Празнота след раздялата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Празнота след раздялата
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1846 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на 22 години. Преди осем месеца преживях тежка раздяла, от която все още усещам последствията. Тя вече е с друг, а аз сякаш живея насила. Всеки ден си казвам, че съм я забравил, че не си заслужава да се измъчвам така заради нея, но болката не минава. Плача постоянно, чувствам се изнервен и ми е трудно да се концентрирам върху обикновените неща от ежедневието. Нямам и приятели, с които да споделя мъката си. По стечение на обстоятелствата и малкото, които имах, заминаха по други места и вече не сме толкова близки. Тя беше първата ми сериозна връзка, единственият ми приятел. Може би затова усещам толкова силно и продължително липсата й. В момента изпитвам силна нужда от човешка топлина, която обаче няма откъде да получа. Искам отново да обичам и да се чувствам обичан, да мога да гледам по-позитивно на живота и да се радвам на малките неща в него, но ми е ужасно трудно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 934340143b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя е продължила по своя път направи го и ти.
Ще я забравиш когато продължиш напред, (когато си намериш нова приятелка) любов с любов се забравя просто намери правилното момиче.
Когато прекарвате повече време няма да ти остава такова в което да се сещаш за миналата. Просто от самосебе си ще се съсредоточиш над новата си връзка, ще си зает да излизате и да се забавлявате, и просто няма да имаш това време да мислиш за миналото.
Докъто се усетиш вече ще мислиш само къде да идете кога пак да се видите и постепенно ще дойде ден в, който дори да я видиш ще можеш да си кажеш, че вече не я искаш, че вече ти е безразлична, защото ще си обикнал човека до теб и ще те вълнува само тя.
Просто намери момиче с което да бъдеш и продължи казвам ти от опит не веднага, но ще я забравиш.
Няма незабравими нито незаменими просто трябва да намериш правилната с, която да бъдеш щастлив и да не усещаш тази празнота.
Намери момиче с което да бъдеш и всичко ще се подреди авторе послушай ме.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 08b9bacbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В началото винаги е така, на мен ми беше нужно около 1 година, за да преодолея напълно любовта на живота си. Бих те посъветвала да не се втурваш в нова връзка докато не загърбиш стара. Голяма грешка е да си с нов човек и в същото време да страдаш или обичаш още стария. Много хора казват, че с една любов се забравя друга но не при всеки е така. Знам, че искаш отново да си с някой, да се обичате, но всичко идва с времето. И да времето лекува, затова се опитай да не мислиш толкова за нея, излизай с приятели, забавлявай се и с времето ще я преодолееш, повярвай възможно. Аз преживях 4 годишна връзка и мисля, че след нея станах много силна.

И когато си наистина готов, любовта сама ще те намери.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7d71a29d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, разбирам мъката ти.
Аз също преди няколко месеца приключих връзка и сега той е с друга... мъчно ми е много и ми е самотно, защото аз също освен всичко останало изгубих близък приятел и загубата на такъв човек в живота никога не е лесна.
Много е тежко, нормално е. А, това, че нямаш с кого да си поговориш го прави още по-тежко. Защо не пробваш да пишеш и в някой форум, или общ чат, аз в най-трудният ми период търсих подкрепа и в роднините ми.
Колко време бяхте заедно? Ако малко време е минало от раздялата ви е нормално още да боли. Опитвай се да се занимаваш с различни неща, които те правят щастлив, предполагам си студент? Или работиш. Запиши се на някакъв спорт и се погрижи за себе си, за да се чувстваш добре за себе си, ако не друго. Там ще се запознаеш с хора и може да завържеш приятелства, не се знае.
Но, знай, че "и това ще мине". Няма да ти е все така.
Прегръдки от мен и се надявам всичко да се оправи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7f941c92d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автор: Благодаря ви много за смислените и полезни мнения! Всъщност, връзката ни беше кратка - 5 месеца, но за мен беше първа, докато тя имаше значително по-богат опит. Сегашният й приятел е доста по-голям от нея и очевидно по-зрял и самостоятелен от мен. Аз се разкъсвам вътрешно, защото пропилях последните две години от живота си в бездействие, провалих следването си и разочаровах семейството си. Тя беше най-близкият ми човек, споделяхме всичко и си помагахме взаимно, но загубих и нея. Сега се опитвам да променя нещо - записах се да следвам задочно в моя град и търся работа, макар и без успех до момента. Знам, че тя, както и повечето жени търсят силни и независими мъже, а аз определено не съм такъв. Имам много слабости и съм допускал грешки в отношението си към нея, които осъзнах по-късно и за които съжалявам ужасно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker