Силно Сексуално привличане към обвързан човек... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силно Сексуално привличане към обвързан човек...
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 9565 пъти
Здравейте,
преди доста време се запознах с един мъж. Не ми направи особено впечатление, но отбелязах факта, че има качества, които по принцип харесвам в мъжете. И дотам.

След време се наложи да се видим два пъти по работа, имахме малко време да поговорим за живота и на мен ми стана много приятно. Беше много възпитан, интересен, допадна ми, разбира се, той не е бил такъв специално заради мен, той просто си е такъв.

По това време приключих една дълга връзка. И това, което се случи е, че се усетих физически много силно привлечена към него. Иска ми се само да правим секс, много, много силно ми действа този мъж. Рядко изпитвам такива чувства (всъщност, случи се веднъж и беше прекрасно) и знам, че си струва да се опита.

Той обаче е обвързан сериозно, на тридесет и няколко години е и не знам дали му е до такива авантюри. Аз съм на 26. Не искам да се бъркам в живота му, да му преча, искам само малко удоволствие и страст. Не ми е давал никакви индикации или поне аз не съм видяла такива, забелязах, че му е забавно с мен и толкова. Но пък наистина ме възбужда и ми харесва. Занимавам се с доста неща, работата ми е динамична, има за какво да мисля, но той все ми изплува в съзнанието и то доста настойчиво...Някой бил ли е в такава ситуация, струва ли си да опитам нещо, как да му дам дискретен сигнал... Ще се радвам на малко помощ! Мерси..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: d973b16437
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ако е наистина сериозно обвързан, не си губи времето да му даваш сигнали, едва ли да клъвне. Иначе мога да продължа историята ти - даваш му дискретен сигнал, той поема, започвате едно романче, господинът се терзае между теб и нея, през това време драмата се задълбочава и се оказвате на Т образно кръстовище - наляво е раздялата с нея и продължава с теб, надясно - блудната овца се връща в правия път /при нея/. Струва ли си? Все пак в живота има някои неща, които не можем да си позволим, има и други - които не бива да си позволяваме.
В момента ти си след дълга връзка, а той се държи естествено открито и възпитано и едва ли предполага какво си мислиш и какво може да стане.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3433bc9ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   И аз съм била, и все още съм в подобна ситуация. С една дума химия , за нещастие и тя има край (4 години) . Опитай, не се среща навсякаде такова привличане :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 92aa5edac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ако получиш малко "удоволствие и страст" от обвързан мъж, значи си се намесила вече в живота му !!! Не го прави, мъже има много - това е най-долното!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bf6993a966
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля че това не може да се контролирал

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bfb3a17cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ако можеш направи така, че с този човек да нямате допирни точки. Долничко си е да се занимаваш с обвързани и женени. Аз преди няколко месеца бях в подобна ситуация, само че той преследваше мен. Има си сериозна приятелка от доста време и затова не си позволих да го допусна до себе си, макар че ми харесваше. Така че колкото и да ти харесва, не си го позволявай. Гадно е спрямо другото момиче и както са казали хората "Не прави това, което не искаш да ти направят на теб". По- добре се огледай за необвързани, не са малко ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1fe988f09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Пиша ти от гледната точка на мъж. Тъй като горните мнения ми изглеждат от жени, а при тях винаги има малко ревностен момент, в подобен тип съвети.
Ако този мъж е обвързан, но интимния му живот, не върви или не обича жена си. Тогава може и да му направиш услуга. Ако я обича, тогава така или иначе няма да успееш.
Затова просто опитай, вместо да се дърпаш и да си останеш с въпросите. Нищо няма да загубиш, а и понякога разделите, между така наречени обвързани хора са необходимо зло.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2c1eb3874b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   АЗ мисля че не трябва да се мешаш щом човека е обвързан.. понеже изпитваш желание за секс и нищо повече! Много е тъпо.. не прави тази грешка да съсипеш връзка (стига да се обичат де). Постави се на мястото на приятелката му и ако някой иска да прелъсти мъжът ти понеже и харесва и иска да прави секс с него-няма да ти хареса... Има много други мъже-не се поддавай на възбудата си!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fe7ce5c990
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Аз съм широко скроен човек... в смисъл, че нищо човешко не ми е чуждо, не съм моралистка, но каквото и да съм правила, никога не съм искала да отмъкна ничий съпруг :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 32bbb65e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Стига с това поставяне на нечие друго място, Защо да го прави? да избере да е е нещастна за да е щастива друга жена? Глупости

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1145439b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Разбирам, че всички "защитавате" морала, но пък в крайна сметка не всичко в живота е толкова черно-бяло. Доста често чисто сексуалната изневяра ти помага да опознаеш себе си, а и да задълбочиш, освежиш и заздравиш собствената си сериозна връзка. Всичко зависи от много обстоятелства - доколко зрял си за да знаеш какво търсиш и какво да очакваш, да не мамиш, да не даваш и изискваш напразни обещания, да не нараняваш никого заради собственото си увлечение, да внимаваш с кого, как и кога. Ако страстта ти е силна и мислиш, че си заслужава (в случая, все пак той е обвързан и той носи по-голямата отговорност- да реши сам за себе си), изживей един хубав емоционален епизод, пък ако нещата се развият и се получи нещо по-сериозно, значи моментът е назрял и човекът просто е бил нещастен в брака си. От тази гледна точка- по-добре да даде шанс да се роди една красива любов, отколкото 3-ма души да живеят в терзания.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9cd2e4b2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Хареса ми откровения тон на авторката. Да, случват се такива неща, напук на разбиранията и принципите ни. Някои устояват и продължават други се потапят смело в изживяването и приемат последствията, каквито и да са те... Кое е по-правилното никой не може да каже, но във всеки случай урокът е полезен....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 18214c79a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-добре недей. Представи си, че след като му дадеш знак, че искаш да имате интимни отношения, той не издържи на изкушението и приеме, но стане така, че приятелката (съпругата) му разбере - ще провали връзката си или ще има проблеми. Защо? Защото ти си изпитала "силно сексуално привличане". То е ясно, че ще е станало с неговото желание, но ти ще си инициаторът. И ще тежи на твоята съвест. Или пък ако мъжът е точен, държи на сегашната си връзка, и ти откаже, ще се чувстваш като натрапница, а той ще започне да те отбягва. Пак не е добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker