Голям нос - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голям нос
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2970 пъти
Здравейте! Момиче на 13 съм. Проблема е носът ми. Доста се откроява и привлича нежелано внимание. Голям е и има нещо наподобяващо лека гърбица. Това срива самочувствието ми което почти нямам вече. Доста обиди съм чувала относно носът ми. Доста и ще чувам след като отида в ново училище. Та въпросът ми е:Възможно ли е да се смали през пубертета? Понеже съм чувала че се е случвало. Между другото баща ми, брат ми и баба ми също имат големи носове ако това е от значение. И ако не е възможно какво може да се направи?

Благодаря за отделеното внимание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: ae18195d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не се притеснявай.Има доста момичета,които са считани за хубави, и имат такъв нос.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 14027f427c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Генетично е мацка, и аз имам голям нос, но на мен ми отива защото ми е такова лицето. Може да си направиш ринопластика евентуално. Но едва ли някой лекар ще се навие да направи подобна операция на 13 годишно момиче. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9fa83ad8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрaвей милa! И aз съм с голям нос, по нaследство. Цялото ми семейство по бaщинa линия е със същия нос кaто моя. Сaмо че моя не е с гърбицa, имa много лекa извивкa нaдолу, но се откроявaт ноздрите, които сa широки. Типично индиянски нос, бaщa ми е колумбиец. Невъзможно е дa се смaли през пубертетa, никогa не съм чувaлa зa голям нос дa се е смaлил ей тaкa, без оперaция. Съветвaм те обaче, дa не се комплексирaш. Със сигурност имaш много други привлекaтелни черти-очи, усмивкa, косa и т. н Мен също леко ме притеснявa нетипичния ми голям нос, отличител знaк нa цялото ми семейство по бaщинa линия. Но пък тaкa съм по-интереснa. Никогa не ми е липсвaло мъжко внимaние, нaпротив. Повечето мъже ми кaзвaт, че съм много секси и крaсивa. Дори не подозирaт, че не си хaресвaм особено носa. Зaсегa си още мaлкa зa плaстичнa оперaция. Пък и дори носa ти дa не се смaли, лицето ще се променя още. Скули, брaдичкa, чело.... и е нaпълно възможно след промените носът ти изобщо дa не изпъквa толковa. Aко много те притеснявa може дa използвaш фон дъо тен зa дa промениш формaтa му оптически. Трябвa дa използвaш двa цвятa. Един по-тъмен от кожaтa ти и друг по-светъл. Прaвилото е следното-всичко, което искaш дa не изпъквa го мaцвaш с по-тъмния. Местaтa, които искaш дa подчертaеш, с по-светлия. Примерно-нa гърбицaтa нa носa ще мaцнеш по-тъмния и добре ще го рaзмaжеш. От двете стрaни нa носa, нa скулите и нa връхчето нa носa ще мaцнеш с по-светлия. Тaкa оптически ще прикриеш гърбицaтa нa носa. Може дa промениш прическaтa си, зa дa отвлечеш внимaнието от носa си. Обикновено нa голям нос не отивa косa сресaнa с път по средaтa. Срешо се леко нaстрaни, с пътекaтa вляво или вдясно от носa. Може дa сложиш мaлко руж нa бузките, повтaрям, съвсем мaлко зa дa изглеждa естествено. Или съвсем леко спирaлa нa миглите. Може и лек глaнц нa устните. Вaжното е дa изглеждaш колкото се може по-естествено, дa не си личи, че си полaгaлa много усилия. Нямa грозни жени, a жени които не знaят кaк дa подчертaят хубaвото в себе си. Пък кaто порaснеш, aко продължaвaш дa смятaш носa си зa ужaсен, може дa се оперирaш. Но не те съветвaм. Не може всички дa сa еднaкви. Пожелaвaм ти успех и не се комплексирaй. Aз също бях грозното пaте в клaсa, мислех си че никогa нямa дa имaм гaдже, че дори няй-смотaния не би тръгнaл с мен... нa 13 бях кaто ги мислех тия нещa. Кaто стaнaх нa 15 не можех дa се отървa от мъжки подсвирквaния нa улицaтa, и досегa съм нaобиколенa от мъжко внимaние, всички ми се възхищaвaт нa крaсотaтa... пък не се глaся кой знaе колко. Имa дни и без грим излизaм и въпреки товa мъжете тичaт подире ми дa се зaпознaвaт с мен. Тъй че споко. И ти ще стaнеш крaсив лебед!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 84c37dc0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моят е широк за жалост. На 25 години момче и мен това ми пречи... такъв е живота. Не трябва да страдаме от комплекси, ако има как и искаме силно да ги поправим, ако ли няма да ги поправяме, да не го създаваме като комплекс

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 82bf7042ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Скъпо момиче, аз също съм момиче (красиво при това), имам доста кофти нос, с гърбица и от десния профил се забелязва повече. Винаги съм имала комплекси и до ден днешен имам. Имам приятел, който много ме обича, казва ми че дори тази гърбица не може да попречи на красотата ми, харесват ме доста хора, и това си личи дори когато вървя по улицата. Има много голяма вероятност носът ти да си остане такъв (90 %), но хубавата новина е, че можеш да го прикриваш. Аз го правя с очила, пък и установих, че много ми отиват. Има операции (ринопластики ), чрез които можеш да го коригираш завинаги, но са доста скъпи, болезнени и не е сигурно че ще изглеждаш добре. На първо време не се комплексирай, наблягай на други черти, които харесваш в себе си, и с течение на времето ще видиш, че дори непрефектните неща са част от чара ти. Пък и винаги можеш да си направиш операция (като достигнеш по- зряла възраст). Надявам се да съм помогнала.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6590a7a2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   всяко лице си има своя чар. Всеки нос също пасва на лицето, само че когато има гърбица, ако решиш да я остраниш, не е гаранция как ще стане след това. Може да стане много хубав нос, но зависи.
Или се приемаш с носа ти, както с очите ти, или ще ти е комплекс. А като се замисля, има много щастливо женени жени с по-голями носове и много нещастни с малки, така че не е критерий носа за това дали ще си щастлива. Важното е че имаш нос, здрава си и така.. Нос, очи, уста, всичко е на мястото си, нямаш много поводи за притеснения..

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ce469e1764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Носът ти ще остане такъв какъвто е, още повече, че ти е ген. Костта отвътре няма как да се промени, освен ако не се подложиш на пластична интервенция, т. е ринопластика, ако не се лъжа, което за мен е напълно безсмислено. Просто трябва да го приемеш такъв какъвто е, без да си го слагаш на сърцето. Сигурна съм, че имаш много други красиви черти, които компенсират тези, които не харесваш. Уникалността ни прави интересни и красиви -ако всички бяхме изваяни съвършени като кукли светът щеше да е еднообразен и скучен. Така че горе главата: )

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e11efbb759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мила аз съм на 14 и имах такъв проблем. През лятото ( това ) си мислех че в новото училище ще ми се подиграват и ще ме тармозят постянно но веднъж една група от моите приятели и др ви каза че съм красива и няма за какво да се тревожа и че ви обичат такава каквато съм и сега съм щастлива! Не съм те виждала но съм сигурна че си невероятен човек отвътре и отвън! Не се затормозявай а се наслаждавай на живота!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 0ef4e85047
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички, които споделиха съвети и мнения. Мерси за помоща която оказахте. Прави сте. Няма да отдавам голямо внимание на това. Съвета с фон дьо тена е доста полезен. Ако има някакво значение с бритон съм.


От Авторката.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: adbb3fe786
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знам, че е 6 години по-късно, но искам и аз да споделя мнение. Когато бях тийнейджърка, ностът ми беше доста голям. Сега съм на 39 и вече е добре. Наистина има вероятност да се оправи от пубертета. Дъщеря ми също е на 14 и е по този начин и аз я успокоявам, че навремето съм имала по-голям нос от нея ;)

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: adbb3fe786
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Здравей. Не знам какво разбираш под голям: ако самата кост е голяма ,без операция няма да се оправи. Но от пубертета носът подпухва и изглежда голям. Това се оправя ,спокойно. Аз на твоите години имах мнооого голям нос (подпухнал) а сега вече е страхотен. Всичко с времето си :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker