Мога ли да си наваксам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мога ли да си наваксам?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 2593 пъти
Здравейте, аз имам малък любовен опит и затова не мисля да се обвързвам сериозно. Но и никой не ме иска - всички които харесвам или нямат интерес към мен или са заети! Последното ми гадже беше в 4-ти клас. Искам да понатрупам повече опит в общуването, да имам повече връзки, да премина през много както повечето хора на моята възраст. В същото време самото време ме притиска - вече съм на 28. Искам да попитам има ли сред вас такива, които са имали малко или никакви връзки до дадена възраст, а после са си наваксали за кратко време? И как става това наваксване? Според вас възможно ли е просто да ти е писано да си останеш сам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: dc576fd1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти връзка ли искаш или бройка? Какво е това "наваксване "? Фа не са уроци, че да наваксаш? Ходи, плащай всяка вечер напроститутка /жиголо и ще изравниш въображаемата средна бройка.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a1c5fd58f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм като теб. Мился, че ще наваксаме. Хората правят секс до 50 год. възраст все пак :)). Лошото е, че трябва да ги сменяме често, а това не виждам как ще стане. Другия вариант е да си хванем сериозна приятелка, но пък тя трябва да се навие да ни обучи :).

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3fc4ba0f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо какво значи наваксване? Това не е училище, че да си наваксваш пропуснати уроци. А и не е ли по-добре на 28 да срещнеш правилният човек и да останете заедно, вместо всеки 1-2 месеца да си с нов и все да не се получават нещата? Така, че това, че някой е имал 20 връзки, а ти само 1 или 2 не означава нищо, напротив даже ти си много по-добре от него. За това не мисли, че тези с много връзки са супер, напротив след толкова много разочарования и неуспехи е доста трудно да се отпуснеш и да се довериш на някого. По-добре потърси правилният човек, с който да сте заедно години наред.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 49e0c5b9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато прочетох историята Ви, останах с впечатлението, че авторът е на 16-17г. Не заради самата същност на споделеното от Вас, а начинът на Вашето мислене и тип подреждане на мисълта. Незнам дали това което прочетох е истина, но ако е Вие имате сериозрн проблем с комуникацията. Та Вие сте мъж на цели 28г., а мислите по детски. Моят, съвет е: консултирайтесе с психоаналитик за да Ви определи точно проблемът който имате. Било то неправилна себеоценка са самия Вас, или можеби прекалена стеснителност? ! Незнам точно, трудно може да се помогне на човек като Вас от разстояние, трябва да се събеседва няколко часа поне или доста по-подробно да разкажите за себеси. Очевидно не е имало някой близък който да Ви въведе в живота. Бих искал да Ви помогна, но ако и Вие имате желание.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: ead3a76a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами аз съм на 18 и до сега никога не съм имал връзка. Най-странното е че не знам причината. Не вярвам в това че е писано или не. Ние си правим живота. Не мога да ти помогна защото ако ти имаш малък опит аз имам никакъв така че... но просто исках да кажа че не си напълно сам.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 38bc8d363f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да аз също имах малък любовен опит и всички момичета ме режеха.
Не не е възможно да ти е писано да останеш сам.
Да можеш да си наваксаш - достатъчно е да се опиташ да създадеш и задържиш една връзка с едно добро момиче.
Вместо да създадеш връзка - обаче първо се опитай да се сприятелиш с някоя. Което е много по - лесно и води до много по - добри резултати.
Това че са заети - не трябва да ти е пречка, ти пак се опитай да се сближиш с тях - стига да нямат деца де.
Първоначалният си опит натрупах чрез писане в Интернет.
После се пробвах на живо - сега имам доста успешна връзка.
Моят опит също беше чак 4 - ти клас. А започнах да пиша в нета - на около 23г.
Сега съм на 27г,

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f30ec0378b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ти тряя да наваксваш,живей си живота както искаш и ще дойде правилната що ти са мн само да са хабиш ако те е е страх от нещо се запиши на бойни изкуства 1г бокс и ще видиш нещата ще се променят мн жени от път и над път важното е да е правилната за теб

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9a85af41a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моля, публикувайте коментарите!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1a96ecd26b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   да си наваксаш можеш и на 35 ....може и на 50 такова нещо писано - няма ..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 1cd5fbc92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Разбира се , че може да се случи така. Имам позната която до 23-24 години беше мъжкарана, след това изведнъж разцъфна и навакса продуктивно :) Гледай само това да не ти повлияе зле на живота, да не бъди фикс идея да опитваш и да търсиш още и още. Нещо като комплекс останал от миналото, който се опитваш да избиеш с всеки следващ мъж. защото моята позната е на 35 а все още не е открила онзи който си заслужава да спре да търси. Онзи с който да създаде връзка, семейство, деца..............

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9a85af41a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   4, на 27 съм. Мишо моят най-добър приятел сигурно до сега е бил със 100 жени.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5966a7deee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво значи да си наваксаш бе пич? Бройки ли да въртиш искаш, приятелка ли искаш, какво искаш? И ти не знаеш май. Нещо ти се е засегнало Егото от това, че на някои им върви повече с жените и дай да наваксваме. Ами това са глупости, пич. Как смяташ да наваксаш? Ще сваляш 13 годишни ли? Мъж на 28. Жалка работа, пич, жалка работа.

Вземи се стегни и си намери сериозна приятелка, ама първо и ти трябва да станеш по-стабилен. Избий си тези илюзии за наваксване от главата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: be32c6c9a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе човек, какво ще рече "да наваксам"?
Аз съм на 23 години и през живота си съм спал само с две момичета. Второто момиче ми е сериозна приятелка от вече 3 години. И с бившото момиче бях достатъчно дълго време... така че за тея години съм правил почти всеки ден секс и то най- разнообразен. Дето се вика, като си с един човек достатъчно дълго време, и просто сте изпробвали всичко в любовта.
В същото време имам един приятел, който е спал с поне 15- 20 момичета, ама повечето са били или проститутки, или к. рви за по една вечер. Така че тоя мой приятел истински секс не е видял, щото всеки път е било с презерватив, и то на бързата.
Така че мой човек, не знам за какво наваксване говориш.
Гледай да си намериш свястно момиче, с което няма да се ограничавате само в секса за една вечер. Пък ако не се получи, гледаш да си намериш друга, и така.
Бройката не е важна, важно е какви работи си правил с тая "бройка".

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: b539e236cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Написаното от автора звучи малко повърхностно, но аз разбирам проблема му, защото също съм вече над 25 годишен, а нямам никакъв опит в общуването с жените в интимен план. Когато един мъж вижда как връстниците му имат сериозни връзки от години, някои мислят за брак, а той самият дори не е целувал жена, няма как това да не го кара да се чувства странно. И тук не говорим за "бройки", а изобщо за способността да имаш отношения с друг човек - във физически, но и в емоционален план. А ако наистина се влюбиш в една жена, ти не искаш да я разочароваш, искаш да бъдеш "на ниво", а как да стане това, ако дори не знаеш как да я целунеш? (не че някой се е родил научен, но по-голямата част от хората са минали през този етап през пубертета или най-късно в университета).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker