Приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятели
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1167 пъти
Аз съм момче на 17 години. Не съм от най-високите, нямам много мускули и да си призная честно не съм и от най добре изглеждащите. Проблемът ми е че от може би 2 години приятелите ми от училище не спират да ми се подиграват и да се смеят на мой гръб. Дали заради някоя издънка която съм казал докато ме изпитват или заради хилядите пъти в които ме снимат и се смеят като изляза тъпо. Ще кажете, че това е нормално при приятелите. Напълно разбирам, но проблемът е че нямат абсолютно никакво уважение към мен. Безброй пъти съм ги молил да спрат да ме излагат в училище и да спрат да се базикат с мен, но няма абсолютно никаква промяна. От известно време ходя на фитнес и се храня по-здравословно с цел поне малко да се увеличи самочувствието ми, но всеки шибан ден след училище се чувствам като пълен неудачник. Разбира се има и момиче което адски много харесвам, но всеки път когато чуя смеха им самочувствието ми пада под 0. Опитвал съм да ги игнорирам или да им отвърна на подигравките, но всеки път намират нещо с което да ме накарат да се чувствам адски зле. Убеден съм че не го правят умишлено защото мисля че прекалено добре успявам да скрия емоциите си както в училище пред приятели така и вкъщи. Не мисля че ще мога да ги игнорирам още 2 години... причината е че в класа сме 21 момичета и едва 6 момчета. Няма прекалено много хора с които да общувам. След като за хиляден път им кажа да спрат единственото което казват е нещо от сорта на -Извинявай, знаеш че само се ебаваме с теб, нали?
Моля за съвет, дали да се опитам да ги игнорирам в следващите 2 години в които съм на училище и изобщо да спра да разговарям с тях или да събера смелост и да им се опълча за стотен път. Едва издържам вече....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9d9b47c23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, възрастта ви е такава, че повечето от връстниците ти нямат мярка и в стремежа си да се направят на интересни - се оливат.. Запомни това - не можеш насила да накараш някой да те уважава. За да те уважава - трябва да го е страх от теб, защото си физически или умствено по- силен, или да го превъзхождаш в нещо - учене, спорт, гейминг, момичета, и т. н. Колкото до тези твои "приятели" или съученици - можеш да опиташ да си намериш и друга среда (не да ги изоставиш нацяло, просто си намираш и други хора, с които да си прекарваш времето - друга компания да кажем). Тоест съветът ми е да се отдръпнеш малко от тях и да не им се връзваш на тъпотиите, ОБАЧЕ си намери начин да си изливаш емоциите на правилното място и по подходящият начин - задържането на емоциите е лошо нещо, защото се събират в теб и рано или късно ще избухнат щеш не щеш... И като за финал - майната им на другите и мнението им - не си го слагай много, за да не се комплексираш.. Полагай усилия, за да се изградиш като личност с характер- другото ще си дойде от само себе си!
М 36

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 74b5eb943e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не са приятели!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 7b8c29c046
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   здравей,
причина да се бъзикат с теб разбира се е това, че няма с кого друг!
Друга причина е това, че ти си много обидлив - т. е. приемаш много навътре техните шеги. казваш, че и ти не мислиш, че го правят нарочно. И аз така мисля. Затова единствения начин да спреш да се чувстваш толкова зле е следния:
започни да ги копираш! каквото правят те - прави и ти след кратко време. Ако някой те тупне по врата. Следващото междучасие го направи и ти! Те няма да ти се разсърдят защото и те го правят! Щом го приемат за шега, ще го получат и върху тях! обиждай ги и тях - псувай ги - няма да се обидят, бъди сигурен.
Когато те бъзикнат за нещо което си казал преди това - отвърни с шега. Ти сигурно показваш, че се обиждаш и те затова продължават да те дразнят! Направи така, че да стане майтап и не само те да се смеят, а и ти.

Проблема ти не е труден за разрешаване! Само трябва малко да се отпуснеш и да не приемаш на толкова сериозно техните шеги!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker