Депреситята може да се причини от паразити? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Депреситята може да се причини от паразити?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1965 пъти
Имам тревожност и депресия от години. Имах проблеми с глутена и пшеницата, но като дете никога нямах алергии към храната. Четох, четох един куп антидепресанти и ноотропил за възстановяване на мозъка и разбрах че май проблемът ми идва от червата. Така де, аник атаките ми се появиха след като пих антибиотик и след това сребърна вода. Пия всякакви пробиотици, кисело мляко, не ям нищо с пшеница, ръж и т. н. глутени, нито царевица защото не ми понася, но познатото жулене в червата често се появява. Да не говорим за тревожността, депресията и липсата на енергия. Ям много а не наддавам на килограми.

Наскоро сънувах как някаква врачка ми казва, че депресията и гадните ми мисли се дължат на един паразит и насън ми го изваждаха от мен. Пак четох в нета и се оказа, че при много хора депресията може да се дължи на паразити, които да ти ядат храната и така витамините и минералите не достигат до тялото ти реално. Затова реших, че този сън е знак на подсъзнанието да ми подскаже къде е проблема и си купих от интернет обезпаразитител за големи кучета и за коне. Ще кажете че са за животни, но в човешкото обезпаразитяване се използват същите вещества, а тук в чужбина нямам времето и парите да се мъкна по лекари и да правя изследвания.

Всички кръвни изследвания са ми наред, нямам хеликобактер, имам само алергия към прах, акари, полени, козината на животни и мухъл. Тази алергия ми се появи по времето когато имахме заек и гледахме котка, та се чудя дали не са ми лепнали някое паразитче, котето имаше бълхи по едно време. По него време ми се появи липсата на енергия и постепенно прерастна в депресия, според мен не може да е просто случайност.

Така съм 15 години вече - постоянна депресия редуваща се с тревожност, та напрактика социалния ми живот пострада от това, защото просто не чувствам химия между мен и хората. Имах хубав период само когато си правих разни прочиствания, но беше за кратко, затова сега ще пробвам с тежката артилерия, а именно препарати за обезпаразитяване. В нета пише че много хора си носят паразити без да знаят и като се замислите даваме купища пари да обезпаразитяваме животните и малките деца, а никой не се замисля, че тийновете и възрастните също може да прихващат. Серотонинът се произвежда и в червата, което е показателно. Препоръчвам ви ако и вие имате нервен стомах да се замислите дали не може да са паразити - острици, глисти и т. н.

п. п. Моля, публикувайте историята ми, защото може да помогне на хора които с години са с тревожност, паническо разстройство или депресия и не са откривали връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: b32827c650
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - изхвърли всички хапове, които си взела за ЖИВОТНИ! Не знаеш какво е дозирането, а това са вид отрови!!!
И още - нямала време в чужбина да ходи на лекари? Ами нали при вас имате супер лекари и здравна система - използвай ги.
Нямаш и алергия към глутена -това е някаква нова мания на Запад, но.... в царевицата няма глутен! Щом не понасяш царевица, значи не е от глутена. Към глутен са алергични
1 на 100 000 човека!!! Смятай дали ти има как да си алергична.
Другите алергии са ти се появили не от животните, а заради ген или просто си расла като бебе в прекалено чиста среда - много чисто не е хубаво специално за малки деца и бебета, защото имунната система им е много активна и като няма дразнители, тя си ги намира. Алергията ти се лекува, но пак трябва по лекари - дават ти се дразнители и поне към някои вещества ще се излекуваш. Виж да нямаш астма

Депресията ти идва просто от възрастта и начина на живот. Не пишеш къде живееш, но ако си в северна страна дългата зима с липса на слънце те е ударила. Задължително 1 час поне навън дори да няма слънце! Тичай примерно навън - спорт също ти трябва. Виж си хормоните и отиди на гинеколог - симптомите, които описваш (подут корем примерно) са си резултат от женски хормони често.

И най-вече си промени нагласите към себе си и тялото си. Научи се да се обичаш и уважаваш, да си харесваш тялото, не само да търсиш проблеми и проблемчета, защото вече ставаш хипохондрик

И като имаш време да купуваш хапове за.... коне, намери време за хуманен лекар, за Бога!!! Ти на 15 г. нямаш големи задължения, но сама си знаеш, че лекарите ще ти се изсмеят, защото нищо ти няма и никой няма да ти изпише такива хапове заради... сън!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 789de883f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и да има нещо такова, но все пак изследванията ще го покажат, ако нямаш здр. осигуровка, задели пари и си направи изследванията в България, преосмисли храненето, но според мен, не само това е проблема. Чети в нета изобилства от информация, ще намериш твоето лечение, но се вманиачавай в тази посока.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b75568b46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо не съм жена.
Второ сякаш всичко знаеш за мен.
Трето дозирането е лесно - това за големи кучета става и за мен, а аз винаги взимам по-малко от предписаното.
Пастата за коне идва с дозатор и естествено ще взема по-малка доза.
Относно съня - подсъзнанието често ни дава отговорите на проблемите.
Една жена сънувала демони как умират, направила си пречистване и червеите изглеждали точно като демоните в съня й.
Тялото си го харесвам, но то не ме харесва.
Хормоните са ми нормални, всички витамини в норма.
За царевицата и пшеницата имам изследвания които доказват че имам алергия, също към мая.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b75568b46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Празитите смучат енергията на хората. Нещо повече - казват че човек с паразити е склонен да развива алергии. Тези разни алергии дето ги развих към мухъл, прах, козина, всички зърнени като пшеница, ръж, както и към царевица и мая са съмнителни, първо защото като дете до преди 15 години НИКОГА нямах алергии към нищо и второ защото ми се отключиха всичките изведнъж и една след друга ставаха все повече и повече. Подуването и къркоренето в стомаха ми беше ужасно преди да спра глутена, но още имам жулене.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b08e28942e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да, прав/а си. Това е факт. Не само депресиите, но и рака също, например, както и много други болести. Става по следната схема: попада в организма ти паразита, в някакъв момент се срива имунната ти система и мембраната на клетката се отваря, паразитът се настанява в клетката (под паразит се няма предвид само червеи и подобни), после мембраната се затваря, левкоцитите не могат да регистрират опасност и той паразитира в клетката, обсебва я и се размножва и поразията е голяма ....изследванията, разбира се нищо не показват, защото това чудо е вътре в клетката ти и вече работи върху промяна на клетъчната ти информация. Подобно е и с някои вируси. Правилно си получила указания и помощ насън. Прочети за схемите на Хилда Кларк. Успех :)

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 3252d8a30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знам какви паразити визираш, авторке, но вярвай ми-ако имаше кърлеж, острици, глисти и т. н., депресията щеше да ти е най-малкият проблем! Освен алергия, съществува и непоносимост към глутена и е по-вероятн от това страдаш. Царевицата не съдържа глутен. "Нервен стомах" не е заболяване, а състояние, провокирано от стрес и безпокойство. Това състояние може да се изрази чрез множество изяви-рефлукс, сидром на раздразненото дебело черво, язви, гастрит, газове, разстройство и т. н. Вместо да пиеш лекарства, предназначени за животни, иди на гастроентеролог! И-за Бога, "нета" не е лекар!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f91c2b2daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   препаратите за обезпаразитяване са отрови , тоест можеш да умреш ако взимаш такива които не са специално предназначени и дозирани за хора , ти искаш за кон да вземеш , той коня е един тон , фатално ще завърши този експеримент според мен . Към номер 1 тя мисля че не е на 15 , казва че от 15 години е така

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 85081deb72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Доктор №1, вече се е изказал по темата. Но къде №1 видя, че жената е на 15 години. Тя пише, "Така съм 15 години вече", но това не значи, че е на 15 години. Чети, преди да коментираш. Прочете ли това "но като дете никога нямах алергии към храната. ", или, едно си баба знае, едно си бае. Тя вече не е дете. Виж, това, че я съветвате да стои повече на светло, това е добро, наистина светлината помага за самочувствието. Аз бих я посъветвал, да си направи изследвания за кандида. Преди години и аз имах подобни оплаквания, пак ходене по лекари, пак много изследвания и накрая гастроспециалиста ми пусна изследване за кандида в червата. За жалост, изследването показа положителен резултат. Жената-авторка е абсолютно права, паразитите могат да помрачат настроението ни. Взех мерки да изчистя кандидата от червата си, на първо място спрях сладкото(то е любима храна за кандидата), увеличих фибрите в храната, започнах да се храня здравословно и резултата дойде, сега нямам проблем с храносмилането, подобри се и настроението. Ако и в чужбина, биохраните са като тези които ни предлагат у нас, това не са никакви екохрани. Био не значи еко, на нас ни трябват ЕКОхрани, може да са неугледни, но да са чисти от химикали. Био смятат онези храни, които са отгледани от човек, но с разрешени химикали. Щом има човек и химикали, представям си колко са чисти тези храни. Отворете земеделски форуми, там ще видите чудеса, "производител" на биохрани, си има отделни лехи за собствена консумация, каква е тогава продукцията от другите му лехи, дали е еко?

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 662968bb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пълни глупости, не заблуждавайте хората! Ако имаше недостиг на витамини, микроелементи, дори само на един от тях, щеше да имаш много повече симптоми от липса на енергия и т. н. Серотонинът от червата не участва в мозъчните функции, изобщо не минава кръвно-мозъчната бариера. Депресията, тревожността и т. н. са генетично заложени и рано или късно се отключват, защото всеки човек е подложен на стрес през живота си, но някои хора са по-малко "устойчиви". Лечение няма, единственото е намаляване до колкото е възможно на стреса и най-вече на силните емоции и това е.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: e92a127af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сънят ми излезе правилен! Пих това за кучетата и ми олекна, а сега изпражненията ми са странни - отгоре са сивкави, като покрити с тънък слой пластматаса, но като ги натисна стават ярко розови. Надявам се да не е някаква тения. Явно подсъзнанието наистина ни подсказва нещата. Ако това е вид тения повече не бих хапнал свинско, нито телешко! А що за доктори имаме като до сега никой не се сети да ме тества за паразити - то не бяха колити, нервен стомах, синдром на раздразненото черво, депресия, недохранване и т. н. Хора, молете се за мен и стискайте палци да нямам кисти в органите като белите дробове, сърцето и мозъка или ако имам да стане чудо и да изчезнат!

Определено този експеримент с пречистването беше за добро, още не мога да повярвам какви неща излязоха! Май Господ Бог, подсъзнанието или невидимите сили ни подсказват най-добре, по-добре от всеки доктор! Надявам се както в съня червеят беше изваден от мен, така и да съм успял да убия това чудовище! Та ако ви жулят червата или имате нервен стомах - тичайте в зоомагазина, че докторите докато ви диагностицират!

От автора

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b99c466573
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Истината излезе наяве - сънищата могат да предсказват. Надявам се само да нямам някакви увреждания и това че и в сънят ми червеят беше изваден и умираше да означава хубаво бъдеще. Хем съм и в чужбина и няма пари за изследвания. Таблетките са за кучета, но помагат. Ще си прочистя черния дроб по-натататък, но и сега взимам Регенил за него.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: b99c466573
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Гастроентеролозите ме гледаха-гледаха на ехограф, но не са хванали нищо! А колко смених - доценти, професори. Не съм ял месо от седмици, а след като пих лекарството излизат неща като пликове в изпражнението и като натисна е розово като сурово месо - определено е някакъв вид паразит, какъв не се наемам да кажа, но е ужасно гадно. И се чувствам по-леко някак си, някак по в тялото си така да се изразя, но в същото време ми е вяло, изтощено. И аз смятам разните му там самолечения и хомеопатии за опасни и дори псевдонаучни, но в случая изкараха на яве неподозирани неща. Радвам че послушах съня си, подсъзнанието знае кое е най-доброто за нас явно. Агностик съм, не знам дали има Бог, но определено някой или нещо ни праща предназнаменования. Смятам да спра да ям свинско и телешко, ще се огранича само до млечни, рядко риба и пилешко. Човек да му се прииска да е веган! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker