Влюбена в най-добрия си приятел...вечният проблем! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в най-добрия си приятел...вечният проблем!
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 11262 пъти
Проблемът, който рано или късно засяга двама души, които се наричат"само приятели". Почти неизбежно е да не се влюбиш. Приятелска любов, разбиране, подкрепа и сигурност...все някога се питаш: "Само това ли е, което искам..и какво може да излезе между нас?"
Влюбването...При тези мисли любовта сама идва и подсъзнателно започваш да го искаш и да вярваш, че е така, че това е точният човек за теб, това е ТОЙ. Виждаш в този човек идеалният за теб партньор, защото освен, че те разбира и е винаги до теб, той те обича истински. Започваш все повече да мислиш за него-мечтаеш и фантазираш, но все още го отричаш... и когато някой ти подхвърли "Абе, вие само приятели ли сте? Страхотна двойка сте." Това ти дава тласък. Малко по малко спираш да се самозалъгваш и си го признаваш-първо пред себе си, после пред другите, тогава вече е официално-влюбена си в най-добрия си приятел...това е като диагноза..хах.
От там идват и проблемите...

Той иска да сте "само приятели", защото не гледа на теб "по този начин". Всички казват, че приятелството е по-ценно, и наистина е така, но любовта е незаменимо чувство! Това е страх! Страх е да кажеш, че няма да излезе нищо, че всичко, градено до сега ще се разруши! Страх е да кажеш "държа на теб", защото любовта е приятелство, изградена е върху приятелство! Всичко друго са само оправдания....Но защо?! "Аз ли не съм наред, не съм красива, какво ми е?!" Как да не се запиташ това?! Щом се криеш зад такива оправдания, значи нещо не е наред, но така и не разбираш, всичко остава скрито зад неговите думи.

А междувременно и приятелството ви отслабва. Започваш да съжаляваш, че си го признала, че си провалила всичко, но връщане назад няма.

Спирам до тук, защото искам да питам вас-как мислите, защо са тези оправдания? Не можеш ли да си признаеш всичко и да кажеш истината. Какво се крие зад фразата "просто приятел" и какво ви спира, да може би питам момчетата, какво ви спира да започнете такава връзка.
Пишете коментари, защото наистина ми е интересно. Разглеждах стари теми в сайта и това ми направи впечатление-има доста излеяния по тази тема. Реших аз да пусна подобна в отговор на всички, които се чудят-помощ и отговот. Тъй като и аз съм преживяла нещо подобно, ще ми е още по-интересно :)

Мег*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 64cf9b1188
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мег,сега разбираш ли защо беше прав Ралф, че не желае приятелката му да си има приятели мъже. Ти спореше с него, но той си беше прав а и от твйто писане по-горе го потвърждаваш. Не е казано, че на 100% така ще стане, но да се обграждаш с приятели-мъже..еми шанса "влюбена в приятел" е по-голям.
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6a567f74fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На мен мисълта ми беше друг относно този случай, Ева. Щом момичето си е с него, тя си го обича, приятелите тогава играят друга роля. Ако може да се влюби в най-добрия си приятел, докато е с него, значи може да се влюби и във всеки друг. А ако любовта им е силна и наистина се обичат, момичето едва ли ще помисли изобщо за друг мъж, било то приятел или не. А тази тема не е това, за кеото говорихме там :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a0988a8cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ева,
Еми стой си тогава вкъщи, защото шанса да те блъсне кола, или да ти падне саксия на главата навън е по-голям...

Ех деца, деца... отново не очитате фактора "ниво на житейско/духовно развитие", и спорите за глупости. Естествено всеки е прав - от своето ниво.

Точно както маките деца не ги пускаме сами на улицата, понеже при тях наистина има не малка опасност да ги блъсне кола, така и по-зелените в духовно отношение не трябва да ги изпускаме из под око с приятелчетата от другия пол, че не занят какво правят като се съберат! ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f0c9056c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Идва и такъв момент и тогава или приятелството отива по дяволите, или започва любовната история. Разликата с животните ни е, че можем да се контролираме, да мислим, но далеч не всичко може да се предвиди или да се действа само от страна на разума. Сложна дилема. Още по-сложно става, когато отсреща имаш семеен човек, знаеш, че не е редно и че нищо няма да излезе, но в същото втреме осъзнаваш, че чувството е по-силно от теб.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 64cf9b1188
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 3,ти недей да се мислиш за гуру,че ...както някъде скоро бях писала"..в живота от нищо не си застрахован .."
Ева

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 909f451d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Просто е заложено в природата ни, шанса да се влюбиш в най-добрия си приятел е много голям.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ff8f69f209
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо са тези оправдания ли.. ? Ами може би защото момчето наистина гледа на приятелката си като на ..просто приятелка. Трудно е да се обясни. Ти си изживял толкова неща с този човек, чувствал си го близък, сроден, емоционално обвързан чрез искрено приятелството и "братското" чувство към момичето... Малко е трудно да загърбиш тези отношения и да започнеш да говориш на въпросната дама като на ухажорка, бореща се за сърцето на любимия мъж. Наистина е странно да смениш страницата и да започнеш напълно нови и непознати до този момент отношения с дадения човек. Та затова толкова се затрудняват да обяснят в детайли как се чувстват и защо няма да се получи - неудобно, неловко е. А иначе въпросните оправдания са толкова познати и клиширани, те могат да се използват почти във всяка друга ситуация. Но да се върнем на приятелството - ако и от двете страни има някакъв плам, къде силен, къде не толкова, той все ще си проличи. Има безброй примери за приятелството, превърнало се в любов, в това няма нищо сложно или необичайно. Ако питаш мен, по-трудно би било да се мине по-обратния път. :)
Илси

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 7768247501
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Ева и мен ме изненада темата на Мег особено след това, което коментирахме. Опредлелно тези приятели са бомба със закъснител. Незнам Мег дали е имала връзка, в която да е нямало и по-сериозни проблеми. Статистиката сочи, че именно когато има такива проблеми много жени търсят утеха в "приятелите". Е, както каза Ева, риска е прекалено голям. ;) Всеки сам си знае...аз никога не съм бил влюбен в приятелка. Мег, иначе на въпроса ти....мъжете обикновенно искат само приятелство ако нямат сексуално намерение към въпросната дама. в противен случай са склонни на приятелство само като алтернатива и пазят надежда да им се "отвори парашута". Идеологиите са хубаво нещо, но в реалността съм се убедил едиснтвено в тази теза.
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a0988a8cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Гуруто" до Ева:
Евке, права си, случват ми се всякакви неща и никой от нищо не е застрахован... и какво от това? Да седна и да си посипя главата с пепел ли?
"Страх лозе пази!" е чудесен принцип да си пропилееш живота. Бутай се в шамарите и това е! Моят девиз е: "Колкото по-зле, толкова по-добре."
Хора, живейте без страх и опасения в душите си. Правете глупости колкото щете, докато се наиграете, само да не са фатални.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: a0988a8cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Че то ако не се влюбиш в най-добрия си приятел, в кого другиго? В най-злият враг ли???
Мисля, че хората които се събират трябва първо да са приятели, ако са най-добри - толкова по-добре, защото приятелството остава, когато поутихнат страстите. Иначе какво - събират се две коренни противоположности, дето не могат да се понасят, влюбват се, за малко са "едно цяло", "голямата любов" и т.н., и когато след година-две-три хормоните мирясат какво? Пак не могат да се дишат както едно време, обаче вече имат деца/общо имущество и т.н., и започват големите латино-драми, на които са посветени 90% от историите в този форум.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6a567f74fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   И аз мисля като 10!
"Незнам Мег дали е имала връзка, в която да е нямало и по-сериозни проблеми."

Ами честно казано не съм имала много "сериозни връзки", но до сега не съм ограничавала партнъорите си да излизат с момичета.

"мъжете обикновенно искат само приятелство ако нямат сексуално намерение към въпросната дама."- Знааам! Именно това ме обърква :D Поддава се, предприема някакви действия, а после ми казва "гледам на теб като на приятелка". Ами?! Аз не правя такива неща с приятелите си! Особено щом ми е тоолкова трудно да погледна на тях по "друг начин". Затова ми е толкова трудно да повярвам на такива думи.

Харесва ми как мисли "Гуруто" :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b257e98441
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна съм с номер 10. Имаше една песничка: How can we be lovers of we can't be friends? И на мен ми се ще да вярвам, че най-добрите двойки се получават въз основа на страхотно приятелство. Но за сега се е получавало така, че винаги аз съм хлътвала, а най-добрият ми приятел не ме е считал за особено специална. Последния път съвсем скоро даже такъв човек ми каза: Ако мислех с разума си, щях да съм с теб, обаче сърцето ме тегли към друг човек. Някак си като сте много добри приятели, ти знаеш всичко за този мъж (или почти всичко), той за теб всичко. Ти приемаш недостатъците му, той твоите и на края никакви неизвестния няма в уравнението и на него му става някак си скучно.
G.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ef6c9ab596
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Когато Мег някога има сериозна връзка, тогава ще видим дали няма така да ограничава партньора си и ще видим до къде ще се промени начина и на мислене

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ef6c9ab596
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Еми...хубаво. Всеки да си живее с разбиранията тогава пък гуруто нека си се навира между шамарите, тъкмо още повече ще се извиси духовно, че да има кой да дава акъл тук. Колкото повече извисени духом хора, толкова по-добре:)
Eва

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ef6c9ab596
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До н.11,Мег, неразбрах, "приятеля ти" те опъна, така ли? А после гледал на теб като на приятелка???? Ми...човека значи не те уважава и като приятелка, а именно уважил те е..

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6a567f74fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   13-Щом до сега не съм го правила, няма да го правя и тогава, защото рези "сцени на ревност" са по-скоро в началото на връзкара, а когато стане сериозно се предполага, че трябва да му вярваш на този човек...
15-не е точно така както го преставяш, но благодаря за откровеността

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a170270693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 15, Мег е правила любооов, не са я опвали. и сега се чуди къде е отишла любовтааа. щото Приятелчето и в никакъв случай не е простак като нас. :)))

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6a567f74fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   хахаххахах ще ме побъркате хора

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 65f136b67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   ох сладурковци.. от злоба ще умрете някой ден, честно
сега да си кажа.. тук средно положение няма. правили сте каквото сте правили, сга ще си понасяте последствията. Няма как да сте си същите приятелчета (най-малко темата ти го доказва, задаваш си въпроси, има неизяснени неща, нещо те тормози), значи нещо трябва да се промени. Или да спрете да сте си приятелчета или да преминете на друг етап. както и да го въртиш това са двата изхода от ситуацита и не е зле да се задействаш. Говори с приятелчето и дано скоро се появиш с тема "щастлива съм, защото най-добрият ми приятел е и мой сексуален партньор".

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 70b1e67125
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   здрасти, Мег. Обяснението на моя приятел е, че не изпитва физическо влечение да спи с мен. най-странното е, че той много често спи с момичета само за по една нощ, адски ценичен е по отношение на жените. а с мен е перфектният джентълмен, безупречен е във всяко едно отношение. обгражда ме с грижи и внимание, прекарваме часове заедно, по време на които се забавлява многократно повече, отколкото когато се сваля с други жени. досега не се е намерил мъж, за когото той да смята, че ме заслужава, всички според него са кретени и т.н. той е перфектният приятел, а в същото време е отвратително копеле по отношение на жените, които харесва като жени.... това е. иска ми се аз да продължавам да го възприемам само като приятел, но не мога. понякога, когато погледът ми се плъзне надолу от кръста му, не мога да спра да мисля колко е строен и секси, а когато ме целува и прегръща, ми става толкова тъжно, че не мога да усетя вкуса му. по едно време и нашето приятелство страдаше от това, че аз започнах да го възприемам като мъж, но след това нещата се нормализираха. аз знам, че той ме смята за красива и умна, просто не го привличам, това е.

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a0988a8cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Явно има жени, които по никакъв начин не могат да си представят, че може да съществуват на света мъже, при това техни приятели, които не са гейове, и които НЕ искат да спят с тях, макар че първите са им предложили, показали недвусмислено и т.н.

В представите на такива жени, особено ако са по-засуканки и добре изглеждащи, всеки мъж едва ли не е ДЛЪЖЕН да спи с тях, ако те го пожелаят, и ако "не иска" да спи, то значи "се прави, че не иска", а ако наистина не се прави, то тогава... жените изпадат в дълбока и неизлечима депресия, понеже решават, че на тях нещо фатално им куца...

Я малко по-easy го раздавайте. Нищо фатално не е станало. Има както всякакви мъже, така и всякакви жени. Може би сте сбъркали подхода, може би - човека...

Ray

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 6a567f74fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ray, може би си прав :)
Но жените не "изпадат в дълбоки депресии", защото не искат да спят с тях, а защото виждат невъзможност да са с този човек, не само физически, а и духовно. Това е което виждам аз.

Но наистина има всякакви мъже и всякакви жени, имат различни интереси и мисъл :)

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 70b1e67125
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   @ Ray

изобщо не смятам, че всеки мъж е длъжен да ме харесва, било то приятел или не. нито мисля, че приятелят ми се "прави, че не иска" или че на мен нещо фатално ми куца. не съм неизличимо депресирана, а (за съжаление нещастно!) влюбена. пробвай и ти някой път, да видим тогава колко "easy" ще го раздаваш.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a0988a8cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Мег*, права си.
Имах предвид повечето жени.
Forgive me :)

Ray

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: ec7bea100f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Мъж на 28 години съм, и мога да ви кажа, че всички връзки, които имам са били "приятелки" преди това. Да, може би приятелството ще се загуби, да, странно е, но чувството да съм влюбен в приятелка, човек, с който мога да споделям всичко, мога да си говоря спокойно и знам, че ме разбира, е невероятно. Не съжалявам за нито един от тези случаи и съм благодарен на всички тези жени, че не са се смутили от ситуацията. Може би, с някои от тях сме си развалили отношенията. Но красивите мигове, моментите, в които усещаш колко ти е близък този човек, в които усещаш жената до теб като "soulmate", които може да прегърнеш и обсипеш с ласки и целувки - това е незабравимо!

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: b257e98441
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   @28: Твоят пост просто е едно от най-прекрасните неща, които съм чела напоследък. Искрено ми стопли сърцето. Надявам се да има повече мъже с такова мислене.
G.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9f9d7dd8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Здравей Мег аз съм Стела и съм на 13г. виж аз разбирам твоя проблем и ще ти кажа решението, значи когато си насаме с твоя приятел започни тема която да е свързана с любовта ти към него и той ще я започне ти си признай любовта си и ако той не те приеме му кажи, че ако и той има чувства нека си ги признае, защото 1-во сте насаме и 2-ро тио си била смелата в този случай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a042f4cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Разликата между приятелството и секса е около четири минути.

Лоша

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ad1920be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   И аз имам същия проблем. Влюбих се в най - добрата ми приятелка. И не мога да си я избия от главата. Всичко вървеше идеално докато не й го казах. От тогава сякаш сякаш ме отбягва. :(

 
  ...
преди: 11 години, 4 дни
hash: 8fb892334a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   С най-добрия ми приятел се познаваме от 5 години (ще станат след месец) първите две години бяхме хипер близкиии излизахме всеки ден.. но после дойдоха други деца и той се промени (аз съм на 15 той на 14) стана по как да кажа различен ии 48695789676857097 пъти по луд започна да прави глъпости и така с него един вид се забравихме миналата година се скарахме заради една негова приятелка и на другия ден ми каза че не издържал да сме скарани (дори не знаеше защо сме скарани) и се сдобрихме сега сме по близки от всякога но аз започнах да го харесвам от преди 3 месеца но той си има приятелка двамата много се обичат и са много сладки заедно...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: dd146f37b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   "Не можеш ли да си признаеш всичко и да кажеш истината. "

Истината е, че той не те обича! Между другото и ти него също!
Просто си свикнала с него и на подсъзнателни ниво покрай приказките на другите:"страхотна двойка сте" ти сама започваш да си пълниш главата с бръмбари, да си представяш човека в друга светлина, която не е неговата! Той е съвсем различен като гадже, като интимен партньор от мъжът-приятел!
Темата е от преди 2 години, но който има такъв проблем-просто си избийте тези мисли от главата овреме и не разваляйте приятелството. Ти се радвай, че нищо не е станало между Вас, защото в друг случай може да се стигне само до секс, нищо повече...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 20bbdc1188
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   аз имам същият проблем , влюбена съм в него от цяла година а той дори не знае , и се чудя да му кажа ли

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1c96fb73e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   здравеите, аз съм Мая-обичам наи-добрият си приятел, не зная какво да правя и как да контролирам това. Мога да разкажа историята си и ще съм много благодарна ако ми дадете съвет. Запознахме се преди 4г и от тогава сме неразделни, преживяхме много:патувания, тренировки и двамата сме спортисти и сме в една сфера, трагедии, проблеми и т, н. Имам едно питане, тои няма човек до себе си и аз също, стршно много се разбираме, уникално добре ни е заедно но тои все ми казва ние сме приятели не искам да го разваляаме. Преди 2 дни правихме секс след 4г и мина чудесно, но това има ли опасност да ни отчужди? Винаги когато се случи нещо красиво и ни зближи тои винаги бяга, и това ме наранява много, слага един куп защити и бариери. На 31г съм не съм дете мисля че е време за сериозни неща, ще съм много благодарна ако някои ми даде съвет. Поздрави

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ceec105ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така:

1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
2. Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт, черен, зелен, син или червен
3. Първият ти инициал: А-P, Л-Р, С-Я
4. Месецът ти на раждане
5. Кой цвят харесваш повече-черен или бял
6. Напиши името на човек от същия пол като теб
7. Любимото ти число
8. Калифорния или Флорида
9. Кое харесваш повече: Езерото или океанът
10. Напиши желание.

Отговорите:

1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
2. Ако си избрал:
Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.
Черен - Ти си скромен и агресивен.
Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.
Син - Ти си човек със спонтанен характер.
Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.
3. Ако инициалът ти е:
А-Р - Имаш много приятели и любов в живота
Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще
разцъфне.
С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.
4. Ако си роден през:
Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се
влюбил в този, който не си очаквал.
Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.
Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.
Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще
откриеш сродна душа.
5. Ако избереш:
Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много
промени и ще се радваш на тях.
Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще
направи всичко това, но може и да не го разбереш.
6. Това е най-добрият ти приятел.
7. Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.
8. Ако избереш:
Калифорния - Обичаш приключенията.
Флорида - Романтична душа си.
9. Ако избереш:
Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.
Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.
10. Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!!

УСПЕХ!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker