Страхувам се за бъдещето си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страхувам се за бъдещето си!
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1740 пъти
Чета историите тук и същевремно намирам доста отговори и за себе си. Реших все пак да споделя и своята история. Всеки човек се чувства объркан в даден момент от живота си, каквато съм аз в момента. Аз съм на 27 предполагам, че това е една сериозна възраст на която хората вече са взели решение с какво да се занимават, ореинтирали са се и в личния си живот- но не и аз. Относно личния ми живот взимам решения доста трудно и не знам защо, но винаги толкова се колебая, че накрая винаги съжалявам за решенията си, а уж са добре обмислени. От 3 години съм с прекрасно момче 29 годишен, образован и много възпитан. От скоро има свой собствен бизнес и той отнема доста време за него (което е напълно разбираемо). Гордея се с него, той е много амбициозен, знам, че ще успее и това много ме радва. Даржи се много добре с мен, уважава ме, дарява ме с много любов, винаги, когато ме виде се усмихва и ме кара да се чувствам обичана. А сега идва голямото НО. За трите години в които сме заедно ние нямаме никакви общи планове. Аз постоянно съм във тях, но не живеем заедно. Свободолюбив е, никога не съм се сърдела, ако излезе някъде без да ме предопреди, да не става думи да му правя сцени и прочие, големи и интелигентни хора сме, всеки има право на лично пространство. Преди няколко дена се замислих за живота си и сериозно се притеснявам за бъдещето си, та ние дори нямаме общи планове за бъдещето, поговорих с него, казах му, че не се чувствам сигорна с него, от своя страна той отговори, че съм права и нищо повече, никога не си е падал по сериозните разговори. Минаха 5 дена и той дума не обелва, все едно нищо не се е случило, продължава да работи, да пиива вечер с колегата му и да се прави, че няма никакъв проблем. Връзката ни на никаде не се развива, притеснявам се за себе си, знам, че е млад и иска да гради кариера, но аз какво... трябва да се съгласявам с всичко ли? Моля за мнения. Единия вариянт е да се раздели и всеки да поеме по пътя си, другия е да го чакам всяка вечер да вечеряме и да си говорим за бизнеса му докога... сега, ще кажете говори сериозно с него, не става той винаги мълчи. Страхувам се, че годините минават, а аз не получавам абсолютно нищо в замяна на това което давам. Да потърся ли щастието на друго място...???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: de2271cd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, аз самата ненавиждам правописната полиция, но твоите грешки са толкова големи, че е трудно да се чете текста ти.
Затова ти препоръчвам ако действително се страхуваш за бъдещето си да използваш времето си по-ползотворно като четеш книги например. Личи си, че си що-годе образован човек и малко ти трябва, но с този правопис просто си за никъде. (казвам го като човек, който също допуска грешки, но твоите са действително много и много елементарни).
Колкото до другото - мисля, че не си права. Бъдещето ти не зависи от един мъж, а това че ти не си намерила посока за професионална квалификация и реализация не е негов проблем. Той явно е амбициозен и иска да постигне по-добър стандарт за себе си, а след това да го предложи и на семейството си. Това би следвало много да те радва, но това не означава, че само единият трябва да дава 110% от себе си, а другият да стои отстрани и да се чуди какво става. Ако не си способна да му помогнеш в бизнеса, то поне започни ти някаква по-сериозна работа и се докажи, защото си има причини да не ти е предложил съвместно съжителство и повече - може би го е страх да не му се тупнеш като зрял плод, който цял живот да хрантути.
Ти просто си търсиш нещо като ново родителско тяло, но не това е начинът да създадеш семейство като равноправен партньор.
Така че стегни се - ако ти е толкова скучен живота си намери работа, запиши курсове за преквалификация ако не можеш да си намериш работа, а ако си богата и не ти се налага да работиш за пари, започни да се ангажираш социално и в неправителствени организации, защото няма по-грозно от млад човек, който кисне и нищо не прави по цял ден. И ЧЕТИ, чети на макс книги на български език, за да ти влезне малко поне елементарен правопис в главата. Имаш добър изказ иначе, най-вероятно си и добре образована, но тези елементарни грешки трябва просто да изчистиш - ето ти хоби за следващите 2 месеца например.
И стига си блъска главата по твоето приятелче. Остави го да се погрижи за бизнеса си, а ти си живей свой живот със свои занимания и ще видиш как ще му станеш интересна. Според мен имаш бъдеще с този мъж, защото той и за вас го прави всичко това, но ако не престанеш да му се натрапваш и да натякваш, просто защото ти самата от нищоправене умираш от скука, то това ще го отблъсне.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7fade6a0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво бъдеще те чака, но опитай следното - прибери се у вас. Вечерта излез някъде с приятели. Ако те потърси - отговори, че си навън и ще говорите по-късно. На другия ден не се обаждай, нито отивай у тях. Когато отново те потърси, отговори нещо общо - че си изморена и откажи да ходиш у тях. Каква е целта на горното - Ако го е грижа и иска да имате общо бъдеще той самият ще поиска да проведете разговор и ще дойде у вас. Ако това стане, не започвай с излеянията - когато дойде, кажи - ти искаше да поговорим - слушам те. Изслушай го - може много да научиш. Разбира се има и втори вариант - той не ти се обади и не дойде да те търси - тогава просто приеми, че сте скъсали без драми и обяснения - поне ще си разбрала, че му е все едно дали си там или не, при което положение няма защо да насилваш нещата.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c160ed047f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Най-лошото е, че годините си минават, а ти не научаваш и не научаваш родния си език... Какво остава ако пътят ти те отведе в друга страна и някой чужд език да трябва да научиш...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 78400204ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Даржи се много добре с мен, уважава ме, дарява ме с много любов, винаги, когато ме виде се усмихва и ме кара да се чувствам обичана. "

"Страхувам се, че годините минават, а аз не получавам абсолютно нищо в замяна на това което давам. "

Последно?

Ж41

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 23dedb5cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз мисля, че авторката не говори затова, че незнае какво да работи-а за това, че мъжътне и предлага нищо. Аз самата съм в същата ситуация-3 годишна връзка, мъж почти 33 годишен и никакви действия от негова страна, иначе и аз съм си направила планове-кога да имам деца, но живота не върви по план. Просто мисля, че трябва да го попиташ какви са му плановете за вас двамата. Да му кажеш какви са ти желанията. Познавам хора, които от 1, 2 месеца са заедно и живеят вече заедно, тя една връзка не се ли развива може и да няма бъдеще.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e691e42d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не се чувстваш ок с него, ами разделете се и всеки да поеме по пътя си. Ти си още млада, животът е пред теб.
Успех

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 76567c1525
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е три години за какво си говорите? Хората за да се опознаят първо си говорят, стремежи, обща работа, какво харесват заедно имат ли взаимни желания и мечти.
Ако се почне направо с леглото - явно се стига до задънена улица. Прощавай, не искам да те засегна, но ако се чувстваш жертва - бягай от там. Човек се учи от грешките си и да, много боли, но така се помъдрява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker