Как времете лекува всичко ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как времете лекува всичко !
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1905 пъти
Един от най-трудните статии, които срещаме в ежедневието, са като : Как да я забравя? , Немога без нея..! , Влюбен съм в нея, но тя не ме харесва.... и т. н! Да забравиш някое момиче, по което си бил хлътнал
е много трудно знам го от личен опит - но не е невъзможно!

Историята е следната... Още от малки бяхме много добри приятели с това момиче. Познаваме се от доста години. Като малка тя много ме харесваше, но тогава бяхме малки и аз не я харесвах, освен като приятел, а тя беше хлътнала по мен. Ето, че бяхме пораснали и започнахме да излизаме заедно, да си споделяме всичко, да се гушкаме и да се виждаме почти всеки ден като цяло. Тогава бях на 13 или 14 години там някъде! Изведнъж усетих, че се чувствам много добре, когато съм с нея и сякаш започвах да я харесвам. Нещо ме привличаше в нея и непрестанно мислех за нея. Да - попаднах на това, от което се боях много! Влюбих се в нея! Ние продължихме да излизаме вън, говорихме, играехме и прекарвахме много добро време заедно. Най-накрая и признах чувствата си...! Може би не трябваше, но все пак. Казах й, че я обичам и че не мога без нея.
Тя каза, че ме обича , но само като приятел. Тогава се почувствах много ама много гадно. Просто бях съкрушен. Блокирах я във фейсбук. Минаха няколко месеца, в които мислех само и единствено за нея. Отново се видяхме и сърцето ми почна да тупти силно. Сякаш нещо в мене пламна! Но тогава тя излизаше и с други момчета, много по - големи от нея, която всъщност беше една година по малка от мен, тоест на 13г. (Беше се превърнала с извинение в същинска к**ва).

Знаех, че няма да стане така и, че трябва да се променя! Просто не се получаваше - тя не ме искаше като повече от приятел, а аз мислех само за нея като някакъв идиот! Бях с малко по-дълга коса и реших да се пострижа. Започнах усърдно да тренирам.
Направих си програма, по която тренирах във фитнеса. Фитнеса се превърна в място, където забравях за проблемите си и още е така.
Срещах се с други момичета, пак в мисълта ми беше само тя, но си казвах, че тя не заслужава моята любов, но пак не помагаше!

Ето, че минаха седмици, месеци, дори и години. Сега съм на 17г. и съм доста по - различен от предишното момче. Промених се както психически, така и физически! Минаха 3 години, в които се отдадох на ученето и на тренировките. Сега отново се засичаме, все пак живеем в един блок. Ако ме попитате дали още чувствам нещо към нея, ще ви отговоря с това: тя е любов за една нощ ако ме разбирате. Вече не чувствам толкова симпатии към нея отколкото преди, защото знам колко струва. Смених си обществото ( тоест приятели ) виждам се с други хора, излизаме на кафе и повярвайте ми чувствам се много по - добре! Времето наистина ликува много неща. Сега с нея все пак сме приятели, но ако сега тя ми предложи да излезем, то аз ще откажа. Някои казвам, че тя е неговия живот. Според мен това са пълни глупости. Не си пропилявайте живота пичове, особено заради някакви к**ви, които не заслужават дори и уважение! Не ви казвам да я забравите, а просто я оставете в миналото и отгърнете нова страница в живота. Намерете някое хоби, с което да се захванете и повярвайте ми има ефект. Запознайте се с нови хора, излизайте и след време тя ще разбере какво е изпуснала, но ще бъде твърде късно. Предлагам ви да се насочите към спорта - то променя живота на хората. Във Фитнеса се запознах с доста хора, може би всеки от които си имат определен проблем. Но искам да ви кажа да не тъгувате заради някои, които не го заслужават. Радвайте се на живота и дайте всичко от себе си. Животът е твърде кратък за страдания.
И знае ли се по - пътя, в който сте излезли за да се промените, ще намерите човека, който наистина ви цени и ще бъде винаги до вас!
Полуичи се малко повече, но все пак благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 209074cf4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми на тази възраст е лесно защото и без това човек се променя и оформя мирогледа си. Но след 20-30, когато стереотипите са се бетонирали, вероятността за промени и в съзнанието, и физиката, клонят към нула. Не, че не е възможно, но се иска буквално къртовски труд, какъвто е разбиване на бетон, а повечето гледаме на работата "лекото" и на хляба "мекото". :) М40

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f5ee5cf0a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно моментната болка за всичко е най-голяма след време за някой неща я има пак, но някакси си свикнал, но все пак трябваше да споменеш и какво точно лекува времето.
Лесно е като в твоя случая защото тя неструва както и да забравиш някой в който си бил влюбен е лесно, но има неща който времето не ги лекува.
Жени и мъже лесно се сменят, и забравят чувствата както идват така и си отиват браво, че поне си се осъзнал не всички могат дори и това.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d757f7628d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ето и моята история:

Това момиче беше първата ми любов. Ходихме малко повече от година и за това време наистина много я обикнах. Мисля, че точно когато ме заряза, я обичах най-силно и това ме съсипа. Една седмица изпитвах непреодолима мъка. През тази седмица 2 пъти се напивах от мъка и на втория път видях, че алкохола прекалено много задълбочава нещата и го спрях :D. След тази една седмица дойде най-тежкият ден след раздялата - тя си хвана нов приятел... Бях по съсипан и от преди - мразех я, ненавиждах я, исках да счупя от бой приятеля и, но в същото време я обичах и това много ми тежеше. Писах и за новия и приятел, но тя ме "нахрани" много жестоко, а аз само гледах какво ми пише и не можех да повярвам, че е способна на това. След това ме блокира навсякъде, а аз изпаднах в бездна, от която не виждах изход. Така бях няколко месеца, даже нашите започнаха да ме питат - няма ли да изляза някой ден навън - от притеснение, защото рядко излизах от стаята си.

След тези няколко месеца, тя ми писа смс, но аз не и отговорих. Казвах си, че за мен тя не си заслужава. От там започна и промяната. Записах се на бойно изкуство. Първият един месец, даже там постоянно мислех за нея, но в последствие осъзнавах, че за тези 2 часа, в които тренирам усилено все по-малко мисля за нея, докато накрая изобщо не се сещах. Бях напълно съсредоточен в тренировката си. Междувременно тя не спираше да ме търси, с което постоянно ми напомняше за себе си и болката вътре в мен. Тренирането ми отвори очите и се записах също така и на плуване, освен това излизах да играя тенис на маса и ритах с приятели, абе изобщо само някой да ми кажеше, искаш ли да ходим да спортуваме и летях. Така цялата болка постепенно отмина, но остана една тръпка - като я видех някъде случайно и сърцето ми подскачаше. Случваше се примерно 1-2 пъти в месеца да ми дожалее за нея, но голямата мъка я нямаше вече. Сигурно ми беше необходима 1 година да отмине, а като се сетя в първите месеци след раздялата какво ми беше, смешно ми става.

Минаха се 4-5 години. Тя спря да ме търси, но аз все още доста често се сещах за нея. Лошото е само едно - от всичко това станах много студен и безчувствен към жените. Само към нея си мислех, че все още имам някакви останали, скрити дълбоко чувства, докато един ден не се засекохме случайно и се заговорихме(2 часа) и тогава просто разбрах, че тя не значи вече нищо за мен. Не бяхме даже и приятели, по-скоро нещо като далечни познати. Нямаше го вече онова прескачане на сърцето. И към нея бях станал студен и безчувствен. Лошото е че в момента до мен имам приятелка, от около месец и виждам как прави всичко за мен и ми се радва и т. н. , а аз все се надявам, че ще се появят някакви чувства към нея от моя страна и не знам какво да правя. Надявам се и безчувствеността ми да премине както всичко останало.

Времето наистина лекува макар и много трудно в някои случаи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker