На кръстопът! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На кръстопът!
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2285 пъти
Здравейте, реших да споделя историята си, защото се чувствам отчаяна, защото нямам сили и смелост да споделя на най-близките си хора, от страх да не ги нараня!
Така.. аз съм момиче на 24 години и имам седем годишна "връзка"! Слагам кавички, защото за мен тя отдавна вече не е такава! Заедно сме по навик, не сме интимни... правим секс веднъж на три месеца при това ужасен, той нито ме докосва, нито ме целува, интересува се само от неговото удоволствие, никога не се интересува от това как аз се чувствам, дали изпитвам удоволствие или не... а аз не изпитвам! Изпитвам само болка от половия акт и естествено, вече нямам и желание да го правя! Преди две години непрекъснато се опитвах да оправим този проблем, защото колкото и секса да не е най-важен в една връзка, няма как без него! Та нали той ни прави по-различни от едни прости приятелски отношения между мъж и жена! Никаква полза обаче, вечно бях отблъсквана с думите: "ИЗМОРЕН СЪМ"! Спрях и да правя опити, но вече не гледам на него като на мъж в когото съм влюбена, а като на много близък за мен човек! Освен това, той доста често след като направи някакъв жест към мен, като например да ми помогне в нещо, да ми купи нещо, БЕЗ аз да съм искала това(той е финансово стабилен) ми го натяква, не са рядкост и изречения от рода "Без мен ти не можеш нищо!

" Всеки път, когато се опитам да разговаряме и да изясним отношенията си, да разберем, кой от какво не е доволен и съответно другия да се коригира, той ми казва "ТИ СИ ЛУДА, ВСИЧКО Е НАРЕД! " Започва да крещи и да се сърди! Нямам спокойствието да му споделя болката си и мъката си и да знам, че ще бъда разбрана! Никога за тези седем години той не ме е докосвал без бельо, никога не ми е правил орална любов, не ми позволява да го целуна с език... и не знам защо, смея да кажа, че съм хубаво и поддържано момиче и не заслужавам такова отношение.. това е лудост, не мога така! Аз не искам съквартирант, аз искам мъж до себе си, който да ме обича, да ме цени, да ме желае, с който да създам едно нормално семейство, а ми е толкова трудно да прекратя тази връзка, страхувам се да не попадна на по-лош и да съжалявам! Въпреки всичко, аз виждам, че той е добър човек, ще бъде добър баща, но може ли да се примиря с всичко, което ви написах? ! Искам да бъда щастлива, пълноценна, а ме е страх да поема по нов непознат път и да остана сама без приятели, защото отдавна моето обкръжение са неговите приятели... не мога да спя, да ям чувствам се в дупка, от която не мога, а и се страхувам да изляза... :( Моля Ви, ако някой друг е бил в моята ситуация, да ми сподели как се е справил с нея, моля ВИ, дайте ми съвет! Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 873de203fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Дори сексът да беше супер ти с мъж, който ти казва „"Без мен ти не можеш нищо! “ няма какво да търсиш.
Ще почувстваш страшно облекчение като скъсаш с него. Казвам го от собствен опит! Решението - раздели се с него просто като приятел - с добро. Събери си нещата и напусни жилището като преди това си намери квартира или къде да останеш.
Ако не го сториш, ти просто ще си загубиш още от времето и действително ще е прав с думите си, че без него си нищо.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b96f048ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Щял да бъде добър баща, да бе да, освен.
Само си представям, ако му се роди момиченце какъв ад ще е за горкото де..
Ми авторке зарязвай го, то до сега е трябвало поне 7 пъти да го зарежеш, ама по - добре късно отколкото никога както се казва. Хора като приятеля ти на заслужават любов никаква и не бива да стават родители.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 2f219c110f
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   здравей,
от написаното разбирам, че си много добър, разбран и най-вече верен човек.
По тази причина вярвам, че имаш бъдеще без този човек. Пълно е с мъже които търсят добри момичета като теб, а този с когото си не те заслужава.
Дали поради това, че е свикнал с теб прекалено много (7 г. все пак) или по друга причина - няма значение.
Рискуваш изключително много с него, особено ако се решиш да имаш дете.
Според мен има някаква възможност да се промени към по-добро ако разбере, че го напускаш. Ако въпреки това не се промени - явно наистина не си имала бъдеще с този човек.
Много си млада, сега е времето да намериш нещо по-добро. Винаги има по-добро - така, че страховете ти са неоснователни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 17eea37b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   няма какво да говориш с него, мисля, че и сама знаеш отговора. връзката ви е отдавна изчерпана и колкото по-бързо я прекратиш, толкова по-добре. явно за теб е първа връзка, и то дълга, но усетиш ли, че нещо е безперспективно, не губи време, а смело го прекратявай и продължавай напред.
не пишеш да го обичаш особено, явно и за двама ви е по-скоро навик, отколкото любов.
Ж44

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dd0ab912b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От толкова натякване, че не можеш и не ставаш, вече си се комплексирала! Алоооо събуди се и излез да си живееш живота!!! Има толкова много и стойностни хора, но докато се самосъжаляваш, няма как да ги срещнеш!
И грешиш относно секса - да той е най-важното в една връзка, от там започва всичко. той сплотява, сдобрява, радва, укоражава, кара те да си щастлив и пълноценен, прави потомство и т. н.
Бягая от този мухъл и си живей живота докато си млада! та какво си видяла ти? нямаш база за сравнение!!! а даже не те и целувал - това НЕ Е НОРМАЛНО!

от: опитен мъж на 31г.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4fca4d20dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторка : Благодаря за споделеното мнение, мили хора! Всеки ваш съвет ми е в помощ!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c2f750a3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката : Номер 5 : Не се самосъжалявам, просто ми е прекалено трудно да се махна, защото съм свикнала с него и защото се опасявам, че отново може да попадна във връзка, която не ме удовлетворява! Но да ти имаш право, отношението му към мен определено е повлияло на самочувствието ми.... в негативна посока!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ea2bf5e06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, все едно чета за моят приятел, с тази разлика, че сме от 3 години заедно и имаме дете. За тези 3 години два пъти ми е правил орална любов, обаче изисква от мен аз да правя, когато трябва да правим секс, изпитвам ужас, защото накрая само неговото удоволствие се гледа. Никога няма да се промени, досега не се е, не очаквай, че след това ще има промяна, напусни го.
Успех ти желая, не прави грешката да родиш от него.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d1ac9fdd7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ако всичко, което си написала, е така, то в един момент най-вероятно "връзката" ще се разпадне. Ако не - не вярвам да си щастлива с него. И няма гаранция, че няма да се разделите по-късно, а сега перспективите са пред теб. Съвет не давам - човек сам взема решенията си, но аз лично не бих живяла така.
Ж 28 с развод и две деца (от първия брак и от Човека на живота ми! )

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c2f750a3bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторка :Осъзнавам, че да имам деца от него, ще бъде най-голямата грешка в живота ми, защото той ще бъде добър баща, както написах и по-горе, но не и мой съпруг в истинския смисъл на думата... И въпреки всичко е толкова трудно да направя крачка към раздялата и да поема смело напред... Сякаш чакам чудо! :(

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f23fcd7c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Смелост, авторке! Приличаш ми на човек, който толкова дълго е стоял в затвора, че когато го освобождават, той не иска да си върне свободата, защото не знае какво да прави с нея. Тази връзка е токсична за теб, прекрати я. За да влезе в живота ти нещо ново и хубаво, първо трябва да разчистиш старото и вредното. Толкова хора са нещастни от страх, не ставай и ти една от тях. Помисли: какво губиш? Вярно, че "навън" е пълно с неизвестни, но пък ти не си инвалид.

Alpha. ж. 25

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 68f4fddbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторка : Благодаря, номер 11! Права си, аз се страхувам от свободата си и по-скоро от това, че не знам какво да правя с нея, защото дълго време съм се съобразявала с човека до себе си и свикнала на малкото, познато зло....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker