Може ли да има връзка без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли да има връзка без секс
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 4602 пъти
Здравейте аз съм мъж на 34 години съвсем скоро приключих една близо 3 годишна връзка с жена (нямаме деца и тя никога не е раждала), която не обича да прави секс много сме спорили и карали тя все твърди че секса бил без значение обаче за мен не е така на мен това положение хич не ми допадаше постоянно се сърдех чувствах се непълноценен нямах доверие в нея а на нея не и пукаше (знам че не ми е изневерявала и тн. )просто явно тя е асексуален човек и сега ми сервира след като се разделихме че"не съм разбирал че доверието и отношението в една връзка са по-важни от секса"това е така обаче как може да имаш пълноценна връзка без секс и съответно да имаш доверие на човека до теб когато все те отбягва прави се на заспал и какво ли не само и само да не правите секс питал съм я има ли проблем някакъв да не би аз да не я привличам или не правя добър секс тя казва че няма такова нещо просто секса за нея е на"последно място и не я интересува", това не води ли до отчуждаване и загуба на доверието. Искам да попитам главно жените как те го възприемат и кое е правилно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 39f7f1228c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да има. Секса е част от една такава сериозна връзка. Тя е още един начин да покажеш любовта си и чувствата си към даден човек. Нещо много специално и нещо само за двама. Едно прекрасно изживяване, което оставя спомени за цял живот.

Жена ти е била луда и човек, който явно не разбира такива неща.

Въобще тя колкото пъти е правила секс, споделяла ли ти е?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 81dee5ed12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такова не се нарича "връзка", а съвсем нормално приятелство. Не е само тя такава, доста са. Много жени го изкарват години без секс.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1626c16f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Мисля, че сексът не е важен. Най-важно е да се разбирате и да се подкрепяте. А ако искаш секс, знаеш къде да отидеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 22af0a485a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора
До номер 1
Честно казано и аз не знам но май не много просто е много потайна и така и не научих много за нея обаче ми е споделяла че никога не е казвала на мъж че го обича обаче на жена "да" мислех си да не е лесбийка единствения друг мъж с който е имала сериозна връзка е живяла с него много малко и май проблема е бил нещо от сорта на "липса на пари" така казва тя общо взето доста странен човек, но любовта е сляпа много силно се влюбих в нея, копнеех да ме целуне, прегърне и да сме интимни това така и не стана имаше такива моменти, но много малко лично ние за тия близо три години да сме правили десетина пъти секс и в крайна сметка се случи неизбежното лошото е че явно такива хора не могат истински да обичат и привързват и така и не те допускат до себе си. Мое мнение вие как мислите?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 54ec60dc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами като сте видели, че не сте един за друг и не разбирате нещата по един и същ начин, да сте се разделили по-рано. Всеки си е прав за себе си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2536a807d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   да, любовта и обичта не винаги върви със секса. Секс може да има без любов, за самия акт. Когато има чувства и обич, сексът е с любов. Ако не е готова да го направите, покажи й обич и любов и тя ще стане готова.. Всичко се постига с обич, ако не си го осъзнал, може би точно ти трябва да я накараш да почувства сигурност в отношенията ви и тогава ще ти се отдаде и тялом, освен че ти е дала душата си..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2737f7bfbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Тя явно е от жените с стари разбирания за живота от онези семейства в който е едвали не престъпление нещо което се прави само за създаване на поколения и никога повече или преди това.. за съвременните хора това е съвсем нормално а да не говорим че някой от жените го искат повече и от мъжете има секс магазини и от който доста жени пазарят за да зарадват съпруга си или приятеля да разнообразяват да експериментират за да развиват връзката си и да я запазват да има тръпка желание използват различни пози харесва им оралната и анално т. н. а такива жени като твоята в днешно време една на 1000 трудно се срещат но ги има. А връзка без секс какво е изобщо това като една друга тема от тук женени живеят в 2 отделни къщи той при неговите родители тя при нейните а имаха брак от доста време е какво е това къкъв брак това си е едно споразумение върху едни документи просто формално и вашата връзка е била нещо подобно. Връзка без секс без изкушение без неща от този тип не е връзка. Добре че си я оставил действай намери си свястна жена и негуби време и ти си нагодини вече изживей ги с човек като теб не се измъчвай с подобни жени това с тях не е живот не е брак а просто измъчване.

Намериси някоя по разкрепостена жена и ще видиш на какво са способни жените когато искат да доставят удоволствие на партнйора си и най вече когато го обичат истински. За тази въобще не съжалявай дори за малко да не повярвам че има такива жени все още та те деца на 12-13 ходят по дискотеки си търсят батковци за това а една зряла жена с дългогодишен партнйор да не иска то това си е безумие.
Жена съм и за мен това поведение е ненормално просто извън пътя да отблъскваш човека който уж обичаш да живеете години без секс да заспива да се прави да неиска за мен това е лудост просто тя и робот да беше все щеше да и се прииска незнам какъв човек е но мен ме плаши както го описа това не е нормално нещо травми от детството неприятни изживявания нещо незнаеш ли да и се е случвало иначе аз немога да си обясня подобно поведение.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a74b24e7c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има - наистина малко, но има такива хора, които не ги вълнува сексът и не градят отношения на тази основа.
Трябва и ти да си като нея, за да се разбирате, иначе няма да се получи... такава жена, или мъж, може да прави секс, може и не, или да го прави по-често или по-рядко, но не е работата в това, а просто тези хора
търсят любовта, както се писа в един друг коментар.
Любов и секс са различни неща.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 42aa8fe1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здрасти, това все едно моят любовник го е писал. И той на около твоята възраст с една която от 2 г са заедно, а чак този месец започнаха да правят сек по един път на ден или през някой ден, и все той си иска. Тя никога не поема инициатива, уж нямат проблем, но не правили секс. Виждам го писва му и той го казва, при мен с мъжът ми е нещо подобно, а ние сме супер сексуални хора. Аз това не го приемам човек да не иска секс, те маймуните правят повече секс и то за разплата и удоволствие. Аз съм била с ужасен човек които ми нанесе тежка психическа травма, но това не ме отказа от секса, попречи ми за 5-6 години, но не ме пречупи. Не разбирам такива жени, честно! За това викам, ако в секса не става и има разминаване любовта не помага. от личен опит знам вече, но е късно 001

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 22abec6d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   не! не е нормално да не правите секс, разбира се. таз женица явно има проблем, ама не го осъзнава дори. бих казала, че доста си издържал. горкия. добре си направил, че си я оставил. нека си намери някой дето ще е като нея, а ти - нормална сексуална жена.

жена на 29 съм

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1c6f1e6391
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това наистина е рядко, но я разбирам, защото и аз съм горе-долу като нея. В днешно време всеки си мисли, че като си хванеш гадже, трябва да си изцедите силите от секс. Е, за хората като мен е важно във връзката да има разбирателство, нежност, любов. Има хора, които наистина залагат на това, да градят връзката си въз основа на взаимоотношенията им, а не на това, дали са добри в леглото, или не.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ca64480558
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Различните хора имат различна сексуалност просто. Не сте съвместими. Това е. Нищо по-сложно няма, според мен.
ж27

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8040c63186
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм жена и за мен сексът не е от изключителна важност, не е определящ за моята връзка. Това за мен означава, че поставям други аспекти на първо място- уважение, разбиране, топлота, толерантност, което смятам за съвсем нормално в една сериозна и стабилна връзка, която да просъществува във времето. НО интимността е неизменна част от връзката между двама души, не може без нея. Тя ни сближава, помага ни да се опознаем, да се обикнем още повече. Не съм от жените, които не могат без секс, но не съм и от тези, които биха лишили себе си или партньора си от нещо абсолютно естествено, необходимо и нормално като секса. Нямам желание за секс всеки ден от месеца и не съм готова във всеки час от денонощието, но когато обичаш един човек, желание трябва да има. То се поражда без да го искаш, без да ти се моли и да те убеждава, просто се усеща. Очевидно тя не е била твоето момиче, пожелавам ти да си намериш жена, която да ти показва, че я привличаш и да те кара да се чувстваш добре.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ac4088541c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не aвторе, не е възможнa интимнa връзкa между двaмa без секс. Товa би било приятелство. И не, не бивa дa прaвиш тaкъв компромис със себе си. Тa ти си нормaлен мъж, с нормaлните нужди. Може би тя дa имa физиологичен проблем, или хормонaлен, психологически... не знaя, но не е нормaлно нейното.
Любов без сексуaлнa нуждa, без онaзи нуждa дa се слееш и физически с човекa, дa обмените хормони и чувствa, е онaзи любов която изпитвaме към роднини или много близки приятели.
Aз съм омъженa, имaм нуждa дa докосвaм, гушкaм и целувaм съпругът си. Дa усетя мирисa нa кожaтa му, дa почувствaм тялото му, дa се слея с него... товa е нуждa нa физическо, ментaлно и духовно ниво, просто съм влюбенa в него и съм нормaлнa женa.
Твоятa не е, съжaлявaм. Но добре си нaпрaвил, че си прекрaтил тaзи невъзможнa връзкa, нaкрaя ще се увредиш ти с подобен човек. Ще се комплексирaш и чувствaш кaкто необичaн, тaкa и едвa ли не виновен, че ти "мръсникa" си мислиш зa нaй- естественото нещо с нея- сексa. Че aз дори сaмо кaто го видя гол или с хaвлия нa. кръстa след бaня и плaмвaм от желaние дa се зaлепя зa него. Не могa дa си предстaвя кaкво би било дa ме отблъсквa или обвинявa, че го желaя, че си мисля зa секс с него.
Ти вече си нaпрaвил кaквото трябвa, отрязaл си едно нещaстно бъдеще, не го мисли повече, a се усмихни нa животa и освободи душaтa си зa женa, с която ще бъдеш пълноценен и щaстлив.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5467daf35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   В същото положение съм, само че съм жена и честно казано ми е писнало. Какво да ти кажа, такава връзка може да се съществува само с ужасно много търпение и компромиси от страна на ощетения. На хора като бившата ти и мъжът ми сексът може и да не им е приоритет и да нямат нужда от него, ама ние имаме нужда и... трудно си е. Не знам до кога ще издържа в това положение, но ако накрая се разведем или пък изневеря, това ще е главната причина.
Обаче си мисля, че ако и двамата партньори са асексуални, тогава могат да си съжителстват чудесно и без секс. Обаче в повечето случаи желанията на единият и на другият се разминават и е кофти.
Така, че няма правилно и грешно, важното е и двамата да се чувстват добре във връзката, а когато единият страда и няма изгледи нещата да се подобрят, е тогава не знам, май е по-добре да сложиш край, защото и това вечно да се отказваш от нуждите си не си е работа.
Много ти съчувствам, че си минал през това. Дано намериш приятелка, с която няма да имате такъв проблем.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 22af0a485a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От автора
До номер 6 ако трябва да съм напълно честен още я обичам и никак не ми е лесно да я преодолея когато се разделяхме я попитах ако може някак да постигнем компромис и тя да направи такъв но тя каза"не аз не мога"и така е не разбрах защо не мисля че съм я лишил от любов винаги съм и помагал и не само на нея на цялото и семейство работил съм по селото им има и други проблеми"финансови"да ги наречем обаче в един момент спрях да давам защото видях че тя си изхарчва парите и после казва "нямам", цигари, кръчми аз никога не съм я спирал да излиза не съм я ревнувал и така търпях, търпях все бях добър все от мен компромиси за всичко и докъде я докарах...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d7f9d2c2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Браво на номер 6. Ключът е в това да бъдеш психолог, да докоснеш душата и, да завладееш емоциите и. Тогава тя ще те пожелае с цялото си същество.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d49fd88a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към №15
Аз съм мъж и съм в същото положение. Чудя се как може да има такива хора, да не искат нещо толкова естествено. nature_city в абв съм. Ти как издържаш на това нещо и то предполагам с години, направо си геройня. Търся такава като теб да споделим опит, пък може и друго. Животът си минава и изведнъж си вече в трета възраст, а какво пропускаме....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5ffa288aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Връзка без секс е обречена, освен ако не сте прекалено малки (в детската градина) или прекалено стари, че да не можете да го правите. Каквото и да си говорим, секса е това, което сближава хората, умиротворява, успокоява, прощава.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9b4ae172ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Няма ли секс, няма връзка! Секса сближава хората, секса е любовта между хората, няма ли секс-няма истинска любов, започват изневерите и прочие. А и освен това, секса е нужда и на двата пола! Аз се определям като нимфоманка даже! На 16 години съм, не се притеснявам да го кажа, с приятелят ми сме заедно от 2 години и секса става все по-хубав! За първи път го направих на 14 с него и не съжалявам, ама грам. Развита съм, уравновесена, спокойна, а липсва ли секс, спокойствието веднага се нарушава... усеща се липсва. НЕ знае какво изпуска хаха

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2536a807d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   щом я обичаш още, тогава се бори за нея. Докато имаш обич в сърцето си , не търси други, защото и да търсиш, няма да ги харесаш.., а ще ти е гадно..Сърцето както ти диктува, така постъпи..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker