Що за сърце? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Що за сърце?
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2489 пъти
Здравейте аз съм на 22 той е на 23 години. Бяхме заедно 3 години и половина каза ми че иска да си поживее и се разделихме. Сега сме разделени вече 1 месец и половина и 1 път не се обади да ми каже съжелявам. А толкова много се обичахме, бяхме неразделни ... незнам как му даде сърце да каже край и да ме остави.

Обажда ми се 4 пъти някъде но по тема свързана с едни пари където имаме да вземаме двамата и тогава ми каза само на мен ми е хубаво да си говоря с теб и така си говорихме 30 мин и това беше. От тогава не сме се чували ... има да ми връща трудовата ми книжка и каза че иска да се видим и да ми я даде лично, а аз не искам - страх ме е.

Живеем на 200 м. един от друг но не сме се виждали още лице в лице. Знам че като го видя и ще итръпна и ще ми се върне болката отново. Знам че се занимава с някаква малка, но незнам колко е сериозно ... и незнам дали изобщо е официално с нея. Както и да е искам само да ми кажете дали и на вас ви се е случвало и какви сърца имат тея мъже. Не ги ли боли, сещат ли се след време, как спят нощем като знаят какво са имали и как са го оставили с лека ръка ??????

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: f3e86c7be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужасно..... Нямам думи. Възможно ли е да има такива хора? Мила желая ти всичко най и дано бързо ти мине но едва ли ;(

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1f47f17e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мила това наистина е ужасно.но ако трябва да бъда честна,най вероятно е за добро.така ти ще имаш шанс да срещнеш човек който те заслужава.макар и безчуствен,приятеля ти е бил поне честен,и сте се разделили за да може и двамата да поемете по своя път.а не да те лъже и изневерява зад гърба ти,което е сто пъти по жестоко от сегашното ти положение.времето лекува,ще отмине болката,но ти трябва време......................................................................симба

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a66e430ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей мила. Искам да ти кажа някои неща за мъжете. Първо - те са страхливи. Могат да са с една жена години, но в един миг осъзнават, че са прекалено млади, за да се обвържат сериозно и решават да сложат край на връзката. Това е типично за тях. 100% сред приятелите им има някой "плейбой", който завъжда различни мацки всяка вечер и гледайки го и другите от компанията му им се искат да вкусят различната храна. За това твоя човек се е отдръпнал. Защото се е уплашил от прекалената обвързаност. Не мога да кажа, че не те е обичал или, че още не те обича, но просто го е страх, че е прекалено млад и не е изживял много неща, изживяни от неговите приятели. А относно тази, с която се занимава. Прави го, само защото иска да подръжава на някой свой приятел и да се почувства готин. За да си вдигнме самочувствието. Едва ли скоро ще си позволи да завърже сериозна връзка с момиче. Поне не в близките 2-3 години. Но съм сигурна, че тръпката му към теб я има все още.

Моя съвет е да не го търсиш. Дай му свободата, от която се нуждае. Но ако искаш да се увериш, че още му пука за теб накарай някой твой познат или приятел, който любимия ти не познава да се престори за твой обожател. Накарай бившия да ревнува. Може би така ще осъзнае, че въпреки свободата, която има и малките момичета с които се задява, не струват нищо пред любовта, която е на път да загуби ЗАВНАГИ! Тогава може би ще осъзнае смисленото в живота и какво е да рискува да те загуби наистина, защото той сега знае, че го обичаш и е сигурен, че няма да си хванеш друг (поне в близките месеци).
Успех!!!
charodeykata

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 3cbb9e2f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 е много права. Не зная дали трябва да се сърдим на мъжете за това, защото, от друга страна, един улегал и познал жените мъж може един ден да създаде стабилно семейство и да обича искрено жена си дори и цял живот. Да, вероятно много те боли, жените са по-отдадени на чувства и нямат нужда (освен, ако не са кучки) да минават през леглата на много мъже, за да намерят своя принц.Но приеми,че Принцът не е пораснал за теб. Уверявам те,че няма да си по-щастлива, ако утре връзката ви стане по-дълбока с дете, например(дори да е без брак), а той да ти изневерява и да те прави още по-нещастна и отсега. Щастливи ще сте само ако и двамата се узрели еднакво за това и имате еднакви цели и разбирания.Любовта ще е проверена, но и той, познал разни жени или момиченца, ще е наясно,че те вече и завинаги НЕ го вълнуват.

Ще ти мине. Един ден след години, ще си спомниш моите думи, ти самата зряла жена, и ще бъдеш благодарна на една непозната. Защото, искаме или не, това е част от Опита, който всеки трупа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker