Губя любовта на живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Губя любовта на живота си
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2144 пъти
Здравейте!! Ужасно съм отчаяна и не знам на кого да споделя мъката си, преживявам болката си сам сама.... Историята ми е следната...
Преди близо 2 години срещнах човека в който съм влюбена, тогава той имаше жена и дете, а аз приятел.. не дълго след това аз оставих бившият си вече приятел и той остави до колкото е възможно жена си, казвам до колкото е възможно защото поддържа връзка с нея заради детето, никога не е било проблем той си е го е гледал, издържал и не съм го отделяла от него и не бих, друг е въпроса, че тя не ни остави до ден днешен, но той беше категоричен, че не я обича и не я иска, доказвал ми го е, неговото семейство не ме прие, искаха да ни разделят.. и моето не го искаше. но ТОВА НЕ НИ СПРЯ..
.. А относно мен и него...

.. ЛЮБОВТА НИ БЕШЕ луда, красива и много силна, не мога да ви опиша колко много сме се обичали, колко прекрасно е вървяло всичко, разбирахме се ПЕРФЕКТНО, като започнеш от характерите, та до секса.... просто приказка!!!! Клетви, обещания, че никога за нищо на света няма да се разделим, хиляди планове и мечти за бъдещето ни, за семейство и така нататък, аз бях жената на живота му обичта му беше много силна.... ДО преди седмица.
Всъщност поради други причини преди месец и половина се наложи да замина аз за една държава, той за друга, но не сме се разделяли, всеки ден се чувахме водехме си връзката по скайп и фб. Но от там започнаха проблемите, скандалите, тъй като и двамата сме много ревниви, стигахме ДО ЖЕСТОКИ скандали, обиди, псувни, клетви... ГРОЗНА картинка.. често той ме провокираше и аз често изпусках нервите си, мъчех го с дни, и в един момент, преди няколко вечери той ми каза, че е изстинал, че не чувства обич, че не ме иска... ВСИЧКО СЕ ПРЕОБЪРНА, ПЛАЧА ОТ ДНИ, НЕ СЪМ СТАВАЛА ОТ ЛЕГЛОТО, никога никога никога не е бил толкова студен, не му пука какво правя с кого правя, не ме иска не ми звъни каза, че иска ВРЕМЕ вчера каза, че е мислил за нас, НО днес е отново леден, И ТОВА НЕ Е НАЙ-ЛОШОТО... Бившата му е при него тъй като има близки хора там, уж да работи, кълне се че не ми изневерява че не е с нея, но вече не ми вдига, незнам с нея ли е с мен ли е коя иска какво иска... НИКОГА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ПОДОБНО НЕЩО ТОЙ Е БИЛ НАЙ-МИЛИЯ МЪЖ ОБИЧАЛ МЕ Е ДАВАЛ Е ВСИЧКО ЗА МЕН И ИЗВЕДНЪЖ Е БЕЗРАЛИЧЕН КАКВО ДА ПРАВЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАЗАХ СИ ЧЕ НЯМА ДА ГО ТЪРСЯ ПОВЕЧЕ НО УМИРАМ ОТ ВЪТРЕ БОЛИ МЕ МНОГО МЕ БОЛИ... НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ ТОЙ БЕШЕ СМИСЪЛА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД, ИСКАХ ДА ОСТАРЕЯ С НЕГО... СЕГА ПЛАЧА И СТРАДАМ И ТОЙ ЯВНО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТОВА, МОЛЯ ВИ ЗА СЪВЕТ КАК ДА ПРОДЪЛЖА... ДАЛИ МЕ ОБИЧА ОЩЕ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 6649ee870a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, недей да му се молиш да се върне. Ако един човек те иска, ще те търси без оправдания и така нататък. И аз имах 3 годишна връзка, обаче вече я нямам и ми е още криво, въпреки че мина 1 година и няколко месеца. Търсех я, плачех и какво ли не, ходих да бия бившия й защото се занимаваше с нея... Просто и ние се карахме, аз бях причината да се разделим, обаче исках прошка а тя не я даде и вече не съм я търсил но още я обичам. Ако ме искаше, щеше да ми пише и да каже така и така.. Обичам те още но... Само ми се иска да се съберем. Не се бой, ще намериш друг или ще се оправите пак!!!

М20

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 58cbb06ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Поиграл си е с теб. Щом веднъж е оставил дете и семейство, теб ли няма да остави...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3b2a650ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нито любов, нито зрелост не видях.

Разделили са се за 5 дена, а вече се псуват, ревнуват, провокират. Истории от яслата. А с хартиени самолетчета замеряхте ли се? Също така, писането ПО ТОЗИ НАЧИН се приема за крещене и не е желано.

Какво очакваш да чуеш? Крайно недорасли сте и двамцата, това не е поведение, присъщо за хора над максимум 22. Поне малко мисли ли когато си го карала "да страда"? Един от двамата не загря ли, че тези отношения са пагубни за каквато и да е връзка? Явно сте си още на ниво детска градина (даскало, в най-оптимистичния случай).

Хубо, той явно е тъп. Ти защо нищо не направи? След като ти е "любовта на живота" не можа ли поне за 10 секунди да изоставиш егоизма си и да се замислиш за бъдещето на връзката? Не - да му пускаш идиотщини по фейсбук е по-лесно.

Да, двулевките тука ще ти изтърсят "Спокойно миличка, всички мъже са свине (а аз тайно съм недоебана лигла и никой не би ме погледнал)". Но вината си е в двете страни. Винаги.

Отивай на психиатър за антидепресанти, явно вече си в криза. Не прави глупости, не си режи вените, не скачай от балкона, не пий белина, не си бръсни топките, не яж обелки от ряпа, не дои кокошката.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f3b334316e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прекалената и безумна ревност е болестно психично заболяване, което може да съсипе живота на всекиго. Тя води до потисничество, отнема напълно свободата на другия, стреми се всичко да диктува, да се налага, задушава като влечуго. Каквато и силна връзка да е имало, каквито и прекрасни чувства, спомени, преживявания, всичко ще разруши, всичко ще отрови. Повярвай ми, знам какво говоря! Това не е живот!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: d565d57f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Жените сте доста наивни като цяло, винаги трябва да се внимава за сериозните връзки в които търсите верен, грижовен мъж, който няма да ви изостави и т. н. и трябва много да се внимава ако търсите сериозна връзка от мъж, който е оставил друга жена след брак и с дете дори.

Не казвам, че всички мъже които са се развели и с деца, ще направят това и със следващата, но вероятността това да се случи е голяма.
Вие жените сте доста наивни и вярвате на думи, но думите са си просто думи, по важни са действията.
Когато срещате такъв мъж семеен или развел се, вие трябва да разберете истинските причини за раздялата му, но не да вярвяте сляпо на неговата версия, а да разберете истината.

Хората когато са влюбени не могат да виждат отрицателните качества на партньора и в такива моменти всичко е прекрасно.
Ако този мъж е има истински чувства към теб и те е обичал душевно, което и истинската любов, другото е просто едно сексуално привличане и само толкова. Повечето жени дори не знаят, че много от мъжете не могат да се влюбват истински и да обичат душевно.

Те се влюбват във външната красота на жената и си мислят, че това което изпитват е любов. Такива връзки крепящи се на секса не изкарват много дълго. Да не казвам, че има и меже, които не могат да бъдат само с една жена ако говорим за секс.

Този мъж може да си сигурна, че не е от мъжете, които могат да обичат истински. Тези неща които ти е казал са показателни, ако те обича душевно, ако те обича истински той не би постъпил така с теб.
Аз като мъж който се е влюбвал истински не мога да си представя да обиждам любимата си или не знам какво трябва да се случи да и кажа, че нищо не изпитвам вече към нея и то по този начин. Това аз не мога да си го представя.

Много е възможно ти за този мъж да си била най-вече жена с която му е хубаво да прави секс и това да е била причината да подържа връзка с теб. За това казвам, че жените като цяло сте наивни и особенно като се влюбите и сте направо като играчки в ръцете на мъжете.

За това също и не трябва да си правите изводи от думите на мъжете, те могат много неща да ви говорят, по важни са действията им, ти сега виждаш как постъпва той със теб.

Не искам да ти давам празни надежди, но от тук насетне тази връзка няма светло бъдеще, дори и да дойде да ти пада на колене, след време пак ще се случи същото и тогава вече, ще си още по съсипана.

Знам, че болката е голяма и точно за това ти казвам, че ако е никой мъж, който обича истински една жена не би я наранил по този начин.
Този човек е коравосърдечен и не му пука, че ти в момента страдаш адски много.

Съвета ми е да бъдеш силна и да вярваш, че ще срещнеш човек, който ще те цени и обича истински и няма да те наранява.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ddd5b78f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мога да ти дам съвет и да си го върнеш. Но твоето поведение е неправилно.
Какво си мислила като си се навряла при женен мъж с дете? А и разбивайки семейство, защо очакваш да нещо повече към теб.
Има една приказка - щастие не може да се гради върху чуждото нещастие.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 12ad44e8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Този човек е непочтен и те лъже. Заминал за чужбина преди месец и половина, и вече бившата му е при него. Според мен тя вече не е бивша, а настояща. Хубавеца си е грабнал жената и детето, и е заминал. Бившата вече си ти. Зная, че те боли, и то много.
Надявам се, че сега, когато вече знаеш колко силна е болката, да не я причиняваш повече на никоя друга жена. Защото съпругата я е боляло двойно повече, и за нея, и за сина си, който е останал без баща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker