Как да намеря това момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121558)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18618)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да намеря това момче?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1794 пъти
Здравейте. През юни бях на море заедно с най-добрата си приятелка и там срещнах едно прекрасно момче съвсем случайно, но то остави отпечатък в ума ми.
Един ден, докато се къпехме във водата с приятелката ми, дойдоха двама хубавци, единият от които започна да флиртува с нея. Тя е много красиво момиче и умее да спечелва хората, просто има неустоим чар. Този, който й се сваляше не беше мой тип, нито като поведение, нито като външен вид, но другото момче беше по-мълчаливо и ми направи голямо впечатление. Аз мислех, че и двамата са харесали нея и затова стоях по-настрана, не исках да се бутам. И тя изглежда хареса флиртаджията и започнаха да се плацикат във водата, по-далеч от мен и другото момче.
Тогава с него се заговорихме, откъде сме, за колко дни сме, после излязохме на брега и там си поседнахме. Започнахме да разтягаме най-различни теми и установих, че освен хубав, той е и много интелигентен, забавен, мил. Моята приятелка и неговият приятел се разхождаха из плажа цял ден, натискаха се, ходиха по баровете там, докато ние с него просто останахме на брега и си говорехме, сякаш се познаваме с години. Така 4-5 часа, но се наложи те да тръгнат и се разбрахме на другия ден да се видим на същото място и уговорихме час.
Да, обаче на другия ден, приятелката ми се събуди с температура и повръщане, беше й лошо, май беше слънчасала. Не можех да отида на плажа сама, трябваше да се погрижа за нея, защото тя ми е като сестра и е много по-важна от някаква си там среща. И останахме в хотела цял ден.
Чувствах се много гадно, че така прецаках момчето и е останало с грешно впечатление за мен. А най-тъпото е, че знам само името на приятеля му, защото както бяхме унесени, забравихме да се представим! Смехотворно е, да, но се случи! Знам от кой град са, знам името на приятеля му, та възможно ли е да го намеря във фейсбук някак си? Пробвах, но търсенето не е лесно (въпреки че градът им е малък). Много от вас ще ме нахулят и ще ми се подиграват и на глупостта, и на това, че издирвам момче, което съм видяла само веднъж и не ме помни. Какво да направя? И аз съм от малък град и всички момчета са идиоти и боклуци, а той беше различен и просто искам да поддържаме някаква връзка, било то само като добри познати.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: f28fa98453
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей, интересна история, предполагам си мъничка, но това не е от значение, бих те посъветвала да търсиш докато не намериш, а ако все пак не го откриеш не се натъжавай може би така е трябвало.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2633228e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   а твоята приятелка няма ли контакт с другото момче. ако не трябва да пуснеш обява по всички сайтове че го търсиш, трябва да кажеш нещо по конкретно от което той ще е сигурен че става въпрос за него

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3207b386e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Питай приятелката си, те не са ли разменили координати с флиртаджията? Може приятелката ти за знае повече неща.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ca1e341072
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора: За приятелката ми това беше само летен флирт, помни само възрастта му и името му. Сега тя си хвана гадже и са доста сериозни, заряза флиртовете и глупостите, затова не искам да я връщам назад, било то само 3 месеца. Все пак ще я питам тактично. Но не мисля, че ще имам отговор, хубаво ще потърся в социалната мрежа, няма да се откажа. Иначе, малка-малка, на 17 години съм, за едни хора съм малка, за други не, не съм някаква влюбчива, но когато някой човек ми направи добро впечатление, желая да го задържа в живота си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker