Как да преглътнеш,че си просто бройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да преглътнеш,че си просто бройка
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2165 пъти
Здравейте! Аз съм момиче. Определено в любовта хич не ми върви. Винаги, когато се запознавам всички ме харесват. Казват ми, че съм пич, евала, че съм момиче с принципи и до там. Всеки път щом започна връзка, дава всичко от себе си, за да вървят нещата, но до сега не ми се е получило. Последното момче, с което излизах ми съобщи, че ще отиде на море за една седмица и след това веднага щом се прибере, ще дойде да ме види. Обаче, какво става.. Сутринта в социалната мрежа качва снимки, с момиче, с което се целуват.. И така почти всеки ден! Така и до ден днешен никога не ми обясни или скъса с мен. В предишната ми връзка, която беше близо година се получи почти същото. Мисля, да отида на психолог, може проблема да е в мен.. вие какво бихте ми предложили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0232d07392
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва да се търси любовта. Хората сега влизат във връзки от интерес(секс основно) и искат да пробват, пробват, пробват и реално нямат насита. Оттам се появи това "наживей се докато си млад", а някои така и не се "наживяват", после има изневери и другите му там последствия. Докато сексът, а не любовта е водещ фактор ще е така. Другото е, че хората са се вкопчили прекалено много в живота. Общо взето варира това мнение:
- направи бройка, за да може като срещнеш любовта да се представиш добре в леглото, иначе как ще я задържиш? ! - това си глупаво твърдение, не случайно казват, че любовта е сляпа и дали си космат, ушат, нисък, грозен ако има любов тия неща "не важат" така да се каже, важат само за егото.
Толкова са се вкопчили в живота, че искат на всяка цена да направят нещо, иначе си мислят, че ще изгубят всичко; друго мнение, което варира - да пробваш с много жени, понеже после като си намериш една ще се чудиш как е било с други и ще изневеряваш...
В по-горните мнения преобладава сексът като интерес за влизане в една връзка, тогава да гледаш гъз, лице, тяло стимулира фантазиите ти и искаш да пробваш с тази, онази, съседката и т. н.
Като се влиза във връзка трябва да е с любов. Повечето бъркат това чувство с харесване. Казват, че любовта е най-силното чувство и тя се усеща, тоест няма момент на съмнение - обичам ли го, не го ли обичам, да бъда ли с него, да не бъда ли?
Също забелязвам много хора влизат във връзка просто, за да не останат сами. Примерно вече са на 35 и няма накъде. Това също не е много редно, според мен. С колкото и мъже да съм говорил за по-лични теми, всичките са изневерявали. Роднини, познати, едни други - просто щом любовта отсъства неимоверно превес взема интереса(сексът) и се гонят други цели. Ако теб те обичат или ти обичаш не би позволил/а да нараниш другия, колкото и красиви момичета да си видял, да те заговарят/флиртуват или да имаш възможност да правиш секс с тях(и не, не минавайте с това, че човека е животно, животното няма интелект, а само чувства) и т. н. Истината е, че повечето влизате заради интереса, оправдавате се с 21 век, търсите любовта, така и не я намирате, страдате, ставате на 30-35, влизате във връзка просто за да не сте сами и накрая мъжете ви изневеряват(за жените не знам как е, нямам наблюдение, но твърде вероятно е подобно).
Като казах, че трябва да се търси любовта, не означава, че непременно ще я намерите в такъв вид какъвто я търсите.
Най-честите примери, на които слухом съм ставал свидетел са мъже с деца, оженили се просто защото вече са се родили децата(поне за единия пример със сигурност) и без любов към жена си се пристъпва към изневери.
Друг - млад мъж в дълга връзка, вероятно без любов(това няма как да знам), изневерява просто заради секса, просто знае, че като каже няколко хубави думи на момичета и може да получи това, което иска.
Сега се сещам и за друг проблем, когато ви свалят момичета. Много хора чувам да казват или чета, мразя лъжата, лицемерието, бла бла всеки втори ти го върти това като благодетел, обаче какво става в реалност. От историите, за които знам става въпрос точно за лъжа в най-чистата и форма. Мъжете или момчетата, когато виждат, че някое момиче е "по-лесно" според тяхното виждане и критерии почват с лъжите - "много те обичам", "ти си най-добрата от всички, които съм имал" и знаете го репертоара, сами сте го изпитвали повечето от вас. А знам и за жени изневерявали на мъжете си, тоест те лъжат мъжа си. Затова понякога ми става доста смешно, как всеки втори твърди, че мрази лъжата, а тя постоянно си намира начин да се прояви по един или друг начин, давам Ви примери с битие на хора. И като извод какво излиза, че хората сами сте си виновни за това, което преживявате, изпитвате и т. н., просто голяма част от вас не са достатъчно осъзнати за да предотвратят това, което е "лошо" според тях самите, в случая, че са "таковали" авторката.
Много пробойни има в човешкото поведение, отделно трудно се гладят, за да стигне човек до осъзнаване колко хляб трябва да изяде...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ba31470f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поведение, типично за "първи опити" в любовта и живота изобщо.
Или с други думи казано - поведение на 15, макс, 18 годишни.

С напредването в живота и съзряването, нещата ще се променят.

Ако бях аз, щях да се изгавря с това момче.. е така, за да ми олекне. А после да забравя, защото мухълите, няма смисъл да ги помним. Те се отстраняват, изчегътат се и точка. После излизаш на слънце.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a58d31d882
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Напълно е прав но. 1. Но никой няма да го разбере. Във връзка/брак/ трябва да се влиза само от любов, не от интерес или удобство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6914131ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 много съм съгласна с теб и разсъжденията ти. Надявам се повече хора да мислят като теб, но за съжаление не е така. Както ти каза повечето са възприели "ценностите" на 21 век. То даже е смешно колко хора си оправдават постъпките, с това че живеем в 21 век. Тоест прави секс с всеки който ти грабне вниманието, наживей се да не съжаляваш после, преспи с 1000 жени или мъже за да не чувстваш, че си изпуснал нещо, натрупай опит в секса за да се представяш добре и дрън дрън глупости, които лично не са от моята психология за живота. Но има и друг проблем, човек който търси любов е много трудно в днешно време да намери хора, които търсят същото. Едно момиче може наистина да изпитва любов, но когато човека срещу нея е с мисленето 21 век, той няма да и оцени любовта, а ще му е поредната бройка, докато не срещне обиграната натрупала опит да го впечатли със сексуални умения и след това да се ожени за нея. След като мине секс тръпката започва да се чуди защо се е оженил за човек с който няма любов и дори не му пасва по характер. Много често се споменава как ако секса не върви нищо няма да стане, аз пък мисля че ако хората са влюбени ще си стане с взаимно напасване и старание от двете страни. Както и да е понякога ти се налага за да не си сам да се слееш с общата картинка, или ако търсиш любов дълго да останеш сам, защото за жалост хората с истински ценности вече се срамуват да ги кажат на всеослушание, защото нали сме 21 век, ако не си преспал с половината град не си вървежен. Просто стана много сложно и комерсиално.
До авторката. Не мисля, че вината е в теб, просто или не преценяваш хората или си много наивна и готова на всичко за да не си сама, затова толерираш боклуци. Може би пък трябва да отидеш на психолог и да поработиш на самочувствието си, след като така нагло се гаврят с теб и те лъжат, трябва да оправиш някои неща в себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker