Постоянно се караме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно се караме
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1781 пъти
Здравейте,
на 23 години съм, а приятелят ми е на 20. От почти 5 години имаме връзка, а от 2 живеем заедно. Постоянно се караме и в последните три месеца се разделяме и събираме два пъти, тъй като не живеем в България е трудно да се каже "разделяме", просто се държим сякаш не сме заедно, но в същото време си помагаме и се подкрепяме. Много е сложно, поне за мен..

Опредлено се обичаме, но сякаш всички тези кавги ни отдалечават един от друг. Караме се за всевъзможни неща и главно аз правя нещата на проблем, защото просто не мога да си затворя очите за много неща и много пъти. Не говоря за просто сдърпвания, говоря за недоверието главно- чатове с колежките, чатове с други жени, сайтове за запознанства, наркотици (не е зависим към нищо, но самият факт че е употребил нещо ме влудява). Последният скандал стана, защото разбрах, че е взел наркотици, след като ми обеща за пореден път, че няма да го прави. Лъже ме, разбирам, че ме е излъгал и пак му се доверявам.

Проблема е там и, че когато всичко е наред между нас той е повече от перфектен, внимателен, обичащ ме, даващ ми почти всичко емоционално от което има нужда една жена. Говори ми за семейство, деца.. Но в един момент всичко се преобръща, когато имам проблем с някои от своеволията му и става съвсем различен. Не иска да говори с мен, казва ми, че не ме обича, че се е заблуждавал, не иска да е с мен и не знам как да подходя с него. Иска единствено да го "оставя намира, защото няма смисъл"
Аз съм изключително емоционална и чувствителна, но и много устата в същото време силна личност и много тежко вътре в себе си понасям всичко това. Пренебрежението, обидата и т. н.

Трябва ми съвет или просто гледната точка на някой друг, защото въпреки всичко съм позитивен човек и вярвам, че всичко може да е наред и да бъдем щастливи и, че за всеки проблем си има поне две опции.

Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 98ed49c555
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма да ти пиша километричен коментар, но от прочетеното разбрах какво трябва да направиш. Трудно е, неприятно е, но трябва да прекратиш тази връзка. Токсична е и за двама ви, най-вече за теб. Имам сходен на твоя характер, също трудно се примирявам и преглъщам подобни неща. Казвам ти, не очаквай подобрения или промени, не и след толкова време заедно. Намери начин да се освободиш от порочния кръг и остани сама, за да си подредиш мислите и приоритетите. Останеш ли с него, ще се сблъскваш само с негативизъм... Моментите, в които казваш, че е перфектен, са просто фалш. Заслужаваш нещо по-добро :) Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2928dddafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зарежи го. Не заслужаваш да си с човек, който те лъже, взема наркотици и най-вече ти казва остави ме намира, защото няма смисъл. Щом се сеща да изрича тези думи, това означава че има истина в цялата работа. Щом те лъже сега, представи си какво ще е в бъдеще. От това изречение "Аз съм изключително емоционална и чувствителна... ", разбрах че имаме много общо. Понякога се заблуждаваме че с този човек ни е добре, НЕ ВИЖДАМЕ, а трябва. Понеже не съм в тази ситуация, мога да преценя дали това е правилно или грешно, но ако бях в твоята ситуация, сигурно и аз щях да седна да пиша тук и да чакам някой буквално да ме удари по канчето и да ме накара да се осъзная всичко. Та моят съвет е да приключиш взаимоотношенията си с този човек и да потърсиш друг, който може да ти даде най-важното - честност. Пожелавам ти всичко най-добро занапред :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ebf2a78fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това не е връзка, а мъчение. Не ми е ясно как точно се подкрепяте и си помагате, след като не спирате да се карате? Мен това по-скоро би ме дърпало назад, отколкото да ми "помага". В смисъл, колкото и да се абстрахираш, това ти влияе и в работата, и в отношенията ти с други хора, във всичко! Аз лично бих прекратила връзката си с този човек. И да, знам, че го обичаш и ти е кофти, но този човек не е сродната ти душа. Вселената се опитва да ти го покаже по всякакъв възможен начин. Ще те боли, ще мислиш за него, ще ти липсва, но в крайна сметка ще откриеш пътя за това, което наистина заслужаваш, а то е - мъж, който те уважава, НАИСТИНА подкрепя, мъж, който знае какво иска от живота и не се блъска с наркотици, мъж, който ще бъде добър баща и прочие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d4903082aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смени гаджето с куче и мисля, че всичко ще си дойде на мястото. ще си го дресираш както ти е удобно. Идва ли ти на акъла, че ако не пробва да поживее на 20 - кога да пробва?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 780de78f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е, когато се намесят и наркотици, няма как връзката да не пострада.
Отпиши я.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker