Мъжете ми стават безинтересни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете ми стават безинтересни
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 2409 пъти
Здравейте читатели на сподели!

Пиша тук, за да споделя какво ме тормози и да получа някой съвет от вас :).

Жена на 23 съм и не ми върви във връзките. Досега съм била сексуално с 2ма мъже-едното беше връзка, обичахме се, разделихме се. Това ми беше първата голяма любов и много трудно го преживях.

Другото беше просто флирт с мой познат-не се получи, защото просто нямахме нищо общо като интереси и харектери. Останалото-ами запознанства, флиртове-които не преминават в нищо, несподелена любов. Това е общо взето.

Истината е, че не търся на всяка цена връзка. Не съм и супер критична и изискваща-единственото ми изискване е да чувствам нещо. Проблемът е, че напоследък това все по-рядко ми се случва, да не кажа изобщо. Не мога да се оплача, че липсват мъже около мен-напротив-изглеждам добре и мъжете ме харесват. Знам, че външността не е всичко, но беше важно да кажа, че поне не е пречка. Мъжете ми стават все по-безинтересни. Запознавам се с някой който уж ми харесва, излизаме 1-2 пъти и осъзнавам как не ми се занимава повече. Дори и човекът да ми е харесал в началото, вече ми се струва досаден и скучен-като прочетена книга общо взето. Отделно и супер много се ентусиазират самите мъже и това ме дразни и отблъсква. Не ме разбирайте погрешно-не искам да се държат гадно с мен и тн. Искам просто да има тръпка, историята да се развива. А не-след 2 излизания да са ми казали всичко за себе си в най-малки подробности, да си правят планове за “нас”, при положение че “нас” все още дори няма…
Повярвайте ми, искам да се получи с някой. Наистина искам. Искам да имам нормални отношения с някой, да обичам някой. Искам след време да създам семейство и деца. Но не искам да го правя с някой, към който нямам чувства.

Странен обрат имат всичките ми излизания-стигам до момент, в който искам просто да ме оставят намира и да не ме занимават и усещам как се задушавам просто. Или пък тотално ми омръзват и пак искам просто да се свърши-или по-точно да не се започва.

Така преминаха последните 2 години за мен-тогава приключи единствената ми сериозна връзка, в която имаше любов. Странното е, че останалото общуване в живота ми, което не е с идея връзки е винаги чудесно. Имам много приятели-и мъже, и жени и досега никой от тях не ми е омръзнал и не ми се е приискало да избягам от него, както става когато излизам с някой с идеята за нещо повече.

Започвам вече да се притеснявам за себе си-ами ако се окаже, че изобщо не харесвам мъже? Преди време помня, че се бях запознала с жена, която ми хареса. От друга страна харесвам секса с мъже, мъжете ме привличат и не мога да си представя да имам пълноценен секс или връзка с жена. Но се получи невероятно привличане с този конкретен човек и не спирам да се чудя-ами ако се бях оставила нещо да се случи? В смисъл-не искам да се определям като би или какво и там да съм, но ако така поне ще съм щастлива, какво толкова? Макар че-ами едва ли…Не съм и асексуална определено-обичам секса, обичам хората. Просто не обичам никой конкретен в момента и това ме убива. Това ми липсва в живота. Да има кой да обичам. Останалото е ок-имам работа, здрава съм, имам хубаво семейство и тн, приятели, живот. Но нямам любов.
Знам, че историята ми навярно звучи супер разглезено като на човек, които не знае какво иска. Искам да обичам. Кажете ми къде греша според вас, какво да направя вече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 3afdb070a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да срещнеш мъж в когото да се влюбиш както в първия ти приятел. Тогава ще изчезнат всичките ти съмнения относно сексуалната ти ориентаци :)

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: db16f6073b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Така е, така е! От белото прахче по-убаво нема! От мен да го знаеш.
За к'во са ти притребвали мъже?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d9f54c6e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   истинската връзка се гради от двама души, а не е природно явление да чакаш да се случи.

разшири си кръга с познати като за начало. това, че си смачкала няколко надъхани недорасляци, не говори добре за теб.

има една поговорка - ако искаш да разбереш какво представлява някой, не съди по отношението му към теб, а по отношението му към хората, които зависят от него.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1fad379be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо страшно не се е случило. Просто не си срещнала правилният. Като го срещнеш, не само няма да ти е досаден още на втората среща, но и ще искаш всяка минута да си с него. А до тогава, радвай се на живота, излизай с приятели и се забавлявай.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 27d1260a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Иди на психиатър.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker