, че не ме обичал и че ме е лъгал последните месеци... ;( (той като цяло е сравнително слабохарактерен и често лъже или не е искрен) не го търсих около седмица, надявах се да му липсвам, потърсих го отново и той каза, че му било все тая дали ме има или ме няма, той нямало да ме потърси... много ме боли, много ми е мъчно, искам да е както преди, искам да ме обича и да сме заедно... аз съм много склонна към депресии и наистина не знам как да си помогна, съсипвам се... Вие как се справяте с разделите? Ново момче дума да не става, искам да се науча да съм самодостатъчна, за да не правя подобни грешки отново... но как да обичам себе си? След като и човекът, който най-много ме обичаше не издържа... Как да изпитам удоволствие от живота, след като имам чувството, че каквото и да правя няма смисъл... Имам ужасен страх, че не съм достойна за любов, че никой няма да ме обича отново и никога няма да успея да се отпусна пред друг човек и да покажа себе си. Че за никого няма да съм на първо място и няма да иска такава споделеност, от каквато имам нужда аз. Че няма да се доверя повече... Не мога да спра да се самообвинявам за всичко, мразя се, за дето съм такава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 88808f6ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Трудно е, но минава, просто ако не те обича няма смисъл, всичко минава.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: b21afa209a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм момиче и много добре те разбирам. Преди да обичам някого и разбрах цялата истина. Когато се запознах с един женен мъж и той ми каза абсолютно всичко за мъжкото същество. Повечето мъже използват мили думи, за да могат да получат един страхотен секс. Един мъж курвар не може без жена или без любовница. А една жена може без никой. Тогава аз започнах да ги разигравам всички и ги лъжа както си искам. Затова на мен никога не боли от нищо. Може да ги измъчвам без да получат секс от мен. Само глупачките могат да ги случат и да направи всичко на тези извратеняци. От мен един полезен съвет е да не мислиш за него и да правиш неща, които ти харесват. Винаги тичат след, които бяга!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7ad8644b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Съветвам те да отидеш на психолог преди да е станало по-зле. Яз също претърпявам раздяла но мисля че се справям. Тъжно ми е и на мен, и аз не искам друг но това е което е. Той си отиде. Остави ме сама... И аз плача. Всеки плаче. Дръж се.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5449d9139c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените сте много страхливи. Страх ви е да сте сами и сте с някого, дори и той да не е много стока, само и само да имате някого. После пък свиквате с него и шанса да срещнете по-подходящ човек изчезва.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d255a3f73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има няколко начина, които обикновено помагат.
1. Изяж болката.(Но не прекалявай все пак, защото иначе ще ти порасне коремчето :D)
2. Намери си друг. Само друга любов ще запълни дупката в сърцето ти.
3. Спортувай, най--вече бягане или боен спорт.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 16bf7d41b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Един ден ще се радваш, че си се отървала от тоя мухльо, само дано е по-скоро.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7d557d60c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Докато четях ми стана много мъчно за теб! Не ми се сърди за следващите думи, но щом не те иска вече остави го! Не мога да ти кажа, че няма да страдаш, но бъди сигурна, че болката ще отмине! Толкова още има да видиш и да преживееш в живота-и радост и болка. Постави се и на негово място:вече иска нещо друго, дай му свобода! И ти ще откриеш щастието, макар и не с този човек!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 55566d94b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка, разбирам те напълно, защото и аз бях в такова положение, първата ми, голяма любов ме изостави, не му пукаше за мен, забрави ме. И аз като теб много страдах, обвинявах се, че не съм достойна за него, мразех се. Вярно е боли, но времето лекува, колкото и клиширано да звучи. И наистина след време осъзнах, че този човек всъщност много ми "помогна" пораснах, изградих се като стойностен човек, сякаш той само ме дърпаше надолу, наистина репутацията му не беше добра. Най-важното успя да се махне от живота ми, за да може да дойде някой по-добър и по-достоен (вярвам, че и за теб ще се появи такъв човек). И след години когато вече бях свикнала да живея без него той се появи отново и започна да ми се моли пак да бъдем заедно, осъзнал че аз съм жената за него. Е, сега беше мой ред да го отблъсна така и направих. Хората винаги се връщат там, където са били обичани, но го осъзнават късно и ако твоето момче се върне след време не се колебай и му покажи вратата, защото такива хора не заслужават втори шанс... както са казали хората каквото посееш, това ще пожънеш.

Също така бих те посъветвала да не се затваряш в себе си, общувай със семейството си, с приятели, изгради си нови познанства. Прави нещата, които ти доставят удоволствие, разхождай се, спортувай, научи се да бъдеш щастлива, дори и сама и щастието няма да закъснее. Жената не бива да чака един мъж да изгради нейния свят, а тя трябва да го направи сама. Желая ти успех и наистина се надявам нещата за теб да се наредят бързо и в положителна насока.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 827e5548f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ви благодаря за хубавите коментари! Напоследък успявам да се посъвзема и се чувствам сравнително добре. Търся контакт с повече хора, чета си книжки, занимавам се и определено съм по-добре. Уча се да съм сама. Най-страшното вече мина, сега просто усещам някаква постоянна празнина. Предполагам и това ще отмине с времето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker