Как да разбера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121420)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да разбера?
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 3097 пъти
Зравейте. Аз съм на 27 години, семейна с 2 деца. Работата ми е свързана предимно с жени, но разбира се имам и колеги. Преди около 3 месеца забелязах, че интересът на един колега спрямо мен нараства. Улавях го как ме гледа и ми се усмихва. Първоначално си помислих, че си въобразявам понеже никога не съм си имала приказка с този човек. На няколко пъти ми направи вдусмислени намеци, но до там. С днешна дата погледите продължават, но все още мълчи. Много пъти съм си мислила директно да го попитам, но ме е страх как ще реагира, а и ме е срам. Признавам, че аз също не съм безразлична към него, но на този етап единственото, което искам е да разбера какво означават тези погледи. За мен е важно. Не съм на възраст за игрички. Моля не ме нападайте просто споделете вашето мнение и ми дайте съвет. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 0d555fa36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето мнение е банално - гледай си семейството! Решила си да се омъжиш млада, взела си доброто от брака си - дечица, сватбичка, дом, мъжленце, редовен секс и така нататък и сега искаш да си вземеш и от „нахождането“, но за съжаление тези неща са несъвместими.
Казвам ти го съвсем добронамерено. Аз самата живея в сериозна връзка от 2001 година насам. Тогава бях на 19 години. Не е нужно да казвам, че през цялото време съм имала много дори директни предложения, преследвания от други мъже и отделно всеки ден се сблъсквам с жадни погледи, флиртчета и предложения за „помощ“. Ще излъжа ако кажа, че не е приятно да получаваш внимание от мъжете като млада и атрактивна жена, НО знам да казвам НЕ и да си гледам семейството, просто защото такова е било моето решение - избрала съм си мъж и съм си с него, а ако искам друг, ще значи това да се разделя с мъжа си, защото това е елементарно уважение към партньора и чак тогава да ходя по разни мъже.
Не знам дали имаш баба, майка, леля или приятелка да те посъветва, но явно не знаеш, че мъжете навън винаги ще опитват да те зарибят за секс. Такава е мъжката природа - и фередже да си сложиш, ще ти гледат задника и така нататък. Това е нормално, това е ОК, човешко е, но от теб зависи ти дали ще си дадеш задника или не. Внимавай да не станеш за обществена употреба, защото ако всеки, който те погледне малко по-така има шанс при теб, то това скоро ще се случи.
Обобщавам съвета си - или си гледай семейството и децата, или ходи по мъже. Двете не са съвместими!
Пази си името и не излагай себе си и мъжа си с глупости, защото за една жена е много трудно с деца после да си намери сериозен партьор, а ако не ми вярвай - говори с произволна самотна майка с две деца на твоята възраст да видиш колко е „лесно“ да си намери сериозен партньор после, но и да си платиш сметката за ток и битовите нужди с тези деца, но виж - за секс ще продължаваш и като самотна майка да имаш много „погледи“. Ти решаваш къде са ти приоритетите в живота, но не можеш да имаш всичко..едновременно - избираш едно и губиш друго!

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a408478c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш семейство деца нетрябва да ти пука за какво те гледа а да го помолиш да не го прави защо ти е флирт който да разбие това което имаш осъзнай се :)

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e658ebb45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сама казваш - Не съм на възраст за игрички. А какво целиш тогава - втори брак ли? Защото това, което колегата предлага на този етап са именно игрички. Сама казваш, че почти не си говорите. Какво мислиш че иска да предложи той на омъжена жена, с две деца, която познава бегло и почти не е говорил с нея? Искрена и вярна любов до гроб или брак? Естествено, че иска секс. Това поначало не е лошо, но трябва да си наясно, както с положението, така и с рисковете. Ако искаш извънбрачна авантюра - ок, само имай предвид, че е възможно нещата много да се усложнят, както в къщи, така и на работното място.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: bba41f6478
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като започнеш да си вадиш оная работа в службата, накрая оставаш без служба и без семейство.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 38dca9426d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля че искаш да бъдеш нечия играчка, изтривалка щом гледаш колегата за едниния секс. Жалко за мъжа ти. Поредната да не ти казвам каква си!

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5259eb3de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като за начало реши какво искаш - семейство или нови тръпки. И разбира се, бъди готова да си понесеш последствията. Не се заблуждавай, че ще ти се размине без такива. Всичко си има цена.

Или се впускаш с риск да си згубиш семейството и да береш срам, или си гледаш семейството с риск да нямаш повече вълнуващи моменти с нови мъже. Избирай.

Двете едновременно не само не вървят, а и не са никак коректни спрямо семейството ти. Изобщо факта, че се замисляш и те е заинтригувал подобен тип, не е за хвалене.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 68be249830
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа ли мнението си? На 27 си, аз съм на 19! Мислих, че днесшните момичета на моята възраст нямат морал, но явно съм сбъркала!!! Айде омъжена си, хубаво - голяма работа! Мъжът ще го преживеем някак, ами дечицата? Какво? Ще се фръцнеш с този новия, ще разбере мъжът ти, набързо ще се разведе с теб.. и голяма работа, нали? ! Като вече сте си омръзнали.. Ама децата? Защо ги има като искаш друг? Защо не гледаш мъжът ти така и не се питаш защо мъжът ти не те гледа по същия начин? За да решиш да създадеш СЕМЕЙСТВО (не говорим просто за мъж, а и за наследниците ви) трябва да мислиш хубаво! Млада си, живее ти се, но вече си направила избор! Престани да се занимаваш и най - вече да мислиш за глупости! И напротив - все още си на възраст за игрички, но при наличието на 2 деца една истинска майка никога не би погледнала встрани от тях!
Сядай си на дупето и не мисли за глупости. Каквото било - било. Няма да ти е приятно ако разбереш, че мъжът ти в момента си миси това за някоя от неговите колежки, нали? Не си съсипвай семейството с глупости! Това, че не си гледала навреме, не си си изживяла младините и сега искаш да се позабавляваш не бива да се отрази на децата ти! И честно казано ако знам, че майка ми би изневерила по какъвто и да е начин на баща ми много ще се разочаровам от нея!


М. 19год

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 54b50efdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аман от...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 83ed12de2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Страхотни съвети и аз бих дала подобен... Относно несъвместимостта на двете неща, но знам, че няма смисъл, защото който се намира в ситуацията на авторката никога не мисли, че трябва да избира между едното и другото и никога не допуска (може само леко да се страхува) че ще бъде хванат и семейството му ще се разпадне... Когато човек тръгне да изневерява или не му пука за последствията или смята, че такива няма да има, защото просто няма да бъде хванат. И по-често май не се хващат изневерите, но пък някой път за щастие се разбира още първия път
Освен това жените са по-склонни да се влюбят в любовника и накрая сами си казват какви са ги вършили...
Моя съвет - действай както намериш за добре, но преди това си представи, че е невъзможно да не разбере мъжа ти и как вече ще изглежда живота ти след такова действие, ако ти се вижда ок, значи проблеми нямаш... А тоя с погледите няма да ти откаже едно чукане със сигурност

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e31a6e56ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Че какво пък има тука за разбиране? Човекът си е нацелил нова бройка за секс-не се съмнявай за секунда в това. А защо мълчи-просто изчаква да разбере поддаваш ли на такива работи. Защото една порядъчна и държаща на семейството си жена не само ще го ореже, ами може и да то заплаши да каже на мъжът си. А те такива като тоя обикновено са страхливци. Толкова не си ли чувала до какви драми води една извънбрачна връзка, особено пък на работното място. Там най-лесно се вижда всичко, ами то колегите ти едва ли пасат трева. Сядай си на задника, не си търси белята, че жените са винаги по-потърпевши в такива ситуации...

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8f8c628dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво искаш съвет за да разбереш дали колегата ти иска секс от теб. Никога не съм си мислел, че жена с две деца може да падне толкова ниско. Моят съвет е да си гледаш семейството, че ако разбере мъжа ти ще те изхвърли като мръсно коте. Вероятно съпруга ти е първия или втория мъж в живота ти, и не си се наживяла, но за бога ти си майка с две деца. Внимавай да не съжаляваш после.
М. 24

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker