Аз ли съм най големия карък на тоя свят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли съм най големия карък на тоя свят
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1886 пъти
Здравейте, накратко ще се представя, на 26 години съм, от малко градче, никога не съм имал късмет в личен план, всичките ми набори вече имат деца или стабилни приятелки, а аз съм сам, не отричам че съм имал връзки но всичко приключва за по 2 3 месеца, последната ми приключи на скоро, като разбрах че въпросната ме е използвала най нагло и ме лъгала, за жалост и приятели нямам, и от работа се прибирам директно в нас и така всеки ден, по принцип съм доста срамежлив и явно това ми играе доста лоша роля в личен план като цяло, а може би и външния ми вид, защото не съм някой красавец, доста пъти съм се опитвал да заговоря момиче, но просто не мога да намеря обща тема за разговор и се отказва тотално, и вече просто съм се отчаял тотално че ще си остана сам за цял живот, не ме бива и много в писането на такива истории както сами виждате, имам хобита който на повечето хора може да им се видят странни, като например гледане на анимета(не анимация), занимаване с компютри и прочие подобни неща, не съм дебел, но явно просто нямам никакъв късмет в нищо... честно казано ми се е искало по някой път да заспя и да не се събудя отново :) По принцип рядко влизам в тоя сайт, но ще оставя емайл за връзка ако някой случайно иска да се свърже с мен и е имал подобен проблем и го е решил успешно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: d0320a8872
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Моят съвет е да намериш подходящо занимание в което са включени повече хора и от двата пола :) нещо което и на теб ще ти доставя удоволствие :) така ще ти бъде по лесно да заговориш някоя жена още повече че за да е на същото място имате сходни интереси и доста теми на разговор. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 37b5632f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Наистина си карък! Дали най-големия... вероятно не, но си нагоре в класацията, защото иначе нямаше да направиш тези две неща:
1. Оплакваш се, че се смяташ за най-големия карък точно тук, където дори моя милост съм по-голям карък от теб (освен всичко описано от теб нямам никакви връзки до момента - дори разпаднали се, а и не работя).
2. Оставил си електронна поща в сайта, където надушват координати през девет истории в десетата и през девет коментара в десетия, а след това ги трият, защото... те си знаят. Моите теории за мотивацията им няма да им харесат. :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9ea3b81547
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж какво, не знам колко си карък, ама като номер 2 и аз даже не съм имал връзка, та съм и девствен на 28, но това е друга тема, в която давах акъл на подобен 28 годишен, в раздела за секс, хаха. :D
Вземи да излизаш с други хора, които гледат аниме и са от тая субкултура, запознай се от някакви Фейсбук групи. Писал си, че си в малък град, което може би е плюс, понеже повечето се знаят по физиономии и можеш лесно да заговаряш момичетата, но не става ясно дали проблема ти е в заговарянето и воденето на разговор с тях, или че просто всички са ти безразлични, защото нямате сходни интереси. Не е нужно да сте еднакви на 100%.
При мен е доста сложно понеже също съм на работа и директно вкъщи, та въпроса със социализирането е труден, но се опитвам да си намеря някакви контакти. Не се отказвай, замисли се, какво друго обичаш да правиш и намери други хора, които го правят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker