Заглеждам се по други жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заглеждам се по други жени
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 4004 пъти
Здравейте, ще започна така. Имам приятелка от 3 години, живеем заедно, много се обичам, тя е уникално красива и няма никакви проблеми помежду ни. Проблема е, че аз постоянно се заглеждам по други момичета. Имам слабост към момичета с поли и рокли и просто като видя такова момиче сърцето ми почва да тупти и не мога да откъсна поглед от нея и да я желая. Просто понякога имам чувството че нещо става с мен когато видя такова момиче, просто полудявам. Разбира се ги забравям бързо тези момичета но самия факт, че постоянно се заглеждам по други жени ми кара да се чувствам гузно спрямо моята приятелка. Кажете ми какво да правя как да се откажа от този навик.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: e13e08e36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Значи ти не обичаш достатъчно своята приятелка щом се заглеждаш по други жени.. Просто се опитай да се спреш и да не ги заглеждаш защото може и скоро да и изневериш а нали не искаш да я нараниш?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: a18a09cb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Жив си, млад си, имаш очи - гледаш! Чудо голямо. Не виждам за какво трябва да ти е гузно. Сигурна съм, че и приятелката ти заглежда други мъже и това е абсолютно нормално.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 96db00f769
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Братле, според мен проблем е ако не заглеждаш такива жени. Хората сме сексуални същества. А доколко моногамията е естествена, е спорно. Най-нормалното нещо е да зяпаш мадами. Всеки го прави и е по-добре да го приемеш пред себе си, отколкото да бъдеш лицемер. Това, че те привличат други жени, е биологично заложено и няма какво да се срамуваш, не зависи от теб.
Това, което зависи от теб, е дали да правиш секс с тези жени или не. Според мен, след като си имаш приятелка и си само с нея, не е редно. Мъжът е мъж, докато си държи на думата. Просто приеми, че си гледаш, че мислиш за други и това е. Виж, вече ако се разберете да ебеш каквото искаш или да правите тройки - ваша си работа, лошо няма. Но да лъжеш момичето до себе си - аз поне вярвам в истинските отношения. Просто приеми, че гледаш други, но си обичаш твоята и бъдете щастливи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 13d6946644
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " Имам слабост към момичета с поли и рокли и просто като видя такова момиче сърцето ми почва да тупти " - това е естествена слабост на всеки истински мъж. С тази криворазбрана еманципация, жените се навлякоха в панталони, като мъжете. Опаковаха се като пашкули и затова, мъж като види разголено женско краче, му се вдига самолета, затова и ти така реагираш. Даже цяла нощ да си галил голата си приятелка в леглото, друго си е, когато погледа ти види забелен крак под пола или рокля. Там има загадка. Не се притеснявай, с всички мъже е така. А мислиш ли, че приятелката ти, не се заглежда по други мъже? И тя се заглежда в задници, предници и т. н.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: af50f0cd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Ти пък от какво се чувстваш гузно, не правиш нищо лошо, звучиш ми като мъж под чехъл.. я се стегни!

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 53bae88a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ха-ха, ти се заглеждаш - аз направо ги плющя!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8169188fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, явно си израстнал в прекалено патриархално семейство, където такава тема е била табу и това ти е изкривило представата за сексуалността, тъй като се е налагало да се учиш сам, без да имаш опита да го направиш по най-добрия начин.

Е, 90% от мъжете без значение дали сме обвързани, се заглеждаме по жени. А останалите 10 се заглеждат по първите 90%.

Вече ако говорим да правиш секс с тях, е друга работа, но ако НЕ се заглеждаше, нямаше да ти е чиста работата.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 96fc27d32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   И аз съм като теб авторе, но съм Жена!

Наистина хората не сме моногамни.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: d5f4399ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Да погледнеш добре изглеждаща непозната- добре... Може би всеки мъж поглежда, но ти мислиш за тях, фантазираш и както каза сам ги желаеш... Искрено се моля не всички мъже да са като теб. Аз съм жена и рядко някой мъж ми хваща погледа, но дори и да го погледна това за броени секунди и изобщо не мисля нищо, няма желание, няма фантазии и ако имаше, значи съм на крачка да изневеря и е въпрос на време. Та то ако постоянно имам желание и фантазии към други мъже, това състояние на неосъщественост би ме тормозило и в крайна сметка, за да не се мъча и тормозя, просто ще си спя с обектите, които желая.
Боже, всички мъже ли са като теб? Моля, ако има мъж, който не е така, да пише, за да ме успокои... Че гледате - ясно и нормално, ама ако сте в хубава връзка, щастливи и сексуално задоволени, фантазирате и желаете всяка, която изглежда добре и се разминете някъде ли?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: df69187af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, всички мъже фантазираме, но не по начина, по който го правите вие. Вие го правите, когато имате някакви чувства към мъжа, а ние просто, защото ни е харесала жената. НО това е нещо моментно и не е казано, че трябва да спим с нея, за да ни мине. И това съвсем не означава, че ще хукнем да изневеряваме или че не обичаме половинката си. Просто при нас е на чисто физическа основа, а не на емоционална.

Просто нашата и вашата сексуалност не са еднакви и ме учудва, че не го знаеш. А това, че си мислиш, че ако имаш фантазии и си легнеш с човека, ще ти мине, допълнително потвърждава, че или нямаш опит, или не си вникнала в различната сексуалност при мъжа и жената.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: cf7c5bd7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз съм жена и ще ти кажа какво мисля. Ако само се заглеждаш, това е нормално. Преди се дразнех много и ревнувах, като разбера, че мое гадже е заглеждало други жени. Но след разговор с мъже приятели разбрах, че всеки се заглежда. Дори мъже, които бяха луди по приятелките си, плакали са искрено за тях пред мен, са ми казвали, че се заглеждат по други. Според мен проблем ще бъде, ако вече имаш конкретни намерения към тези жени, ако искаш да се запознаваш с тях, да флиртуваш, да се виждаш с тях. По принцип пак няма лошо, но само ако не си обвързан. Защото със сигурност всеки мъж би искал да бъде с привлекателна жена, но когато си има половинка, той трябва да се съобразява и с нейните чувства. Така че, докато само гледаш, но обичаш и реално си само с твоята приятелка, не е проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2469e8ec1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, аз съм 9
Добре, как фантазирате вие? Разминаваш се със секси жена, оглеждаш, подминаваш и започваш вървейки си по пътя да мислиш сюжет на порно филм с нея ли? Какво точно разбираш под фантазиране?
И да, да кажем, че когато е едно разминаване по улицата, бързо се забравя, но какво ако е например сервитьорката в често посещавано от теб заведение - харесва ти, гледаш я всеки ден, желаеш я, фантазираш и вечерта правиш секс с приятелката си, която хипотетично да кажем, че също си харесваш и обичаш - какво се случва? Фантазираш по време на секса за сервитьорката ли, или? И ако имаш трайни фантазии и желание към някоя конкретна, те не се ли задълбочават в един момент и не ти ли минава през ума да ги осъществиш?
Аз разбирам заглеждането, но кажи ми, моля те, какво точно ти минава през ума в тези моменти? Просто "ей, тази много яка, красива, леле какво дупе и т. н. " или започваш реално да фантазираш, да я сравняваш с приятелката си, да съжаляваш, че не си свободен, за да я имаш (в случай, че имаш задръжки да изневериш)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8169188fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   12, за другите мъже не мога да кажа, но аз не си представям порно сцени, нито си мисля нещо. Всичко е само смесица от моментни емоции. Просто това е някакъв прилив на хормони, при който някак чувствам едновременно силна сексуална неудовлетвореност, смесена с насладата от красотата. Все едно гледаш най-красивия и най-уникалния диамант, но през стъкло, а ти се иска само за момент да го докоснеш, за да консумираш някакси красотата му, докосвайки се до него.

Получава се бурна смесица от разнообразни и противоположни емоции (не чувства). За момент се чувствам като диво животно в клетка, на което само ако му отворят врата, ще разкъса дрехите на жената.

Разбира се, задръжките ми и разума ми никога няма да го позволят и точно те ме държат в клетката, макар че няколко пъти през живота си едва съм се сдържал да не шляпна някоя по дупето. И слава богу, че ги имам. Но това става само с изключително сексапилни жени. Такива, чийто сексапил е някак уникален.

Иначе ги ценя само като естет, но това не поражда емоции в мен.

Аз съм женен от 5 г., като преди това бяхме 4 г. заедно и никога не съм си позволявал дори да намекна на някоя каквото и да било, макар че съм доста сексуален, а тя не толкова. Просто изключително обичам жена си и съм твърдо за моногамията.

Но всичко това трае не повече от 5-10 секунди и всичко отшумява толкова бързо, колкото и е дошло. И после все едно нищо не е било, забравяш на момента, даже ако се случи няколко пъти с една жена, интересът ми изчезва.

Така че вечерта ако правя секс с жена си, това няма нищо. И изобщо никога не съм правил секс с някоя, а да си представям друга.

Имал съм случаи, когато усещането е по-меко, но по-дълго (часове), но това е рядко. Обикновено е, когато секси жени умишлено търсят физически контакт, докосват ме уж неволно или примерно случайно застават пред мен и аз долавям мириса на косите им. В този случай усещането е по-меко, но по-дълготрайно. Завчера имах такъв случай. Признавам, че вечерта не ми се правеше секс с жена ми, защото от време на време се сещах за нея и за емоцията, която изпитах, когато уж неволно ме докосна по бедрото с коляното си. Бяхме седнали един до друг. Но на сутринта емоцията вече беше сериозно омекнала, а вечерта изчезнала.

Но това оп никакъв начин не намалява обичта ми към жена ми, най-много да притъпи сексуалното ми влечение към нея за няколко часа.

Но не си представям порно сцени, нито фантазирам, нито си мисля за нея, докато правя секс с жена си, а просто се сещам за самия момент, в който ме е докоснала.

Но това няма нищо общо с чувства, а са само моментни емоции.

Но пак казвам такива случаи съм имал може би два пъти. Иначе почти ежедневно ми се разтуптява сърцето от някоя непозната на улицата, но всичко минава за секунди и после забравям. Обикновено ме привличат момичета около и под 20 и почти никога на 30 .

Не знам колко добре го описах, но ще се радвам, ако и ти опишеш вашата гледна точка.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 2469e8ec1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   12 до 13
"чувствам едновременно силна сексуална неудовлетвореност, смесена с насладата от красотата. Все едно гледаш най-красивия и най-уникалния диамант, но през стъкло, а ти се иска само за момент да го докоснеш, за да консумираш някакси красотата му, докосвайки се до него. " - Защо неудовлетвореност? И така, както го описваш с тази метафора, на мен ми изглежда много силна емоцията и желанието... Аз лично, ако възприема един мъж по този начин, като най-уникалния диамант, почувствам се като животно в клетка, не знам - това би било едно от най-силните ми усещания. И така да те питам - чувстваш ли ги тези емоции с жена си, или те се отнасят само за другите?
Аз също не мога да кажа как е при жените, а само при мен. Да кажем в предишната ми връзка аз не съм намирала приятеля си за секси, нито за красив, водещо беше друго. Въпреки това първите 2 години не съм изпитвала желание към други мъже и не съм заглеждала (не си спомням такова нещо). Като че ли се заглеждам само, когато съм в търсене на някой, с който реално ще мога да осъществя желанията си, та дори и за един път. Така след тези две години вече чувствата ми поизстинаха и мисля, че започнах да обръщам внимание на други мъже, но не по улицата, а такива, с които по една или друга причина виждам от време на време. Така беше, както ти го описваш - загубвах желание за близост и секс с приятеля ми, но не само за няколко часа, даже по време на секс ми е ставало неприятно, че съм с него, а не с друг, към който имам желание. Вниманието ми към тях отшумяваше за няколко месеца, да, обаче после се появяваше някой друг и така с времето, с годините (3 години) нещата си дойдоха на мястото - разделихме се и то защото се загледах в един, направих стъпка към запознанство, правихме секс, влюбих се, разделих се с предишния и сега съм щастливо омъжена за този, по който се загледах и тогава се почувствах като теб - като да съм видяла най-красивия диамант, до който искам да се докосна поне за малко, за мое щастие не беше само за малко. Сега със съпруга ми ситуацията е друга - той е красив, секси, има красиво атлетично тяло - самия му външен вид ме възбужда, действа ми и т, н. , което преди не беше така. И резултатът е такъв, че аз реално не че и много гледам, но досега, когато съм видяла добре изглеждащ мъж, това, което ми е минало през ума е - моят е най-красивият. Нито по улицата, нито с някой с по-траен контакт, не съм помисляла да го имам, защото дори и да бях сама, този към който щях да се стремя е отново съпруга ми. И ако не беше така, с течение на времето, щеше да стане като с предишния ми. В началото щеше да ми повлиява за няколко часа, после за месец нежелание към него и след това в един момент няма да издържа и ще бъда с този, който ми действа. И все пак явно, ако съм удовлетворена от връзката си - това включва емоционално и физически (редовен, секс, но не просто за отбиване на номера, а със страст, с готовност за нови и нови работи, всичко без задръжки, без гнус от това и онова, без забранени неща и всичко да се прави с голямо явно желание ) аз просто не търся нищо и съответно другите мъже са ми като прозрачни. Не съм ли удовлетворена, като че ли съм в търсене на нещо друго и тогава е гледането, фантазирането и т. н.
Сигурна съм, че има жени като мен, както и че другата част са по друг начин. Как смяташ например, че е твоята жена? Или пък жените като цяло, с които имал контакт?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c89c035516
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Ти си с твоята приятелка просто защото е много красива, останалите на улицата обаче също са красавици. Така и не се научихте да разграничавате харесването от влюбването о влюбването от любовта
Знаеш ли колко мъже с много красиви приятелки се заглеждат по други жени в стремеж да препокрият дефицита в уж връзката, която са създали
Води си извода сам

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: df69187af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Предполагам, че си жена, но не си права. Ти можеш да обичаш, но и в същото време да се заглеждаш, защото това са две различни неща и не са несъвместими.

Просто природата ни е създала така и нямаще как да е иначе, защото в противен случай веднъж загубили връзката си, никога нямаше да можем да се обвържем повторно, нито дори да правим секс.

Това е присъщо за някои видове птици, но не и за човека. Например пингвините са най-моногамния вид и дори и партньорът им да почине примерно, те никога не правят секс с други.

Аз например съм абсолютно убеден, че обичам жена си, заедно сме от много години, имаме история и сме си абсолютно верни, имаме си 100% доверие. И въпреки всичко не мога да кажа, че при вида на някоя красива жена до мен съм безразличен. Определено ми трепва нещо. Жена ми също от време на време си харесва някой, но това не означава, че не се обичаме или че ще хукнем да изневеряваме.

Дори напротив - двамата си споделяме кой кого харесва. Така че колкото и да си влюбен или обичащ, това не те прави сляп.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: df69187af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   15, по принцип вие търсите обуикновено, когато нещо ви липсва, а ние си търсим, просто защото сме по-сексуални и това търсене няма нищо общо с половинките ни. Но разликата е, че ние както си търсим, така и можем спокойно да не консумираме нищо с другите жени, а дори и да комсумираме, нещата приключват много бързо и без чувства.

Аз съм против изневярата, но по принцип ако мъж изневери, му минава мерака към жената, с която изневерява и това не е пагубно за връзката от емоционална гледна точка. Докато жената по начало не е толкова склонна към изневяра колкото мъжа, но пък при нея за да се е стигнало до изневяра, значи вече има сериозен проблем във връзката си. Докато при мъжа това изобщо не означава, че има проблем или че не обича жена си, а просто има нужда от разнообразие в секса. Разбира се, има и изкючения, но говоря за повечето случаи.

Ти се опитваш да ме разбереш през призмата на женското възприятие, но това няма как да стане, защото природата ни е създала твърде различни като сексуално поведение, а и като емоции.

Към жена ми не изпитвам такива емоции. Аз не случайно писах "емоции". Емоцията е нещо мимолетно, минава бързо и не търси реализация и консумация. А към жена ми изпитвам чувства, което е доста по-различно. Ти не можеш да ме разбереш, защото ти изпитваш сексуално влечение като следствие от някакви чувства и затова би търсила реализация. А аз не бих, просто бих се зарадвал за момент на красотата на някоя жена и до там.

Ако вече се появи нещо повече от физическа симпатия, тоав е друга тема, но това няма как да стане, докато с жена ми си имам прекрасни отношения. ПРосто докато всичко с жена ми е 6, няма как да изпитам нещо сериозно към някоя. Най-много нещо мимолетно, но това не са чувства, а само емоция, кяото си заминава доста бързо.

Много пъти съм се замислял, ако я нямаше жена ми с коя бих излизал. Ами честно казано трудно си се представям в сериозна връзка с която и да е жена, различна от съпругата ми. На всички им намирам някакви кусури. Не че жена ми си няма такива, но нейните някак не ми се набиват на очи. Дори когато съм и ядосан понякога, пак вътре в мен има нещо, което ме спира да и се сърдя. Аз по начало съм труден характер и се сърдя за глупости, но на нея не мога да и се сърдя дълго. Нещо ме спира. На всеки друг мога да се сърдя, но не и на нея и на дъщеря ни.

Просто сме много различни.

При вас е горе-долу така.

Душевна празнота ->търсене->намиране->чувства->желание за реализация, разбирай секс като следствие от чувствата.

При вас няма чисто сексуално влечение без чувства. Затова и жената много често се влюбва в човека, с когото уж трябва да е само приятел с привилегии. При нас има два отделни алгоритъма, които са абсолютно независими и напълно съвместими. Първия е горе-долу като вашия, а втория е:

1. чисто сексуално влечение без чувства към всички красиви жени->намиране/виждане на красива жена->в някои случаи секс без чувства, но много често и без този етап (обикновено или поради невъзможност, или от задръжки заради сериозна връзка с друга жена, ако има такава)->отминаване на емоцията.

То с такива алгоритми разбира се трудно може да се изчерпи човешкото поведение, но целта е по-скоро "учебна".

Не случайно жената по-трудно изневерява, но женската изневяра е много по-опасна от мъжката. Мъжката идва и си заминава, но за да се е стигнало до женска изневяра, значи нещата вече са доста сериозни и има някакъв проблем, който е задълбал достатъчно, за да сложи край на сериозната връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 684e2138b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Имаш фетиш, толкова е просто! Обясни на приятелката си, че искаш да я виждаш по-често с рокли и поли. Ти самият когато си сам, облечи рокля, за да приемеш тази дреха по-различно, а не като сигнал за секс. Някъде в миналото се е породил в съзнанието ти, хората имат най-различни фетиши, кво толкова. Не харесваш конкретните жени, а идеята, че са в рокли и поли. Успокой се :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: da0a86a943
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Съвестта ти те гризе. Това разбрах аз - защото се чувстваш гузен пред приятелката ти. За да си по-добре ти самия - опитай да намалиш погледите и мисли как ще консумираш връзката си с приятелката - накарай я тя да си сложи секси бельо или др. Ако само те възбуждат тези жени - няма проблем - щом не залиташ в мисли и намерения. ж 30

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 911d30a0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторе, таз тема все едно аз съм я писал. Успокояващо е да знам, че не съм сам в болката, от съвеста ми.

Прочетох всички мнения и мисля че 20 е най близо до истината. Фетиш е да. Мисля че моя идва от майка ми(уважавам г-н Фройд). Навремето беше жена която носеше рокли и имаше стройни крака. Както и повечето жени от '70. Когато късите поли и рокли са били на мода.

Съгласен съм и с друго - Номер 4 е направо като поет. 100% в целта. Особено за "голата" част и загадката :)

ОТВРАЩАВАМ СЕ от дънки и панталони. Наистина. Това е май и причината да не мога да си намирам приятелка лесно. Само като ги видя с дънки и погледа ми веднага е на другата страна, независимо колко са красиви.
УБЕДЕН съм, че ако повечето жени ходеха с рокли и къси поли, нямаше да ги заглеждам толкова. В разгара на лятото например въобще не ги забелязвам, но есента и пролетта е трагично положението. За зимата да не говорим.

Относно другите коментари да си кажа един случай. Един ден видях в далечината едно момиче със къса пола и дълги крака. Вървеше срещу мен на ларгото, на един от БГ градове.. Сърцето ми подскочи. Исках да я видя по отблизо, но като се приближих - тя била прятелката ми. Останах потресен - със смесени чувства... Още тогава се питах, също както и автора сега "какво подяволите ми има? ". Хем се заглеждам по чужди жени, хем по собствената ми приятелка.... Да се смееш ли, да плачеш ли...

Еквивалента на нашето състояние е както "кифленето" при жените: Мъжа харесва много жени, жената иска да бъде харесвана от много мъже.
И не, тук никой не мисли за секс. Както аз се захласвам по многото жени на улицата и накрая се прибирам при жена си. Така и тя се кипри и й става хубаво когато много мъже я харесват, но накрая се върща при мен. Това даже засилва доверието и връзката според мен, особено ако си споделяме, а не обратното. Обратното е хлапашка ревност, плод на комплекси.

Вече съм го разбрал това (тука преди 12ина години) и се надявам и автора да почувства, че няма нищо нередно.
=========================
Тука за да не отварям нова тема, бих искал да питам дамите... момичета къде изчезнаха късите рокли и полите? Защо от година на година все по-малко ги носите? От какво идва нежеланието ви?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker