Тайна връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тайна връзка
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2817 пъти
Здравейте! Аз съм учителка от основно училище, не съм първа младост, имам си мъж и две прекрасни деца. Немога да се оплача от живота си, винаги съм била харесвана и желана, заобиколена с много приятели и добри хора, обичам много семейството си. Но с мъжът ми вече остаряваме, децата порастнаха, той е по-възрастен от мен, все по-рядко имаме някакви интимни моменти, а и на мен ми се иска нещо по-различно. Аз съм авантюристична персона, а в живота ми има все по-малко тръпка и все повече еднообразен живот.
И така преди няколко години имах една ученичка, която много ме харесваше, все ме гледаше и следеше, аз също я харесвах, беше отличничка, някак по-зряла от другите, а и хубавелка :) Но я харесвах нормално като ученичка и сега няколко години по-късно, когато тя вече е почти пълнолетна все още се чуваме. Предимно тя ме търси, държи се приятелски, общуваме, но последния път ми призна, че е имала чувства към мен, което не ме изненада, но ме учуди фактът, че ми го казва, защото винаги съм я смятала за срамежлива. Естествено аз нищо не й казах, стана ми неудобно, но като се замисля това може да е последния човек, който ме харесва и желае, а животът е затова, да опитаме от всичко, защото после човек съжалява повече не затова което е направил, а което не е направил, а и една такава тайна връзка си е истинско приключение. Знам, че не е редно, че е аморално, но работата е там, че винаги съм била грижовна майка и съпруга и сякаш един глас ми нашепва действай, направи го, заслужила си това право. Не на всяка учителка се пада такъв шанс. Чудя се как да й кажа, че и аз съм съгласна?? Това ще бъде нашата тайна, а всяка тайна има своето очарование.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: a1702d7331
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дразня се от правописната полиция, но в случая се възмущавам, че човек-учител, който трябва да образова децата ни сам прави елементарни правописни, но и изказни грешки, което говори и за малко прочетени книжки.. Не те съдя за нищо друго, но като ти е скучно, хвани и инвестирай в курс по правопис или си вземи да прочетеш една-две книжки.
За другото не мога да ти държа сметка. Ти решаваш, но не забравяй, че брачният обет всъщност не е направен, за да си развяваме чукалата наляво-надясно, а обещаваме вярност до живот. Всички иначе заслужаваме и ако мислим всички като теб направо да почваме с оргиите.
Не е твое право да спиш с бивши твои ученички, след като си омъжена. Такова право имат свободните мъже и жени и то само при ответни чувства, но ако ти си решила, че имаш това право -поне кажи на мъжа си и той да си търси правата, защото и той заслужава по твоите принципи да си се развява.
Отделно тайна връзка в 21 век не може да съществува. Избий си го от главата - такива неща излизат винаги наяве и животът не е за това да сме били опитали от всичко, а да го изживеем богато - то ако от „всичко“ и без това не можеш да опиташ и ако това ти е толкова важно в живота, защо живееш изобщо в брак - опитвай си от всичко като свободна жена, но да искаш да имаш от всичко за сметка на другите е неморално. Там и свършва правото на личността - където започва правото на другия човек. Уважавай мъжа си поне и се радели с него или живейте в отворена връзка, но тайната връзка за мен е вид кеф, парализиране за сметка на другите (и съпрузите, и любовник или любовница).

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2baed87d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам, но мисля, че историята е измислена. А и "незнам" се пише разделно, всяка учителка го знае.
Както и да е. Ако историята е истинска, съветът ми е да не си правиш експерименти, защото на лъжата краката са къси. А и разбирам да беше момче, а то е момиче. Не си струва такава връзка. По-добре си намери зрял и опитен мъж, ще си по-сигурна във връзката ви.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: abf67e73d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чакай малко, ти лезбийка ли си, бисексуална ли си, понеже хетеро е вече ясно на всички, че не си! Иначе - потрес! Първо, че си неграмотна, а уж учителка! Второ, че си готова да си чешеш.... с едно глупаво и заблудено дете, вместо да му помогнеш и да му налееш акъл... а като гледам твоя е по-малко и от нейния! Как въобще гледаш дъщеря си в очите, докато в същото време си фантазираш как спиш с нейни връстнички? Що за жена и майка си ти!? Поне признай на мъжа си за наклоностите си. Нека човека сам да реши дали иска да прекара остатъка от живота си със завършен педофил! Психично болни същества като теб, будят единствено отвращение у мен.

Силно се надявам, че историята е измислена!

М25

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fa3338534a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Някога и аз се влюбих в учителката си. Аз бях на 15 или 16, а тя на около трийсет и заместваше титулярния учител по филосифия. Беше хубава, беше ужасно мой тип жена и първата и единствена жена в която се влюбих въпреки, че съм изпитвала привличане към жени никога не съм се влюбвала толкова много. Когато спря да преподава продължихме да излизаме-пиехме по бира и мълчахме заедно, а аз се влюбвах все повече и повече, защото имаше най-красивите сини очи на света и понякога се държеше ужасно странно и студено, а друг път ме викаше да излизаме и да се разхождаме с часове сами из града. Един ден ми каза, че знае, че я харесвам и ми призна, че и тя ме е харесвала и за това понякога ме отблъсквала понеже не било редно. После станахме любовници-имахме кратка връзка която сама затихна без драма и проблеми. Обаче, не знам дали и при теб ще стане така, имай предвид, че повечето млади момичета са много емоционални и необуздани и като нищо може да сподели с приятелка или ако ти решиш да я зарежеш да ти отмъсти и да каже на съпругът ти. Като цяло има много минуси подобна връзка, но ако си сигурна в момичето може да опиташ. Не ги слушай моралистите-за едно си права. Животът е един-научи учениците си на това. Научи ги да живеят преди да умрат. Няма смисъл да се робува на етика и морал, няма смисъл да сънуваш пропилени шансове. Изневерята е лоша, защото хората я приемат така. Ако, имаш смелостта да поемеш риска-направи го!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: be90882473
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С мен е флиртувал мой учител, който е на 51 години, а аз на 16, но тази история, ако е истинска, ми идва малко в повече... o. O Страх ме е да си пратя бъдещите деца на училище при такива „преподаватели“.
Ж16

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0e5616a2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке а как би приела, някой/я застаряваща личност да има същите, като твоите намерения към децата ти? Нека това бъде тяхната тайна, какво ще кажеш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker