Лъгал ли ме е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъгал ли ме е?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1706 пъти
Зравейте, за пръв път пиша тук и искам да ми помогнете моля...
От 3 месеца харесва едно момче.. той замина за Лондон, но вече се върна.. та така докато беше там си писахме редовнп- базици и т. н. един ден той реши да играем на въпроси трябваше да отговорим честно. Разбира се стана както и си помислих, той ме попита кой харесва и аз какво да правя казах му че е той, но и на мен ми беше интересно и аз го попитах същото след доста обещания, че няма да кажа на никого той ми каза, че съм аз.. естествено зарадвах се.. той каза, че като се върне ще говорим.. върна се преди 2 седмици и още не сме говорили.. първият ден като се върна дори не говореше с мен.. на следващият ден вече си стана същият, но се държеше някакси по странно все едно наистина ме харесва, но не знам как да преценя това, че вчера гов идя да стои с две момичета сам и да си говорят и да се закачат едното момиче преди го харесваше затова се батъжих.. не знам какво да мисля, моля ви помогнте ми..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: a8ce567e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те харесва, просто не е искал да те обиди :Д

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6d03f477da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какви детинщини само... Какво очакваше да стане като си кажете че се харесвате? Да му се хвърлиш в прегръдките и да изживеете невероятната връзка? Не оставай с впечатлението, че те коря за това, което се е случило. Ядосана съм, защото самата аз съм попадала в подобна ситуация и знам какво е-Тъпо е! Аз поне се научих от тази своя тъпа ама тъпа грешка... Бях на 12 години сигурно. :D Та ще ти кажа нещо-мъжете обичат да ловуват. Това с писането по нета и признанията е толкова изтъркано, че и аз вече не знам... По фейсбук нищо няма да стане-там ще си пишете разгорещено, ще бъдете открити един към друг, но стигне ли се до истински разговор-на живо-ще стоите като пънове и ще мълчите. Не очаквай от някакъв хлапак да поеме инициативата и да направи нещо. Не очаквай да ти предложи и да станете гаджета и тем подобни. Затова за дечковците забрави. Сега, погледни примерно държанието и обноските, смелостта и знанията на един истински мъж - например 24-25 годишен. Аз съм луда по тях! :DА съм на 15. Номер 1 е прав.

И не се натъжавай заради това! Той просто е един от многото глупаци-женкари! Не те заслужава. Спри да мислиш за него, не му обръщай внимание, показвай безразличие! Помни-не показвай слабост! Остави го да върви при онези кокони, нека прави каквото иска. Не е единствен, я! Не се унижавай заради лигнята и прищевките на някакъв нещастник!

Хайде успех с това. :)

И моя съвет е да го оставиш и да забравиш за него. :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2526afd2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се тревожи, всичко е възможно. Може би го е било срам да говори с теб, след като си е признал, че те харесва. Нали знаеш колко е нервно да си около някой, който харесваш, особено ако той знае. Сигурно и той изпитва същото чувство. Има надежда, опитай се да поговориш с него за това. Кой знае, накрая може да станете гаджета. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 00703841fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А според мен го е срам, защото сте си казали по едно измъкнато насила "харесвам те" и сега той си мисли, че ти очакваш да говорите за това, както и е.
Пусни се по течението просто и бъди cool

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: be6fdeab6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Спри да мислиш като за начало. Отиди и говори директно с него срам не срам, ако искаш да си наясно събери кураж и го попитай директно. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker