Мъже, включете се в темата, имам нужда от странично мнение. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121347)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, включете се в темата, имам нужда от странично мнение.
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2264 пъти
Здравейте, искам да попитам мъжете за едно странично мнение относно поведението им един към друг. Веднъж един мой близък приятел забрави фейсбука си пуснат и прочетох неща, които ме накараха да се замисля, как е нормално да си общуват мъжете.
Въпросното момче има дългогодишна приятелка и привлича жените като магнит, имал е много бройки и се е влюбвал не веднъж.
Въпросният диалог е между него и друго момче, което познава повече от 15 години. От деца се знаят. Но използват цинизми, наричат се един друг, , педал" и споменават интимните си части.
Другото момче с което си пише е без приятелка и никога май никой не го е виждал с такава... Търси го често и се усеща доза ревност, когато не му е обърнато достатъчно внимание. Нормално ли е мъжете да си говорят за масторбиране, кой колко прави на ден и такива неща. Нормално ли е да се базикат с такива неща и често да си правят подаръци един на друг. Говоря за сувенири или дрехи. Когато на единия, някоя дреха му омалее я дава на другия или пък ако ходи някъде задължително взима сувенири. Искам да добавя, че тези хора не са изолирани от други момчета и си имат компания. Имат и други приятели. Интересувам се от това, защото съм жена и проявявам любовен интерес към първото момче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65726ee410
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много грозно си постъпила като си ровила във фейсбука на приятеля си (нали така? ) - останалите ти въпроси са глупави - зависи от много неща кой с кого какво говори, включително и жените могат да имат подобни разговори и не е осъдително, а е част от личното пространство на един човек. Ти си нарушила правилата на това пространство. Ако ми беше приятелка бих скъсал с теб, а ако разбера, че някаква гостенка рови из компютъра, край с приятелството с такъв човек.
Приятели не се шпионират един друг, а ако си ровила в личния живот на своят партньор, ти не го заслужаваш.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 57d7c2518a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма нищо педалско, ако това си мислиш. Мъжкото приятелство не може да се разбере от всеки. От друга страна- ти си прибързала са го проверяваш с ровене във фб. Имай малко уважение към себе си и към него и затваряй профила все едно нищо не е било.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d3250bd2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Я виж ти! Н 1 и 2, знaчи мъжете можете дa ровите в нaшето лично прострaнство, дaже е зaдължително зa вaс, дa знaете всичко зa минaлото ни включително, a обрaтното е... неувaжение?? !
Хaйде кaжете сегa кaк се нaричaт подобни мъже, aз си знaм де, но и вие си го кaжете.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 65726ee410
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   n 3 - никой няма право да се рови в личното пространство на другия - едно е някой да задава въпроси и ти да отговаряш - имаш избор да го правиш или не, но съвсем друго е да влезнеш в профила на близкия си човек или да му ровиш в шкафовете да кажем.
И жените, и мъжете, които ровите в личните неща на половинките си се наричате „комплексари“ - вие щом сте стигнали до там на първо място сте без самочувствие и се страхувате, че човека до вас може да има и други хора, с които обсъжда темите, които го интересуват например. Затова личното пространство е ЛИЧНО - иначе ще се нарича обществено. Мисля, че днес е достатачно трудно човек да запази поне малко личен живот, че да му ровим в компютъра.
Човекът е имал достатачно доверие в теб, а и сигурност, но това доверие не е било оправдано.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d3250bd2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Н 4, не съм кaзaлa никъде, че AЗ ровя, не си измисляй.
Но я виж из други теми кaк дори се хвaлят и учaт един друг кaк дa ровичкaт мъжете в телефоните и компютрите нa половинките ск. Виж също темaтa зa дaли дa споделяме зa минaлото, тaм мъжете сa достaтъчно ясни- искaт дa знaят всичко, което може и ЩЕ бъде използвaно срещу жените при удобен случaй.
Дa, дaлеч съм от мисълтa, че всички сa тaкивa.
Aз съм свободолюбивa и не дпускaм грубa нaмесa в личното ми прострaнство, съитветно увaжaм същото нa другият.
Но aвторкaтa не е нaпрaвилa нищо кой знaе кaкво, дори в срaвнение с повечето мъже, може дa се кaже, че съвсем "скромничко" е пъхнaлa нос, където не и е рaботa.
И все пaк... стрaнно е мъже дa си носят сувенирчетa от пътувaния, нaистинa трябвa много дa сa си липсвaли. Обикновено се виждaт в някой бaр и пият по някоя бирa, дикaто си рaзкaзвaт.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a5f8631484
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Тези неща са напълно нормални между близки приятели мъже.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4b93319d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахахаха , абсолютно нормално е! Аз и един приятел сме много близки, познаваме се от около 5-6 години, но сме като братя, та пишем си свободно за всичко, някакви секс фантазии, за колко сме маструбирали и колко сме хвърлили, абе сякакви идиотщини, дори понякога някакви гейски чатове има, но всичко е в кръга на шегата естествено.. Та спокойно, нормално е да се лигавим.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bb64c0f036
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Да, бе, ще му готвя и ще му пера потниците и гащите, и ако подозирам, че е педал или има друга, няма да проверя, за да не съм комплексарка. Как пък не, ще си проверя всичко дето ме интересува. Аре, много достойните, има и други начини да си достоен - това тук са важни неща, за да се правя на великодушна.
По темата - не знам как общуват мъжете. Може би мъжете простаци си говорят за мастурбиране и се наричат полови органи. На теб за какво ти е такъв простак? Ако другият наистина не го виждате с друга жена, ми да, подозрително е. Мъжете си говорят за секс, ама за за секс с жени, а не без. Бе малко е странна тая история.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1fa56d500b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Първо - постъпила си доста подло като четеш чуждите лични неща. Това как си говорят приятели зависи изцяло от тях, средата в която живеят и се развиват, и обстановката, която ги заобикаля. Да, нормално е да използват цинизми като педал, боклук, смотан, шмекер, тъпанар и прочие. Това с ревността не е много нормално, но то и днешните подрастващи мъже са едни мъже, думи нямам. Аз съм на 27 г. мъж и не ревнувам, когато приятели не ми обръщат внимание. Не обичам да ровя в личното пространство на другите и мразя, когато другите ровят в моето.
АКАТИМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4c1396c116
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да, мъжете по принцип си говорят така. :D

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 56c7bc9e05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе, вие чувате ли се какво говорите? !? ! Всеки трябвало да има лично пространство. Че тя утре ако го хване в изневяра той какво трябва да й отговори:"Не ми нарушавай личното пространство! " ли? Нормално е като го е харесала да й е любопитно и да иска да го проучи. А до авторката - съвсем нормално е момчета да си пишат цинизми. От моя клас момчетата всеки ден говорят така дори и пред нас - момичетата и въобще не ги интересува. Явно и твоят е такъв. Това са незрели мъже

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3db46d549c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Или е гей или е простaк, в двaтa случaя...зa къв ти е?!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: b9a1c8bf16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Н13, т. е. ако жена има съмнения, че й изневеряват (любимата ви изневяра, която оправдава всичко - от линч до истерия), тя има право да поиска от мобилният оператор на половинката си справка за разговорите му през изминалата година и дори да изиска адреса на даден абонат, с когото са си говорили в странно според нея време?

Да, личното пространство е необходимо! И преди да ми скокнеш - хич не става дума за изневери, както удобно си внушаваш, подобно на някои жени. Знаете ли защо някой казва на друг, че го задушава? Именно по тази причина - другият не му дава възможност да остане насаме със себе си понякога и някъде. Човекът е социално същество, но общуването с даден човек не е постоянно - мозъкът ти и ти самият имате нужда от разнообразие или почивка. Никой уважаващ себе си човек (нито мъж, нито жена) не е длъжен да ти дава пароли за свои акаунти или да ти позволява да ги гледаш. Ако не можеш да преглътнеш това, което евентуално има вътре, то ти си излишната в уравнението. Там може и да няма нищо застрашаващо те, но самият факт, че мислиш обратното говори повече за теб и самочувствието ти/манията за контрол, отколкото за другият, който може само да говори за Формула 1 във Фейса си да речем или да получава основно имейли от ПР-ите на някои телевизии с акценти за месеца в пощата си.

А за разговора - вероятно при простаците е нормално. Поне аз не мога да си представя да водя подобен разговор с никого пък ако ще да се познаваме от детската градина или направо от родилния дом (въпреки че е спорно доколко можеш да се запознаеш с някого там, ако си новородено).

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bcb422e511
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Уникално долната постъпка на авторката е олицетворение на днешното поколение - изпростяване до крайна степен и абсолютно никакви ценности. Добре дошли в епохата "чалга и салфетки"! Тежко й на България с поколенията, които идват. :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bdc4517c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мъжете си говорят всякак. А подслушването е гадна постъпка.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9e47b524d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   №1, ай стига с тия баналности - кат си гледал чужд фейс, веднага на боклука! та тя дори не му е гадже, ще четe най-безнаказано значи. aко му е гадже - още по-безнаказано. хората ако са заедно и си нямат доверие за такива елементарни неща защо изобщо са заедно? по-добре да си хващат пътя кой откъде е и ще са свободни и ненаблюдавани. И добре, че го е прочела, та да види навреме че е скрит педераст!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cfbdb944b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз с моите приятели (мъж съм) си говоря за каквото си искам - дори и за това дали ме боли лявата топка в момента. Това му е хубавото при мъжете - казваме си 100% това, което ни е на сърцето и е мега забавно. Адски разпускащо, особено след кофти преживяване в работата или друго такова - пишеш на авера, изръсиш по някоя мръсна дума и вече се чувстваш супер.

Единственото, което аз лично не разбирам е: защо авторката се чуди на този вид общуване, при положение че и при жените го има същото! И те коментират с приятелки всичките си лични проблеми, та даже задружно обсъждат мъжете си, сравняват ги и издават разни тайни. Дори разправят на коя мъжът й колко му е дълъг и други подобни.

Жените сте милиони пъти по-любопитни за това какво си говорят "по мъжки" мъжете, отколкото обратното. ФАКТ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker