Лоша жена ли съм ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоша жена ли съм ?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2957 пъти
Здравейте мили хора знам че ще получа доста негативни коментари но съм готова само и само да се намери някой който да ми даде добър съвет.
Жена на 26 съм мога да кажа че изглеждам добре поддържам се и съм привлекателна. Но сякаш не ми върви с мъжете и вече започвам да се чудя дали грешката не е в мен. Мисля че съм доста страна в влюбването така да го кажем. Когато някое момче ме заинтригува и харесам започва само той да ме интересува започнели той да ми обръща внимание да се държи мило да ме търси да ми подарява цветя и край нещо се чупи в мене и аз вече не го харесвам и той започва да се държи още по добре и още по мило аз го избягвам и той пак продължава да ме търси моето отношение става направо безобразно казвам му че искам да ме само приятели и виждам в очите му че съм го наранила. Така става със всеки мъж който аз си харесам. Замислям се че съм изпуснала безброй прекрасни мъже който сега си имат семейства. Доста хора съм наранявала така несъзнателно и съзнателно.
Така стана и със бившия ми със който живеехме заедно в начало моето отношение ми беше просто безобразно с времето малко омекнах, виждах че с думи или действия го наранявах но пак продължавах той не издържа и се разделихме виждала съм го да плаче а той е човек с висока само оценка и достойнство човек с принципи и него много нараних и сега искам пак да сме заедно за да не съм сама. Моля ви кажете ми как да променя това в себе си има ли някое момиче тук с сходен проблем като моя защо така се получава не искам да наранявам хората за това се одърпвам от тях но колкото повече се одърпвам от тях те повече мило и драго дават да са с мене. Настина съм сериозна писна ми да съм сама или с човек който не обичам Писна ми искам и аз да съм с човека когото искам а не да се преструвам на влюбена. Последно време много ми натежава това моля за сериозни съвети, искам да се променя защото колкото хора съм наранила после двойно ми се върна не желая да е така. Ще съм благодарна на всеки който иска да ме посъветва

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: e9301edf60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен имаш проблем, които произлиза от нещо друго-не знам точно какво... Най-добре е да потърсиш помощ от психолог, няма нищо страшно или срамно. Трябва да поработиш сериозно върху себе си! Първата крачка вече си я направила-разбрала си, че трябва да се промениш. Това обаче не става от днес за утре, затова се обърни към специалист. Успех, мила!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4b5c8c9702
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като гледам колко неграмотно пишеш, не по различно ще ти е и мисленето, затова мъжете не се задържат при тебе. Мъжете много лесно усещат фалша на жените. Само чукачите не обръщат внимание, просто чукат и бягат. Помисли върху поведението си!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b795af78d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Имаш един проблем-неграмотността ...замисли се !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cbc3507cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, мисля, че трябва да говориш с психолог. На мен това ми прилича на защитна реакция. Сигурно в миналото са ти разбили сърцето и от тогава подсъзнателно те е страх да не ти се случи от ново и за това правиш всичко възможно да не допуснеш никого до себе си. Не знам дали съм права, но ако е така замисли се.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c801c106e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първото което ще ти кажа е, да се научиш да пишеш грамотно! Липса на каквито и да било препинателни знаци, направо е срамно!
От написаното си вадя извода че, си кучка! Попадал съм на момиче като теб. Каквото и да направех, винаги беше недостатъчно за нея. И до ден днешен е сама. Мисля че ако срещнеш някой като теб, и се държи по подобен начин. Тогава ще разбереш, какво им е на другите. Успех ти желая, никой не заслужава да е сам. Самотата е гадна ;)

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a7d4f04af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Знаеш ли защо, защото авторке ги получаваш удисват ти правят всичко за теб като кученца слушат и изпълняват а аз това мъж немога да го нарека интереса спада когато стане така, и съответно няма как да останеш с него като ти е станал безразличен или безинтересен.
Намери си някой който да поддържа интереса аз си намерих както казват мъжете, че бягаме от свястните и ходим при боклуците а после ревем къде са тия свястните, но това е друг въпрос.
Моята мисъл беше да намериш човек, който хем ще те глези, но и хем на моменти ще е по студен ще го търсиш, и ти не само да върви подир за*ника ти защото умръзва, но да знаеш, че както си я подкарала не е на хубаво.
Самотата е много по лош спътник отколкото тези с който си била а ако продължаваш така друго няма да те чака.
Промени мисленето си след това търси половинка, защото никой незаслужава да те обиква и вследващия момент да му кажеш, че не го искаш вече просто кофти е особенно за един мъж да прави всичко за една жена и да му бият шута нестава.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 06884a2e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм на толкова-26 год., като по малка имах подобни проблеми, не точно както се получава при теб.. може би до някаква степен. И аз още искам да съм влюбена, но явно за мен не е отредено и просто вече съм се примирила. Търси този който ще те обича а не обратното, ако не можеш така има вероятност да си останеш сама. Споделям мнението на останалите коментари по горе, оправи си правописа!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c84a3af3de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако чакаш принца на белия кон. Нещото с голямо Н в живота си, то обикновено не идва, или по точно идва, но не както го очакваш. И аз съм на 26, нещото при мен се случи, но както винаги до сега се случи така както не очаквах. Това, обаче не означава, че не се радвам.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 1085989823
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имам абсолютно същия проблем, опитах много пъти с всякакви мъже, но, уви, все същото.. вече се отвращавам от секс-а, а за любовта се примирих и гледам да не се обвързвам с никого, защото после ми е неприятно да ги отблъсквам месеци наред.. най-лошото е, че постоянно си сред хора, които те обичат, а се чувстваш съвсем сам.. но пък се свиква.. почти :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 5a0c0c23d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен просто искаш мъж на място, а не мекотело. Имаш два варианта-да си харесаш някой с потенциал и после да го понаучиш какво точно се очаква от него, за да се запази привличането-можеш да му подхвърлиш разни книжки или просто да си говорите, може да е под формата на игра, а може да започнеш да се срещаш с друг вид мъже, мъжкари, а може и двата варианта. Имай предвид обаче, че такъв тип мъж е харесван много от много жени и той го знае, трябва да помислиш как ще го спечелиш, задържиш и тн.

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: bba459c10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен проблема е само в теб,замисли се за този мъж в живота ти който те е огорчил толкова,че сега наказваш всички след него.Аз бях същата,дълги години си харесвах момчета,винаги бях обедена,че съм силно влюбена,докато не се влюбеха и те в мен и след това ми ставаха някак банални и досадни.Първо мислех,че не съм намерила човека за себе си,този който ще може да задържи вниманието ми,но с времето осъзнах,че по този начин съм ги наказвала,дори избирах такива момчета,които привидно нямаха никакъв интерес към мен,после обръщах света за да са мои и когато ги получих разбира се губех интерес.Така наранявах тях,а и себе си.Аз лично осъзнах че чрез тях съм наказвала баща си,за развода,за това че един вид ме е изоставил :( Това че сега си давам сметка защо съм постъпвала тъка ми помага,за това моят съвет е първо да опознаеш себе си,погледни в най-тъмните ъгълчета на душата си,разбери се и най-вече да се приемеш такава каквато си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker