Как да му привлека вниманието, за да ме пожелае отново? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123652)
 Любов и изневяра (30417)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да му привлека вниманието, за да ме пожелае отново?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 2103 пъти
Здравейте,
Момиче съм на 15 години. Имах 6 месечна връзка с едно момче на моята възраст. Нещата между нас вървяха добре въпреки, че той непрекъснато правеше някакви неща които ме дразнят и той знаеше това, но когато му правех забележка и му се сърдех той се оправдаваше и извиняваше и твърдеше че ги прави несъзнателно. Аз винаги му прощавах гледах непрекъснато да съм свободна за да си пишем а той все искаше да е на някъде с неговите приятели които изобщо не са му такива защото когато той иска да излезе с тях те винаги са заети но когато те искай той все е свободен. Дразнех се от това и му обяснявах и обяснявах че те го използват и не му влияят добре и той се примири до някъде и ги остави. Но не след дълго почна да се държи с мен ужасно и се разделихме (аз го скъсах). И след ден два се скарахме той ме опрекваше как съм могла да му се карам за приятелите му и т. н. Чувствах се ужасно. Това се случи 4 дни преди рожденият ми ден. Два дни след него той беше писал на приятелка и тя ми показа всичко. Тя твърдеше че ще съжалява че ме е загубил защото съм била хубав човек а той беше казал че ако бил почнел да й обяснява за мен главата щяла да е заболи. Много ме заболя. Сега той прави нещата които не му давах да прави излиза с приятелите му, идва много рядко на училище, прави се на интересен пред други момичета, успехът му отново стана трагичен както преди да тръгнем. Не ми обръща внимание се едно ме е забравил, а мен ме боли. Не знам какво да правя. Искам да се интересува отново от мен и да съжалява че ме е загубил, искам да ме иска пак. Не мога да го забравя вече месец. Моля Ви помогнете ми, кажете как до постъпя и какво да направя как според Вас да се държа? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 8a530d346c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Да ти имам проблемите. Остави го да страда и това е. Не е само той момче я!!

-М20

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5f4f05ec1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Един месец не е много. Хората страдат с години. Иначе най сигурния начин е да не му обръщаш внимание и той ще се амбицира да те завоюва.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 731f4f6c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   "Искам да съжалява че ме е загубил, искам да ме иска пак. "

Защо?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ed51d6ac7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямаш идея още колко такива ще срещаш той е хлапе което се прави на ''готино'' ама въобще неосъзнава, че е жалко и смешно. Проблема е, че ти си го настройвала един вид против тях спирала си го и му е дотегнало от този контрол искал си е свободата а ти си го задушавала за негово добро, но не се е осъзнал.
Попитаха те защо ти е, защо го искаш това питам и аз ти тепърва ще срещаш момчета ще видиш колко други ще има не ти трябва такъв човек.
Представи си живота с него вечер в кръчмите и дискотеките с приятелите кат се прибере да ти вика това живот ли ще е? защо искаш да се наказваш по този начин по хубаво, че така се е получило нищо добро не те е чакало с това момче.
Вдигай главата и да не ти пука за него оставиго да си блъска главата, и му бии пълен игнор въобще все едно не съществува усмихвай се и се смей ще види тогава какво е загубил когато скъпите му приятелчета също го изоставят, и види, че си го превъзмогнала дори може да опита пак да те спечели.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: caa58c5cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Както ти е написал номер 2, не му обръщай никакво внимание. Ако те поздрави, отговори му с усмивка, ако те заговори нещо, изглеждай винаги весела, все едно си го забравила. Излизай с приятели, може и с някое момче приятел, ако има такъв, от който е ревнувал примерно, да излезете. Но не на среща, а просто да излезете. Но бившият ти няма да знае дали е било среща или не и ще го зачовърка. И така, не го търси, изглеждай все едно си го забравила и ще поиска да те спечели отново.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 7f9eeeb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, бе, да, "Ти го скъса"! Хахаха, ще се скъсам от смях!!! Ти за коя се мислиш, бе? !? За Кралицата? !? Нищо чудно, че човекът те е напуснал-виж колко арогантно и диктаторски се държиш, с такова държание никой не би те взел. Ти коя си, че да преценяваш кои са му приятели, и кои не, той си има правото и на странични контакти! Така не може да се води пълноценна връзка-с един доминантен водач (в случая ти). Ти коя си, че да го заробваш и да му забранявяш да си има контакти с хора, за теб той да не е марионетка, някакво лапе, което да не знае какво иска и кое е най-добре за него, я си гледай работата! Така ти се пада, нека те боли, като не си зачитала неговите чувства и желания и си го дърпала за носа навсякъде. "Искам да се заинтересува от мен". Ами, като искаш, оправи си държанието, защото иначе забрави, никога, ама НИКОГА няма да си го върнеш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2275a8a4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Любовта не е да искаш да промениш някого, да "редактираш" начина му живот и да му наложиш твоите виждания. Според теб приятелите му си падат по-скоро предатели, но ти не знаеш нищо за отношенията им такива, каквито те си ги виждат. Момчето има право на избор колко да учи, кога и с кого да излиза и какво да прави с живота си.
Сигурно си страхотен човек и предполагам, че той харесва много неща у теб, обаче желанието ти да му наложиш мнението ти го отблъсква. Не бих могла да бъда с някой, който има против приятелите ми и оценките ми. Дори да съм лудо влюбена в тоя човек, това е паразитна любов, а не истинска. Преди да започнеш да мислиш как да му привлечеш вниманието, си помисли какво го отблъсква... научи се да обичаш и да искаш него, а не онзи, който ти искаш той да бъде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker