Цикълът закъснява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Цикълът закъснява?
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1130 пъти
Здравейте всички,
започвам на право преди месец ходих до личната за направление за генеколог, но безуспешно.. Оплакванията ми са системни болки в яйчниците, не всеки месец, но през месец. Каза е било от овулация, но колкото и да е болезнена една овулация при някой жени, не вярвам да боли толкова, че едва да ходя... Бяло течение през целият месец имам. Така, януари месец получих цистерни, а Една седмица по-късно и бъбречна криза. Цикълът си ми дойде на време. Винаги си е редовен и идва 26-29 ден. Този месец около средата получих силни болки отново в яйчниците, никога не ме бяха боляли толкова до сега, получих съвети да отида отново да си поискам направление, но го отложим да след цикъла защото тогава нямах време, а на следващата седмица т. е. тази трябваше да ми дойде, но ми закъснява, днес е 30 ден от цикъла и се притеснявам да не би да имам някакъв проблем с тези яйчници. Другото е, че този месец ми беше стресирано и нервно, имам неспокоен сън напоследък, и си мисля да не е от това.
За разлика от мен, приятелят ми се притеснява да не съм забременяла, макар че аз не виждам никакъв шанс, защото до сега винаги сме го правили с кондом. Обаче той ми пусна бръмбар в главата, че веднъж след като го правихме веднъж, след около 4 часа повтоихме, като преди това по време на любовта игра той си го потърка в мен, без да прониква никъде, а нали казват, че дори да е на входа пак има някакъв шанс. Аз не вярвам особено, но имам някакво притеснение. Не можах да намеря нищо конкретно свързано с това, за това пиша тук. Наясно съм че трябва да отида на генеколог и колкото и да се притеснявам да не отида при некадърник и че ще ме пипат някъде, трябва да отида... Моля да пишат хора, които ще се отнесат сериозно към написаното защото много се объркват вече...
Благодаря че отделихте време да го прочетете.
Надявам се модераторите да го публикуват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: 97d628373e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти закъснява цикълът, а менструацията. Цикълът е времето между 2 менструации.
НО в случая ти си за лекар. Не си забременяла, но най-вероятно имаш сериозен възпалителен процес. Забрави за много тесните дънки!
Отиди иначе при същия лекар - той ще ти знае историята на заболяването, но според мен трябва да те видят и на видеозон, трябват изследвания урина за цистит. Последното можеш да направиш и при личния лекар, защото това, че ти МИСЛИШ, че те болят яйчниците не значи, че те болят яйчниците - може и друго да е. Отиди на личния лекар, нека ти види урината за бактерии и да те прати при гинеколог ако се налага.
Не си бременна ако си се пазила
И още нещо да знаеш - лекарите не са магьосници. Ти ако имаш заболяване се лекуваш със седмици, дори месеци, което значи да си взимаш ПРЕДПИСАНИТЕ медикаменти, да ходиш на прегледи и при нужда да взимаш други медикаменти. Особено циститът е много опорит, бъбречна криза си имала, инфекция - това значи на лекари непрекъснато, а това че лечението трае не значи, че са некадърници, а просто свиквай с болестите или се пази по-добре.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 17e71aced3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автора: Благодаря много! Да, от притеснение съм сгрешила...
Направих си тест днес, за щастие всичко е наред, не съм бременна. Следващата ми стъпка е да отида на доктор. Наясно съм, че лекарите не са магьосници, просто ми се наложи скоро да ходя на доктор не по гореспоменатите причини, ходих при двама и ми поставиха коренно различни диагнози, за това вече нямам много доверие на тукашните лекари.. Надявам се темата да помогне и на някой друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker