Дали е момиче което просто не може само с един мъж или причината е била в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е момиче което просто не може само с един мъж или причината е била в мен?
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 3026 пъти
Момче съм на 24. Имах връзка с едно момиче симпатично сладко на пръв поглед добро. Имахме чудесни моменти заедно. Секса безпроблемен. Единствено понякога отказва първоначално но аз знам как да я накарам да си промени решението. Но не там е целта на моята история.

Хвашал съм я да си пише с бившия и приятел и веднага и казах, че забравя за мен. Имаше сълзи умоляваше ме, на колене ми падна само и само да не я оставям. Добре реших да и дам шанс. Оказа се напразно. Много ме разочарова Неини приятели, с които се запознах покрай нея разбрах, че някои от тях са и били интимни партньори.

Веднага когато видях начина по който я гледат и тя тях я питах дали е имало нещо тя отрича. Естествено от друго място разбирам, че е лъжа. Нямаше ме в страната известно време, плака много за мен големи думи големи обещания изричаше. Толкова силни така пламенни и чувствени, че човек в първия момент дори се учудва как може толкова един човек да обича друг.

Мина известно време с телефонни разговори нещата ок звучат...но само звучат. В действителност незнам точно бройка момчета или мъже, но е имало повече от 2 със сигурност. МНого ме заболя, че ме е лъгала докато ме нямаше и че думите и не струваха пукната пара.

Потъпи като малко момиче а е на 21 достатъчна възраст един човек да е разумен и да е порастнал достатъчно за да разбере ,че с чувствата не бива да се отнасяме хлапашки и несериозно. Има хора с много сериозни проблеми именно поради такива причини. Достатъчно беше да ми каже истината а не да крие и да си мисли,че нещата ще бъдат решени от самосебе си. Дали е момиче което просто не може само с един мъж или причината е била в мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: b5cc94442c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При толкова компромиси,не мисля,че причината е в теб.
Попаднал си на леко момиче,което не те преценява.Спри
да се унижаваш..Подиграва се с чувствата ти.Прав си за
това,че не може с един...мъж.Не си губи времето. Росирос

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 037cdff14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   разкарвай я преди да е станало късно, ще съжаляваш много.
аз още съжалявам и не мога да я забравя, а беше абсолютно същата история преди 2 години. бях в англия на специализация и като се върнах уж бяхме заедно, заживяхме заедно и тн, но после всичко се разкри и стана грозна работа...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3de2c3a6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не я съди толкова жестоко! Първо ти сигурен ли си, че тя ти е изневерила? Сещаш се, че има много злобни и завистливи хора. Всеки е допускал грешки в миналото. И аз имам приятели, които са ми били и интимни партниори преди, но всичко е минало, обичам приятеля си. С бившия ми приятел също си пишем понякога, но аз нямам и грам чувства към него и това е минало. Просто имахме връзка, от която единствено може би ни липвса приятелството. Така, че не я оправдавам, но се случват такива неща. А и не е казано, че една жена не може да обича човека до себе си и едновременно да желае друг!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 1a9f4d842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, човече, не се връзвай толкова - хормоните са й в повечко на дамата. Гледай когато сте заедно какво прави и дали ви е добре заедно. Когато те няма - какво те интересува? Можеш ли да сложиш полицай да я варди? Ще мине време - ще попретръпне.

То едно е просто да изчукаш някоя, а съвсем друго е да се ангажираш с нея - да я издържаш, да й търпиш глупостите, капризите... а ти си се нагърбил спрямо нея точно с тази нелека задача. За това плаче и за това те умолява - защото на никой друг от тъпкачите й не му пука за нея, освен за катеричката й. А като слушаш как ти говори на тебе и как те омайва, смятай как им го вори и на тях и как ги приласкава - сигурно от камък да е човек, пак трудно би издържал.

Ама катеричките са до време - и те мухлясват в един момент, и младите изместват старите... по-добре е да се замисли за тези времена.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7fb43b4465
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти откъде си сигурен че е била с други? Какви са тези хора ,на които вярваш?Не ти ли е минавало през главата че за повечето красиви жени се говорят глупости заради завист или просто защото искат да са с тях мъжете а не могат?Просто проблема е че си много наивен и вярваш на хората на глупостите

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 78a70e41dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто е боклук.Такива хора не се променят.Съвета ми е да се преориентираш.Дори и да има нещо към теб ще е до време,такива жени са повърхностни и ако задълбаеш повече ще страдаш повече.
Ева

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: e9a569caeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До като не я хванеш " на калъп" не вярвай кой какво ти говори ...едва тогава прави тези крайни изводи .
Петя

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 94aeae60e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човече , и аз съм в този филм от доста време , но се разделихме! Същите панаири ми се случиха с нея и тя е на 21....падане на колене , вричания...както си го описал и ти! Бягай надалеко от нея. Аз вече бели косми имам , че и връзката ми не бе една или две години....цели пет. Накрая си мислех , че съм бил с друг човек .... просто понякога вярваме на игрите им , щото ни се иска подсъзнателно да са истина , но това е до време!.....Айде само да не грешат всички за нея а?!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: c61c769c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора.Да доста други пикантни подробности съм спестил от доказателствена част.Глупавото е,че я бях приел с нейните проблеми и кусури(обича да си пийва и пуши доста,техните с проблемите им) обаче явно хормоните са водещи.Мерси за мненията:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 42fb725621
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   да на 21 трябжа да знае какво иска. явно си е такава и не те е оценила.

 
  ...

...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7103bff976
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Същата история се повтаря многократно. Нищо ново под слънцето. И аз имах една такава. За съжаление, ние мъжете, често се влюбваме в кучки. Курвалък мале, пашалък... И моята Т говореше за любов и какви ли не думи, а после с друг, после пак с мен и с трети... Накрая разбрах че половината Варна е оправила тая руса пачавра. Срам и позор за дъщеря и. М на 27.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 315b7d47c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до 11 мн е долна и мръсна.Чета аз тук разни истории и доста жени разказват как оставят брак деца заради други мъже...получават всичко вкъщи а не били щастливи.Много са долни според мен това семейстовото за тях нищо не е,обаче някой мъж направи ли такова нещо ,той е дявола нещастника как може такова нещо..пък като се замислим жените са тези които си избират и допускат мъже до себе си значи пак някой жена има пръст в такива истории

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker