Моята Обич - само и единствено Тя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята Обич - само и единствено Тя
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2295 пъти
Моята история започна през 2008 година, когато около работата се запознах с Нея. Тя беше слабичка, изваяна и когато се усмихваше имаше най - сладките трапчинки на света. Лека полека станахме добри познати и след това добри приятели. Имахме прекрасни взаимоотношения, не само заради приятелството ни, но и защото работата ни го изискваше.
И така постепенно моето приятелство към нея прерасна в любов - една вечер седейки на балкона, пушейки и мислейки за нея, осъзнах че съм влюбен... обаче имаше голям проблем - аз бях женен с 10 - годишен син, а нейната сватба бе след около 2 месеца. Тя се омъжи. Аз мислех за нея денонощно - лягах и ставах с мисълта за нея.
Една година по - късно жена ми ме напусна и подаде молба за развод. Тогава реших да се боря за любовта си. Тя не искаше връзка с мен, но аз бях настойчив. Обичах я, наистина я обичах. Постепенно лека - полека тя се предаде и ми се отдаде, а аз вече бях разведен. И така започнахме страстна любов, която не секваше. При нея бе вече задействана процедура за развод, но течеше бавно, тъй като съпруга й не й даваше развод.
Мина време и аз вече не издържах, исках я само за себе си. След няколко месеца скъсах с нея, макар тя да ме умоляваше да не го правя. Мислех, че не иска да се разведе или че вече не ме иска, но съм дълбоко грешил. Месеци наред тя ме умоляваше да се върна при нея, но аз бях непреклонен - имах друга жена до себе си, макар че вътрешно копнеех за нея. След известно време тя замина в командировка и тогава осъзнах, колко много ми липсва. Върна се след три седмици и аз реших да си я върна, но разбрах, че в живота й има друг мъж. Тя ми предложи приятелството си и нищо повече. А междувременно се бе развела, но аз нямах представа. Тя не ми бе казала, пък и не беше длъжна, след като не си говорехме.
Виждахме се, смеехме се един на друг, целувахме се и се прегръщахме и нищо повече.
Не я бях виждал около месец и половина, през който тя се бе променила. Най - накрая се видяхме служебно и тя бе... с корем. Отново бе влюбена, но не в мен и бременна.
Обичам я, обичах я и държах на нея. В момента съм с друга жена, с която живея на семейни начала, но не е тя. Вече дори не си говорим с мята любов.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: f8964de0c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек осъзнава какво има, чак когато го загуби! Историята ти ми се струва толкова позната, но едва ли си същият човек. Забрави я и я остави да бъде щастлива. Тя вероятно отдавна вече те е забравила

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7ac5911e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си си виновен. Веднъж си я оставил, какво повече искаш? Прецакал си три жени, едно дете и сигурно си горд от това...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 651b18d768
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това твоето не е любов, а елементарна мания за притежание
Смешно е да претендираш че я обичаш, когато единствената ти цел е била да я притежаваш... Обичаш я, а в същото време сменяш жени като носни кърпи-айде аудиторията да ти се посмее

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1032a54a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Класически случай. Неможеш да градиш щастие, върху чуждото нещастие! А в конкретният, Вие сте изоставили детето си и съпругата си, заради друга жена и чакате от Съдбата успех! :))) Колко често си мислите за детето? По-често ли е отколкото за Нея? Замслятелисе то щастливоли е моето дете? Едвали. Затова и Вие няма да сте щастлив!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b0315678eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ей така като кажете-обичам я само нея, а пък гордостта и егото ви владеят доста повече, че и нова жена имало. Авторе, :-)моля обърни внимание на следното: любовта не е когато човек проявява гордост, капризи, егоизъм, игрички на гонене и чакане.

Любовта е разбиране, грижи, не-егоизъм, състрадание, милост, прошка, доверие, възхищение, и всичко това в един постоянен баланс.

Първо ти се отнесъл много кофти с жена, която обичаш-скъсал си с нея, после тя те е молила- ти знаеш ли какво е агонията на обичащия, който е отблъскван и мразен едва ли не? !? Ти си си хванал нова жена, и очакваш твоята любима да дотърчи при теб? Е, мъжката логика никога няма да я проумея.

На нейно място щях да постъпя по същия начин, щях просто да преглътна сълзите си и мъката си и да продължа напред.

Помни Авторе, любовта какво е. Не е игрички на гордост, нови жени, перчене и можене кой кого ще нарани повече. И тогава някой ден, може да намериш любовта, ако разбира се човек узрее за нея. Любовта е за хора отговорни, който не забиват стрелички в сърцето на обичния си през цялото време.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 76bca035d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Две разгонени кучета. Който и да е до вас, само мъка го чака. Първи, втори, трети.. десети и все с много силни думи, а на дела нишо, голи задници само.
Хора без достойнство и морал.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 19c3aa7757
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такъв е живота когато много искаш нещо и го получиш винаги се изсираш на метеното и си недоволен от резултатът... Свиквай че до 80 години има много време

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c30402fca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изключително се радвам. Долната паплач, която се бърка в други връзки и ги разваля, точно това заслужава. Хак ти е, надявам се и сегашната ти приятелка да си тръгне заради някой измекяр като теб.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7070eea0c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Каквито сте вие такива мъже? искам тази искам онази развеждате се, развеждате и другите после като е с вас не я цените а като я изгубите е най силното нещо което искате

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d22b68077d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Така ли? Обичаш я значи? Ако я обичаше нямаше да се откажеш от нея и нямаше да я замениш с друга жена, дори и изобщо да не беше се развела!!!
Не, не я обичаш. Обичаш егото си. Тлъстото ти его е засегнато от това, че тя те е преодоляла и вече си има друг човек до нея. Чак сега се сети, че я обичаш, нали? Преди това, когато я накара да разбие семейството си и я заряза, а тя те умоляваше да не го правиш, не ти дойде на ум, че я обичаш, нали? Ами никой не ти е виновен. Виновен си си сам.
Сега остави жената на мира и да не си посмял да се вреш вече там. Веднъж си разбил живота й и брака й, сега тя е бременна и ще има дете от друг мъж. Нямаш място вече там. Имал си своите шансове - проиграл си ги. Сега, ако наистина я обичаш, си подвий опашката и я остави на спокойствие да отглежда детето си с истинския му баща.
Не ми е жал за теб. Ти си егоцентрична личност, която си мисли, че света трябва да се върти около неговия задник и ако нещата не стават точно така, както ти ги искаш, можеш да разбиваш животите на хората около теб и да ги нараняваш. И сега продъжаваш да го правиш, живееки с някаква жена, която не искаш, ама си с нея, ей тъй и ти не знаеш що! Тя горката дори не знае, че е просто някакъв временен пълнеж в живота ти и всеки момент може да получи червен картон..
Еми всичкото сам си си го направил.
Кой каквото посял - това жъне! Сърди се на себе си.
Изобщо не ми е жал за теб.

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e15d51bafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До №4 - моята съпруга подаде молба за развод, а не аз и тогава не бях започнал връзка с друга жена. А що се отнася до детето ми - ние общуваме всеки ден с него.

А до останалите - за съжаление сте болезнено прави. Осъзнах абсолютно всичко, макар и късно. Вече нито тя не ме търси, нито пък аз я търся.

Благодаря Ви за коментарите!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 183d78e419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. НО всеки греши, и после съжалява. Човек се учи от грешките си. Приеми го, като съдба. Приеми го така, че Бог е решил така да се развият нещата. Всичко е драснато и предречено още като сме се родили. Какво ще ни се случи, кога, защо, с кого, по-какъв начин.. Съдбата е била предрекла така да стане и така да приключи. Радвай се, че все пак си имал нещо с нея някога. Защото много важни моменти в живота приключват още преди да започнат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker