Любов и предателство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов и предателство
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1789 пъти
Здравейте! Имам връзка от 5 години и 6 месеца. До преди 5 -6 месеца с приятеля ми живеехме в един град. Обстоятелствата наложиха това да се промени. Той замина в друг град. Аз ходя 1 път в месеца, а той се връща много рядко. В началото всичко беше добре говорихме си по телефона често пишехме си и си споделяхме. Липсвахме си. С времето аз се примирих с това че го няма и свикнах. Последния път когато отидох при него го хванах да си пише с друга. А преди това спря да ми звъни пише дори не ми вдигаше. Когато видях целия чат ми стана много гадно. Почуствах се предадена. Тогава много се промених към него. Давах всичко за този човек само и само да е добре. Започнах да изпитвам злоба и гняв към него. Той започна да ми звъни по - често, да ми пише всеки ден, държи се много мило с мен. Но аз немога да се държа така с него. Само като го погледна и се сещам какво съм прочела. Точно за това почнахме да се караме защото му търся косурите недоволствам държа се грубо с него, само и само защото съм наранена и искам да се предпазя. Обичам го той ми е първия във всичко, но това не оправдава постъпката му. Не знам как да оправя отношението си към него и как да се държа добре с него. Съжалявам че простих това, защото смачках достойнството си заради него. Моля всеки който може да ми даде правилния съвет да го напише и да ми помогне! След тази случка неможех да спа много трудно го преживях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: a0e6d09adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Същата история, 5 години един такъв ме мачкаше, първия във всичко. Хм колко познато, разликата е там, че мойте очи се отвориха и тази която се премести в друг град бях аз! 3000 километра по далеч от него, друга държава.... е, човека издържа един месец, хвана самолета и кацна на вратата ревейки. За такива само мачкане и грубо отношение, колкото по гадна си толкова повече ще ти пада в краката. Никаква прошка.
Какво бъдеще виждаш ти в тази връзка, след 5 години споделяте на едно легло има безсърдечието да не ти вдигне телефона и да си признае, че е привлечен и пише с друга? Любовта е респект, приятелство и доверие, качества които ако ги няма не бива да се прави компромис. Продължавай напред момиче, някъде те чака някой който ще те оценява колкото и невъзможно да ти изглежда на този етап. Успех!
Ж22

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 58c74d78f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек когaто не може дa прощaвa тaкивa нещa се рaзделя и не си трови повече животa и нервите.
Aз не прощaвaм подобни, но пък поне бързо вземaм решение и приключвaм с темaтa. Не стоя дa се сaмоизяждaм, отмъщaвaм и подобни. Зa мен нещaтa стоят тaкa: щом искaш свободнa връзкa, кaжи, че дa решa искaм ли дa съм с теб тaкa, дa се възползвaм и aз или дa се рaзделяме и си свободен. Всичко друго е лъжa. Aмa те тaкивa искaт дa притежaвaт, a не дa имaт пълноценнa рaвностойнa връзкa. Нямa дa орежиивее крехкото му сaмочувствие ти дa орaвиш същото и дa се чуди дaли другият не е по- добър, с по- голям и т.н.
Мисли в посокa приключвaне. Зaщо ще се тровиш ти зa негови грешки. Aко пък смятaш, че можеш дa простиш, aмa нaистинa дa простиш, ок. Но дaли пък ще можеш от тaм нaсетне дa се довериш? Дaли той ще си зaрaботи/зaслужи отново доверие или просто ще стaне по- внимaтелен в зaбежките?
Не кaзвaм, че моят съвет е прaвилният. Aз не прощaвaм тези нещa, знaм, че от тaм нaсетне нямa вече дa го виждaм по същият нaчин и допaдне ли ми някой, ще нaпрaвя.същото. Aко пък ми допaдне и извън сексa другият, е, първият ще увисне.
Тa може и тaкa. Aко не можеш дa се рaзделиш от рaз, но не можеш и дa простиш, то бъди си с него, доколкото сте зaедно в рaзлични грaдове и се оглеждaй зa други възможности. И не, не е некоректно дa държиш единият клон, докaто се хвaнеш зa другият. Щеше дa е некоректно, долно, aко човекът ти беше коректен към теб, не е, не нямaш причинa и ти дa бъдеш.
Увaжението и доверието се зaслужaвaт, не се подaрявaт, веднъж умaл ги и изгубил докaзвaйки се кaто човек, който не ги зaслужaвa, aми вече си свободнa.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3c5a17f35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че за да решиш проблема трябва да поговориш с него за това което си прочела. Отношението ти към него и това че се караш с него за неща, различни от същественото, няма да оправят положението ви. Разкажи му за видяното, попитай го има ли друга и ако има, мисля че знаеш какво да правиш. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 807d0475d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Грешки направено по невнимание се прощават,грешки направени с много внимание - никога! Щом е станало веднъж пак ще стане, от опит знам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker