Дали е любов или ... ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали е любов или ... ?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1791 пъти
... Момиче съм на 19 и искам няколко съвета според вас..
Влюбих се в едно момче по голямо от мен и стана така, че той дойде да се запознаем. Започнахме да излизаме на кафе насам натам и така докато не тръгнахме. Вече сме заедно от няколко месеца 2, 3 и аз съм много хлътнала по него (голямата ми грешка) ;д, но дали и с него е така? ! Той се държи много добре с мен, но проблема е че винаги аз го карам да излизаме или по някой път той ме кара да излизаме но за малко. Имам чувства към него просто като го видя все едно никой друг не съществува някак си се променям забравям за всичко. Дали и с него е така или просто съм се заблудила?? От няколко дни искам да му кажа че имам чувства към него но не мога, защото не знам как ще реагира тъй като той нищо не ми е казвал.
И ако някой може да ми даде съвет как да разбера дали това момче е за мен дали има някакви чувства към мен или още е рано..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9ca8d9c352
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да разберем дали има чувства към теб само от написаното. Трябва или да четеш по неговото поведение или да подразбереш от негови или общи ваши приятели ако нещо е споделил с тях. Ходите от сравнително скоро та не можем да коментираме и сериозността на връзката ви, но и най-дългите, дълбоки и истински връзки са минали през тези свещени 2-3 месеца. :) Когато с приятеля ми си казахме, за първи път, че се обичаме (а ето ни заедно и след повече от 5 години) си го казахме почти на шега, вече не помня кой на кого първи го каза. Нещо от сорта на закачлива заплаха за саморазправа и пукане на кокалчетата на ръцете със заплашителните думи на уста "Нали знаеш колко те обичам? ! " и дяволита усмивка. Можеш да пробваш нещо такова ако сте по-закачливи и двамата. И ще му видиш реакцията, а ако тя не ти хареса може винаги да се направиш, че не си се усетила какво си казала и просто да видиш какво ще последва. В най-добрия случай ще откликне на чувствата ти.
Успех! :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7aa126b38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай малко, как ще бъдеш с някого, ако нямате чувства един към друг? Това не мога да го разбера просто.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4fa4971573
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това е влюбване, то е временно чувство, не го бъркай с любов. Тое по-скоро емоция, не чувство. След още няколко месеца, ще ти мине, защото то е плод на хормони, които е въпрос на време да се успокоят.

Когато свърши влюбването, вече ще си проличи дали то ще премине в любов или ще отшуми. Приятелят ти е малко по-голям и е минал по този път, затова и не се впечатлява все още. Просто оставя нещата на времето. Ако ви е писано, връзката ви ще премине в любов, ако не поне ще сте натрупали опит.

Така че отпусне и остави времето да си свърши работата, не пришпорвай нещата излишно. Ако ти е хубаво с него, просто се наслади на момента, не се питай кой на кого звънял, кой бил влюбен и кой не, кой на кого какво трябва да каже. Просто изживявай всеки миг пълноценно на момента, вместо да го губиш за глупави тревоги.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5b6135a7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единственото невъзможно тук е да слезеш на земята от толкова летене из облаците гледай да не се приземиш твърде от високо, че ще заболи.
То не е за вярване на 19 години си уж а се държиш като 14 годишна влюбна до ушите аз съм също на 19 години и когато си харесам някой незнам как така няма да си личи първо, че го искам понеже винаги хвърлям погледи, усмихвам се и т. н., второ как ще си мълча 2-3 месеца и трето за това време как няма да разбера какво всъщност иска.
Знаеш ли как се запознах с приятелями?
Беше ми писал 1-2 пъти аз не му бях и отговорила една вечер бяхме на бар с моя приятелка, и в съседен град пееше една певица в дискотеката самоче ние в последния момент разбрали няма с какво да идем и писах му така, и така съгласисе да дойе с нас и да ни закара.
Харесах си го и още на същата вечер почнах да сядам в него да го целувам карах го да танцува с мен общо взето всичко сама си направих, и от една вечер стана такаче 3 години сме заедно вече затоваче недей чака мой познати са като теб а иска ли ме ама как да се запознаем и т. н. няма такива неща отиваш заговаряш го те са мъже инстинкта им е такъв после приказките да станат в целувки, целувките в друго и всичко с времето си бе като си допаднете всичко останало се гради.
Но ето ако и аз бях от срамежливите щях да съм си сама уви не винаги всичко от целувки преминава във връзка, но там вече сама усещаш нещата и като не ти оттърва шута.
Всъщност като се върна назад в времето само един човек, който найстина харесвах неможах да имам просто беше приятел на брат ми и когато ни видя откачи замалко да се скарат заради мен, защото знаел какъв бил, но тази тема одавна е приключена.
Иначе всеки друг, който съм искала съм ходила сядам в него целувам го и така нататък всичко започва така с приказки сядане целувки, и така аз обичам да рискувам, защото ако стоя и чакам друга може да рискува преди мен така, и да съм имала шанс никога няма да разбера след това, затова действам с време.

Вместо да се вайкаш що не му се обадиш да гледате филм и т. н. все пак ако го искаш неможе да се дърпаш мъж е и ще му писне, стягай се и му кажи всичко, защото времето лети ако не с него ще е с друг а от чакане файда няма както ти кажах и друга можеда си го набележи, и ти да загубиш.

Незнам какво е това вашето тръгване, но вземете тръгнете найстина ако ще тръгвате, защото това вашето незнам како изобщо е дори незнам ти дали си на 19 твърде много лиготия в един пост за една дама. Както и да е във една връзка се казва обичам те има постоянно излизане и т. н. има с*кс има и чувства ти ако не забележиш за това време дали те иска или не нз просто.
Уж сте тръгнали апък се чудиш дали да му кажеш какво чувстваш? Невиждам логиката? Вие ако сте заедно трябва да е наясно защо чак сега да му казваш?
Както и да е, но ако имате връзка и излизате толкова рядко, и т. н. то това не е връзка по скоро ходи при теб като му е скучно просто не ми е ясна темата.
Ходим пък ще му казвам чак сега, че имам чувства, пък на 19 все едно сега аз за тия 3 години чак сега да му бях казала какво чувствам малко странно, незнаеш имал ли чувства и как така тогава си на 19 и си с него... Дано има хора с повече акъл и да ти помогнат за мен това е омагйосан кръг ти нищо незнаеш а нас питаш.
Един мъж само докъто го видиш и трябва да ти е ясно с този какво може, какво иска и дали можеш да му влезеш под кожата такаче да го промениш това са си женски трикове както мъжките свалки за тия години поне това трябваше да знаеш.
Влюбения човек не ходи по земята а лети като теб иска да го види човърка го мнението му, хаесва го, иска го а не през 2-3 дена да се сеща, че въобще съществува.
Ж. 19г.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e1e2e72cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мило момиче, може просто момчето да е по-притеснително и да не смее да те покани първо да излизате. Това, че ти си по-активна не е лошо, но ако връзката се развие, а момчето продължава да е пасивно и да чака само на теб да си лидер, не е много добре. Но на теб може и така да ти харесва. Аз не одобрявам поведение на мъж като на девица от Средновековието. Мъж ли е или лукова глава? !

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6343c1daff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Отиди и му кажи как се чувстваш . Ако той е твоя човек ще те разбере . Ако ли не , не се отчайвай !!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker