Той или приятелят ми ??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той или приятелят ми ???
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1681 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 20 г. От малък град..
Моята история е доста дълга но ще се опитам да ви напиша..
Аз имам връзка от почти 5г. но от 12годишна познавам едно момче което учехме в едно уч-ще той е по-малък от мен с 1г... след това аз отидох в гимназия и спряхме да се виждаме... След години се чухме, видяхме и така започна всичко... Видяхме се, след месец пак, излизахме... Но с времето когато излизахме, , на разходка'' започнахме да се целуваме, да се държим като влюбени... Целувахме се толкова страстнно че дори лично аз забравях, , че имам приятел'' и когато вечер влизах да видя само дали е на линия, или просто да си пишем, , глупости''. след време той пожела да не се виждаме каза ми че има приятелка, аз се съгласих с него.. И спрях да го търся... Минаха се около 7/8 месеца.. Той ме потърси каза ми че много съжелява за начина по който се държал с мен до като си е имам приятелка, аз му казах че няма проблем.. Покани ме да излезем, аз му казах че няма проблем, но след няколко дни ми се налага да пътувам.. След няколко дни след като се прибрях излязох на кафе с майка ми и нейна приятелка... До като аз си ровех в телефона, , здраво''.. И случано погледнах към съседните маси и видях това момче.. Разбрах че доста настоятелно ме гледал през цялото време.. когато се прибрах знаех че ще ми се обади!! Е обади ми се и то не 1път, иска да се видим аз му отказах, след няколко дни, пак се чухме, но зада се разберем кога да се видим.. Минаха се няколко дни и аз отидох в тях : целувахме се прегръщахме се... Но не след дълго след тази среща се скарахме аз го махнах от приятели той ми писа, аз не му отг, след това ми иска приятелство естествено че му дадох, .. Писа ми след 1/2дни отново че е ходил там където работех, казах му че вече не работя там.. Знаех че отива да учи в град в който аз се виждам там, макар че не го харесвам особено този град.. Казах си откажи се имаш връзка, той не е за теб! Бях без работа и реших с родителите ми да си отидем на село.. Имаше едно гласче което ми повтаряше той ще дойде при теб, а аз фо исках повярвайте ми, .. И е то мечтите се сбъдват, той дойде.. Видяхме се, беше доста красиво, и доста забавно, знаех че след няколко дни заминава да учи.. Стани ми доста неприятно... Преди да си тръгна той ми каза да ида при него... Когато той ме закара до нас ми каза че когато се прибира ще ми се обади... Вижте хора, историята ми е напълно реална.. Моля ви, помогнете ми, като цяло съм доста объркана, за това съм тук да споделя и да видя какво бихте ме посъветвали вие!!! Благодаря ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9d97fa5bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си наясно със себе си момиче, но един съвет от мен, раздели се с приятеля ти, той не заслужава да бъде така лъган, а с новия ако нищо не се получи, винаги ще има и други мераклии или пък не, никой не знае, то затова и в живота е интересно, понякога съжаляваме за постъпките си, понякога сме горди. След време като си по-зряла ще се присещаш за тази история и тогава ще можеш да си отговориш, дали си постъпила правилно или пък не.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5aa35ad939
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Малко объркващо е написано. Доколкото разбрах си имаш приятел, ама излизаш с някакъв друг и се натискате. Ами ако другият ти харесва повече, скъсай с приятеля си и бъди с другия. Ако не ти харесва, остани си с приятеля и не се натискай с другия. Просто поддържай интимна връзка с един мъж в даден момент от време.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5f4ca886ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бъди с гаджето си, .. ти си с него от 5 години може другото момче да било само тръпка която ще отмине ако избереш да зарежеш приятеля си може да съжаляваш :-)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker