Влюбена съм в бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в бившия
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2425 пъти
Здравейте, моята история започва от там... преди 6 години изживях едни прекрасни мигове, но за жалост бях малка(17г. )-неоценяваща любовта която ми се случва.. Разделих се с човека който даваше мило и драго за мен, връзката ни продължи едва 3 месеца. След това срещнах уж човекът с главно Ч за мен.. заедно сме вече 5 години имаме прекрасен син, много приятели, купихме си жилище всичко вървеше идеално.. докато не му се наложи да замине да работи в чужбина. Тогава някак си чувствата ми рязко се стопиха, чувствах се нещастна, неразбрана.. карахме се постоянно по телефона, все спорехме за нещо.. той ме ревнуваше ужасно много, за безумни неща.. Тогава аз направих крачката да се свържа с бившият, исках го безумно много... Вече 4 месеца си пишем всеки ден, веднъж се видяхме и беше чудесно.. продължавам да го искам все повече и повече, но ситуацията е ужасно сложна.. не знам как да постъпя. Да бъда егоист мислейки за своето щастие или да бъда добра майка..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: bff733dcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Майко мила! .. И това е бъдещето на нацията, на човечеството... Иде ми да се гръмна докато чета...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e9202c5445
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   " Да бъда егоист мислейки за своето щастие или да бъда добра майка.. " - това нормална жена ли го пише? Отговори си на въпроса-"Да бъда, или да не бъда". При кой случай ще бъдеш, и при кой няма да бъдеш. Ако избереш егоизма, значи си избрала-да не "БЪДИ". Такъв човек не е полезен и за себе си, сам ще отрови живота си.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 0c88c00bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И това с бившия няма да е вечно, защото ти в момента мислиш за любов и секс, които са временни неща... Имаш си мъж до теб, който се блъска и ти осигурява всичко и при първото му отсъствие си го заменила, грозно е. Не си разваляй живота и връзката...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: aaa7b19620
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен бъди и двете. Мъжа ти в чужбина да не мислиш, че е зле... прави си кефа, гледай си живота и тва е.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e2c9cb5e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   При мен се случи абсолютно същото имаме си апартамент, детенце и моя замина да работи. Минавали са ни всякакви мисли. Само ще ти кажа, че той е отишъл там заради вас за да сте добре вие. А ти заради единия с.. кс си готова на всичко и то с някъв посредствен, с който си била 3 месеца. Направиш ли го ще се чувстваш и изглеждаш като боклук. Аз не го направих, но дори само от такива мисли се чувствах така и знам че и ти сега го чувстваш още преди да си го направила иначе нямаше да ги питаш тия неща. Съветвам те да отидеш при мъжа си и да правите най-страхотноя с.. кс. Не бъди като всяка лека жена готова да си го пъхне в първия удобен момент. Не си измисляй оправдания, че сте се карали. Вината е твоя ти не си в мир със себе си. Бошува ти отвътре спри да си правиш илюзии. А представяш ли си твоя мъж ако мислеше като теб- досега да си останала сама с дете на ръце. Отиди и задоволи мъжа си и себе си.

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: e855475eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Леке.
Самият факт, че мислиш за това, те прави едно мръсно леке. Направи го. Няма ние да ти спрем, не можем. Изневери. Причини го на съпруга си и на сина си. Дай им да разберат, що за нищожество си.

Как да ти го кажа, бейби, самият факт ме питаш дали трябва да мислиш за себе си или да се държиш като "майка", това вече те праве ПРОВАЛ като родител. Сори скъпа, но вече имаш семейство. Тоест имаш отговорност. Това схвана ли го?

Прифукала шанс, има семейство, кара се с мъжа си, па и пак за себе си мисли.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 58a0a3eda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както си постъпвала винаги - къде е драмата? Първо си предала първата си любов, после и бащата на детето си. Какво значи да бъда ли егоист? Та ти винаги си мислела само за своето щастие - тогава на 17 и сега на 23 също. Имала си всичко с първото момче, но си срещнала човека с главно Ч и си го зарязала. Появяват се първите трудности в семейството ти и ти сама правиш първата крачка към бившия. Ревнувал те бил мъжа ти - явно има защо. След време ще се окаже, че и този не ти задоволява потребностите или ще срещнеш още някой с главна буква и ще му биеш шута пак - въпрос на време.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 05a57b4780
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Функцията на една жена не се изчерпа с това да бъде майка, стига сте се превъзнасяли толкова.
Гледай си детето и щастието, ако не обичаш мъжа си, напусни го. Нищо фатално няма да стане.
Много майки Терези има тук, гледам ги и около мен - тъжни, скапани ама седят със заветния татко на детето. А то, детето, и то нещастно. Какво да е с такива родители?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: eafbf17781
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не мога да разбера защо нападате авторката...
Н6, едно от най-грозните изказвания, които съм чела в този сайт.
Сякаш може да се поставите на нейно място, знаете как се чувства и дали наистина се е карала със съпруга си. Впрочем провал като родител наричате всички разведени хора, които са си намерили нова половинка? Нима те не издържат детето си, не прекарват време с него и не го обичат?
Никъде не съм казала, че толерирам по някакъв начин действията на авторката. Но не мога и да я посъветвам, може би най-добре е да изчака, нека мъжът и се прибере и тя окончателно да прецени дали го обича. Защото кой би могъл да живее с човек, когото не обича?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 778230c5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това че искаш да си щастлива, не те прави "лоша майка"!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fc9cf58061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Въпросът не е в това дали да бъдеш добра майка. Тук това изобщо не стои. Просто ти никога и нищо не цениш. Това е голата истина!
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 362fdeee12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прекалено млада си била за семейство. Хората създават деца, когато се чувстват готови за отговорностите, които семейният живот налага. Сега искаш да наваксаш всички пропуски, защото на 23 още ти се лудее. Най-лесното е да се сетиш за бившия-отработена схема. Той ще откликне-мъж е. Но.... отговорила ли си си на въпроса какво може да ти даде той-и освен за забавление защо би искал да си има работа с омъжена жена с дете? Виж, ако наистина си на кръстопът и питаш сериозно, моят съвет е да се огледаш около себе си, да видиш колко много неща имаш на 23, които да те радват-дете, дом, съпруг, финансово си добре/ предполагам/. С толкова много неща можеш да се зарадваш, да инвестираш любовта и усилията си в стабилния живот, който водиш. Да се смириш и да не се караш с човека, който стои до теб. Да помислиш откъде и ЗАЩО те ревнува, да промениш нещата у себе си, които очевидно го дразнят, да помислиш как връзката ви да придобие дълбочина и взаимност. Къде си хукнала да търсиш щастие? ! Щастието е около теб, просто ти не го виждаш. Огледай се и се осъзнай. Тази авантюра ще ти "затрие главата". Не си го позволявай, ако наистина искаш да имаш самоуважение в живота си. А то е важно и е резултат от ежедневните усилия, които полагаме, за да се изграждаме като ХОРА. Дано да ме четеш правилно!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 50045c48f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   М 41 Какво нападате момичето! Всеки има нужда от любов, нежност и хубава думи. Седнали сте да я упреквате, но вашите мъже и жени са си до вас. На 23г, да се чустваш самотна/ен и да няма с кой да седнеш на вечеря, целувки и секс е повече от отвратително, въпреки че и българинът, като цяло сам си го причинява. Създаде семейство и хуква по чужбина, защото трябва да издържа семейството, което е създал и после яко ревност и скандали. Така че мило момиче, дай си сметка какви са ти възможностите за подобна авантюра и дали нещата могат да излязат извън контрол с последващо влюбване, което е неминуемо при вас жените. Живей си живота както намериш за добре. Не зная за какъв срок е заминал мъжът ти и ако е за по дълъг от 12мес. и да се прибира за по два месеца в годината, на практика ти врче нямаш СЕМЕЙСТВО.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker