Какви са намеренията му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какви са намеренията му?
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 3145 пъти
Мери.
Здравейте!
Имам въпрос към женените читатели/ки!
Какво за вас значи ако съпругът не търси ласки или нещо друго? Крие тайни, излиза често от къщи и не търси контакт за нормален разговор. Постоянно ме обвинява и се кара с мен. Не мога да разбера, какви са намеренията му. Дали си има друга, изневерява ли ми? Какво иска да покаже с това негово отношение?

От това, което прочетохте, какви изводи си давате, и какво можете да ме посъветвате. Моля, без обиди!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6b592cd55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако мъжът ти винаги е бил такъв, то това си му е нормалното поведение - много хора, израстнали с нелюбящи майки не обичат никакви ласки.
Ако обаче се е променил в последно време е доста възможно да ти изневерява и то да има чувства към тази жена и вътрешно да изпитва някаква злоба, че заради теб не може да е с нея. Това е някаква спекулация - не можем да знаем тук ние какво прави мъжът ти
Възможно е и да има проблеми в службата, с кредити, с теб като не иска да се карате. Седни и си поговори с него без обвинения и виж какъв му е проблема, но е важно без емоции, без „Имаш ли си любовница“, а спокойно да кажеш това, което си написала тук
И да, има моногамни мъже - ако е влюбен в другата, да се докосва с теб му е неприятно...но може и да са горните проблеми. Ти си знаеш най-добре - познаваш този човек все пак, а ние не, но и може просто да се сърди за нещо - питай го

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 970c32cbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дa, изневерявa със сигурност. A товa, че постоянно търси конфликт с теб може дa бъде зaщото имa проблеми с нея и си го изкaрвa нa теб или просто подготвя почвaтa зa големия скaндaл, след който ще се обяви зa многострaлец, кaк му е писнaло от скaндaли и нерaзбирaне и дa се рaзделяте. Може дa поискa и уж временнa рaздялa "дa си прочистите мозъците и идеите", че aко не се получи с другaтa дa му е отворейa врaтичкaтa зa връщaне при теб.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 06df84b04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Правилно ти отговаря номер 1. Но само да ти кажа, че не е задължително да си има любовница, а любовник.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8b4d107cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката:
Също така не правим секс. Дори не търси контакти за интимни ласки. И с него не мога да водя нормален разговор, винаги стигаме до скандали. Не го интересува моето мнение, слуша само себе си.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1c124781a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най-вероятно има някоя, която му върти главата. Ако държиш на него, разбери какво става и си направи план кок да го откъснеш без да засегнеш много, за да не изхвърчи. Ако пък си решила да разпадате сдружението, просто не се занимавай и интересувай повече - търси си ти твоя път, той неговия. Мнението е на мъж /враг според лелите тека/. Стискам ти палци да преодолеете тази криза и да стегнете семейството. Чуѝ себе си. Мненията тук са само за пждправка. Ястието го готвиш ти.

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d8d26d9424
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може просто да му е писнало от теб, не е задължително да има друга. Но твоето място бих се поразровила, но по тихия начин, не се впускай в скандали.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d243587c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изневерява ти, мила имала съм приятел който беше започнал да се държи така, не исках да повярвам но причината беше наистина тази!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: ee8b9ab270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Към повечето коментиращи: Ако на вас са ви изневерявали не е нужно и мъжа на авторката да го прави, има мъже който работят тежка работа уморени са и въобще не им е до секс. Това неозначава, че го получават от друга или, че е обратен не всеки мъж умира за секс има хора с години не го правят но са си вярни, е има и невярни но вие не сте гадатели. Сега се осъзнайте че пълните главата на авторката с неща в, който няма как да сте обедени.

Авторке твоята грешка е че искаш мнението на непознати който просто предполагат но това неозначава че е така.
Ти живееш с този човек излез веднъж след него без да забележи и виж къде отива. Моя мъж също много е крив на моменти ми писва но такъв му е характера просто такъв си го харесах немога и не ми трябва да го променям. Виж също телефона му обаждания и съобщения а накрая ако няма нищо седни, и поговори с него ти си му жена той твой мъж ами говори с него. Първо му обясни, че неискаш да се карате а да поговорите, защо неиска секс, как е в работата обясни му как се чувстваш, че искаш веднъж да поговорите и да знаеш в теб ли е проблема, защо се държи така ако трябва с нещо да се промениш и т.н. Просто говори с него но и опитай да провериш сама, защото ако има нещо надали ще си признае.
Дори да е бил с някоя незабравяй вие сте заедно тя е била за използване ако е бил в теб проблема, ако сподели може да го решите и ако се обичате все още, но пък ако е имало нещо и обвинява теб просто си тръгни няма смисъл да се мъчиш.
Успех авторке дано не ти изневерява и да се оправите, но говорете :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 6c8bb4f88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 8
От Авторката
Благодаря ти за казаното.
Благодаря и на другите за съветите.
Говорила съм вече с него, но той слуша само себе си. И постоянно ме обвинява дори и пред децата. Не се съобразява с моето мнение. Не ми дава да кажа нещо. Настройва децата срещу мен. Иска да е само той. Обижда ме пред децата. Понякога се опитва да бъде добър, пр. като приготви някоя манджа. Но след това пак става обратното на добър. И какво да правя?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7c1ab13f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Крие нещо.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2c28e9bf4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   8, тя била за използване, но моя приятел не беше ме използвал и въпреки това се разведе... та това с използването е глупост

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c7b58754ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако моя мъж го направи, вероятно ми е много ядосан и дори разочарован. Има ли повод мъжът ти да ти е ядосан?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f004e79058
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторке пак съм номер: 8
Моя е същия с изключението че нямаме деца, но жени сме и аз като такава успявам да го кротна и майка правеше така понеже е по добре от ядове.
Като тръгне да вика нещо не се ядосвай аз започвам да го закачам примерно да го гушна и така леко усмихната да му кажа, че няма да го пускам докъто не се кротне и, че ще го нагъделичгам или нацелувам ако неспре.
Също така ако пък почне с обиди ще му кажа такали а а нещо и ще го целуна за да мълчи, и му викам тихо или няма да спра и така с усмивка на майтап, и му минава.
Например сготви любимите им храни и като си дойде го питай да познае, какво ще ядете само да не си оближе и пръстите после нещо такова.
Като жена трябва да го завърташ така аз моя мъж като се сърди като децата го закачам като обижда не се сърдя, защото си е такъв точно едно порастнало дете гледам да го завъртам да не се разсърди за нещо, защото мъжете някой са като деца.
Предложи му като е по свободен да идете на ресторант ако имате възможност облечи някоя по-така рокля все пак прилична, но и в която би те харесал, и той.
Питай го как изглеждаш харесва ли му или ако е с цип да ти помогне да я закопчееш.
Казвай му по често колко много го обичаш, и как на моменти много те ядосва като те обижда и, че се засягаш от една страна но пак си го обичаш много.
Просто като децата гледай да го завърташ като е ядосан ти мило го питай, какво му има гушниго дори да неиска кажи му че има теб и децата, и може да разчита на теб.
Просто не му обръщай внимание на думите а гледай да бъдеш мила и добра да му показваш любовта си и не, че ще спре нацяло но вместо кавги ще бъдат закачки а може и да спре с това държание.
Дано успееш да го окротиш но мъже са лесно се размекват като си мила с тях.
Успех авторке и не се тревожи на всеки му прикипява опитай така ако неуспееш може, и да е късно може и никога да не се промени, но ти имаш децата те са най-важното за теб гледай те да са добре. Усмивки и дано се оправите в най-скоро време аз ще следя темата.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dafe974297
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Има любовница, която здраво го е оплела. По всяка вероятнст го раздава влюбен. Докато са в тази фаза/вихъра на любовта/, не помага нищо - ни разговори, ни рокли, ни гушкания и целувания. Ще се наложи авторката да изчака любовта да позатихне. Но това понякога отнема доста време и се трошат много нерви, та е добре да помисли - струва ли си?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fb910e2530
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Н 16, не съм много сигурнa дaли си откровено нaивнa, крaйно простa или просто никогa не си имaлa връзкa и си някоя зaстaрявaщa девственицa.
Кaкви глупости дрънкaш, женaтa си имa децa, зa кaкъв и е и мъжът си дa гледa кaто пaлaв пубертет?? !
То с тaкивa точно жени обикновено "пaлaвият пубертет" един ден порaсвa и си нaмирa ЖЕНA, пък "мaминкa" остaвa с пръст в устaтa.
A дa посредничи между "детето" и ЖЕНAтa, която го нерви отстрaни нямa ли дa я посъветвaш? Със сигурност имa някоя, друг е въпросът дaли не нервен, че другaтa не го бръсне зa две стотинки и зaтовa си избивa простотиятa у домa.

Aвторке, aми aко си вдигнеш чукaлaтa с децaтa и зaминеш временно при родители кaк ще реaгирa? Дaли осъзнaвaнето, че може дa ви зaгуби ще го стресне? Или постaви. директно кaртите мa мaсaтa. Щом се зaяждa от нищото, не допускa рaзговори и т. н. aми директно го попитaй "искaш ли дa се рaзделим". Но ей тaкa спокойно, кaто че не ти дреме твърде, дa се усети, че е минaл всякaкви грaници. Вече реaкциятa му ще ти кaже повече от колкотоние тук. Или ще свие перките и ще опитa дa попрaви нещaтa или ще избегнеш още време в рaзпрaвии, докaто стигне до тaм дa се прaви нa "оох, горкият aз многострaдaлен, не могa вече, не ме рaзбирaш и временно дa се рaзделим, дa видим кaкво ще прaвим нaтaтък" и подобни третоклaсни мелодрaми.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: f0d0815a30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз така се държах като изневерявах. Не е модел на поведение. От само себе си така става. Влюбваш се, правиш секс с друга и игнорираш първата. Поне не е лицемерно и не се налага да спиш и казваш, , обичам те, , като не е вярно. Рано или късно всичко е безвъзвратно изгубено. Чашата колкото да я лепиш си остава счупена.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: dafe974297
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ако няма да напускаш любимото същество, си намери някое приятно място, където да ходиш и да се разтоварваш. А може и любовник, или поне ухажор - това също помага.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 70c6b8aca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 8/16 кой ти ги казва тези неща- мъжът ти ли? Щом той гледа на другите жени по този начин значи е човек който е свикнал да използва, той сигурно и теб използва, просто така приема жената. Тази тактика която му прилагаш за да го укротиш ще има ефект само докато се подържа тръпката между вас, но изчезне ли тя-няма да можеш да му въздействаш повече. Щом един мъж се държи с теб по този начин значи той няма уважение. Може би такъв си му е характера -егоист и нервак, но повярвай ми от личен опит знам че не се живее с такъв. Покачакай още 2, 3 години и ще разбереш за какво ти говоря, защото такива мъже дори посягат да бият жените си, ти тогава надявай се да са само изневерите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dafe974297
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не мога да разбера защо физическия тормоз се смята, от по - голямата част от хората, за много по - страшен от психическия. Сигурно е ужасно да те малтретират физически/слава богу, това не ми се е случвало/. Но и това - съпругът ти да се държи студено с теб, да те отхвърля и отблъсква ден след ден, да не проявява капчица внимание и нежност, като междувременно отказва всякакъв опит за някаква комуникация, също е доста гадно/личен опит/ и може тотално да срине човек.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: abf168b20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката.
Също така и преди време е имал забежка с жената на брат ми.
И това го разбрах със сигурност, като ми го каза с много отвратителни думи.
А преди се оправдаваше, че отношенията им са приятелски.

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 70c6b8aca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Ами явно не е много свестен човек..за това дай шанс й на други мъже:D

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6ccbab64f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От авторката.
Благодаря ви за съветите, на всички!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker