Моето друго аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моето друго аз
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1590 пъти
Здравейте, много ми е трудно да разкажа историята си притеснявам се защото е много лично и никой не знае за това но ще опитам да го напиша и се надявам да ме разберете и да не ме упреквате. Аз съм млад мъж малко над 20 години от малък град съм и от както се помня във мен живеят две личности едната е на мъж а другата на жена. И това е огромният проблем от малък се разкъсвам между това да бъда мъж или жена, като дете когато оставах сам се обличах в дрехите на майка си и си притеснявах че съм момиче, това продължи и до ден днешен. Сега ще кажете че съм гей би или травестит но не е така никога не съм бил с мъж, винаги съм се опитвал да подтисна тези си помисли желания, защото си мисля че това не е редно и не бива да го правя. Като мъж аз харесвам жени привличат ме влюбвал съм се и то не веднъж имал съм взаимоотношения с жени и смятам че жените са най прекрасните съществува на нашата планета, но от друга страна искам да съм жена да се обличам да се държа като тях и да бъда желана и обичана. Това ме разкъсва от вътре и не се чувствам добре изключително ми е тежко и е болезнено, аз съм доста чувствителен и раним човек изключително съм объркан и не знам до кога ще издържа така изпитвам смесени и неясни чувства, от една страна искам да съм жена красива и желана от мъже което е странно защото аз не харесвам мъже не ме привличат, а от друга страна искам да съм си мъж да имам семейство, всъщност мразя женската си страна ненавиждам травеститите смятам ги за отвратителни странно е аз да го казвам но е така. Понякога надделява женствената ми страна и често се обличам и представям че съм жена но това е на определени периоди за около 3/4 дена след това го мисля и преосмислям и не мога да го проумея как се случва това със мен и защо, много съжалявам че го правя но не мога да го спра по никакъв начин. Вече не знам какво да правя но не мога да кажа на никого за другата ми страна а и няма на кого да кажа с кого да споделя да изкажа чувствата и болките си, а и в нашата страна не се приемат различните няма нужда да казвам какво се случва и какво е държанието към различните в нашата държава. Благодаря ви че все пак сте прочели моята объркана история и написана несвързано и разпокъсано, изключително съм объркан и се надявам историята ми да бъде публикувана и всички които я прочетат да ме разберът. И все пак искам да си пиша с всеки който може да ми даде съвет или просто да разменим няколко думи макар и виртуално не искам да се срещам с никого лично и да правя каквото и да било с когото и да било, но моя отговорност оставям мейла си и ако историята ми бъде публикувана пишете ми. ****

Модератор - не публикуваме контактни данни. Без изключения!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 48b2c2ccc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, потърси психолог. Всъщност не си някаква рядкост и има доста ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ мъже като теб. 70% от тъй наречените „дрег куийнс“ са хетеросексуални мъже като теб, но ще ти трябва психолог, за да се научиш да се приемаш такъв, какъвто си

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b4bf19e5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега потърси си жена, която ще си сигурен че ще те обича, ще дава всичко за теб.. можеш единственно да се разкриеш пред някой който те обича и той ще ти помогне да се справиш със проблема.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f975cc62e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не бих посмялa дa посочвaм вероятности, без товa си объркaн.
Имaш нуждa от психолог, вероятно психиaтър. Не, психиaтрите не сa сaмо зa дa лекувaт "луди". Но може би ще могaт дa ти нaпрaвят по- точнa диaгнозa дa речем. Посети първо психолог и си поговорете. Може и дa поискaш онлaйн съвет от форум някой, където отговaря психолог, ще те нaсочи по- прaвилно със сигурност. Нямaш причинa дa се притеснявaш, но те рaзбирaм.
В Бългaрия още хорaтa или се стрaхувaт от рaзличното или се смятaт зa зaстрaшени по някaкъв нaчин, a и много сa си просто ксенофоби. Проблемът обaче е, че ти сaмият не знaеш дaли си еднaо бъркaнa личност или сте две и всякa се бори зa своето мястов товa тяло. Товa трябвa дa рaзбереш. Потърси помощ.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9ca3c2caa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж съм на 26 години, и при мен има нещо подобно, с разликата, че все още не се обличам като жена (но ми е любопитно да пробвам) и ме привличат само жени... в смисъл хетеросексуален съм си, но понякога не се чувствам мъж, по-скоро двуполово същество, освен това и на външен вид съм с фино телосложение и по-''деликатен'' глас, имам си понякога и фантазии как си сменям пола когато поискам, мислил съм си дори как щеше да ми е готино да съм някоя лесбийка. Един съвет - приеми се, не се опитвай да се бориш със себе си, с времето нещата ще ти се изяснят. Опитай се да разсъдиш каква е причината затова и кое го предизвиква, примерно при мен е някакво подсъзнателно отблъскване от мъжкия пол и затова не искам да се идентифицирам като мъж... може и от хормоните да е, ти също може да отидеш някъде да си изследваш твоите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker